- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vtiti26 #2532 üzenetére
Ha az átnevezős módszer sem megy, akkor nincs ötletem
Vicc az egész egyébként.. Itt azt írják, hogy az 1.0.1 már full release, de ezek szerint még az sem ment fel mindenkinek. Egy dzsunka redmi meg már a 3. verziót kapja..
A fent linkelt oldalt, ha megnézed, már 1.0.3. is van "partial release" kiadásban, amire azt írják, hogy random usereknek megy ki tesztelésre, mielőtt kiadják mindenkinek. Ebben csak az a vicc, hogy a random user, azt se tudja, hogy random user, nem tudom akkor, hogy hol, milyen visszajélzést adna.. Ehhez képest az 1-2 hete, a Xiaomi Community appban megjelent béta jelentkezés olyan frankón halad, hogy 3000 ezer embert keresnek, de 2 hét alatt lett 71-ből 86 bevett tag. Én 71 voltam(ha jól rémlik), aztán azóta se kaptam semmit..
Hát ennyire érdekli őket
Aztán a tavalyi flagship modellel kullogunk 3-4 havi biztonsági patch elmaradással..
Gratulálok.. De ki kell adni évente 20 telefont 300 kiadásban..
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- További aktív témák...
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Spring Green Motorola Razr 50 Ultra Garanciális!
- Honor 400 Lite 8/256Gb Dual, Kártyafüggetlen, Új, 24 hónap Garancia
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest