- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaMURaIDrAkE
tag
Azt hiszem, bár nem vagyok benne biztos, de ez csak a bolti vásárlásnál működik. Talán még a besbuy topicban olvastam, hogy online a boltnak is van elállási joga.
Ott sűrűn elő szoktak kerülni ilyen esetek, és gyakran van rá precedens, hogy ugyanez a vége a sztorinak.
Francba, már az össze 13pro videót megnéztem youtubon a telóról
A végén már indiai videósokat néztemcsodák nincsenek.
-
SaMURaIDrAkE
tag
Bukta
Kedves Vásárlónk!
Köszönjük megrendelésedet!
Sajnálattal közöljük, hogy a hétvégén általad rendelt Xiaomi 13 Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual - fekete készülék elérhetősége és ára egy technikai hiba miatt rosszul volt feltüntetve az oldalunkon. Jelenleg nem tudjuk beszerezni ezt a készüléket és nem áll rendelkezésünkre információ azzal kapcsolatban, hogy mikor lesz újra elérhető, és milyen áron. Ezért a rendelésedet töröljük. Amennyiben kifizetted már a készüléket, a visszatérítést még a mai napon megkezdjük.Az okozott kellemetlenségért elnézésedet kérjük. Szeretnénk felajánlani neked egy 5000 Ft értékű kuponkódot, amit 2024.12.31-ig használhatsz fel a webáruházunkban bármilyen termékre. A minimum kosárérték 5000 Ft. -
SaMURaIDrAkE
tag
Sziasztok. [link]
Nem tudom ezt láttátok-e, de gyanús hogy elírás lehet. Tegnap le is csaptam egyre, de félek, hogy holnap jön az email, hogy sajnálják, elírás volt az ár, és visszautalják a pénzt.
Remélem nem lesz így....bestbuy ennyiért!
Ha árukeresőn akarod megvenni, ott már nem tudod megtenni, a bolt honlapján még elérhető, de figyelmeztet a rendszer, hogy nincs készleten, és ugyan megrendelni tudod, de e miatt várnod kell a szállítással.
Én nézek csak be valamit és tényleg ennyi a reális ára, vagy mitől lett ennyire olcsó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Windows 11
- Lexus, Toyota topik
- Clash of Clans
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- iPhone topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Gombászkönyvek egyben
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest