- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
spileraaa #1363 üzenetére
Ezt írom már régóta.
Meghirdettek egy Csúcs készüléket potom pénzért.
A fél ország rálép az oldalra, hála a fórumoknak.
Megrendelem a Xiaomi egyik csúcskészülékét, bízva abban, hogy fél milla helyett, jóval olcsóbban megkapom és még talán, ki is tudom fizetni. Miért pont hétvégére?
Lehessen arra hivatkozni, hogy nem volt munkanap, nem vettük észre a tévedést. A két nap, bőven elég, hogy az emberek ezrével ismerjék meg a honlapot. A végén, jön a sajnálkozó email és egy 5K-s kupon, ami persze csak, 5K-s vásárlásnál ér valamit. Továbbra sem sikerült teleront venni és nincs is pénzem, hogy máshol kiadjam a megjelenéstől tartott, fél millás árat, ezért az oldalon úgyis van, más telefon is, veszek valamit az üzlettől, amire van pénzem. Hiszen, a többi készülék is olcsóbb, mint máshol.
Ezzel a témát lezártanak kívánom tekinteni.
Jelen eset, kimeríti a csalogató reklám fogalmát és ezáltal a fogyasztók megtévesztését. Egyszóval, mindenki azt gondol, amit csak akar.Más:
Csinálok majd egy leírást, hogyan lehet mókolni a rendszert, megváltoztatni az alkalmazásokat, szétbontani és újraépíteni a rendszert. Sokan keresik ezt. Természetesen, feloldott bootloader kell hozzá, de amit senki nem szeret, nem kell root. Aki viszont ügyes, a Magisk modulokat, root nélkül tudja a rendszerbe építeni. -
Cunaja
addikt
válasz
spileraaa #1198 üzenetére
Keresem sokat az indokot, de nem találom.
Tipp. Elég drága lehet az előállítása és nem adta olyan drágán, ami neki megérte volna elteríteni a piacot.
Miért nem adta ennél is drágábban? Mert így is rekord magas volt az ár, de ha megkéri azt az árat, ami neki megérné millió számra gyártani, akkor kb, 600-650K lenne az ára. Senki nem vette volna meg és nem tudnánk, hogy a Xiaomi is szuper tud lenni. Ez az egy érv, ami az mellett szól, hogy alig van belőle. Az ázsiai piacot se szórta szét a X13 Pro-val. Ez lehet az ok. Ez olyan reklám típus. Figyeljetek ide nagyok, tudunk mi is csúcskészüléket gyártani.
Az EU piacról biztosan nem vonul ki, mert jelenleg a harmadik legnagyobb piaca. Redmi és olcsóbb Xiaomi, annyi jön ide mint a szemét. -
Puculo
aktív tag
válasz
spileraaa #1196 üzenetére
Hasonló, vagy azonos. Nem mindegy. Ilyen anyaghasználattal, csúcs hardverrel és szenzorokkal biztos hogy nem találsz olcsóbban. Ez az első telefonom amibe nem tudok belekötni. A piaci árat a kereslet-kínálat határozza meg a továbbiakban. Ha valami hiánycikk akkor magasan marad az ára hiába jött ki új széria vagy konkurencia. Nem adnám oda semmilyen telefonért ami jelenleg elérhető.
-
max1965
tag
válasz
spileraaa #1191 üzenetére
Az a helyzet, hogy mivel a telefon kurv@jó, nincs miről értekezni. Az, hogy leírjuk mindannyian naponta, hogy szuper, semmi baja, nem igazán szükséges.
Tegnap felcuppant rá az Android 14.
Működik, jó.
Ezt nem igazán van mit ragozni.
De komolyan. Az Mi 8-asom is ilyen volt.
A 11 Ultrával már volt kis affér, az a topic már mozgalmasabb is volt. Nem csak miattam.
Ez ellenben teljesen esemény mentes.
Nekem ez jó. Olyan vagyok mint Sheldon, nem szeretem a változást.
A helyedben, én simán megvenném a topictárs fél évesét jóárasítva, és örülnék neki. De ez én vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest