- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magyarított Android alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
Milyen érdekes!
2:43-nál.
Xiaomi 15 Ultra már rendesen zakatol.Ezek szerint normális.
-
SaMURaIDrAkE
tag
Azt hiszem, bár nem vagyok benne biztos, de ez csak a bolti vásárlásnál működik. Talán még a besbuy topicban olvastam, hogy online a boltnak is van elállási joga.
Ott sűrűn elő szoktak kerülni ilyen esetek, és gyakran van rá precedens, hogy ugyanez a vége a sztorinak.
Francba, már az össze 13pro videót megnéztem youtubon a telóról
A végén már indiai videósokat néztemcsodák nincsenek.
-
huliganboy
addikt
A Bluetooth nekem lètszüksèglet!
Jelenleg egy Realme GT2 pro kèszülèken vagyok ès gyári rendszeren nem tudják megoldani a Bluetooth problémát!Ráadásul a az akku nagyon gyatra .
Szóval akku, Bluetooth,nfc fontos.. illetve a gyorsaság.pdf excel legalább 3 email fiók lesz rajta..
Atomgeszi
23.11.8 verzióra gondolsz?Egyébként itt van a kezemben a kèszülèk,de a kamera eddig nem nyűgöz le beltèren. Megnézem majd holnap napfényben..
-
Cunaja
addikt
Első benyomások!
Hiába nyomkodom WQHD felbontáson 120Hz-n, 75%-os fényerőn, az akku, nem sokat merül. Szinte semmit.
Sokan panaszkodtak, hogy az Android auto nem megy vele. Jelentem vezetéken és vezeték nélkül is tökéletes.
Eltekintve a lenyíló vezérlőpult kinézetétől, nekem jobban tetszik mint a MIUI. Ami még lényeges lehet, érezhetően gyorsabb. -
Cunaja
addikt
Ezt elfelejtettem. Változás napló.
Xiaomi 13 Pro – EEA Stable OS1.0.1.0.UMBEUXM
HyperOS Pilot Tesztelő kiadás.
[Rendszer]
Az Android biztonsági javítás 2023 decemberére frissítve. Megnövelt rendszerbiztonság.
[Vibráló esztétika]
A globális esztétika magából az életből merít ihletet, és megváltoztatja az eszköz megjelenését és érzését
Az új animációs nyelv egészségesebbé és intuitívabbá teszi az eszközzel való interakciót
A természetes színek vibrálást és vitalitást kölcsönöznek készüléke minden sarkába
Vadonatúj rendszer-betűtípusunk több írási rendszert is támogat
Az újratervezett Weather alkalmazás nemcsak fontos információkat közöl, hanem azt is megmutatja, milyen érzés kint
Az értesítések a fontos információkra összpontosítanak, és a leghatékonyabb módon jelenítik meg azokat
Az új kezdőképernyő ikonjai új formákkal és színekkel frissítik az ismerős elemeket.
-
Köszönöm!
Bár én nem vagyok nagy számítógépes, fejlesztői beállítások meg van, a gépemen Linux van, de a többire már most nincs időm, majd a fiamat megkérem intézze, bár eladó a telefon de lehet kipróbáljuk mert Xiaomit sürübben veszek. Meg még egy kérdés, miért nem engedi a Xiaomi a Novát gesztus vezérlését? Azt írja hogy harmadik féltől származót nem lehet, az összes többi telefonon működik a Nova gesztus vezérlés csak a Xiaomikon nem. Vagy valahogy ki lehet játszani?
-
nikkor
aktív tag
Miért hiánycikk máshol is?
A Xiaomi-nak óriási gyártói kapacitása van, néhány hónap alatt fel tudnák futtatni a termelést (ha már rosszul mérték fel az igényeket) és megérné nekik, mivel a csúcstelefonokon a legnagyobb a nyereség. És addig lehet nagy hasznot kinyerni egy típusból, amíg meg nem jelenik az utódja. -
jencsikdani
tag
Nekem az időjárás app nagyon bejon, annak a dizájnja. A Kamera új dizájnja felőle van elég nagy kettős érzésem. Ránézek és olyan mintha egy nagyot vissza léptek volna egy régebbi android verzióra és annak az alkalmazását használnám. Személyszerint nekem az nem annyira jön be.
(Nem saját kép, Google-n találtam.)
-
-
-
Cunaja
addikt
Lányok és Srácok!
Ne hamarkodjátok el a frissítést, mert igen csak felb.....m magam.Röhej. Most vagy a Mekki nincs felkészülve az Android 14-re, vagy tényleg a rom ludas. Ami érdekes, ez.
Nos, ezek után meg ez jön.
Most, gondolkodás nélkül nyomok egy FR-t és kiderül.hogy az OTA, vagy esetleg a Pilot zavar be. Mivel már kint van a rendes rom is. Nemsokára jelentkezem.
-
perzeus
tag
Emag hivatalos. Adja.
De pl. ha valamiből előrendelés van (pl Samsungnál) akkor mindenhol előrendelés van és sehol nincs készleten. Például volt Galaxy Watch6 előrendelés, de csak az előrendelés időszak után vált elérhetővé, és akkor lett kiszállítva.
De, ha bonyolult a kérdésem, hagyjuk. -
Cunaja
addikt
Itt vagyok!
2-Napos benyomások.
Eddig 2 hibát találtam.
Nálam be van állítva a visszagomb zárja be az épp aktuális alkalmazást. Nos, csak kilép belőle, de nem állitja le.
A másik, a csomagtelepítő. Iszonyat lassan ellenőrzi a telepíteni kívánt alkalmazást.
Akku, ugyanolyan
Fényképező: Már a fentebb említett új verzió van rajta és ami érdekes, ennél nem szagatt a videó és a minőség is jó.
Elmondható, hogy javult.
Wi-Fi gyorsabb és a telefon stabilnak mutatkozik. Fagyás még nem volt.
Ujjlenyomat olvasó, gyorsabb.
Röviden ennyit a 14-es Androidról.
Vannak új funkciók, de szerintem a MiUI 15 lesz az érdekes majd. -
-
max1965
tag
Detto.
Samsungos voltam régebben, de elmúlt.
Harapott alma sosem volt, és nem is lesz.
Egyszerűen ráállt az agyam a Xiaomira, és úgy maradt.
Egyéként nem kívántam rá az Ultrára, tökéletesen megfelel a Pro. És még sokan lehetünk így, mert a gyártó ezt felismerve visszafogja az értékesítést . Talán.
Nem tökéletes, (De mi az?) de egy hozzám hasonló átlag usernek sokkal több mint elég.
Ennyikeh. -
max1965
tag
Mi meg nagyon bírjuk a kis ....ket.
Legalább felhoztuk egy kicsit a topicot, mert kívűlállóknak lehet, hogy furcsa volt, hogy ez miért nem pörög. Jó, nem egy tömeg cucc, kevesebb van belőle.
De ha egyszer valami jó, működik, nem kell mókolni, akkor nincs miről diskurálni.
És ha valami jó, akkor nem kell megjavítani.
Remélem sokáig bírja, mert nagyon ragaszkodom a dolgaimhoz, nehezen váltok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóhifi
- Milyen NAS-t vegyek?
- PlayStation 5
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged