Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Döglött Róka #139973 üzenetére
-
válasz
Döglött Róka #139971 üzenetére
10 GB of RAM, with 8 GB running at 224 GB/s primarily to be used with the graphics system and the other 2 GB at 56 GB/s to be used for the other computing functions
-
válasz
l.skywalker #139645 üzenetére
& SaGa59:
Nem gondoltam bele, csak kérdeztem (de így is kiderült, hogy nem gondoltam át)
-
válasz
l.skywalker #139636 üzenetére
megvettem, mert megérdemlem - PC-n (UGP) nem tudok jáccani vele nyilván (ugye) - bocs a láma kérdésért...
-
Úgy tűnik most már nem lesz gond, de figyeljetek a játékoknál a spoiler gomb használatára. Köszi
(én is az IJ-szal játszok )
-
Állítólag a Konzol Studionál van Xbox Series X Digital Edition 1TB.
-
válasz
l.skywalker #137653 üzenetére
Bocsi icemad, de ez made my day
-
VPN téma és kapcsolodó vélemények külön figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek. Mint pl. 132755. Lépjetek tovább, köszönjük.
-
válasz
koncsik #132374 üzenetére
Ha valakinek van valami ötlete, hogy miért nem jelenik meg az Xbox app a 2nd gen 4k Max (2023)-omon, nagyon megköszönném a javaslatát. Megpróbáltam (illetve meg is vettem) az amazon.com-on az app-ot (mivel a stick app store-jában nem jelent meg), de hiába szikronizálom a fire tv-t az amazon tartalommal, úgysem jelenik meg. Az appnál ki is írta, hogy nem kompatibilis a kütyümmel, de miért nem ??? Ránéztem az amazon.de-n is, ott azt írja, hogy nem elérhető az app.Köszönöm előre is a segítséget.
Szerk.: USER ERROR
2 fajta Xbox app van az amazon store-ban (web), az újabbat sikerült ráküldeni a stick-re, remélem innen már rendben lesz. -
válasz
csuvicsuva #130298 üzenetére
-
Minden moderációval kapcsolatos problémát a megfelelő topikban lehet jelezni, ez itt nem az a topik. Köszönöm előre is, hogy befejezitek ennek a megvitatását (itt).
-
válasz
l.skywalker #128953 üzenetére
-
válasz
persil #127943 üzenetére
A TG kérte, hogy ne arról menjen a beszélgetés, hogy ki mit csinált/csinált volna a megnyert játékkal. Ezért kerültek az ezzel kapcsolatos h.sz.-ok törlésre, nem a TG kérésére, hanem az én önszorgalmamból.
Az ismételten berakott TG üzenet is ezt a célt szolgálta volna, valóban nem az abbahagyásra szólított fel, hanem inkább emlékeztető volt a kérésére. Ha ez a folyamat problémát jelent, kérek mindenkit, hogy a Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések topikban jelezze.
Köszönöm szépen a megértést -
Igaz régebbi hír.. Xbox has no plans to make a handheld system, according ...
-
válasz
csuvicsuva #125392 üzenetére
Bocsánat(Isten nyugosztalja szegénykét - mármint a képen)
-
válasz
csuvicsuva #125390 üzenetére
nagyon bejött neked ez a gif...
-
válasz
Döglött Róka #125310 üzenetére
Ezért szeretem
(mielőtt féleértené bárki, tegeződünk
)
-
válasz
l.skywalker #124427 üzenetére
Gondolom köszöni, aki elvitte
-
Szobor is törölve, hátha 18 alatti is van itt (ne menjünk bele a műalkotás kérdésbe sem).
Amúgy meg én vagyok hülye, hogy egy jó topikba belemoderálgatok. Komolyan.
Aztán ha xbox kérdésem lesz, senki nem fog segíteni...
Inkább figyelek csöndben, a TG jobb fej nálam -
-
Áldott ünnepeket, boldog Karácsonyt
-
Köszönet a nemes felajánlásért! Sok szerencsét minden résztvevőnek!
-
Privátban folytassátok, köszi
-
válasz
Döglött Róka #119465 üzenetére
Tehát nem kell offtopik témába itt belemenni. Moderációt érintő kifogásokba sem. Köszönjük.
-
Szerencsére nagyon türelmes topikgazdátok van (én nem annyira vagyok az, töröltem a teljesen off és kapcsolodó h.sz.-okat.). És van Xbox offtopik, nekem is kedvencem, ott lehet teljesen off dolgokat elemezni és kulturáltan elküldeni egymást ide-oda. További kellemes ontopik megbeszélést kívánok
-
-
Nekem idegesebb kezem van, mint a TG-nak, szerencsétekre ő nyugodtabb, mint én. Off-ban hagytam néhány törlésre érdemes hozzánemszólást. A személyeskedést / minősítgetést mindenképpen fejezzétek be és normális, nem provokatív stílusban próbáljatok meg fórumozni. Köszönjük.
-
Megértem az izgalmi állapotot, már én is abban vagyok, de tegyük offba a kimikorhogyanfogtudnijátszani h.sz.-okat.
Mutatom(kiemelt off, váúú)
-
válasz
csuvicsuva #114710 üzenetére
A kiírás szerint 4k UHD Dolby Vision (6. és 7/1-t néztem), de a 6. még HDR sem volt, a 7/1 legalább HDR (de ott is változott, hogy + vagy nem). A 6.-t szerintem nem is 4k-ban adta, de lassan magához tért, javult a kép.
Sajna a HBO Max saját felirata szerint "az ön készüléke által biztosított legjobb hang és képet nyújtja", de elég korlátos az app, megjelenéskor konkrétan mindenhol katasztrófa volt. -
válasz
IntelKiller7 #113602 üzenetére
& Bad Pritt, 30z.Samu: nálam is annyi kett később
-
válasz
IntelKiller7 #113599 üzenetére
Én csak 100$ helyett 80-at látok…
-
válasz
craftsman01 #112146 üzenetére
Az Audio output/HDMI audio-nál csak sztereó van? Jó a HDMI kábel, nem hibás?
-
válasz
craftsman01 #112095 üzenetére
Elvileg 1.4 HDMI-nek is tudnia kellen a kívánt hangot emlékeim szerint. Series S beállításokban minden jól van a hangnál?
-
válasz
craftsman01 #112092 üzenetére
Hogyan kötötted össze? Optika, coax, hdmi?
-
válasz
l.skywalker #110735 üzenetére
+1
és a #110738 is kb. (eltérés a mocsok nagy beklógóm
)
-
A 17 éves már PC-n játszik, van még remény (11,14 még telefonfüggők)
Korrekció: a 11&14 mostanában együtt Minecraftoznak XSX-en.
#109885 consono - ne adjuk fel, egyszer dolgozniuk is kell majd, akkor megutálják majd a PC előtt ülést (ha olyan munkájuk lesz)
#109886 Dinomano: a 11 éves lányom ugyanez. -
válasz
csuvicsuva #107025 üzenetére
Nekem is névnapom van (Boldogat neked!!!), nyugodtan átpasszolhatod nekem
- én nem indulhatok a játékban. Amúgy PS5-re megvettem és játszok is vele, de ha lehetett volna, biztos neveztem volna érte.
Egyetértek a bálnával, ja nem dick, hanem a dj (bocs) "Valaki felajánlotta (köszönet érte neki), valaki megnyerte, valaki játszani fog vele. Lehet én vagyok rosszul összerakva de szerintem ezzel morálisan nincs semmi baj, amíg nem a hardveraprón köt ki."
#107029 Moby +1 as usual -
válasz
parandroid #105792 üzenetére
Nyugalom (a hosszú élet ritka). Kösziiiiii mindenkinek
-
Jó hír. Várjuk a véleményeket
Akkor van remény, megnézem HR-t jobban (csak a szokásos 1 órát raktam még bele, lehet újra kezdem jobban odafigyelve) (A Hogwartsban megpróbáltam kislányom örömére egy Zendaya karaktert összeácsolni, a játékban 10 lépést mentem a sziklán, kb. ennyi)
-
válasz
l.skywalker #103112 üzenetére
GamePass-ban megnézném
Miért nem jön Switch-re is vajon ? -
válasz
IntelKiller7 #102927 üzenetére
Menjünk át az off topikba mielőtt erre jár egy moderátor...
-
válasz
IntelKiller7 #102925 üzenetére
Már megin' jugóba kell menni a jó cuccokért
-
válasz
IntelKiller7 #102921 üzenetére
Itt kell figyelni, de hol lehet kapni?
Lehet, hogy az is csak ekkor derül ki?
'Üdv újra itt! Az OREO x Xbox nyereményjáték hamarosan indul.
Látogass el újra oldalunkra 2023. február 27-én, hogy tiéd lehessen a különleges OREO x Xbox nyereményeink egyike!' -
Emagon 49k az elite series 2. Azt hiszem ez elég jó ár, ha nem, bocs
-
B.U.É.K!
-
válasz
kelemenkelo #100528 üzenetére
Sajnos csak a külső HDD-ről tudsz lejátszani filmet, tudomásom szerint.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Suzuki topik
- Gumi és felni topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Playstation 3 4 Ps3 Ps4 Xbox One / Series Eredeti Játékok Játéklemezek
- Eredeti Anbernic Rg40XXV játékkonzol 64/128 GB SD kártyával 16000+ játék
- Újszerű Xbox Series X 1TB eladó/Beszámítás van/ Ingyen Foxpost
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- PlayStation 4 Fat és Slim Gépek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest