Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levwi
aktív tag
válasz
Black&White #1454 üzenetére
Nekem valamiért vacakol már kezdetek óta.
-
Levwi
aktív tag
Én most fogom kipróbálni a kerámia fóliát, mert a hidrogél 2-3 hónap és zsebben hordva elengedi középen a kijelzőt és összegyűrődik rajta. Üvegfóliával pedig az ujjlenyomatolvasót el lehet felejteni, mert nagyon ritka, hogy jól érzékel. Próbáltam privacy fóliát is azzal az ujjlenyomatolvasó egyáltalán nem megy. Kísérletezgetek, de ez a kijelzőbe integrált ujjlenyomatolvasó egy kínszenvedés. Szóval a lényeg, hogy minél vékonyabb fólia legyen.
-
Levwi
aktív tag
válasz
19Petya83 #1343 üzenetére
Huawei-el én is szívtam. Az a baj már nem tudom pontosan hol, de le kell venni a korlátozásokat a huawei app alkalmazásról. Azok a csodás szankciók tönkrevágták az egészet. Eleinte watch gt2-m volt, de nekem sikerült beállítanom, csak beletelt egy kis időbe mire megtaláltam, a beállítást. Nem engedi az appot, hogy hozzáférjen az értesítésekhez az a baj. Rendszergazdai jogosultságot kell neki adni és utána jó lesz.
-
Levwi
aktív tag
-
Levwi
aktív tag
Kocsiba sajnos nem tudom, mert ott én kábellel töltöm. Még nem tudtam magam rávenni, hogy jobban utána nézzek a dolognak. De hátha van itt valaki akinek van rá ötlete.
Más:
Másnak is csinál olyat, hogy új lap oldalnál cbrome-ban, ha beleböksz a keresősávba, hogy beírd amit akarsz akkor csak egy pillanatra jelenik meg a billentyűzet? Mindenhol máshol jó, csak ott nem. Kicsit idegesítő, mert eddig jó volt. -
Levwi
aktív tag
Nekem van gyári 50wattos vezetéknélküli töltőm. Szoktam rajta tölteni, de még sosem vettem ki tokból. Nem vettem észre nagy melegedést. Persze melegebb, de nem jobban mintha kábelről tölteném. Nekem mióta megvan tokban van, csak amíg tisztítom addig szoktam kivenni. Töltés miatt nem.
-
Levwi
aktív tag
A kamerán nincs fólia, én kameravédős tokot használok, de üvegfóliát tennék rá, mert a hidrogél nekem valamiért nem akart kisimúlni, ezért homályosak voltak a képek. Kijelzőn ellenben hidrogélt használok, mert ahogy észrevettem az összes többi fóliával nagyon sokat hibázik az ujjlenyomatolvasó. Nekem volt rajta üvegfólia véknyabb vastagabb, volt privacy fólia is, na azzal egyszer se bírta leolvasni az ujjlenyomatom. Hidrogéllel tökéletes.
-
Levwi
aktív tag
Nekem most dobta fel. És ez már nem a beta. Ha hazaérek melóból fel is teszem.
-
Levwi
aktív tag
Én nem vagyok bétában, de már tölti lefele az 1.1.4.0-t. Szerintem keressetek rá a frissítésre.
-
Levwi
aktív tag
Aod-re nincs valami megoldás, hogy tényleg aod legyen és ne csak akkor lássam ha basztatom a telót? előtte huawei p20-am volt annál ha az asztalon volt a teló akkor láttam mindent nem kellett kijelzőt tapizni, de ha zsebbe tettem akkor lekapcsolta. A xiaominak a kijelzője egy idő után kopp fekete és meg kell tapiznom vagy koppintanom, hogy lássak valamit. És ami idegesítő, hogy a mindig aktív van bekapcsolva nem az okos.
-
Levwi
aktív tag
válasz
pulyka jocó #321 üzenetére
Nem egyszerű, még nem sok helyen lehet kapni. Én nekem most jött meg a picasee oldalról a tok. Azt nem tudom, hogy ejtést mennyire bírja, de legalább védi a kamerasziget üvegét is. Meg rendeltem spigen rugged armor tokot, edzett üveg fóliával a kamerához, azt gizmóról, mert volt 2-t fizet 4-et kap akció, de az még nem jött meg. De amit szivem szerint vettem volna csak itthon nem kapható az a nillkin camshield prop leather tokja, csak ott kétszer annyi a posta mint a tok. Máshol nem találtam értelmes tokot. A gyárit pedig annyira kis vékonynak éreztem.
Mondjuk a kamera üvegfóliát ajánlom, mert zsebben hordva már első nap lett rajta egy hajszálkarc.Pedig nincs mellette semmi más abban a zsebben.
-
Levwi
aktív tag
A héten én is belépek a klubba. Érdekelne, hogy jól olvastam e, hogy a xiaomi fél évig garanciát vállal a kijelzőre egy véletlen törés esetére? Vagy valamit félreértelmeztem, a hivatalos garancia leírásnál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyomtató topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Formula-1
- Milyen széket vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest