Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Akkor most mekkora lesz az az akku?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Az utolsó chapternél vagyok a Call of Duty: WWII. Nálam eddig ez a csúcs. Grafika, az egész játék messze megelőzte a korát. A grafika szerintem még most is kiemelkedő.
Egyetlen egy hibája van. Rövid a kampány része. -
zsozsa74
őstag
A következő "fizikai" konzolgen után már tuti, hogy csak felhő alapú játék lesz, ha a linkelt dolognak, csak egy kis részét is be tudják hozni felhasználói szintre. Márpedig annyi idő alatt tuti...
-
icemad
nagyúr
Kedvenc játékom nekem is!
(Blizzard Arcadeban benne van, ha valaki nem ismeri.)
Én az igazán nehezekre gondoltam, mint pl Contra/Probotector vagy Donkey Kong Country. De akár a Super Turrican is lehet, bár az talán C64-ről indult. Na ezeknél szó szerint vért kellett izzadni, és megtanulni az összes pálya összes ellenségét/csapdáját.
-
Zó
senior tag
válasz
icemad
üzenetére
Nemrég végigjátszottuk a Lost Vikingset couch co-opban Boxon, kellett rendesen vért izzadni (persze ha ment az ember, úgy könnyű, régen nem volt erre lehetőség). Pedig vagy 10 éve egyedül lebirkóztam a DOS-os verziót is, és nem lett könnyebb a tapasztalattal... és a korral

-
Marcsello31
őstag
Köszöntem a válaszokat! Inkább nem pazarolok rá, majd rá erőszakoltatom a pcn, valahogy. Akkor inkább valami izgalmasabb játékra költök majd.
-
icemad
nagyúr
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Alacsony vérnyomásra nagyon jó gyógyszer.
Egyébként nem tudom miért mondják annyira nehéznek, Snes korszakban kb minden játék ilyen volt. -
törölt tag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Izlandon 5K és Play Anywhere, tehát ott játszod, ahol akarod.
-
Zó
senior tag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Ha 9 éve is kukából mentett volt az a PC, akkor lenne kevés a Cupheadnek. Az alapjáték egy 8 éves indie játék, akkoriban is visszafogott gépigénnyel. A hivatalos minimális gépigény az kb. az én 2009-es (akkor sem csúcs) konfigom. Integrált kártyákon is vígan fut.
Az már más kérdés, hogy Steamre se szokott olcsóbb lenni, tehát ár szempontjából nem tudsz mostanában lejjebb menni.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Marcsello31
üzenetére
Ha mar a budzse is aggalyos akkor hagyd ki, rettento nehez jatek

-
Marcsello31
őstag
Köszi a válaszokat, közben én is rájöttem, hát majd meglátom.
Sajnos a pcm összefossa magát, mert már kb 9 éves.
Nem csoda, még gondolkodom rajta, Köszi mindenkitől a választ!
Megnézem hogy futja e rá a büdzséből. -
eL Geri
őstag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Én 6580-ért látom árulni.
-
gianni85
veterán
válasz
Marcsello31
üzenetére
A 2820ft nem az ár, hanem a megtakarítás.
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Találtam egy akciós játékot ami érdekelne:
ő lenne az: [link] Cuphead & The Delicious Last Course
Az xbox weboldalán az ár: Akció: 2 820,00 HUF
de seriesről nézve tripla annyi, az xbox oldalon veszem meg a játékot akkor az működne attól függetlenül a konzolon is?
A pcm már öreg ilyen játékokra.
A választ előre is köszi!
Már ott sem annyi.
-
homerhamm
veterán
válasz
Quinine911
üzenetére
Az is ilyen kaszinó jellegű mint az FC25?
-
HKorn
veterán
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Kontrollerre amúgy ugyanúgy a 2 év gari vonatkozik?
-
-
HKorn
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Igen, de MS fiókban nem látom regisztrálva és nem is tudom hozzáadni, hiába adom meg a serial numbert neki.
Mindegy, marad Alzán keresztül max kicsit hosszabb lesz.
-
tomee007007
addikt
-
HKorn
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
Oké, szóval nem MS-en keresztül kell ilyenkor intézni, hanem Alza? Ott vettem én is amúgy. Indítottam rá egy reklamációt, meglátjuk.
Köszi
-
HKorn
veterán
Series S még októberig garis és a kontrolleren a jobb kar elkezdett felfelé elmászni. Alaphelyzetben áll a kar, de játékban felfelé elmozdulásnak érzékeli. Próbáltam kalibrálni, ott is látszik ez a jelenség.
Gariban lehet ezt intézni? Nem látom regisztrálva külön az eszközöknél a kontit és nem is tudom hozzáadni.
-
homerhamm
veterán
-
Dinomano
őstag
válasz
Redneck
üzenetére
Ez a túlárazott brand gép technikailag kb. ugyanaz, mint egy gamer laptop. Jelenleg én egy régebbi gamer laptopot használok, mivel eluntam az asztali gépezés kábelrengetegjét és egy kis fogyasztású gépet akartam. Hátránya a fejleszthetőség hiánya. Ilyen téren tiszta konzol feeling!
Amíg (ha minimumon is) elindulnak rajt az új játékok, marad ez. -
Dinomano
őstag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Én most a COD vanguard-al vagyok úgy, hogy kijátszom a nem túl hosszú kampányt... Ami bug-os, nem picit. Eddig az orosz pálya tetszett, arra tudom azt mondani, hogy egyedi volt valamennyire. Az összes többi pálya a "láttuk már valahol ugyanezt" érzést erősítette.
Annyira közepes, hogy "majd valamikor kijátszom" érzéssel ülök le elé mindig. -
oriic
HÁZIGAZDA
[link] Subnautica 2 korai kiadás jövőre halasztva.
-
frankdelgado
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
A fénynél csak egy dolog terjed gyorsabban. A fasság.
Majd azért remélem kapok hivatalosan is valami értesítőt, hogy hol kell leadni az ixboxot, hateljesen mexűnik, de itt is biztosan írjátok majd....
-
AMD Power
titán
Egy elég hosszú de annál drámaibb cikk lett...
-
balintka
addikt
válasz
NoOne1976
üzenetére
Akkor elfogadta a kártyát, viszont 1-2 nap múlva visszajött az ára a számlára, valamiért sikertelen lett a kártyás fizetés (addig sikeres státuszú volt). Átállítottam PayPal-ra és azzal már sikerült, utána hamar megjött a gép Olaszországból.
Farkassacred: Egyetértek veled. Páran, fórumosok, "fanatikusok", rajongók megvesszük akár külföldről is a gépet, viszont a többség nem, átállnak majd PS-re vagy PC-re. És ezzel megint csak csúszik lefelé az Xbox márka. Mindenképpen be kéne hozniuk hivatalosan az új gépet.
-
Pöttön
őstag
Nem rég vagyok xbox series tulaj. Játék dlc-k re szokott lenni leárazás?
A black ops 3-hoz szeretném megvenni a zombies chronicles dlc-t.
Érdemes lehet vele várni, vagy vegyem meg teljes áron? -
Redneck
nagyúr
válasz
Marcsello31
üzenetére
Igazából csak egy frissítésen múlik minden.
Hát hogyne.
Steam eddig is volt PC-n. Konzolon meg ezután sem várható, külön platform. A felhő alapú játék más tészta, de az meg jelenleg elég gyenge.
Konzolon is Win alapú rendszer fut, de nagyon távol van a PC Windowstól. -
persil
nagyúr
Valaki talalkozott mar 0x87c40156 hibaval a capture-ok menedzselese kozben? Az istennek nem akar egy videot feltolteni az xbox networkre.
Neten utanajarva alapvetoen azt irjak, hogy tul sok a video/screenshot es ezert bolondul meg a cucc, le kell torolni a regieket.
Na most ez azert baromi vicces, mert minden, amit mentek az konkretan 5 percig van a gepen/felhoben, utana kimentem magamnak es torlom. Most kemeny 3(!!!)% volt foglalva a tarhelybol, de azt is inteztem/toroltem, szoval jelenleg nulla darab capture van a gepen is es a box networkon is. Oszt megse csinalja a rohadek, amit kellene...
-
Marcsello31
őstag
Igazából csak egy frissítésen múlik minden,
Meg hogy odaát hogy döntenek.
Èn egy steam Storeval is boldog lennék.
Vagy felhő alapú pc játékot játszása konzolon.
A konzolon is Winfos fut. Csak rá gerjesztettèk az Xbox ost. -
Redneck
nagyúr
válasz
consono
üzenetére
Ennek már abszolút ideje. Már a 10-ben lennie kellett volna egy igazi game-módnak, ami mindent letilt, és kilő amikor használod.
boxmaci:
Várjuk szeretettel! Azért tartom, hogy aki a natív konzolt preferálja, nem fog ráizgulni erre a PC-s irányra, game-mód UI, ide vagy oda. -
Redneck
nagyúr
válasz
boxmaci
üzenetére
Tehát a felhasználók kis százalékának. Azért megnézném hányan tolják majd a dual-bootot a sima Windowsos/Linuxos gépükön, hogy ez az OS/UI fent legyen.
SteamOS és a BigPicture mód is szédületes tömegeket mozgat.
A legtöbben, akik PC-t használnak, másra is használják, nem csak játékra.Vagy ez sima Windows esetén végre egy igazi Game-mód lesz? A háttérben futó szutykok, és felesleges gépzabáló dolgok kikapcsolásával? Több mint a semmi, de nem látom a nagy innovációt.
Megcsinálják amit 10+ éve kér a nép.
Kérdés: mitől lesz ez az Xbox jövője? Ebben a formában csak egy új PC-s felület.
-
Redneck
nagyúr
Ennyi.
Szerintem nem lesz itt semmi látnivaló. Lesz egy handheld amire az MS csinál valami kiherélt Windowsos UI-t, marad a Windowsos Xbox app, és/vagy oda is jön az UI (de minek?), és lesz egy köv generációs Xbox. A szolgáltatások jövője (Xbox, XboxPC, GP) meg később kiderül.
boxmaci:
Értelmetlen. Valvenek sem jött be a story, pedig nagyobb számokkal játszanak. Sem a SteamBox, sem az SteamOS. A Decken igen, de az handheld, a piac egy kis szegmense.
Persze lehet olyan hülyék, hogy kiadnak pár túlárazott dedikált Xbox brand PC-t egy UI-val, de hogy nagy tömegek nem fognak miatta a boltba szaladni, arra mérget vennék. -
-
boxmaci
aktív tag
Persze niche termékkategóriában nem fog tömegeket elérni soha, ez egyértelmű. De egy OEM-nek most jó lehetőség lehet az Xbox logo és marketing kihasználása. Már csak azért is mert most jutott el arra a teljesítmény szintre a miniPC és form-factor kategória, hogy konzolszerű játékélményt nyújtson. Ha volna egy OEM-nek annyi esze, hogy pl egy 700 euróból legyártható komplett hardvert ne 1700-ért adja hanem mondjuk csak 900-ért, akkor egy sokkal nagyobb piachoz juttathatná el a termékét.
-
lmno
őstag
válasz
boxmaci
üzenetére
Egy pc-nek pont az a lényege, hogy építgeted/fejleszted. Attól hogy veszel egy túlárazott pc-t, amire ráaggattak egy Xbox logót, még nem fogja 5 év múlva vinni a játékokat rendesen, egy konzollal ellentétben. Nem is fogják gyártani ugyanazt a gépet nagy valószínűséggel. Ezért halott ez az egész koncepció.
-
boxmaci
aktív tag
válasz
Redneck
üzenetére
Pontosan az volna a lényeg, hogy ne kelljen építgetni. Azért ez sokaknál számít nem kicsit. Látok most itt egy aktuális piaci rést, pl azzal a konfiggal amit előbb írtam, amit jól kilehetne használni. Csak nem ezer emberhez kéne beárazni hanem millióhoz kisebb árréssel. Bár lehet ezeknek az OEM-eknek nincs is akkora gyártókapacitása, hogy ekkora igényeket kiszolgáljanak.
-
Redneck
nagyúr
válasz
boxmaci
üzenetére
Hát ezaz, megragadtad a lényeget. Ha az ember PC-t akar, PC-t vesz, és a legjobban akkor jár, ha ő válogatja össze az alkatrészeket. Az ilyen brand okosságok nagy része, nagyon nem éri meg, és valamiben (hűtés, teljesítmény, anyaghasználat, táp) mindig gyenge. Ha ebbe az irányba viszik a boxosdit, sokan hamarabb PS-re, mint hogy túlárazott brand gépet vegyek, vagy PC-t építsenek, és visszamenjenek rá pöcsölni...
Látom hogy nagyon rajta vagy ezen a témán, és lelkesen várod a nagy PC-Xbox összeborulást, de a helyedben fenntartással kezelném.
Miért? Mert a Microsoft csinálja.
Sokkal kisebb, projekteknél is sikeresen nulláztak.Jelenleg két platform van, az egyiken még BC is működik. Vajon hogy oldanák meg a mentések/profilok kérdését, ha az új generációban egy lenne? És akinek volt már korábban mindkét platformon profilja/mentései?
-
NoOne1976
őstag
válasz
zsozsa74
üzenetére
Én egy szóval nem mondtam, hogy nem lesz normális garis ügyintézés. Amúgy nem az MS-ről beszélünk, ahol bármikor megcsinálnak bármit? Ma így volt, holnap már másképpen megy. Sajnos... Annyi kell, hogy Joe egy meetingen bemutassa egy excelben, hogyha eleve nem árulnak ott hivatalosan és ha ezért onnan nem fogadnak garis ügyintézést, akkor az x$ megtakarítás. Teljesen mindegy, hogy mi volt 10-15 éve.
És igen, hordták be az országba, meg chipelték
De ha ezek a konzolboltok is kintről hordanák majd, akkor jönne rá a plusz hasznuk, szóval eleve nem lehetne azt mondani, hogy nem érint minket negatívan ez a döntés és semmi jelentősége...
Én amúgy még mindig abban bízok, hogy átszervezik az egészet és az xbox webshopól tudunk majd rendelni és valamilyen kinti raktárból szállítják majd.balintka
nem kellett semmilyen külön szállítást kérni. A chates ügyintézőn keresztül kifizettem aztán jött a gep néhány nap múlva
Ennek nem az volt az oka, hogy a webshop nem fogadta el a kártyád? Hiszen normál esetben nem kell egy webshopos rendeléshez chates ügyintéző. Ha így van, akkor csak bele kellett nyúlni a rendszerbe. -
boxmaci
aktív tag
Ha ésszerűbb áron piacra dobnának egy ZEN5+9070 kombót egy csinos Xbox formájú dobozban ami bekapcsolható joypaddal is és ott van rajta az új Xbox UI minden store-al + windows, azért arra sokan ráizgulnának. Csak nem niche 2000 eurós árazással...
-
balintka
addikt
válasz
NoOne1976
üzenetére
Én magam is rendeltem 2 terras limitált SX-et, nem kellett semmilyen külön szállítást kérni. A chates ügyintézőn keresztül kifizettem aztán jött a gep néhány nap múlva.
A garis ügyintézést nem tudom, sose gariztattam semmilyen konzolt. Ebből lehet gond valóban, de a jövőbe nem látok, milyen módon fogják terjeszteni az új gépet. Ha elromlik és nem lesz rá gari/vagy nem működik az általad írták miatt, akkor meg veszek új gépet és ennyi. Én generáción belül is szoktam többször gépet cserélni amúgy is (de nem az én gyakorlatom az általános).
-
NyMRooD
addikt
-
boxmaci
aktív tag
válasz
NyMRooD
üzenetére
Szerintem ezektől az OEM termékektől nem várnak 10 milliós eladást, tudjuk jól ezek a handheldek csak a torta egy szeletét fogják kitenni. Továbbá mivel valószínűleg haszonnal fogják adni az OEM partnerek így nincs rajta mit veszteni. Az MS-nek sincs ezen így semmi kockázata, ha meg az átlagosnál jobban bejön akkor csak több előfizetőt nyerhetnek vele.
A régi steammachine-ok idejében még nem volt kiforrva ennyire a PC gaming és a piac se volt ráizgulva a form-factor termékekre úgy mint manapság.
-
NyMRooD
addikt
válasz
boxmaci
üzenetére
Lehet az Ally a teszt, ami szvsz úgy fog földbeállni mint annak a rendje (mármint sztem az 1 milliós eladás is csoda lesz, de a kettőt már biztos nem éri el xbox logó ide vagy oda). OEM megoldás a "desktop" konzoloknál nem tudom, hogy mennyire életképes, azzal már próbálkozott a Valve és ordas nagy bukta lett, de ugye ahogy fentebb is írtam, ők nem igazi konzol gyártók, nincs felépítet brand (pontosabban nagyon más a célközönség).
-
zsozsa74
őstag
válasz
NoOne1976
üzenetére
Ha, az 1976 a nevedben a születési idődet jelzi, akkor tudnod kéne, hogy már a 360 korszak alatt is volt hibátlan MS gari intézés (és akkoriban aztán volt mit intézni...) , függetlenül attól, hogy majd 10 évre voltunk a hivatalos magyar Xbox-tól.
Amúgy meg az összes konzolbolt hordta be a boxot kishazánkba, szóval nem maradtunk gép nélkül. Gyanítom, most se lenne másképp. -
Steve1207
veterán
Prime Day-en amazonon 46e az 1TB-os C50 bővítőkártya cakpak (117 euro).
-
NoOne1976
őstag
válasz
balintka
üzenetére
Azért igenis lehet gond a külföldi rendelés. Ha jól rémlik, akik kinti MS store-ból rendeltek, mindenkinek külön kérnie kellett a magyarországi szállítást, nem lehetett kiválasztani. Ha az MS úgy dönt, Kelet-Közép Európa nem létezik, így kis hazánk sem, és ide nem szállít, akkor ez a módszer ugrott. Persze, jöhet az Amazon. Addig, amíg az adott termék szállítható ide, hiszen van, amit most se lehet.
És akkor jöhet a garanciális kérdés. Mi van, ha az MS szerint Mo-on nincs gép (ő ide nem adott el), nincs support és a garanciális szállítást old meg te magad, nem annyi, hogy bejelented online és lebeszéled a futárszolgálattal. Tudom, minden megoldható, ki lehet menni Bécsbe stb., de ezzel csak a hc réteg fog élni, a többi (mostani) xboxos teljesen el fog tűnni. -
boxmaci
aktív tag
A legjobb az lenne, ha már a jövő évben megjelenne az új TV-re köthető Xbox. Van közel 40 millió GP felhasználó akiknek nagy része konzolon van, ez az ok ami miatt létezik még az Xbox konzol és a GP miatt fontos az MS-nek, hogy továbbra is legyen konzolszerű élménydoboz.
Viszont kicsit túlvezérelve látom ezt a szuper konzol az AMD-vel nextgen tervet. Lehet így lesz jó, de ha már egyszer elkezdték az OEM handheld Xbox-ot és azt kiadják idén, akkor miért ne tennék ezt desktop vonalon is? Azért érdekes lenne ha gyorsan bedobnának akár egy másik OEM gyártóval pár desktop konfigot pl már jövő tavasszal. Ha az Xbox Ally-hoz elkészül idénre az új gyorsabb Xbox PC UI, akkor lehetne azt használni asztali változatokban is. Ok kicsit meredek lenne az árazás egy OEM asztali Xbox esetében, de mi a garancia arra, hogy az MS saját hardverénél nem lesz ugyanígy?
-
pzstm
titán
válasz
Farkassacred
üzenetére
lesz új Xbox, és igen, hazai nem hogy nullához fog közelíteni, hanem nulla lesz, mert itthoni kereskedő is EU-n belüli beszerzéssel fogja adni....vagyis kinti disztri számaiban fog látszódni csak
-
balintka
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
Egyetértek. A legtöbben nem fognak veszodni külföldi rendelessel, vesznek helyette PS-t. Remélem meg lesz oldva valahogy a hivatalos magyar értékesítés.
-
consono
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
Szerintem a lemezeknek már úgy is lőttek....
-
NyMRooD
addikt
válasz
frankdelgado
üzenetére
A Steam Deck azért nem egy xbox kategória, összesen 4 millió ment el belőle ha jól tudom, az egész kézi gaming pc piac meg kb 6 milliós, szóval nagyon messze vannak a konzoloktól eladásban. A bolti eladásért azért kár, mert így mindenképpen kevesebb emberhez jut el és nagyon nem tenne jót a piacnak ha tovább esnének az xbox eladások, még ha az MS-nek már nem is az a fő prioritása. Szerintem a kövi gen terjesztése azért meg lesz oldva közép-kelet európában is, 2026-2027-ben szerintem ez már nem nagy dolog, a Series S most is kapható.
-
Farkassacred
őstag
válasz
balintka
üzenetére
Teljesen mindegy, hogy itt a fórumon mit hordunk össze erről a külföldi rendelésről. Ha lesz is netalántán új xbox és nem fogják majd itt forgalmazni, akkor a hazai eladásaik a nullához közelítenek majd.
Akár a magyar menünek is lőttek, a játékok honosítása meg esélytelenné válik onnantól. A lemezek beszerzéséről nem is beszélve.. -
balintka
addikt
válasz
frankdelgado
üzenetére
Szerintem sem nagy probléma a külföldi rendelés, eleve amúgy is ott szervizelik adott esetben.
-
boxmaci
aktív tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Magyarításokhoz. Valószínűleg idővel megoldják AI-al, hogy minden játékban legyen felirat bármilyen nyelven. Tudom, gépi fordítás... de jobb mint a semmi.
-
NyMRooD
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Jaja, átjött

-
frankdelgado
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
ja tényleg, ezt már a múltkor beszéltük, h zárt rendszerű lesz
, akkor meg nem tudom min megy a vergődés, lesz új box, legfeljebb külföldről kell rendelni. Nem melleselg a Steam Deck-et is onnan kell, ha normális áron akarod. -
PROHARDVER!
Személyeskedésbe ne menjetek jobban bele,
fejezzétek be. Köszönjük. -
törölt tag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
"Csodálkoztam is anno, meg persze kaptam az ívet, hogy csak troll meg hater vagyok,"
Ez tovàbbra is így van, témàtól függetlenül.
-
AsakuraDave
őstag
Csodálkoztam is anno, meg persze kaptam az ívet, hogy csak troll meg hater vagyok, de hogy nem került egyből kirúgásra az egész T10 stúdió, hogy képesek voltak ilyen 0 kontenttel és ennyire rossz állapotban kiadni az FM8 -at(én nagyon vártam, felültem a hypre-ra keményen). Fizika az 1-2 típusnál elmegy, de amúgy a minél kevésbé tud kanyarodni és 0 a tapadás = valósághű megközelítés hatalmas facepalm, nem nem attól realisztikus egy autós játék, hogy irányíthatatlan minden... Az AI ha szerintetek jobb mint a korábbi részekben(7 -et toltam minimálisan) azt elfogadom, de így is kegyetlen buta és bénák(igen, legnehezebb fokozaton is).
Zárt versenypályás játék és megjelenéskor alig volt benne pár pálya.. a mai felhozatal kellett volna legyen a minimum(ez is kevés és jó pár nagy klasszikus pálya továbbra sem lett beemelve)...nem pedig 2havonta kiadni egy már évek óta elkészült mapot, hogy azt mutassák micsuda lájv szörviszelés megy itt...ezt benyelni...
COD is egy kaptafa, évek óta egy részt se veszek már meg.
Amúgy a Steam annyira jól mutatja, ha egy játék/studió halálra van ítélve, elég megnézni, hogy megjelenéstől számítva mikor kerül először 50% akcióra a játék és háááát ezek elég hamar.
Persze nem feltétlen a studió tehet ezekről hanem az MS, ez egyértelmű. -
Döglött Róka
veterán
válasz
frankdelgado
üzenetére
Nem
NyMRooD: Nálam ez a téma pont nem hit kérdése.

-
NyMRooD
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Szóval vannak pletykák amit elhiszünk?
-
frankdelgado
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
a kérdés csak az, h fogok-e tudni magyarításokat felrakni majd?
-
boxmaci
aktív tag
válasz
Redneck
üzenetére
Arra azonban fel kell készülni, hogy nagy valószínűséggel az új MS Xbox-on is a PC verzió fog futni a játékokból csak jobban optimalizálva. Namost az AMD legutóbbi nyilatkozata alapján szoftver szinten próbálják összehozni a különféle hardvereket. De ezt hogyan teszik ha van a PC verzió meg ahogy eddig egy külön Xbox verzió? Egy szoftver lesz, adott célhardverre jobban optimalizálva. Pl mint ahogy most a Steam Deck-nél. Viszont a letöltéseket és frissítéseket egyszerűsíteniük kell. A játékos felhasználói szinten ebből ha jól csinálják nem sokat érzékel. Ez volna az optimális.
-
Redneck
nagyúr
válasz
icemad
üzenetére
Abszolút megértem az okfejtést, és ezzel kapcsolatban én sem vagyok bizakodó. Többet nem tehetünk, mint a kivárás.
Ha a mi félelmeink alapján készül el, akkor olyan lesz, mintha a régi mondás, meg lenne a fordítva: "Azt akarják, hogy a kecske is jóllakjon, de a káposzta is megmaradjon!"
Ha ez az irány, akkor inkább ne.
Ha egy közös játékos Xbox-PC ökoszisztéma/OS a cél, AMD APU alapú konzolokkal, ahol a konzolra célirányosan optimalizálnak, rendben van. A lényeg hogy legyen garantált konzol hardver, fix teljesítménnyel.
boxmaci:
A lényeg hogy legyen fix hardveres Xbox konzol évekig, a többi engem nem izgat. -
boxmaci
aktív tag
-
icemad
nagyúr
válasz
boxmaci
üzenetére
De nem lesz ott minden új játék. Azt először le kell tölteni. Ahhoz meg bekapcsolva kell lennie a gépnek, nem lesz telefonról elindítom a letöltést meg ilyenek... Nekem van ROG ally, már annak örülök, ha nem merül le Windows frissítés alatt. És még nem játszottam semmivel... Az is gyönyörű lesz, hogy ehhez is kell majd valami ordenáré dokkoló, mert ugye wifin nem lehet normálisan online játszani, hdmi sincs a gépen... Soroljam még?
-
boxmaci
aktív tag
válasz
consono
üzenetére
Elbeszélünk egymás mellett. Az ok, hogy sima PC-n is ott vannak már az Xbox appban a külső store-ok, ez feltétezhető is volt. Az új Xbox hardverek viszont szintén az Xbox PC családba fognak tartozni és ezeken a hardvereken is rajta lesz minden. Korábban arról beszéltem, hogy összevonják a PC-t a konzollal, az Xbox PC hardverek igaznak tünnek, sokan kétkedtek, de így lett. Már idén elérhetőek lesznek az első ilyen hardverek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Futás, futópályák
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Elektromos autók - motorok
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Playstation 5 lemezes eladó!
- Új szériás (CFI -2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/beszámítás van
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- PS2 slim (freemcboot) + guitar hero gitár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A pcm már öreg ilyen játékokra.

IntelKiller7