- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speederer
senior tag
válasz
Karavik #1641 üzenetére
Köszi, de akkor a BL nyitást nem lehet megúszni. Már csak jól kell időzítenem este 6-kor...
És ugyan már kérdeztem, meg kicsit általános a kérdés, de a mentés-visszaállítást mivel csináljátok ilyenkor? Azért ódzkodok minden ilyentől, mert ha nincs rendes mentés, akkor napokig tart mire újra belakom a telót.
-
Black&White
addikt
válasz
Karavik #1617 üzenetére
Én TW alatt sem tapasztalok hasonlókat.
Talán, ha egyszer késett egy bő hetet a frissítést.
Ettől függetlenül egy rakás ember szív ezzel és a manuális frissítést sem engedi Other Reason hibával.
Egyedül a csomag átnevezős trükkel lehetett kicselezni, valószínűleg ez még mindig él. -
achon
aktív tag
-
Smiro
senior tag
válasz
Karavik #1594 üzenetére
Hát igen, emiatt kérdeztem, hogy a TKom mi a szart adott el nekem? Minden késve jön, ha egyáltalán jön valami. Lehet ezért valahol eredménnyel reklamálni? Nem olcsón vettem, de eléggé kiborít. Vezeték nélküli töltésnél kisül rajta a Frédi-Béni szelet, ugyanakkor nagyon lassan tölt. Ezt a részt tehát nem érdemes használni. Merül is rendesen, sima hírolvasás közben. A kamera még oké, de az volt eddig is, a mindig frissülő telefon miatt váltottam le a MI8-at. Erre
-
vasgyuszi
csendes tag
válasz
Karavik #1555 üzenetére
LOL, addig totojáztam a 105-ös felrakásával, hogy mot meg pikk-pakk megjött a 107-es
Tehát a 2.0.6.0-ról ugranék a 2.0.107.0-ra. Ugye jól gondolom, hogy a 105-ös újdonságai is benne foglaltatnak a 107-esben? A 105-ösre valami 0,92GB-t írt ki, most a 107-esre meg 1,3GB-t. -
quby
őstag
válasz
Karavik #1415 üzenetére
Nem erre gondolok, ezt tudom, de nem szeretném minden hivás elött kiválasztani. Napi 50x hivom az asszonyt, mindig ugynarrol a számrol. Miért kellne ezt mindig kiválasztani? Van erre egy meglévö funkció is hogy contacthoz rendelek sim-et csak nem müködik. (10. probálkozásra már igen, de már a fél cégnek kiadtam a privát számomat a "rossz kártyárol inditja a hivást a készülék" hibával). Tényleg itt tartunk 2025-ben egy 3k-s telefonnal? 2015-ben a oneplus3-nál ez már kérdés nélkül elsöre müködött..
-
Smiro
senior tag
válasz
Karavik #1389 üzenetére
Azért egy negatívumot fel lehet hozni: a fizikai SIM-et kikapom a telefonból és átteszem másikba szükség esetén, míg az eSIM nem hordozható - ha jól sejtem. De ha igen, örömmel várom a megoldást, mert a régi telefon online naviját azért jó lenne kihasználni. A fizikai SIM-hez klónozták(?) az eSIM-et, így hiába maradt meg, azt a szolgáltató már nem látja.
-
Smiro
senior tag
válasz
Karavik #1391 üzenetére
Telefonról, részletes információk, belső tárhelyre többször nyomva adja fel a SIM működésével kapcsolatos adatokat. Ott lehet változtatni a hálózat típust, és ott tudtuk beállítani a Volte-t is. Valamelyik Telekomos mester ajánlotta, hogy melyik beállítást érdemes kijelölni, hogy távolkeleti toronyra ne akarjon állni. Minden újra indításnál vissza is áll a gyári érték, így elég rendszeresen állítgattam már csak a Volte miatt is, mert az is mindig kikapcsolt újraindításkor. Most ezt már nem lehet állítani, gondolom e-SIM alap. Szóval erre gondoltam.
-
Smiro
senior tag
válasz
Karavik #1373 üzenetére
Így próbálkozom minden nap, mint minden héten a lottóval. Kb azonos a siker. Köszönöm, ez még telefonoknál is így van akkor, azt hittem, valami bonyolultabb dolog, hiszen semmi nem jön. Talán egyszer Singapuron frissítette a zene lejátszót, de minden más régi. Mégegyszer
-
Smiro
senior tag
-
Smiro
senior tag
válasz
Karavik #1307 üzenetére
Sajnos NNy tagtérssal egy cipőben járunk
Egyébként tegnap írtam a Xiaomi központnak és jött is szinte azonnal válasz. Amit ugye tudtunk, minél több azonos típus telefon van kint, annál lassabban és osztottan megy a frissítés. De ha már eljut ide, akkor mi a franc van? Megyénként is megkülönböztetés van? Főispán nem hagyta jóvá? Másik ötletük, hogy átköltözéskor olyan program került fel, amit a 14 nem tud kezelni és ez okozza azt, hogy nem ajánlja fel a telepítést. Na ez már kicsit karcos... Javaslat: gyári visszaállítás, frissítés és újra átpakolás. Hát erre csak azt tudnám mondani, amit a kalocsai prépost, amikor a bajai gyors levágta a két lábát (ismerjük): hát a .... nem kéne? Meg közben olvasgatva látom, hogy több havi csúszás is lehet, mire megkapom a melyik is frissítést. Kezdem bánni, hogy nem a zárt vonalra álltam át, ott ha olvasom, hogy frissítés jött, a nejem telefonján már lehet is tölteni. Úgy gondolom jogos elvárás, hogy rohadtul egyszerre frissíthessünk és ne negyed évvel később. Ha másért nem, már emiatt elvből megszabadulnék a telefontól, de most már nagy bukta lenne anyagilag. Nem akartam soha béta lenni, stabil programot kivártam, de ez rohadtul bosszant na. Ha kivárok egy hónapot a vétellel és erről olvasok, dehogy veszek Xiaomit
Bocs a kiborulásért.
-
-
Smiro
senior tag
válasz
Karavik #1136 üzenetére
Másik kábellel hibátlan, végre az óra is müxik.
Újabb böszme kérdés: a telefon valamiért - miért?
- nem másolja fel az kontaktokat az autó rendszerére. MI8 és Apple gond nélkül tette. Így nem tudok nyilván hívást kezdeményezni. 2019-es az autóm, tehát nem annyira őskövület. Segítséget ismét köszi!
-
mjani1172
addikt
válasz
Karavik #1130 üzenetére
"ami global piacos telón tökéletesen működik"
Nem, ez nem így van. Úgy gondolom lényegesen többet tudsz erről mint én.
Újabban a communityn keresztül kell nyitni. És senkinek sem sikerül. Egy rohadt kamu az egesz. Mindenkinek azt írja, elfogyott a kvóta, majd holnap. Sokan kínlódtak, ahogy én is, és nem ment. Segíteni sem segített senki.(vagy ne aki próbált, nem tudott)
Sőt ahogy írtam többször, még a hablatyolos indiaik sem raktak ilyen videót fel, hogy rányomtak és jutott nekik kvóta. -
zsoltip
őstag
válasz
Karavik #1120 üzenetére
És te mit mondasz Karavik Fórumtárs következőre:
Érdemes-e még a xiaomi.eu ROM-hoz ragaszkodni, vagy elég a váltás EEA vagy Global-ról TW vagy Indonéz ROM-ra, és azt bloatware mentesíteni, beállítani rendesen?Utóbbi mellett az szól nálam, hogy pl. zárva marad a BL.
De ui. felmerül bennem, hogy miért jó ez nekem? (2014 óta xiaomi.eu ROM-on vagyok, ezért agyalok most mi lészen a jó döntés....)
Tudom, ambivalens, de én is sokat agyalok most ezen...
-
vighi74
csendes tag
Egy xiaomi szervizes írása, NEM AZ ENYÉM, de érdekes lehet a különböző régiókból vásárolt telefonok szempontjából.
Nagyon sok ügyfélnek fog kellemetlen meglepetést okozni amikor kibontják a karácsonyi ajándéknak szánt xiaomi telefont. Az egyiket egy sokak által istenitett sarki GSM hálózat firstphone, de a másikat is sokszor emlegetitek bestbyte nevezetű GSM. Sok ezer telefonról van szó amiket valószínűleg a kapzsi pénzéhes boltok megvásároltak olcsón a busás haszon reményében. Bizonyára más GSM hálózatok és boltok is érintettek lesznek.
Pár hete engem is keresett egy cég ( nem nevezem meg mert őket figyelmeztettem és nem vásároltak belőle.
A lényeg spanyol, portugál, olasz szolgáltatóknak szánt telefonok amik kizárólag csak abban a régióban használhatóak. Valaki az eredeti beszerzési forrást nem ismerem behozott magyarországra sok ezer darabot ezekből a telefonokból. Ahogy a telefon magyar IP cimes wifi vagy mobilnet hálózatra csatlakozik azonnal lezár egy master fiókkal ( mi fiók) és ezután használhatatlan lesz. Sem szoftveressen sem xiaomi szervereken keresztül nem lehet eltávolitani ezt a fiókot. Kínai kollégák jelezték hogy nem szabad forgalomba hozni ezeket a telefonokat. Mintának kaptam xiaomi 13t, 13t pro, redmi note 13 pro note 13 pro plus, redmi 13c telefonokat akkor még nem volt szó xiaomi 14 és 14t pro telefonokról. Hivatalos xiaomi matricával lezárt vadonatúj telefonokról van szó.
Remélem közületek sokan nem vásároltak ezektől a boltoktól és a jövőben inkább fizessetek többet de hivatalos helyről vásároljatok. Ha valaki közületek bele szaladt egy ilyen telefonba, azonnal jelezzétek az eladó ügyfélszolgálatán e-mailben és pénteken a nyitásnál legyetek ott, és kérjétek vissza a pénzt, másik vadcsi új telefont ne fogadjatok el mert ki tudja mit kaptok. -
bodnarzoltan
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest