Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cunaja

addikt

válasz huliganboy #1486 üzenetére

Szia, Sziasztok!
    Azért vegyük figyelembe, hogy a kijelző után, a második legnagyobb fogyasztó, a vételi térerő. Magyarán, ha valaki olyan helyen van egész nap, hogy full térerő van, akkor sokkal jobb akku ideje lesz, mint a gyenge térerőn tartozkodó felhasználónak. Ezt nagyon sokan nem veszik figyelembe, mindig csak a Bluetooth, GPS és társaira fognak mindent. Persze az is számít, ha valaki nagy grafikai játékkal is játszik közben, mert a teljesítmény is, zabálja az akkut. Most akkor, itt egy összehasonlítás. Itthon, a fejünk felett van a torony ( panel ) és egész nap elnyomkodhatom a telefont, alig érzi meg. Délutánra 58 %. Bluetooth, GPS, (helymeghatározás ) Mobil adat, végig bekapcsolva. Melóban leveszem töltöről és kb 8-óra múlva, 38%. Pedig, kevesebbet is nyomkodom. Az Accubattettery ugyanaz, mint Azorahai fórum társnak, de szerintem, hasonló lenne mindenkinél. Töltési szokás, éjszaka vezetéknélküli lassú töltés, napközben meg, a Paksi atomerőműt is megterhelő 120 watt. Gyorsan kell a nafta. Mióta meg van, átlagban, napi 1 töltés, de van amikor kimarad. Ha szabin vagyok, volt olyan hogy 2 nap után lett töltve.
    Összefoglalva: Szerintem teljesen mindegy hány órát bír, biztos jobb mint a 17-es alma. ;] Ezt nem hagyhattam ki.
    A telefon korához viszonyítva, szerintem még, jól bírja.
    Bocsi, ez lemaradt.
    Mindig 100%-ra van töltve. Ami valójában nem is 100, mert tartalék is van benne.

Új hozzászólás Aktív témák