- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen GPS-t vegyek?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
Ha már pont a kameráról van szó!
Javítás a szoftveren.
-
Cunaja
addikt
Milyen érdekes!
2:43-nál.
Xiaomi 15 Ultra már rendesen zakatol.Ezek szerint normális.
-
Cunaja
addikt
válasz
huliganboy #1455 üzenetére
Igen.
Olvastam én is több típusnál. Sok Google Pixel tulaj panaszkodik. Samu és alma tulajoknál is olvastam.
Az OIS-al magyarázzák. Akkor két évig, miért nem volt hallható?
Amikor átfordítom, akkor is van a jelenség. Most két napja ilyen.
Einditom a kamera alkalmazást, akkor meg nem csinálja. Gondolom, akkor bepozicionálja a lencséket.
Egyedül, széles látószögű kamera beállításnál hallatszik a videón.
Megkérdezem a szervizt, mi a véleménye róla.
Teljesen mindegy milyen márka, akkor is idegesítő. Nem teljesen tartom normálisnak.
Addig kell intézkedni, amíg garanciális.
Az is lehet, nem tudnak kezdeni vele semmit. -
Cunaja
addikt
Sziasztok!
Előjött egy érdekes probléma.
Ha a kezemben mozgalom a telefont, lötyög a kameránál valami.
Ha, belépek a kamera alkalmazásba, nem lötyög.
Nem mozog semmi.
Nem esett le a készülék, semmi ütés nem volt.
Tapasztalt már ilyet valaki?Imike20:
Nem lesz baja. Akár Huawei gyorstöltővel is töltheted. -
Cunaja
addikt
válasz
huliganboy #1418 üzenetére
+1
Amúgy meg minek raksz rá, mindenféle romot?
Nekem, fizikai és lelki fájdalmam lenne, ha gyári romon lennék.
Jelenleg, Xiaomi stabil eu romon vagyok, amit kicsit átírtam magamnak.
Akkor leszek gyári romon, amit a kolléga emlegetett, ide nem illő stílusban, ha normálisan üzemelő, gyári romot csinálnának. Ha nem éreznek késztetést arra, hogy a telefonomon, ne legyek a Google kalitkájába bezárva. Ha, a telefon kamera szoftvert, nem kellene mókolni a normális videókhoz.
Egyszóval, egy telefonos fórum, pont arról szól, hogy a problémák megvitatása megtörténjen.
A kolléga szavaiból, azt is kivettem, pontosan tudja, hogy nem gyári romon vagy, ezáltal, nem is tévesztesz meg senkit a hozzászólásoddal. -
Cunaja
addikt
válasz
huliganboy #1399 üzenetére
Szia!
Amit kaptál hozzá ragasztó csíkot az aljára a stabilitás végett, azt úgy helyezd el, hogy vízszintbe legyen az egész telefon, mert elfolyik.
A másik, hogy figyelj arra, hogy a nyílások, hangszóró nyílás, de csak a nyílás, illetve a gombok, tökéletesen le legyenek ragasztva. Felül, egyikbe se tudjon, a trutyi folyni.
Ha mindent megnéztél, az esetleges ragasztó lefolyást letörölted, jöhet az UV-lámpa 5 percig. Mozgasd fölötte, oldalán , aljánál, felül, hogy egyenletes legyen. Amikor, az UV kész, akkor leszedheted a csíkokat. Bármilyen popsi törlő megfelel arra, hogy a maradvány ragasztókat eltávolítsd. -
Cunaja
addikt
válasz
trebrona #1383 üzenetére
Nem úgy értem, hanem a fordítást.
A global-ban sem, fingerprint , hanem ujjlenyomat. Érted már? Arra hivatkoznak, hogy a global-ból veszik át.
Az ujjlenyomat, arc adat és képernyőzár, semmi extra vagy plusz dolog szövege. Ha EU romon vagy, láthatod amit írok.
Szét kell kapni a romot, majd az img-fájlokat és utána az alkalmazásokat. Fordítani és összerakni. Becsomagolni a super.img-t és flash. Nem kis munka és biztos ezért nem is foglalkoztak velem. Azt mondták, ha napi 12-órában fordítanék, az jó lenne, de ha nem is fél napot, de akkor is rengeteg időt elvesz. Ebben igazuk van. -
Cunaja
addikt
Szóval, itt a bizonyíték, hogy simán belehetne építeni a normális fordítást az EU romokba is. Azt nem értem, hogy ha a global rombóll veszik át a nyelvet, miért lehet olyan hiba, pl. ujjlenyomat. Képek a stabil ez rombóll.
Ugyanaz mint a heti, fordítási szempontból.
-
Cunaja
addikt
válasz
huliganboy #1367 üzenetére
Új stabilban
-
Cunaja
addikt
válasz
huliganboy #1371 üzenetére
Felnyomtam az új stabilat, egy kicsit megpiszkáltam és nagyon jó eddig.
-
Cunaja
addikt
válasz
huliganboy #1367 üzenetére
Ez jó kérdés!
-
Cunaja
addikt
válasz
huliganboy #1365 üzenetére
További beállítások>
kézmozdulat parancsikonok >
Back tap Ugye hol magyar, hol angol. -
Cunaja
addikt
válasz
spileraaa #1363 üzenetére
Ezt írom már régóta.
Meghirdettek egy Csúcs készüléket potom pénzért.
A fél ország rálép az oldalra, hála a fórumoknak.
Megrendelem a Xiaomi egyik csúcskészülékét, bízva abban, hogy fél milla helyett, jóval olcsóbban megkapom és még talán, ki is tudom fizetni. Miért pont hétvégére?
Lehessen arra hivatkozni, hogy nem volt munkanap, nem vettük észre a tévedést. A két nap, bőven elég, hogy az emberek ezrével ismerjék meg a honlapot. A végén, jön a sajnálkozó email és egy 5K-s kupon, ami persze csak, 5K-s vásárlásnál ér valamit. Továbbra sem sikerült teleront venni és nincs is pénzem, hogy máshol kiadjam a megjelenéstől tartott, fél millás árat, ezért az oldalon úgyis van, más telefon is, veszek valamit az üzlettől, amire van pénzem. Hiszen, a többi készülék is olcsóbb, mint máshol.
Ezzel a témát lezártanak kívánom tekinteni.
Jelen eset, kimeríti a csalogató reklám fogalmát és ezáltal a fogyasztók megtévesztését. Egyszóval, mindenki azt gondol, amit csak akar.Más:
Csinálok majd egy leírást, hogyan lehet mókolni a rendszert, megváltoztatni az alkalmazásokat, szétbontani és újraépíteni a rendszert. Sokan keresik ezt. Természetesen, feloldott bootloader kell hozzá, de amit senki nem szeret, nem kell root. Aki viszont ügyes, a Magisk modulokat, root nélkül tudja a rendszerbe építeni. -
Cunaja
addikt
-
Cunaja
addikt
válasz
huliganboy #1358 üzenetére
Itt van leírva.
Vagy a másik módszer
Hiba jelenség, majd egyből tárcsázó *#*#284#*#*
A belsőtároló>MIUI>debug_log>bugreport-XXXX-XX-XX-XXXXXX.Zip fájlt elküldöd nekik. -
Cunaja
addikt
válasz
huliganboy #1353 üzenetére
Szia! Ha megnézed a Xiaomi.eu fórumot, pont ma kezdett el más is panaszkodni a fizetésre. Valószínűleg a Google Play integráció lejárt. A fiúk, remélhetőleg orvosolják egy apk formátumban. Utoljára, 15-én adtak ki ilyet.
-
Cunaja
addikt
válasz
Atomgeszi #1347 üzenetére
Délutáni olvasni való!
Simán tovább vinném az ügyet!
Sőt, még perelném a pszichés hatása miatt is. Idézem a kollégát ( Francba, már az össze 13pro videót megnéztem youtubon a telóról
A végén már indiai videósokat néztemcsodák nincsenek. ) Most akár mély depresszióba is zuhanhat.
-
Cunaja
addikt
válasz
SaMURaIDrAkE #1344 üzenetére
Sajnálom, gondolom milyen érzés.
Jó magam, lehet ideges lennék.
Jó telefon, csak a romjait kellene jobban optimalizálni. -
Cunaja
addikt
válasz
SaMURaIDrAkE #1341 üzenetére
Azért ez érdekes!
Egy Békéltető Testület ehhez mit szólna?
Egy terméket kitesszük a weboldalra egy megadott áron és feltüntetjük, hogy raktáron.
Na már most. Ha velem csinálták volna, tuti tovább viszem az ügyet és nem hagyom nekik. Annyiért kell adni, amennyiért a kosárba rakható volt és megrendelhető. Ez már a fogyasztó megtévesztése. -
Cunaja
addikt
Azért jó lenne, ha sikerülne, mert akkor többen lennénk.
Már nem kapható! Kíváncsi leszek rá, megjön-e? -
Cunaja
addikt
Állítólag forgalmazói garancia van a készüléken!
Létezik ez? Vajon mit jelent?
Vidd vissza az üzletbe, majd ők megjavítják.
Egy biztos, ezzel a készülékkel, a hivatalos szerviz, nem foglalkozik.
Másik dolog, hogy milyen rom van rajta, de ez a legkevésbé fontos. ( 10 perc alatt, bármit rálehet rakni )
Van 4G és 5G támogatás? Azért mielőtt dobáljátok a 200K-t, érdemes utána nézni.
Vajon miért kerül máshol még mindig a megjelenési árába?
Akkor lenne elírás, ha nem a saját képei lennének ott.
Azért ez az oldal legyen az első, ha megérkezik a teló. Itt egy leírás az eredetiség ellenőrzésről.
Itt meg a infót lehet szerezni a telefonról. Xiaomi infó -
Cunaja
addikt
Megjelent a hold.
-
Cunaja
addikt
válasz
huliganboy #1309 üzenetére
Jó vétel volt!
-
Cunaja
addikt
válasz
Dr.FantastiK #1306 üzenetére
Görgetés.
Amikor megcsinálod, rányomsz a görgetésre.
Nem minden alkalmazás támogatja. -
Cunaja
addikt
Sziasztok!
Aki gyári HyperOS romon van, próbálja már meg feltelepíteni a kamera alkalmazás legfrissebb MiuiCamera5.1.000820.0 verzióját.
A DEV romból van kiszedve.
Ki kell csomagolni, majd utána telepíteni.
Ha véletlenül nem indul a kamera, vagy azt írja, hogy nem kompatibilis. Akkor a beállítások\alkalmazások\kamera oldalon, a frissítések eltávolítása feliratot kell megnyomni.
Az sem baj, ha zárt a bootloader, csak ezt írja meg, aki kipróbálta. -
Cunaja
addikt
válasz
huliganboy #1299 üzenetére
Folyamatosan dobják ki. Most mi van rajta?
V14.0.9.0.UMBEUXM
Erre jön a HyperOS
OS1.0.1.0.UMBEUXM -
Cunaja
addikt
válasz
huliganboy #1297 üzenetére
Órával nincs gond, csak az autónál és a füleseknél. Holnap délelőtt megírom, hogy milyen lett.
Szerk.
Kamera: Hát, lassan kezdek hinni a DxOmark-nak.
Nem vagyok én sem 100%-ig lenyűgözve.
Folyamatosan javul, de fél milláért, ne kelljen már éveket várni, hogy azt tudja, amivel meghirdették.
Az is lehet, az enyém hibás, de néha azt mondom, hogy nem igazán érte meg az árát. A gyári legelső szoftverrel, tökéletes volt, azóta csak rontottak rajta.
Most a HyperOs-el, megint javulni látszik. -
Cunaja
addikt
válasz
huliganboy #1294 üzenetére
Jegyzet nem szinkronizál. A galéria, néha összeomlik.
Egyéb egyenlőre nincs.
Holnap megyek kocsival, tesztelem a bluetooth átvitelt. -
Cunaja
addikt
válasz
huliganboy #1290 üzenetére
Lassan megy az idő!
Megjelent az új heti DEV, most nyomom fel. Majd pár nap múlva tudok nyilatkozni. -
Cunaja
addikt
válasz
huliganboy #1288 üzenetére
NFC jó, Meki app jó, fizetés jó.
-
Cunaja
addikt
válasz
huliganboy #1285 üzenetére
A mostani DEV a telefonunkra hibás. Hibás Bluetooth, szakadozik, hibás galéria, hibás értesítés és akadozó rendszer. A 01.08-nál nem volt ilyen sok hiba, csak a galéria.
Most stabil romra tértem át az akadozó Bluetooth miatt. Most tesztelem még. A nyelvi fordítás miatt, írtam a fórumon. -
Cunaja
addikt
válasz
huliganboy #1277 üzenetére
Szia!
Próbáltam sok mindent, ez jött be tartósan. Macera a felrakása, de stabil. Érdemes néhány videót megnézni a felrakásnál. Többet rendelj, mert elsőre nem biztos, hogy menni fog.
Hátul meg ez van. A fóliákat nem szeretem. -
Cunaja
addikt
válasz
vlesi69 #1274 üzenetére
Hát csak nyugodtan. Egy év távlatából írom, hogy vártam volna én is, de amikor olvastam a 13Pro-t, ott írták valahol, hogy ezt se igazán akarta hozni az EU-ba, de a végén beadta a derekát. Fél milláért. Azóta se nagyon kapni, mert szerintem, limitált szériát küldött ide.
-
Cunaja
addikt
-
Cunaja
addikt
válasz
Atomgeszi #1256 üzenetére
Csak annyit tudok mondani, hogy érezhetően nem merül. Megállt az idő. Amikor írtam az előző hozzászólást, akkor volt 8:55 81%. Azóta is folyamatosan nyomkodom és most 30 perc után 80%. Ki érti ezt. Azért átlagban ilyenkor már 3%-ot merült az Edge és a folyamatos szinkron, illetve a kamera miatt.
Remélhetőleg ezt most jól eltalálták. Ami legutolsó volt a MIUI verzióban, nekem kicsit többet evett.
Ma amúgy sikerült egy jó képet is lőni vele.
Most várom biztosítós telefont. Az is lehet, csak jövőre hívnak.
-
Cunaja
addikt
Első benyomások!
Hiába nyomkodom WQHD felbontáson 120Hz-n, 75%-os fényerőn, az akku, nem sokat merül. Szinte semmit.
Sokan panaszkodtak, hogy az Android auto nem megy vele. Jelentem vezetéken és vezeték nélkül is tökéletes.
Eltekintve a lenyíló vezérlőpult kinézetétől, nekem jobban tetszik mint a MIUI. Ami még lényeges lehet, érezhetően gyorsabb. -
Cunaja
addikt
Ezt elfelejtettem. Változás napló.
Xiaomi 13 Pro – EEA Stable OS1.0.1.0.UMBEUXM
HyperOS Pilot Tesztelő kiadás.
[Rendszer]
Az Android biztonsági javítás 2023 decemberére frissítve. Megnövelt rendszerbiztonság.
[Vibráló esztétika]
A globális esztétika magából az életből merít ihletet, és megváltoztatja az eszköz megjelenését és érzését
Az új animációs nyelv egészségesebbé és intuitívabbá teszi az eszközzel való interakciót
A természetes színek vibrálást és vitalitást kölcsönöznek készüléke minden sarkába
Vadonatúj rendszer-betűtípusunk több írási rendszert is támogat
Az újratervezett Weather alkalmazás nemcsak fontos információkat közöl, hanem azt is megmutatja, milyen érzés kint
Az értesítések a fontos információkra összpontosítanak, és a leghatékonyabb módon jelenítik meg azokat
Az új kezdőképernyő ikonjai új formákkal és színekkel frissítik az ismerős elemeket.
-
Cunaja
addikt
-
Cunaja
addikt
válasz
vlesi69 #1205 üzenetére
Szia!
Nézd meg ezt. -
Cunaja
addikt
válasz
spileraaa #1198 üzenetére
Keresem sokat az indokot, de nem találom.
Tipp. Elég drága lehet az előállítása és nem adta olyan drágán, ami neki megérte volna elteríteni a piacot.
Miért nem adta ennél is drágábban? Mert így is rekord magas volt az ár, de ha megkéri azt az árat, ami neki megérné millió számra gyártani, akkor kb, 600-650K lenne az ára. Senki nem vette volna meg és nem tudnánk, hogy a Xiaomi is szuper tud lenni. Ez az egy érv, ami az mellett szól, hogy alig van belőle. Az ázsiai piacot se szórta szét a X13 Pro-val. Ez lehet az ok. Ez olyan reklám típus. Figyeljetek ide nagyok, tudunk mi is csúcskészüléket gyártani.
Az EU piacról biztosan nem vonul ki, mert jelenleg a harmadik legnagyobb piaca. Redmi és olcsóbb Xiaomi, annyi jön ide mint a szemét. -
Cunaja
addikt
válasz
max1965 #1194 üzenetére
+1.
Na meg, jelenleg a Xiaomi kiakarja maxolni a csúcskészülékeit szoftveresen.spileraaa:
Itt is kapsz mindenre választ, csak kérdezd meg, amit tudni szeretnél.
Be van állítva az értesítés és átlagban, 1-napon belül válasz érkezik, ha nem azonnal.
Másik dolog.
Honor is marha jó, de azért kíváncsi lennék rá, hogy strapa teszten, melyik a jóbb?
Ha találsz ilyen videót, ne felejtsd el, linkelni.
DxOmark. Pfüüüü.. Honor jobb, de az oldal véleményére, elfogultság látszata miatt, nem adok.
Filmeket forgatnak a X13Pro val, vajon miért.
Van hibája, de a Xiaomi 3-órán belül, mindig válaszol, ha jelzek neki egy hibát. Honornál is?
A fő nagy hibája : Az ára! Igaz, nem csökken és ha így haladunk, nem is fog. Kezdem azt hinni, hogy Magyarországon, limitált kiadású készülék tulajdonosai vagyunk. -
Cunaja
addikt
válasz
Atomgeszi #1187 üzenetére
Természetesen ezt feltétel nélkül el lehet hinni, ha azt mondják, gyári a garancia.
A kolléga ilyen üzletben vásárolt telefont, gyári garanciával. Amikor elromlott, vitte a hivatalos márkaszervizbe és elhajtották a fe...be. Mondták, hiába gyári a garancia, ha az üzlet nem hivatalos viszonteladó. Természetesen a garancia gyári, de ezt az üzletnek kell intézni, mert a szerviz nem veszi be a vásárlótól. Az üzletbe bevitte, ott közölték vele, hogy nem tudnak mit tenni, mert nem ők a szerviz. Eltudják küldeni javításra. Elküldték, visszajött másfél hónap múlva, hogy nem gyári hiba és fizetősen lehet csak javítani. Semmi nem történt, csak az ami nálam, bedöglött az érintőképernyő. Mi ez ha nem gyári hiba, ha nincs külsérelmi nyom és szoftver mókolás? A kolléga, soha többé nem vesz ilyen helyekről.
Valami oka van, hogy ennyivel olcsóbb. -
Cunaja
addikt
válasz
Imike20 #1182 üzenetére
Atomgeszi feltette a kérdést, amit akartam.
Kérdezek én is.
Melyikben biznék megy hogy gyári EU, Global készüléket kapok és nincs mókolva, hogy annak tünjön? Amikor meg elutazom valahová, ahol csak a B20-on van 4G, akkor meg lesek, miért nincs hálózatom. A lényeg, kidobtam egy valag pénzt.
Személyem, egyiknek se adna egy fillért sem. Nem egy felmosó vödör készletet vesz az ember.
No persze, ez egyéni vélemény, nem akarok senkit eltántorítani a vásárlástól. -
Cunaja
addikt
Szia!
Azt írtam, bő fél évvel ezelőtt, hogy ha nem lesz a piac telített, semmit nem fog csökkenni az ár. Jelenleg, ahogyan te is írtad, a hivatalos helyeken, nem csökkent.
Ne csábulj el. A Xiaomi jelenleg legjobb készülékét szeretnéd megvenni, de nem kapható. Az ára, hm. Jö kérdés. Most, hogy kiderült a 14 Pro milyen, nem biztos, hogy fog csökkenni az ára. Azért lehet, hogy változtatott a kamerán a Xiaomi, de rengeteg területen, olcsóbb technikát alkalmazott. Jelenleg ezért is olcsóbb a 14 Pro.
Máshol is hiánycikk, ezért inkább olyan piacokat lát el, ahol jobban fogy. Valljuk meg, a kis hazánk, nem arról híres, hogy tömegesen veszik a méregdrága telefonokat. Sokan félnek ( kereskedők) rajtuk marad,. Nem egy alma vagy Samu. A szürke inportos helyeken venni lehet, de mi a helyzet a garanciával? Szerintem ha kinézel egy helyet, hívd fel a Telemaxot és kérdezd meg, hogy elfogadják-e, hivatalos garanciának. Ha nem, nem venném meg ott. Addig telefononálj, vagy gyüjtsd össze az összes eladó nevét és írj levelet, amiben megkérdezed, melyiknél szabad megvenni. -
Cunaja
addikt
válasz
Imike20 #1169 üzenetére
Nem vagy Pilot User! Ha igen, akkor hamarosan megkapod.
Javult az ébresztő is. Eddig, ha kikapcsolt állapotban ébresztett, nem lehetett elnémítani, a telefon beüzemelése nélkül. Mentem melóba és az egész ház felébredt, mire kikapcsolttam. Most ez is jó.
Értesítések is megjavultak, nem tűnnek el a háttérben. Ami még mindig hiba, ha beállítunk egy aláírást a zárképernyőre, csak jelzi, hogy jött értesítés, de az ikonok nem jelennek meg. A push értesítések azok, rendesen jönnek. A navigációs sávval történő, éppen használt program bezárása, továbbra sem jó.
November elején jön a HyperOS pilot-verzió, már várom. -
Cunaja
addikt
Kíváncsi leszek!
Később tesztelem, most dolog van. Egy biztos, nekem néha nem aludt el a kijelző, most tökéletes.
Többi hibát is megnézem majd.
Egyéb:
Nem dobtam magat hanyatt a 14 Pro-tól. -
Cunaja
addikt
HyperOS
Vannak jó megoldások is. Az óra és a galéria, nem tetszik. Ezek még mind, fejlesztés alatt állnak. Hivatalosan elvileg, 30-án küldik a Pilot verziókat. Talán utána 1-2 napon belül megjön a teljes rom és tesztelni tudom. Jelenleg az akkumulátor érezhetően jobb. -
Cunaja
addikt
válasz
trebrona #1160 üzenetére
Naponta nevezték át. A lényeg, ha véletlenül elveszik majd belőle a Google keretrendszert, a Xiaomi is a Huawei sorsára jut.
Sajnos, ez is előfordulhat. Ugye, a meglévő készülékeket nem érintheti, mert az a fogyasztók megtévesztése lenne, de új Cicamobilt, nem sokan fognak venni. Reméljük, van annyi eszük, hogy nem piszkálják meg annyira. -
Cunaja
addikt
Jencsikdani!
Szia!
Most úton vagyok, lehet valami betű nem stimmel majd. Szedd le a legújabb recovery romot a telefonodnak megfelelőt. Ha EU, akkor ( EU) ha Globál ( MI ) ezt látod majd a rom közepén. Írd be, Xiaomi firmware és a letöltő oldalra kerülsz. Írd be a keresősávba NUWA és kiadja a romokat. Stabil és recovery rom kell neked. Figyelj oda, hogy A13 legyen és ne az A14 14.0.5 mert az nem biztos, hogy települ majd.
Másold a download/downloaded_rom mappába.
Nyomkod a képernyőt, amíg a szöveg meg nem jelenik. Ezután a jobb felső sarokban 3 pötty és válaszd a frissítő csomag kiválasztását. Keresd meg a letöltött zip fájlt a downloaded_rom mappába és nyomj rá. Elindul a frissítő. Ha valami nem stimmel, akkor nem jól csináltál valamit. Elvileg, nem nyúl az adataidhoz, de egy biztonsági mentés, nem árt. Ha végigmegy, akkor újra kell indítani és utána már az Android 14-et is felfogja dobni.Wale:
Béta romot használsz, ami jelenleg is fejlesztés alatt áll. Sajnos egy dolgot tudsz tenni, hogy csinálsz egy Google és Miui mentést, majd kilépsz az összes fiókból és nyomsz egy gyári beállítások visszaállítása gombot. Ennél a verziónál, előfordulhatnak hibák.
Itt jelzem mindenkinek! Olyan is előfordulhat, hogy nem indul a telefon, nem reagál semmire. Ilyenkor, hosszan kell nyomni a bekapcs gombot, amíg nem rezeg. -
Cunaja
addikt
válasz
Atomgeszi #1148 üzenetére
Az a baj, hogy a gyomrom nem bírja. Egy hambi után is képes vagyok, megfeküdni napokig. Valamilyen összetevőre, allergiás vagyok.
Keresem a megoldást. Ugye Custom romon, nem zárhatok BL-t.
Lehet a telefonom van tiltva a Pilot rom miatt.
Milyen érdekes! -
Cunaja
addikt
válasz
Atomgeszi #1143 üzenetére
Igen, eddig nekem se volt bajom. Sőt, semmi nem pofázik vissza , csak a mekkis app. A bank se dumál, pedig az rendesen megnéz mindent.
Más is panaszkodik. -
Cunaja
addikt
Osztott képernyő van?
Nyitva a BL? Ha igen, akkor átmegy a biztonsági vizsgálaton?
Visszalépés gomb nem lövi ki az alkalmazásokat, ha beállítod rá.
Lebegő ablakok vannak?
Mi távirányító működik rendesen?
Nem. Tudod mi az érdekes, hogy amit kiadtak most neked is romot, az nem stabil, csak ugyanúgy béta.
Egyszóval, nem lettünk előrébb. Nekem ugyanez van fent és ha azt akarom, hogy menjek át a biztonsági ellenőrzésen, akkor be kell zárnom a BL-t. -
Cunaja
addikt
Lányok és Srácok!
Ne hamarkodjátok el a frissítést, mert igen csak felb.....m magam.Röhej. Most vagy a Mekki nincs felkészülve az Android 14-re, vagy tényleg a rom ludas. Ami érdekes, ez.
Nos, ezek után meg ez jön.
Most, gondolkodás nélkül nyomok egy FR-t és kiderül.hogy az OTA, vagy esetleg a Pilot zavar be. Mivel már kint van a rendes rom is. Nemsokára jelentkezem.
-
Cunaja
addikt
válasz
jencsikdani #1132 üzenetére
Szia! Automatán jött, mert regisztrált pilot felhasználó vagyok. Mindig megkapom a pilot verziókat.
-
-
Cunaja
addikt
válasz
perzeus #1122 üzenetére
Szia!
Ha te a Roller ajándékban gondolkodsz, akkor csak olyan helyen vegyél készüléket, ahol az fel is van tüntetve. Ez nem kötelező ajándék, hanem a Xiaomi hivatalos viszonteladóinak szállítja ki, korlátozott mennyiségben. Nálunk ugyanez volt a légtisztitóval. Nem mindenhol adták a készülék mellé. -
Cunaja
addikt
válasz
max1965 #1120 üzenetére
Gyorsnak gyors, nem tudom követni.
Visszakell fognom a görgetést itt is, mert csak úgy repül.
Azt nem tudom, hogy mi változott a kamerán, de látok új dolgokat, de nem vagyok biztos benne.
A buta csomagtelepítő még mindig lassú, de már azért 1-fokkal gyorsabb.
Holnap megint akku teszt, no meg, kamera. -
Cunaja
addikt
Itt vagyok!
2-Napos benyomások.
Eddig 2 hibát találtam.
Nálam be van állítva a visszagomb zárja be az épp aktuális alkalmazást. Nos, csak kilép belőle, de nem állitja le.
A másik, a csomagtelepítő. Iszonyat lassan ellenőrzi a telepíteni kívánt alkalmazást.
Akku, ugyanolyan
Fényképező: Már a fentebb említett új verzió van rajta és ami érdekes, ennél nem szagatt a videó és a minőség is jó.
Elmondható, hogy javult.
Wi-Fi gyorsabb és a telefon stabilnak mutatkozik. Fagyás még nem volt.
Ujjlenyomat olvasó, gyorsabb.
Röviden ennyit a 14-es Androidról.
Vannak új funkciók, de szerintem a MiUI 15 lesz az érdekes majd. -
Cunaja
addikt
Az alvási teszt eddig jó!
Megyek éjszakára és aludtam. A telefon kikapcsolva töltött és nem robbant fel. Ez már fél siker.
Nos, innen indulunk, majd meglátjuk, reggel hány százalék lesz, a szokásos felhasználással. Átlagban, 45-60 % között szokott lenni.
Ha rengeteg hozzászólás lesz itt, akkor esetleg, többet fog fogyasztani, de ettől nem tartok.
Hetente 5 üzenet, nem sok. -
Cunaja
addikt
Majd beszámolok róla, hogy milyen. -
Cunaja
addikt
Ha valaki telefont akar venni, a vizes üzletben, lehet kapni.
-
Cunaja
addikt
Sziasztok!
Frissítettem a a kamera alkalmazást és azt látom, hogy a MIUI14 egyik nagy hibája, jobban érezhető, sőt, elviselhetetlen.
A 4K 60FPS videó felvételek, a kritikán aluli szinten mozognak. Szaggatnak mint amikor a kockákat külön raknák össze. Egyszóval, 0 teljesítmény.
Beállítások a 4K 60FPS videónál. H.264. nagy kompatibilitás, HDR ki.
Valaki nézze már meg, hogy nála is ezt csinálja-e? Javasolt, mozgó tárgyat filmezni, mint pl. autók, busz, villamos, vonat és stb... Ott nagyon kiadja.
Elvileg a MIUI15-ben javítva lesz, ami decemberben jön ki, a mostani hírek szerint.
Majd megnézem, hogy a H.265 nagy teljesítmény beállításban is csinálja-e.Még mielőtt a barátom, írná, hogy azt írtam, tökéletes. Ez nem hardver hiba, hanem a szoftver bénázása.
-
Cunaja
addikt
válasz
trebrona #1094 üzenetére
Látod, amikor azt írtam körülírva, hogy direkt generálod a dolgokat, nem hitted el.
Ez a válaszod, maximálisan igazolja ezt.
Mutas olyan világmárkát bármiben, amiben nem fordult elő, soha gyári hiba. Na ugye, hogy nem tudsz.
Itt nem gyári hibáról van szó, hanem, a lesz....m a vásárlót, csak vigye. -
Cunaja
addikt
Talán erre mondják azt, hogy kellemetlen!
Még szerencse, hogy a miénk tökéletes! -
Cunaja
addikt
válasz
max1965 #1081 üzenetére
"mert a gyártó ezt felismerve visszafogja az értékesítést"
Igen, mert azt szeretné, ha az ultra fogyna.
Akinek fontos a makró, az tuti nem akar ultrát.
Sose szoknád meg. A zárt rendszert nem lehet megszokni. Egyszerűen, földhöz vágnám, ha nem tudnék olyanokat megcsinálni, mint az Androidon. Azért a Xiaomi-t, lehet mókolni, az almát nem. Ez nálam olyan, mint ha a tv-ben, mindig ugyanazt a műsort nézném. Lehet hülye hasonlat, de gondolom érthető.
A 13 a Vizes üzletben most 280K. Mér ez is elég alacsony, nem fog lejjebb menni. Csak nézzük meg a 12 árát. Túl közel lennének és még sok 12-es van terítéken. Nem fogyna el. Persze, ez megint csak az én gondolkodásom.
Szerintem nem érdemes 12-t venni, mert már egy 100-ast zuhant a 13. A Pro, olyan szinten összerakott telefon, mint anno annak idején a Huawei P9, illetve a Xiaomi Mi10T pro volt. Baromi sokat eladtak és baromira, mai napig mindkettő stabilan üzemképes a maga sebességével. Az asszonykám, most is itt nyomja mellettem a Huawei P9-et. Pedig van neki Nova 5T és Xiaomi 10T Pro is. Imádja a Huawei-t. Mondjuk az én romom vana rajta, ami tuningolva van.
Ezt tegyük most félre. A Telegrammon és a Twitteren is, a Pro-t keresik. A másik nagyon összerakott teló, a sima 13. Az ultránál, már van amiben visszaléptek. Engem nem zavar az USB3 hiánya, illetve a 4K szelfi, jobb lenne, de igy is tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest