- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
vlesi69 #1274 üzenetére
Hát csak nyugodtan. Egy év távlatából írom, hogy vártam volna én is, de amikor olvastam a 13Pro-t, ott írták valahol, hogy ezt se igazán akarta hozni az EU-ba, de a végén beadta a derekát. Fél milláért. Azóta se nagyon kapni, mert szerintem, limitált szériát küldött ide.
-
Helltak
őstag
válasz
vlesi69 #1244 üzenetére
S23 Ultra volt nekem is nem rég kb 1,5 hónapot.
Mint telefon, imádtam, de a mérete (szélessége) miatt kissé kényelmetlen volt, pedig nincs kicsi kezem. No meg kamerában jóval gyengébb volt a fő egység, mint a Honorban. Üzemidőben kb egál volt a Honorral, de a 13 Pro egyelőre nem valami erős..
Lehet kell neki 5-7 nap, mire beáll rendesen? Samsungnak is kellet 2-3.
Amúgy, a haptikus visszajelzés ebben a telóban a legjobbak között van, pedig 14 Pro Max és Pixel 7 Pro is járt nálam idén.Most fhd felbontáson megpróbálom majd, de a készenléti fogyasztás indokolatlanul magas, kb 2x akkora mint a Honornál.
-
Helltak
őstag
válasz
vlesi69 #1241 üzenetére
13t Pro nem lesz jobb, mint a sima Pro. Mindhárom kamera gyengébb, mondjuk a képek színei olykor jobban tetszettek annak.
Egyelőre az üzemidő az, ami elég gyatra a Honor után, kb 25-30%-al kevesebbet bír eddig. A hétvégét még kapja, hátha javul. Ha nem, akkor megy a háztól. -
Helltak
őstag
válasz
vlesi69 #1235 üzenetére
Fuji gépem is volt, előző esküvő szezonban azzal dolgoztam, vagyis videóztam. Fotózni A7 III-al, de akkor is másod váz volt a Fuji.
Imádtam és gyakran gondolok rá, hogy veszek újra 😅😅Szerintem 10/2 ember törli meg 😁
max1965:
Érdekes anomália ez... Már próbáltam a szoftvert is újra telepíteni, de nem segített..
-
Helltak
őstag
válasz
vlesi69 #1231 üzenetére
Pár napot adok neki, mert mint telefon, amúgy jobban tetszik. Egyedül az zavar, hogy eléggé élettelen az ember börtónusa... Két kisgyerkőccel ez eléggé fontos szempont.
Leica miatt színek miatt művészibb hatást kelt, de nem minden esetben van pozitív hatása.
Gcam-al már jobb a helyzet.
Amúgy fotós/videós vagyok, de nem szeretek a fényképezőgépemhez nyúlni..
S23 Ultra is volt előre és egy rövid tesztre egy 14 Pro Max is, szóval majdnem minden.. 😅
Eddig a Honor volt ebből a szempontból a legjobb, meglátjuk melyik marad.. -
Cunaja
addikt
válasz
vlesi69 #1205 üzenetére
Szia!
Nézd meg ezt. -
mizoli
addikt
válasz
vlesi69 #1089 üzenetére
A Play Store-ból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távcső topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen autót vegyek?
- OLED monitor topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen monitort vegyek?
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest