- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
Az alvási teszt eddig jó!
Megyek éjszakára és aludtam. A telefon kikapcsolva töltött és nem robbant fel. Ez már fél siker.
Nos, innen indulunk, majd meglátjuk, reggel hány százalék lesz, a szokásos felhasználással. Átlagban, 45-60 % között szokott lenni.
Ha rengeteg hozzászólás lesz itt, akkor esetleg, többet fog fogyasztani, de ettől nem tartok.
Hetente 5 üzenet, nem sok. -
Cunaja
addikt
Ez lerágott csont!
Nekem adhatja az almát és akár a legszuperebb Samut is negyedáron, akkor sem venném meg. Nekem Xiaomi kell ( Huawei sajnos kilőve ). Szerintem rengetegen vannak vele így, csak nem kapnak Xiaomi 13 Pro-t.
A gyártó meg fél, telíteni a piacot, nehogy megmaradjon sok 13 Pro. Viszont legalább lehetőség lenne rendelni több helyen. Azt megérteném, ha csak rendelésre küldene.
Viszont arra játszani, vagy hivatkozni, hogy ennyi pénzért, csúcs almát kapni ( ami igaz) és ezért nem küldök a piacra csúcs Xiaomi 13 Pro-t, hülyeség. Szerintem inkább, az Ultra vágott oda a Pro-nak. Túl hamar kiadták, ami megint csak rossz üzleti fogás volt. Ez az, én véleményem persze. -
Cunaja
addikt
Nem!
Visszavált, normál lencsére. Nagyítást engedi közben, de 3X-os zoom a max.Eközben kiderült, miért nem megy a fórum.
Nos, mert tökéletes a ketyere.
, ha eltekintünk a képernyő fényerőtől sötét területen, ( MIUI hiányosság és nem telefon ) akkor semmi baj, sőt.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged