- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
huliganboy
addikt
válasz
huliganboy #1425 üzenetére
Sziasztok!
A sztori vége:
A TMX elvitte a készüléket! Pár napig "Új igény - elbírálás alatt" státuszban volt a dolog, majd "alkatrészre vár" státuszra várt.
Csütörtökön "megjavítva" státusz jelent meg, hétfőn hozta a magyar királyi posta a csomagot.
Mikor kézbe vettem és ki bontottam, nem értettem a dolgot, mert se kábelt se töltőt nem küldtem el, a most vissza küldött dobotban meg vadi új volt, plusz a telefon is gyári csomagolásban volt.. még ekkor csak kapkodtam a fejem, majd hiányzott a kameravédő is róla...
Hozzá kell tenni a munkalapon az volt fődarab csere.... Itt azt gondoltam a kijelzőt jelenti ez..Aztán jobban megnéztem és az IMEI számokat nem stimmeltek....
Gyorsan munkalap... Fődarab csere: Sales Item-Xiaomi 13 Pro-EU EEA-12GB+256GB-BlackÉn a hibajegybe le íírtam nekik őszintén mi történt.
Cserélték egy új készülékre!
Rengeteg rosszat és jót is olvastam a TMX-ről, de nekem ez meglepetés!
Köszönöm nektek a tanácsokat és nekik a hozzáállást!
-
huliganboy
addikt
További kérdés, hogy nyitva bootloader és xiaomi.eu szoftver van rajta.. Ez vajon befolyásolja most?
Köszönöm
-
huliganboy
addikt
válasz
huliganboy #1425 üzenetére
36 hónap van rá...
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Pár napja egy vedér víz borult a telefonra, ami azonnal elromlott! Valszínüleg a kjelzője rossz, mert rezek hangot is ad stb.
IP68 védelemről ennyit. A teló nem volt javítva eddig és mechinakiai sérülés sincs rajta.
Van rajta UV üveg és tok is volt rajta!
Be akarom küldeni garanciába!űűMit javasoltok?
Írjam le nekik a teljes igazságot? Az üveg fóliát mivel UV vegyem le? Stb?Bátrr most nézem 1 év jótálást adott a Telekom! Létezik hogy nem 2 év?
Köszönöm
-
huliganboy
addikt
Hűha.. Azért fogd vissza magad! Nem tudom mit képzelsz magadról, de a fórum egy helyszín ahol meg lehet vitatni dolgokat, véleményformáló és segítő tér!
Ráadásul engen oktatsz itt ki 2db hozzászólással, meg kérsz új topikot.. Hát hozz létre és hajrá
Nem is értem minek vagy itt ha nem a telefonról írsz, így a hozzászólásod offtopic!!
-
huliganboy
addikt
válasz
Shamli86 #1411 üzenetére
Én pár hete küszködök vele... Egyszerűen halálra idegesít... Telekom mobil néznél legtöbbször..
megye jogú városban, jó lefedettséggel.. De ami legjobban bosszant, hogy autóval rengeteget megyek, és korábban sose állt meg. Most meg mint ha minden toronyvlátásnál illetve 5Gről 4Gre való váltáskor megállás minden akár percekre..
-
huliganboy
addikt
válasz
huliganboy #1376 üzenetére
Elvileg a jegyzetek most már szinkronizálni, ki próbáltam, legalábbis azt írja!
-
huliganboy
addikt
-
huliganboy
addikt
Rosszul számolok, hogy ma kellene a heti kiadásának megjelennie?
-
huliganboy
addikt
A gyári rom esetén volt a hátlap koppintásának lehetősége.. Ezt xiaomi.eu dev esetén nem találom... Van benne?
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Szerintetek ez mitől van? Délelőtt még fizettem vele, délután már nem tudtam.. Root nincs!! Legfrisebb xiaomi.eu dev
[kép]Illetve még egy kérdés! Az előző és mostani heti dev esetén se tudok a téma alkalmázásba eltölteni! 300008 letöltés sikertelen hibát ad vissza! Rengeteg be jegyzés van a fórumokon, de igazából megoldás nincs, vagyis egy helyen a root és valami mappa törlése.. Nektek van tapasztalat?
Köszönöm
-
huliganboy
addikt
Én Realme gt 2 pro készülékről. Az 12gb ram és snapdragon 8 gen 1 van benne, nagyon jó kijelzővel.. De amennyire szerettem annyira bosszantott a végére..
Én samsungot nem szeretem.. A design sem és a szoftver sem a kedvencem..
Nekem a xiaomi szabadsága általában be jön..
-
huliganboy
addikt
A Bluetooth nekem lètszüksèglet!
Jelenleg egy Realme GT2 pro kèszülèken vagyok ès gyári rendszeren nem tudják megoldani a Bluetooth problémát!Ráadásul a az akku nagyon gyatra .
Szóval akku, Bluetooth,nfc fontos.. illetve a gyorsaság.pdf excel legalább 3 email fiók lesz rajta..
Atomgeszi
23.11.8 verzióra gondolsz?Egyébként itt van a kezemben a kèszülèk,de a kamera eddig nem nyűgöz le beltèren. Megnézem majd holnap napfényben..
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Jövök vissza Xiaomihoz.. Évekig az volt, általában flagship,de note szériám is volt...
Mindvégig xiaomi.hu EU dev-et használtam.. Ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Olvasgatok minden félét. Nfc hiba, akumerülés, stb..
Köszönöm
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Ki mit használ a készüléken? Üveget vagy hydrogél fóliát? Ki mire esküszik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest