- Netfone
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
trebrona #1383 üzenetére
Nem úgy értem, hanem a fordítást.
A global-ban sem, fingerprint , hanem ujjlenyomat. Érted már? Arra hivatkoznak, hogy a global-ból veszik át.
Az ujjlenyomat, arc adat és képernyőzár, semmi extra vagy plusz dolog szövege. Ha EU romon vagy, láthatod amit írok.
Szét kell kapni a romot, majd az img-fájlokat és utána az alkalmazásokat. Fordítani és összerakni. Becsomagolni a super.img-t és flash. Nem kis munka és biztos ezért nem is foglalkoztak velem. Azt mondták, ha napi 12-órában fordítanék, az jó lenne, de ha nem is fél napot, de akkor is rengeteg időt elvesz. Ebben igazuk van. -
Cunaja
addikt
válasz
trebrona #1160 üzenetére
Naponta nevezték át. A lényeg, ha véletlenül elveszik majd belőle a Google keretrendszert, a Xiaomi is a Huawei sorsára jut.
Sajnos, ez is előfordulhat. Ugye, a meglévő készülékeket nem érintheti, mert az a fogyasztók megtévesztése lenne, de új Cicamobilt, nem sokan fognak venni. Reméljük, van annyi eszük, hogy nem piszkálják meg annyira. -
Cunaja
addikt
válasz
trebrona #1094 üzenetére
Látod, amikor azt írtam körülírva, hogy direkt generálod a dolgokat, nem hitted el.
Ez a válaszod, maximálisan igazolja ezt.
Mutas olyan világmárkát bármiben, amiben nem fordult elő, soha gyári hiba. Na ugye, hogy nem tudsz.
Itt nem gyári hibáról van szó, hanem, a lesz....m a vásárlót, csak vigye. -
Cunaja
addikt
válasz
trebrona #892 üzenetére
Az a baj, hogy még a 20w-os töltést is gyorsnak találom.
"Azaz hiába használod a gyári 120W-os töltőfejet, 20W-nál gyorsabban nem fog tölteni. "
Ez így van, Viszont minimum 30W-os töltőfej kell, hogy kiadja a 20W-os töltést. Itt is sokan azt hiszik, hogy megveszik a 20W-os vezetéknélküli töltőegységet és azt csatlakoztatják egy PC-hez, akkor az 20W-al fog tölteni. Nos a Xiaomi gyári 20W-os és 50W-os vezetéknélküli töltőegysége, nem működik PC USB-re dugott vezetékkel. A 20W-os nál, kell 30W, az 50W-nak kell 67W-os töltő. Pont a veszteség miatt, amit írtál. Ha viszont gyengébb fejet adsz neki, akkor lassabban tölt. Annyi előnye van, hogy az usb aljzat, nem megy tönkre a ki-be huzogatástól.
Amit linkeltél, jó drága. -
-
Cunaja
addikt
válasz
trebrona #535 üzenetére
amig nem tapizza meg valaki, addig nem is rendel
Erre való a 14 napos elállás lehetősége online rendelés esetén.Látod, nálam ez tuti így lenne, mert nem akarom megtapizni.
Vannak olyanok, hogy tapi nélkül nem rendelik, hiába lehet online ellálni. Egyszóval, nem 1db-al kevesebbet ad el.
Miért nem lehet úgy árulni, ahogy oda van írva?
Most Xiaomi 13 Pro készülék vásárlásakor ajándék Xiaomi légtisztító!
Weboldal
Válaszd a Xiaomi 13 Pro készüléket és most ajándékba Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact légtisztítót adunk, aminek értéke 49.990 Ft. A csak online elérhető ajánlat visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényes.Vagyis, akkor üzletbe vigye ki az ajándék nélkül. Nem az szerepel ott, hogy csak online rendelhető a készülék. Mindegy, már a panaszos levél elment nekik. 2-hétig csak félrevezettek. Ide menjek be, oda menjek be. Rohangáltam, fel-alá a semmiért.
-
Cunaja
addikt
válasz
trebrona #438 üzenetére
Nem is egy videót néztünk. Ez nagyon jó.
Bocsi!
Igen, itt már látni amit te mondasz, de ez egyértelműen szoftver hiba is, nem csak a user keze mozog.
Közben elkalandoztam. -
Cunaja
addikt
válasz
trebrona #436 üzenetére
Akkor már a szememmel is gond van. Direkt megnéztem most még1x a 13 Pro videót, de egy rövid nadrágos. se egy rövid ujjúban lévő egyént nem láttam. Légyszi perc/másodperc ahol te ilyeneket látsz. Ha meg nem látsz, mert nincs rajta olyan, hülyeséget ne írjál, azért , hogy a telefont lehúzd.
Most a GSMARENA új tesztjét olvasom. -
Cunaja
addikt
válasz
trebrona #287 üzenetére
Igen, ezért írtam fentebb, hogy negyed évente.
Agz425: #286: 48,78 az árfolyam. Igen ezt mindig HKD-ban jelzi. Egyszerűen, nem váltják át, majd fizetéskor.
Az 50GB kb. 410forint/hó. A 200GB, 1320forint/hó.
A bankod árfolyama szerint számold át.
A szoftver frissítés beszokott ragadni. ( Nem jön frissítés )
Ha nem akarod magad frissíteni, szerintem fáradj be a Telekomba, vagy szervizbe. Itt viszont az adataid kiszivároghatnak. Érdemes a telefont teljesen törölni, ha ezt választod. -
-
Cunaja
addikt
válasz
trebrona #281 üzenetére
Ez elég off, de segítek. A Xiaominál az EEA romokra jön leglassabban a frissítés. Már kint van az új. Ami érdekes, hogy a MI10T Pro-n, már MIUI 14 van.
Szerkesztettem, mert nem jót raktam be.
Itt van az EEA, de van global romból frissebb.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A 12S Ultra iránti vágyat enyhítheti a Xiaomi idei első csúcskészüléke. A tavalyi botladozást követően jól összeszedett csomagot kapunk, ha hajlandóak vagyunk félmilliót a pénztárnál hagyni.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest