- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puculo
aktív tag
Sziasztok! Segítséget kérnék a telefon töltéssel kapcsolatban. Külföldön nyaraltunk 2 hétig, ott kint adaptert kellett használni a töltéshez mert nem a hazai szabvány konnektorok vannak. Viszont azóta nem tud gyorsan tölteni a telefon. Semmilyen beállításon nem változtattam sem előtte sem utána. Az akkumulátor rendben van, problémát nem jelez a rendszer. Csak csiga lassan tölt.
-
Puculo
aktív tag
Sziasztok! Valaki tudja esetleg hogy a VOWIFI szolgáltatást melyik menü rejti?
-
Puculo
aktív tag
válasz
spileraaa #1196 üzenetére
Hasonló, vagy azonos. Nem mindegy. Ilyen anyaghasználattal, csúcs hardverrel és szenzorokkal biztos hogy nem találsz olcsóbban. Ez az első telefonom amibe nem tudok belekötni. A piaci árat a kereslet-kínálat határozza meg a továbbiakban. Ha valami hiánycikk akkor magasan marad az ára hiába jött ki új széria vagy konkurencia. Nem adnám oda semmilyen telefonért ami jelenleg elérhető.
-
Puculo
aktív tag
Nemrég olvastam hogy idén Decemberben, vagy legkésőbb jövő év elején jön a 13 pro telefonokra is az új Hyper OS. Viszont az nem tiszta hogy most mivan a beígért 3 Android főverzió frissítéssel. Még úgy vettem a telefont idén hogy kínai oprendszerről szó sem volt. Ez most egy opció, vagy kész tények? Nyilván a Google funkciók miatt kell Android telefon.
-
-
Puculo
aktív tag
válasz
tamaswilhelm #1011 üzenetére
Köszi a választ, közben nekem is megjött.
-
Puculo
aktív tag
válasz
tamaswilhelm #1004 üzenetére
Megkérdezhetem hogy milyen régiót használsz? Már próbáltam párat, de csak jelentéktelen téma frissítés érkezett eddig.
-
Puculo
aktív tag
Sziasztok! Elvileg ma délután megyek az új telómért, és érdekelne van e már hozzá használható Gcam verzió, illetve valamilyen ajánlott beállítás stb. Még MI 9-ről írok, de már nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz az új cucc. Nem volt még lehetőségem a kezembe venni sehol, mert csak a sima 13 van szinte mindenhol kiállítva úgy hogy biztos ütős lesz a régihez viszonyítva..
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő