- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
<Adamsky> #1200 üzenetére
ezek megvannak még itt is! tehát van Fastboot rom és recovery rom is!
De ha egy módosított(amilyen a Xiaomi.EU is) ROM alatt vissza zárod a BL-t akkor garantált tégla lesz a telóból és SEMMILYEN házi módszerrel nem lehet helyre hozni, sok esetben még a márkaszervizben sem, csak maga a gyártó tudná helyre hozni ilyenkor, szóval véletlenül se próbálj ilyet!
MiFlash-hez nyitott BL kell zárt BL mellett nem használható, Recovery meg nem megy ha téglát csináltál, de még a Fastboot sem, csak emergency(EDL) mód indul ahoz meg csak speciális eszközökkel tudsz kapcsolódni, és magát a telót is szét kell szedni hozzá.
-
válasz
<Adamsky> #1191 üzenetére
Xiaomi.EU ROM-al nem tudod vissza zárni a telót, illetve vissza zárhatod ha akarsz egy jó drága féltéglát csinálni belőle!
Magisk-al minden el rejthető, midha full gyári lenne a ROM szóval megy minden féle progi ami érzékeny ezekre!
OTA van, de csak teljes rom letöltéssel és TWRP alól települ!
-
Andris_2
aktív tag
válasz
<Adamsky> #991 üzenetére
- Csak a Waze hangnál tapasztaltam ezt a dobozhangot
- a Huawei-nél úgy működött, hogy amikor a zene szólt, akkor a kocsi hangerő gombját teketve a zene hangereje változozz, amikor éppen a navigációs hang szólt, akkor ugyancsak a kocsi hangerő gombjával tudtam állítani, de zene hangerejét ilyenkor nem állította, csak a beszédet
- Nem láttam, hogy tanítható lenne az infra szoftver
- Igen, eltűnt az összes névjegy, reset után jöttek vissza
- Igen, a gyári launchert használom -
dilajoska1
őstag
válasz
<Adamsky> #995 üzenetére
Igen. A beépített nem működik. Én pl a Vivid Gesturet használom. Ahhoz nem kell root csak ugye akkor látszódni fog a három navigációs gomb. Csak amit írtam ahhoz is lakatolás ...........
Andris_2
Több értesítés esetén esetleg próbál ki ezt hogy változik e valami. Igaz nekem nem ilyen Xiaomim van de szerintem a 13-ban is benne van. Beállítások app/Értesitések és Irányitóközpont/Értesítési felület és itt nézd meg melyik jobb neked és működik ahogyan szeretnéd. Android vagy Miui.Waze hangminőségén meg nézz körül a Beállítások app /Hangok és rezgések/Hangeffektek
-
dilajoska1
őstag
válasz
<Adamsky> #991 üzenetére
A alkamazások hangerejét külön is lehet állítani. Beállítások/Hangok és rezgések/Hangasszisztens/Hang igazítása több alkalmazáshoz bekapcsolni. Ilyenkor ha megnyomod az alkalmazásban a hangerő gombot előugrik egy kis kör és abban állíthatod az éppen megnyitott app hangerejét a média hangerejétők függetlenül.
Az értesítéseknél sajnos végig kell menni álltalában ezeken miui-n. Az alkalmazás lakatolása (Biztonság app/fogaskerék/sebességgyorsítás/zárolt alkalmazások), Alkalmazáskezelésnál az adott appon belül automatikus indítás és lejebb az Akkumlátor és Teljesítménynél Korlátlanra állítani.
3rd lauchernél csak 3rd gesture appal működik sajnos és csak rootal lehet kikapcsolni a 3 gombos navigációt.
Google-s dolog szerintem csak app bug.
Az infra appot szokták frissíteni és szokott bővülni ilyenkor a lista.
-
-
Dino69
aktív tag
válasz
<Adamsky> #969 üzenetére
3 főverzió, és 5 év biztonsági frissítés vár rá. Létezik gyári megoldás a hívás rögzítésére, de rom cserével.
Illetve lassan 1000 hozzászólás van itt a tulajdonosoktól, amiből kiderül, hogy nem rossz telefon ez.
Nekem ugyan a kamera kevésbé tetszik, de minden nem lehet tökéletes.
-
bjames
aktív tag
válasz
<Adamsky> #963 üzenetére
Én is érzékeny vagyok a melegedésre, de ez a teló tényleg nem melegszik. Persze ha sokat fényképezel langyosodik. Aksiidő is jó, nálam inkább 2 nap mint 1.
Max 66 watton töltve kellhet odafigyelni a melegedésre, nekem ott 42 fokig megy fel, ami tűrhető.
Jó kis teló lett ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest