- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Magisk
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jencsikdani
tag
Nekem az időjárás app nagyon bejon, annak a dizájnja. A Kamera új dizájnja felőle van elég nagy kettős érzésem. Ránézek és olyan mintha egy nagyot vissza léptek volna egy régebbi android verzióra és annak az alkalmazását használnám. Személyszerint nekem az nem annyira jön be.
(Nem saját kép, Google-n találtam.)
-
jencsikdani
tag
Sziasztok. Mit tudok tenni olyankor hogyha egy adott verzióra vagyok ragadva (szerintem)? már néztem van újabb verzió kiadva. Igaz csak biztonsági frissités, de azért jó lenne megkapni. Visszaállítottam teljesen a telefont, nem segített, illetve singapúr régióra váltottam, azt hallottam az is szokott segíteni de semmi. Illetve manuálisan se engedi lefrissiteni. "Frissités ellenörzése sikertelen. Other reason.ˇ ezt írja.
-
jencsikdani
tag
Sziasztok. Xiaomi 12t telefonom van, viszont az a csoport elég kihalt így itt kérdezek rá. Szeretném a telefonomat manuáliasan frissíteni 14.0.13-ról 14.0.15-re viszont ezt dobja be, valami tipp? Igen EEA regiósat töltöttem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Playstation Dualsense PS5 kontrollerek
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest