Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiro
senior tag
Köszi! Most néztem, ezzel a vezeték nélküli töltővel 4 óra alatt kb. 30% ment bele.A töltő paramétereit nem ismerem, full szettben vette a lányom anno almás cucchoz, de ez nem kellett. Mondjuk nagyjából ingyen is volt. Lehet, veszek egy komolyabbat és beapplikálom a kocsiba a tartóhely alá. Tudom, hogy van autós tartóba épített is, de előző telefonom már esett pofára tartóstól, pedig elég profi tapadókorongos. Marad lent, csak valamilyen töltőt kell kinéznem - ha esetleg erre van 5let
-
realist
őstag
Tudom mit nézek
MM-ban ma voltam bent; eladó jelezte, hogy nincs benne töltő.
mstore-t pedig felhívtam, hogy mi a helyzet. Megnézték és ott is úgy látják nincs benne töltő.
Lehet mostanság változott a kiszerelés reagálva a januártól érvényes szabályozásra?Ettől persze még kérdés, hogy lehet töltőt beszerezni.
Akinek van 90W töltője megnézné van-e rajta valami gyári típusszám jelölés? kösz!
-
sphe
senior tag
Az Always On Display menüben beállítottál mindent? Ha igen, akkor azt kapcsold ki és próbáld meg a Play store -ból az "Always on: Edge music lightning" (Muviz Edge) appal, csak ne feledd engedélyezni a megjelenés más alkalmazások felett funkciót.
Egyébként a képernyő zár beállításokban a tekintet észlelése és a felébresztés felemeléssel funkciók is hasznosak és jobban bánnak a kijelzővel és a fogyasztással. -
user26
senior tag
Üdv! Biztos, hogy olvastátok, de megosztom, akit érdekel.
Lencsejavítás - javaslatok
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest