- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulyka jocó
senior tag
-
pulyka jocó
senior tag
Csak szerintem lettek kisebbek az ikonok az új Update-el? (1.0.22.0 EEA)
-
pulyka jocó
senior tag
válasz Silenzio #602 üzenetére
Melyik szolgáltatónál vagy, és ,,mit tud" a SIM kártya?
El is mondom miért így kérdezem. Nekem van céges yetteles adatkártyám, lényegében egy adat megosztó. Mivel ez NET apn-el kapcsolódik a hálózathoz, így meríti a telefonomat mint a picsa. Nem is értettem mi van a telefonjaimmal (ezt még a 2 korábbi Samsungomban használtam, egyszer kivettem a kártyát és csak lestem hogy dupla annyi lett az üzemidő.
Lehet nálad is hasonló az eset, mert én március óta használom a Xiaomi 14-et, 1 simmel (Yettel, fizikai) 4G-re korlátozva (sztem akkora baromság teloban az 5G hogy vmi hihetetlen), és lazán kibír egy munkanapot általában sok nyomkodással, folyamatos GPS-el stb stb. -
pulyka jocó
senior tag
válasz Farkas82 #547 üzenetére
Sajnos nekem is ezt produkálja, közepén van a fókusz, oldalt mosott. De csak ha közeli tárgyat fotózok, pl telefon, papír ilyesmi. Erre talán segít hogy a 2x zoom kamerával erdemes ezeket megoldani. Illetve, azt hiszem van dokumentum mód a kamera appban. Próbáld ki, mielőtt feleslegesen szervizbe küldöd
-
pulyka jocó
senior tag
-
pulyka jocó
senior tag
Szia!
Vérnyomás, egészségügyi funkciók (amiket legalábbis használok), azok megfelelően működnek. Értesítések is megjönnek, néha kicsit késve, de a gyorsválaszok nem mennek el. Telefonálni lehet, zenevezérlés müxik, óraszámlapokat is szépen lehet kezelni. Viszont az időjárás kijelzés nálam nem megy. Watch5 egyébként.
Remélem hasznos volt -
pulyka jocó
senior tag
Megjött a márciusi security patch + vele együtt a Kereső, hasonlóan mint más márkákon.
Frissítés után alapértelmezetté teszi a főképernyőn a keresőt, de kikapcsolható (Beállítások - Kezdőképernyő - Húzza lefelé az ujját a kezdőképernyőn) -
pulyka jocó
senior tag
Egyébként, a Xiaomi milyen gyakran frissíti az eszközeit? Nyilván gondolom én egy budget Redmi nem frissül gyakran, na de az aktuális csúcsmodelljük
Nem panaszkodom atomstabil a rendszer, pörög forog, de legrosszabb esetben 3 havonta jöhetne egy ápdét
(Először sokáig ájfónoztam, aztán Samsung, azért ők magasra tették a lécet frissesség terén) -
pulyka jocó
senior tag
Sziasztok!
Ti ha már szereztetek be tokot a telóhoz, vagy már beszereztétek, hol érdemes nézelődni?
Barátnőm által a Shein kilőve, egy darab tokjuk nincs még erre a csodára[ Szerkesztve ]
-
pulyka jocó
senior tag
válasz LackoZzZ #302 üzenetére
Automatikus sötét mód van.
Rutinokat nemtudom, nem használom
Lehet mindkét kamerát használni videózáskor.
AI van benne, fotó szerkesztésnél sztem menő, de nekem az irány mistt továbbra is aggályaim vannak (részletkérdés)Ez vagy S24+? Ezt neked kell eldöntened, hogy mi a preferencia
-
pulyka jocó
senior tag
Köszi, az appok így meg is oldódtak
Az időjárásnál pedig erre a widgetre gondoltam: [kép]
Közelébe nem vagyok Pestnek jelenleg
Gyári időjárás app egyébként, nem is igazán találtam opciót az automatikus követésre. Redditen olvastam, hogy talán egy régió átállítás megoldja, de az meg milyenmár -
pulyka jocó
senior tag
Sziasztok!
Tegnap kaptam egy ilyen telót, viszont mivel 5 éve használtam utoljára Xiaomit, így nem elég hogy Xiaomi, még HyperOS is van mellé
Lenne pár kérdésem, remélem tudtok segíteni:
1.: van az időjárás widget, Samun meg Almán is be tudtam állítani hogy mindig a helyzetem alapján mutassa az időt, itt nem megy. Mi volna erre a megoldás? (Gyári app van rajta csak)
2.: Pár app random bezáródik, vagy meg se nyílik. Wolt alkalmazás folyton összeomlik, nemigen értem mi a baj. Gyári google számológép meg se nyílik. Ugyanez igaz a Természetjáró appra is. Az volna a probléma hogy Mi Moverrel költöztetettem a telót?Egyelőre ennyi jutott eszembe, ha ezekben tudtok segíteni, akkor megköszönöm