Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
eL Geri
őstag
válasz
negyven2
üzenetére
Persze, értem én a matekot... de akkor is, én mint Xbox vásárló (ezek szerint a nagy kivétel) le kell mondanom róla
Szerintem racionalizálni kellett volna csak, nem bevetni sóval. Hogy azért legalább tetszhalott állapotban maradjanak a piacokon.Pl. az egész EU-ban legyen egy support iroda, és egy hardver raktár, aztán csináljanak minden országra egy lokalizált al weboldat (azért az nem egy nagy meló), ahonnan lehet rendelni, annak, akinek kell. Dobozos játékokkal ne vacakoljanak, az világos, helyette van GP, meg online store. A szerviz már eddig is így ment kb.
De értem én, hogy most épp kiadó akar lenni az MS, és nem konzol hardver

Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerintem racionalizálni kellett volna csak, nem bevetni sóval. Hogy azért legalább tetszhalott állapotban maradjanak a piacokon.
l.skywalker
IntelKiller7