Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
nagyúr
Május 8-tól, a Prime Gaming-en egy újabb játékot add "ingyen" Xbox-ra (és PC-s MS Store-ra is)! Ami nem más lesz majd mint a Wolfenstein II: The New Colossus Digital Deluxe kiadása!
Amúgy itt az ehavi teljes lista:
Prime Gaming May Content Update: STAR WARS™ Galactic Battlegrounds Saga, LEGO® Star Wars™ — The Complete Saga, Styx: Master of Shadows and More | by Chris Leggett | May, 2025 | Prime Gaming -
Imre9211
aktív tag
Sziasztok

Ez hogyan is működne pontosan? 4K-s LG tv adott, gigabites net is, meg a series X kontroller is.
[link]Igazából az ea Sports FC 25 érdekelne, de nem látom még a gamepass ultimate kínálatban.
Szóval ha jól gondolom megveszem a jàtékot digitálisan xboxra, gamepassban elindítom a tv-n és mehet is a móka?

-
pzstm
titán
Xbox 2025 Q3 pénzügyi jelentése:
Xbox 2025-ös pénzügyi év | 3. negyedévi eredmény
🔼 Az összbevétel 5%-kal nőtt
🔼 A tartalom és szolgáltatások 8%-kal nőttek
🔻 A hardverek eladások 6%-kal csökkentek
Satya Nadella elmondta, hogy a negyedévet az előrendelések és az előtelepítések tekintetében a Microsoft zárta vezető kiadóként mind az Xbox, mind a PlayStation áruházakban.
A Microsoft havi aktív játékosainak a száma elérte az 500 millió főt.
A PC(!) Game Pass bevétele éves szinten 45%-kal nőtt. -
sirkope
tag
Kikapcsolt

Visszaraktam a 10-15W ra,
Mikor bekapcsoltam megrántotta a ventit.
Viszont bekapcsolni (megint) csak kábelek ki/be dugása után tudtam. -
sirkope
tag
Volt rendszerfrissítés, felraktam, változtattam a power beállításon, levette, 0.5W ra( legkissebb fogyasztás, most játék nélkül hagyom egy ideig, meglátom kikapcsol-e.
-
-
Marcsello31
őstag
válasz
sirkope
üzenetére
Hali! Ha találok valamit megosztom, youtubeon már nézelődtél ezzel kapcsolatban amúgy? Nem tudom hogy létezik e itthon olyan hogy xbox szervíz,
Egy ötlet bár szerintem nem ez lesz a megoldás:
esetleg az egész rendszert újra telepíteni míg amíg nincs gond, asszem annál nem nagyon kel a venti.
Talán usbére rá csatlakoztatni egy multimeter volt mérőt, hogy érzékel e változást mikor bekellene kapcsolni a ventinlátornak,
Nem lehet az, hogy kilazult a csatlakozó ott a dobozon belül?!
Csak egy ötlet volt, ha valaki okosabb erre jár, majd talán segít,
vagy xda fórumon külfödin megkérdezni. -
sirkope
tag
válasz
Marcsello31
üzenetére
"Házilag szétszedni az xboxot speciális csavarhúzóval lehet, legalábbis a series s-t.
De csak az nyúljon hozzá aki érti"
Na ezektől félek, bár gari már nincs rá.
Nincs vmi teszt, amit le lehet futtatni addig a kb egy óráig, amíg meg nem áll?
Esetleg force-olni vmi firmware frissítést? -
Marcsello31
őstag
válasz
sirkope
üzenetére
Csak egy ötlet:
Ha így van, akkor az a védelem miatt lehet "hő védelem a procinak"
Házilag szétszedni az xboxot speciális csavarhúzóval lehet, legalábbis a series s-t.
De csak az nyúljon hozzá aki érti, én le ellenőrizném a ventinlátort ha ki van szedve és ha közvetlen kap "12v"ot akkor elindul e, ha elindul akkor mástól nem kapcsol be a venti.
De csak egy ötlet volt. Nekem a series snél a ventinlátor csak akkor pörög fel ha fél óra után akciózok egy játékban. Üdv. -
sirkope
tag
Tegnap óta nem mertem bekapcsolni az XBOX-ot, gyanús, hogy mikor ment, nem hallottam a ventilátort. Lehet, hogy attól kapcsol ki egy óra után, hogy nem hűti?
Ha venti, hol érdemes cseréltetni, és kb. mibe fáj? -
AMD Power
titán
Borderlands 4 launches sooner than expected with new Xbox release date
Ha csak fele olyan jó lesz mint a 3!
-
hadam98
senior tag
2 db Arc Raiders teszt kód kapható, aki kapja marja.
-
homerhamm
veterán
Sniper Elite 5 egy kis utalás az új részre.
-
pzstm
titán
Microsoft's Q3 2025 (fiscal) earnings:
• 💻 Windows OEM + devices revenue up 3%
• 👾 Gaming rev up 5%
• 🕹️ Xbox content + services rev up 8%
• 🎮 Xbox hardware rev down 6% -
james001
veterán
Sziasztok,
Bocsi ha buta kérdés
Forza Horizont 5-ben ezeket az XP táblákat hogyan tudnám összeszedni? Sehol nem találtam közelben ugratot vagy ilyesmit... És nem csak ezt találtam ami ilyen "elérhetetlen",volt még pár. Igaz PS5-n tolom,de hátha vannak itt veteránok akik jobban tudnak segiteni

-
sirkope
tag
Be volt kapcsolva a TV-n a CEC, kikapcsoltam.
Nem kapcsolt be az XBOX, amíg táp, LAN, HDMI kihúz/bedug.
Utána ment ~ 50 percet és kikapcsolt újra.
Kezdek aggódni. -
-
-
Ronam
addikt
Sziasztok,
Nálam is van valami a géppel. Tegnap este még minden rendben volt, játszottam a South of Midnight-tal, most próbáltam elindítani a játékot, és csak fekete képernyőt látok, hang van, kép nincs. Próbáltam áramtalanítani a gépet, de nem segített, a home screen-t látom, viszont bármelyik játékot indítom el, ugyanez a probléma. Szerintetek mi lehet a gond? Próbáltam a PS-t, azzal nincs probléma.
-
sirkope
tag
SOS!!!
Ma délután elkezdtem XBOX-on (is) játszani a Diablo 4 Season 8-at és másodszor kapcsol ki a konzol (Series X)
Sose csinált még ilyet. Tavaly a legnagyobb melegben is végig ment.
Most a Season 7 végén, mikor befejeztem a játékot. ment a ventilátor, de semmi extra.Most nem volt még annyi hangja se, egyszer csak kikapcsolt.
Az első után tüdővel fújtam ki belőle port, (volt benne, de nem durván) meleg volt, de nem tűzforró.
Kb. 5 perc után bekapcsolva ment kb. egy fél órát, mielőtt megint kikapcsolt.90% ban csak D4 megy rajta, ha odajutok, hogy szabad a TV. és ráérek 1-3 óránál többet ne játszok. Nem is minden nap, van úgy, hogy egy hét is eltelik-
Kibontva/pasztázva még nem volt. anno elsők között vettem még 185eFt-ért.
Tapasztalt vki mostanában ilyet?
Bekapott vmi sz*r frissítést, az új D4 szezon bugos, vigyem el újrapasztáztatni/kipucoltatni vhova( ha igen ötlet hova)?
Szerk: redditen írta vki, hogy "Turn off CEC on the XBOX/TV " ??? -
pzstm
titán
-
Redneck
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Nekem sem volt jó Wifin telefonnal, pedig több routerről próbáltam 1000-res nettel. A boxon kábellel jól ment, csak a képminőség volt gyalázat 720p.
-
Peat76
őstag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Főleg, hogy két hét múlva itt a játék, ami szerintem Király lesz...
-
oriic
HÁZIGAZDA
ARC Raiders béta meghívók kimentek egyébként, aki jelentkezett rá kukkancson be mailek közé.
+
Zenless Zone Zero bétára is jött meghívó, szóval azt is megnézzük.
-
frankdelgado
őstag
-
Peat76
őstag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Jaaa persze
, elég az Elite 2 bőven...Bár ha már gyűjteményben is gondolkodik az ember
-
hipó
tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Ha minden jól van beállítva, akkor elméletileg nem esik szét a kép, de persze távol van az xbox képminőségétől. Nálam volt például, hogy kábelen szétesett a kép, de wifin jó volt. Haverom beállította, hogy működjön jól, én nem értek hozzá, ezért nem tudom, mit kellene csinálni, hogy jobban menjen.
A képminőség és a késleltetés igényszint és műfaj kérdése, kit mennyire zavar a dolog. Pár éve még ez is nagy szám volt.
Még azt vettem észre, hogy samsung TV-n alkalmazásból jobb a képminőség, de magasabb a késleltetés, Pc-n pedig fordítva. Éppen ezért pc-n játszom, pl BO6 multival időnként, ha úgy alakul. Nyilván nem olyan, mintha a gépről futna, de így is van benne bőven sikerélményem. (Nuketown éjjel-nappal : ))) -
NyMRooD
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
A gond nálad lesz (feltéve, hogy folyamatosan ilyen és nem csak egyszer próbáltad ki), tökéletesen futott nálam 1000-es telekommal és Digi-vel is a Forza (digivel a 4-est próbáltam), illetve haveromnál és szüleimnél is, szüleimnél 200 vagy 300 Mbs, a haveromnán azt hiszem gigabittes a net. Próbáltam PC-n, laptopon, Samsung, Hisense és Philips tv-n, xiaomi tv okosítón illetve Series S-en is (pici tárhely miatt megnéztem, hogy megy-e streamelve), ezeknek egy része wifi-n a másik része kábelen volt. Igazsághoz hozzá tartozik, hogy Forza nem mindig volt tökéletes, de többnyire tökéletesen futott, az Indy-be viszont órákat raktam bele cloud-on keresztül, a legnagyobb probléma, hogy néha pixelesedett a kép pár másodpercre, de csak ritkán fordult elő.
-
eL Geri
őstag
Jajj, mi lett a jó kis gamepod.hu-mmal?

Vissza lett csatornázva csak a prohardver.hu-ra, és így elvesztek a megszokott színek és a bookmarkolt linkek. Apróság, csak maradi vagyok

-
NoOne1976
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Én múltkor próbáltam meg nem gpus, hanem saját megvett játékot, ami támogatott cloudból. (Division 2)
Oneplus Pad Go tablet Honor Magic 6 Pro telefonról kapta a netet, játszhatatlan volt. Utána kíváncsiságból megnéztem telefonon, ott semmi gond nem volt (5G). Biztos hogy itt nagyban függ a folyamatba bevont hardverektől is. -
Peat76
őstag
Volt egy kis "kilengésem" X nélkül...de mától újra a csapatban
Sikerült lőnöm egész jó áron
egy tökéletes állapotú gépet, Series X Halo Infinite Limited Edition-t, egy Elit Series 2 kontroller-el
-
pzstm
titán
válasz
Roland861010
üzenetére
55"-os LG Oled C3-on próbáltam Wifin, átalgusernek bőven sok volt...semmilyen hibát nem tapasztaltam 2 napja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Xbox Series X|S
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 1 / 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) 4GB DDR4 2400-3200 MHz NAGYTÉTELBEN!
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. De ma már csak csillámf@szlámák rohangálnak ott is buboréklövő szerkezetekkel.......
, elég az Elite 2 bőven...Bár ha már gyűjteményben is gondolkodik az ember
l.skywalker
IntelKiller7