- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuvicsuva
addikt
válasz homerhamm #57299 üzenetére
Én tízből egyszer veszek fel hívást olyan számról, amit nem ismerek, az meg általában kérdőív/varázstermék.
Egyszer volt, hogy olyan adatokat kért valaki, hogy visszakérdeztem: ez most komoly? Le is rakta.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #57293 üzenetére
1 órája meg csalók hívtak az OTP nevében. Menjenek a k*rva anyjukba. Mostanában ezek a hívások/smsek nagyon elszaporodtak, vigyázzon mindenki.
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
addikt
Itt sem lesz Ronaldo vs. Messi. Ronaldo sérülten nézi majd a meccset.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #57291 üzenetére
Nekem a múltkor csomagátvételes SMS jött Indiából.
-
csuvicsuva
addikt
Más is kapott ilyen SMS-eket a semmiből? Elég meredek arról a telefonszámról, ahonnan az ilyen-olyan megrendelések, biztonsági kódok jönnek. Bezzeg a Steam a másik számomra a másik fiókomhoz nem képes hitelesítő kódot küldeni, nem is értem, hogy miért akartam megváltoztatni.
-
Bogyi007
veterán
Ez sima volt.
Dominik fejjel érte el a gólt!
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
addikt
válasz csuvicsuva #57287 üzenetére
Na látod.
ata007:
Keresztes Ildikó mondta nekem egyszer, hogy vannak a kutyások, és vannak a tacsisok. A kettő nem ugyanaz.Egyébként imádja a kutyákat.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
Nem tölti be a kosarat, meg folyamatosan kidobál. Csoda, hogy az MS Rewards pontokból kiváltott Alza utalványokkal vásárolt feltöltőkódot be tudtam váltani. Közben rájöttem, hogy még tovább toszom majd a fillért, mert csak az akció utolsó napján váltok Premiumra, hátha még vagy 100 forintot spórolok.
De jó, hogy mondtad, Appból egyből sikerült előfizetni.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz csuvicsuva #57285 üzenetére
PS -en az app jobb, Xbox -on meg a webes store. Szerintem.
Nintendo -nál meg egyik sem. Remélem az új konzolon lesz egy használhatóbb eShop.
Szerk.:
Az a terv egyébként, ha végül a konzolokat cserélem PC -re, később valószínű jönni fog Nintendo. Talán már megjelenés napján.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Tök jó ruhát találtam a gyereknek. Tacsisok vagyunk.
-
addikt
Nahát. BestByte és IKEA.
-
addikt
Nagyon beteg film lesz a trailer alapján. Kíváncsi vagyok, várom.
Madoc:
Egyelőre még nem, de szerintem azt fogom megrendelni. Kicsit túlvállaltam magam a teendőkkel, és vannak dolgok, amivel még semmire nem jutottam...Voy15:
Igen. Többen is azért ajánlották nekem, mert nagyon korrekt, megbízható cégnek tartják. Köszi neked is a megerősítést.Vagy negyed órán keresztül beszélgettem az egyik értékesítővel. Ő is nagyon normális és jó arc volt.
[ Szerkesztve ]
-
Voy15
tag
Általában read only módban vagyok itt, de pont tegnap vettem tőlük egy konfigot
(http://www.computerimperium.hu/images/Imperium_Core_i5_Ultra_Pro_RTX_PC_02.jpg)és már évek óta tőlük veszek cuccokat.
Csak ajánlani tudom őket, de szívesen lefotózom a garancia lapot, és küldöm PM-ben ha szeretnéd.
Viszont gyorsan átfutva a http://www.computerimperium.hu/jotallas.htm oldalt, azthiszem a kinyomtatott lap is ezt tartalmazza. -
Steve1207
veterán
Én ventit zajszint alapján választok, ez a sok gyári rgb ventis csak a látványra megy, van amelyik simán rezonál alacsony rpm mellett is, de utána kell nézni, hogy melyik milyen. H5 Flow-nál úgy emlékszem a H5 Flow RGB a színes, fityfenés ventis, a sima meg csak egy alap ventis pack, de most passzolom, nem követtem őket.
Valamint még azt akartam már hetek óta, csak mindig kimaradt, hogy az egybegépeknél figyelj arra, hogy a gariztatást hogy intézik, akár összerakottnál is. Van, ahol egyben megy az egész és egy "filléres" nvme kiesésnél vagy zörögő pumpánál pl a vízhűtésnél, azért elég gáz, amikor egy másikkal/gyárival tudnád használni a kieső időszakban. Ugyan csak egy esetet láttam az elmúlt fél évből valahol, de az is zavaró volt egy vga gariztatásnál, hisz kiveszed, elküldöd, intézzék és közben igp-ről tudod használni addig.
.
-
addikt
válasz Steve1207 #57275 üzenetére
Náluk vannak ilyen házak, mint az NZXT H5 Flow, H9 Flow, FST CMT340 Plus stb. Ezekben már benne vannak a ventilátorok, LED -ek. Ezért írtam.
Szolidabból például van Sharkoon, de az nem tetszik.
Fractal Design North viszont jól néz ki, csak nem tudom ők mennyiért árulják.
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
Nem a háztól függ a led vagy hogy jó vagy rossz, maga a ház csak egy fém váz továbbra is lesarkítva. Minden egyébért külön fizetsz, ami majd neked világít.
Amúgy engem a mai napig nem vonzanak a led-ek, szép meg jó külön nézve, de inkább zavar pl használat közben, hogy van egy fix átlag fényforrásom és valami mellette még világít valahol (ami inkább a szoba sarkában lesz). Legalábbis szoba közepére már egy mATX háznál is gondolkodnék, hogy oda raknám-e egyáltalán, ATX-et meg el is vetném. Nekem az már brutál nagy kategória az ITX-ek után, amik megvoltak 1-2 SX méretből, csak olyan rohadt drága lett anno az itx lap, hogy inkább azon harmadoltam a 100e-ek helyett.
De most is gondolkodok, hogy a CH370 helyett lentebb faragom a magasságot méretben és a 43 centi helyett csak egy 35 cm magas megoldás legyen rejtett táppal. De kinek mi, azért nézz rá élesben, hogy mekkora az adott ház nagysága, én jobban szeretem a letisztultabbakat. Most ez lesz soron kipróbálásra, bár lehet még addig eltelik egy év:.
-
homerhamm
addikt
Valaki vett már ilyet? Mik a tapasztalatok?
-
addikt
válasz Steve1207 #57271 üzenetére
Arra vagyok kíváncsi, hogy mire elég nagyjából az a hardver összeállítás, amit kinéztem. Ahhoz kismillió videót kellene átböngészni és sokszor annál sem nagyon tudom, hogy például mennyire van húzva az adott hardver.
Előzetes infóhoz kellene nekem, mielőtt még hardvert veszek. Mondjuk jelenleg csak a videókártyán és a tárhelyen agyalok, hogy akarok -e plusz pénzt költeni. Szóval egyszerű a helyzet.
De valószínű elég lesz a 4070 Super, a proci valószínű amúgy is fix. hogy mit veszek.
Tárhelyet még nem tudom, de az nem játék szempontjából fontos.
A ház az valószínű úgyis LED -es bizbaszos lesz, mert a jobb házak általában úgyis olyanok....
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
Ezzel csak a saját életét bonyolítja túl mindeki pc-n, már nem így megy, főleg, hogy kb belövi a játék kapásból, azt meg látod egyből, hogy hogy megy, megfelel vagy sem. Ha annyira beállításokért kajtatunk, akkor yt-on beírod a játék címet, gpu, felbontás, aztán dobja minden beállítás mellett, aki tesztelte, 3 ponton beletekersz és látod a teljesítményt. Főleg, hogy ki tudja ezek az adatbázisok milyen értékek. Natív más, DLSS megint más, FG-vel megint más és simán a duplájánál tarthat az fps. Csak egyéni preferencia onnantól, ha valaki erőlteti a 4k-t vagy röghöz kötötten keresi a fps-eket. Átlag usernél meg kb egy-egy kirívó eset van inkább, ahol ezeket kerüli és csak a natív kell, de az is inkább mára csak VR-nál szükséges.
Nyilván lehet finomhangolgatni, de pont az ilyen mértékű szüttyögés veszi el a játékélményt, két játék után meg kb tudod, hogy mire képes a kártya, meg tudsz saccolni, hogy leveszed a felbontást vagy visszaveszed high-ra és megfelel. Ezt megírni szerintem tovább tartott, mint beállítani a számomra optimális beállításokat bárhol, minden egyéb inkább csak technikai kíváncsiság, hogy mi mit és mennyire befolyásol teljesítményre, látványra.
.
-
csuvicsuva
addikt
Igen, olvastam, de szerintem ráér később is. Most még azon gondolkodom, hogy ma fizessem-e be? PT: Requiem megvolt, Evil West annyira nem vonz.
Bár, ha utóbbiban van cross platform coop, akkor még játszhatnánk is Wesderrel, bár a Dying Lightban is csak egyszer marhultunk fél órát.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz csuvicsuva #57268 üzenetére
Ha 12 hónap Extra vásárlása után még mutatja neked az akciós Premium -ra váltást, akkor az úgy olcsóbb lesz, mint egyből akciós Premium -ot venni.
Kicsit hülyén oldották meg, így ez egy kiskapu, ha amúgy is gondolkozol Premium csomagon.
Szerk.:
F-ECT$ itt írta le pontosan.Elméletileg, illetve a fent leírtak szerint ott lesz a kedvezmény.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
Ezzel azt hiszem el is dőlt a gép sorsa, egy évre befizetek, úgyhogy akkor mókolnunk sem kell. Premiumra meg majd váltok később, a régi GoW-okon kívül úgy sem hiszem, hogy érdekelne más.
Tegnap pont lepörgött másodszorra is a TLoU Part I stáblistája, a Left Behind után.
A maga nemében kiváló játék, bár az egekig magasztalt sztori összes fordulata 3 kilométerről látható, de ez mit sem ront az összképen, ha az ember nem úgy ül elé, hogy ez a világ legjobb játéka. Együtt sodródunk, lélegzünk "hőseinkkel".
Bevallom, az OCD szimulátorokban könnyebben elveszek, mint egy csőjátékban, de hosszú idő után ez volt az első olyan single player játék, ahol egy fél percig nem unatkoztam és eszembe sem jutott utána nézni, hogy körülbelül mennyi lehet még hátra. Jöhet a második rész legott.
-
addikt
-
Guitar14
senior tag
10 éve sokat használtam a CanYouRunIt oldalt. Az ehhez hasonló volt, progi települt a gépedre ami begyűjtötte a hardverek adatait és úgy számolt.
Userbechmark is tud hasonlót asszem az FPS menü alatt, én ott csak a GPU/CPU-kat szoktam összehasonlítani.
[ Szerkesztve ]
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
addikt
válasz csuvicsuva #57260 üzenetére
Mondjuk ez a 44 százalékos (Extra) különbség elég durvának számít ahhoz, hogy tőlünk nyugatra is anyázzanak a Sony -ra az aktív előfizetők.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
Nem akarok már reggel "idegen" területen kötekedni, de VTom a PS topikban milyen barlangban él?
-
addikt
válasz homerhamm #57258 üzenetére
Ez friss cucc nem? Nem ez van a KV helyén az Árkád -ban? Vagy másik helyen?
Nem nagyon mászkálunk ott... legutóbb is csak a Nespresso -ba mentünk, meg egy épülettel odébb a Sugárban sütiztünk, mert borzasztóan tele volt az Árkád.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Van esetleg hasonló oldal, mint a gepigeny.hu? Ami ajánlott, megbízható, friss információkat nyújt és saját config -ot is be lehet állítani. Külföldi is jó.
Az a bajom, hogy a gepigeny.hu -n egy csomó hardver nincs fent... Többek között processzorból és VGA -ból sem.
Szerk.:
Erre az alsó részre gondoltam, amivel én nem sokra megyek, mert nem tudom beállítani a tervezett hardvert.Most csak beírtam néhány fiktív adatot, arra így listázza ki az eredményt.
Nyilván lehet nem teljesen pontos, meg a játékokban sem teljesen fix. az FPS, de támpontnak jó.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
-
addikt
válasz csuvicsuva #57247 üzenetére
A fenti gépben több fajta csatlakozó van, azért lett volna jó beindítani. Kicsit egyszerűbb lett volna azzal tesztelni...
-
addikt
-
addikt
válasz csuvicsuva #57245 üzenetére
Természetesen nem. De bőven van hely benne, csak nem lenne elég csatlakozó. Jobb alsó HDD -re rakott zöld cucc csúszik bele a házban lévő keretbe. 6 ilyen van benne. Illetve 6 üres hely.
Integrált ATI Radeon. Illetve egy Athlon II x2. A ház amúgy frankó, baromira könnyű belőle ki/be rakosgatni a cuccokat. Oldala lyukacsos, ott lehet belátni.
Nem volt kedvem szórakozni vele, de majd megnézem. Régi merevlemezeket akartam átnézni, hogy mik vannak rajta. Már amelyik még működik. Gondoltam lementem ami kell, aztán megy minden a hulladékudvarba.
Még egy monitort is hoztam bentről, mert itthon nem volt olyan megjelenítő, amire rá tudtam volna dugni.
Sok minden okozhatja a problémát, de nem biztos, hogy akarok vele szórakozni...
[ Szerkesztve ]
-
RudY
addikt
Tutifix, hogy előbb bekapcsolnám és csak utána állnék neki szutymorogni. Jártam már úgy haver használaton kívül pihentetett gépével, hogy faszántosan kitakarítottam, pasztáztam éééés se kép se hang. Utána jutott eszébe, hogy... "úbaszki lehet hogy anno a táp beszart... mintha rémlene valami...úgyhogy hagyjuk inkább"
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Van egy PC -m, amit már vagy 3 éve nem kapcsoltam be. Gondolom ne erőltessem takarítás és pasztázás nélkül? Mondjuk nem hiszem, hogy nagyon poros lenne belül, mert le volt csomagolva, de gondolom a paszta már csont száraz lehet.
-
homerhamm
addikt
Voltam a Lehel úti Gamecitybe. Brutális a kínálat, szerintem a legnagyobb üzletük ez.
-
Steve1207
veterán
válasz csuvicsuva #57234 üzenetére
Játékoknál nem sok, alkalmazásoknál, másolásnál van főképp haszna, ha pár mp-től eltekintünk.
.
-
addikt
válasz csuvicsuva #57234 üzenetére
Jóval gyorsabb, de gyakorlatban játéka válogatja. Néhány másodperc betöltés és pár FPS nyerhető vele jelenleg.
-
addikt
-
addikt
-
addikt
válasz csuvicsuva #57230 üzenetére
Gondolkoztam ezen én is. 2 slot van az alaplapon.
1 x M.2 2280 PCIe 5.0 x4 mode
1 x M.2 2280 PCIe 4.0 x4 mode4.0 -ra rakott Windows -nál ér majd valamilyen gyakorlati hátrány? Azon kívül, hogy pár másodperccel tovább tart feltelepíteni egy illesztőprogramot.
Írás/olvasás miatt kérdezem, ha a játék eleve az 5.0 -ra pakolt SSD -n van. Vagy ez hülye kérdés?
Szerk.:
Vagy lehet inkább másképp kellene.5.0 --> Windows + programok + játékok 2TB
4.0 --> képek + videók + dokumentumok 1TB[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
Nekem most a 476 GB-ból 388 GB szabad. Azt a néhány alkalmazást, amelyet használok, oda szoktam telepíteni. Előtte egy 128 GB-os SATA III SSD-n volt a rendszer, ott néha el akart fogyni a szabad hely.
-
addikt
válasz csuvicsuva #57227 üzenetére
Windows 11 -nek mennyi a helyigénye? Azt látom, hogy elvileg 64 giga, de gyakorlatban mennyi?
[ Szerkesztve ]
-
-
csuvicsuva
addikt
Az szerintem teljesen működni fog úgy.
Telepítést te is megcsinálhatod, sőt, szerintem nyugodtan vehetsz apróról is olcsó kulcsot (retailt vegyél, amit az MS fiókodhoz aktivál, így újratelepítésnél ezzel többet nem kell foglalkoznod). Ahogy mondod. Pen drive-ra elkészíted a telepítőt, boot menüből kiválasztod (vagy beállítod BIOS-ban) és pikk-pakk feltelepül. Ha van rá esetleg keret, akkor szerintem vegyél egy másik, kisebb M2 SSD-t is, arra menjen a rendszer, a terásra meg mehet minden más (játékok, képek, dokumentumok, miegymás).
A PS dolog egyelőre nekem is ráér, TLoU után majd úgyis jön a második rész, azzal is elleszek egy darabig.
-
addikt
válasz csuvicsuva #57225 üzenetére
+ koncsik:
Amit néztem gépet, annak az alaplapja tud 5.2 BT -t. Lehet erre gondolt és hülye a megfogalmazás, nem tudom. De a lényegen nem változtat.Nem mintha nagy dolog lenne adaptert venni, csak érdekelt.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
1.) Hát ez egy jó kérdés, lehet, hogy vannak olyan alaplapok, amelyek tudják, de ócó BT-vel is megy elvileg, illetve kábellel.
2.) Ezt szerencsére a Windows Update már elvégzi helyetted (papíron), nyilván VGA drivert érdemes külön telepíteni.
-
homerhamm
addikt
-
addikt
válasz csuvicsuva #57221 üzenetére
+ Steve1207:
Köszi, majd rálesek, de nem ígérem, hogy ma. Kicsit durva a január nálunk. Alig bírjuk, annyi munka van. Ami persze jó, csak hulla vagyok agyilag.
Ráadásul 6 és fél hetünk van szülésig, ha minden a legjobbak szerint alakul.
Szellemileg és fizikailag is zokni vagyok.
Viszont lenne még két kérdésem PC -vel kapcsolatban:
1.) Ezt honnan tudom, hogy erre alkalmas lesz -e a gépem? Nem néztem még utána, de ez mennyire elterjedt? Gondolom az alaplapnak kell tudnia, ha be van építve.
"A vezeték nélküli Xbox kontroller csatlakoztatásához lehet, hogy Windowshoz használható vezeték nélkül Xbox adapterre van szükséged. Ha a számítógépbe be van építve az Xbox vezeték nélküli szolgáltatás, akkor adapter nélkül, közvetlenül is csatlakoztatható a kontroller."
2 Xbox kontrollert mindenképp meg akarok tartani, bármi is lesz a vége. Mert sok játék van, amit azzal szeretünk játszani.
2.) Windows és driver, illesztőprogramok telepítése.
Gondolom továbbra is úgy működik a dolog, hogy például pendrive -ra letöltöm a Windows telepítőt, aztán vagy az fog boot -olni vagy a BIOS -ban kell állítani.
Utána pedig vagy a telepítés során, vagy pedig utána aktiválni.
Hardver illesztőprogramokat mennyire bonyolult összeszedni? Online mindent ki kell keresni?
25 ezerért lenne náluk Windows 11 Home náluk, ami nem a legolcsóbb a piacon, de akkor elvileg +5 rongyért mindent megcsinálnak. Nem tudom ez mennyire érné meg...
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
Hát elvileg csak annyi a trükk, hogy az én gépemen be kell folyamatosan lennie jelentkezve a fiókodnak, illetve fordítva, ha gondolod. Van elsődleges és másodlagos lehetőség, elvileg minden fióknak lehet egy-egy elsődleges konzolja generáció szerint. Mivel Wesdernek már nincs meg a PS5, de beállította a régi konzolját elsődlegesnek, így én az ő konzolhoz kapott GoW: Ragnarökjével például csak az ő fiókján tudnék játszani, amelyet fel is ajánlott.
Így játszottunk végig két SuperMassive játékot is, csak ugye neki a PS4 verziót kellett letöltenie.
Elolvastam a Steve által linkelteket, elsőre talán bonyolultabban hangzik, viszont most visszajelzett valaki pluszban, hogy ő is így játszotta végig megosztott Premiummal a streamelhető GoW trilógiát.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz csuvicsuva #57218 üzenetére
Elolvastam és itt válaszolok, mert nem sértünk vele semmilyen szabályt. Mivel a home teljesen elfogadott és legálisan használható. Ezért én pénzt meg semmi mást nem kérek. Account -ot nem adok el.
Szívesen megosztom veled, ha elmondod mit kell csinálnom. Mert én nem szoktam home -olni. Meg ha mondjuk úgy alakul hogy eladom a gépet, akkor gondolom megszűnik vele együtt a home is. Nem?
Szerk.:
Persze PS -ről van szó.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz csuvicsuva #57216 üzenetére
Nem, de igazából leszarom. Havi játékokat behúzom az előfizetés végéig, aztán annyi. GT7 és GT Sport -on kívül már nem nagyon megy nálam exkluzív cím PS -en. Előfizetést sem használom ki, szóval már felesleges lett.
Dió 4 -be ment a legtöbb órám kék konzolon.
Szerk.:
Persze még meglátjuk, mert egyelőre semmi sincs eldöntve. Lehet marad a konzolosdi.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz csuvicsuva #57214 üzenetére
Na de mi van akkor, ha én végül eladom a gépet? 2 héten belül szerintem eldöntöm. Mert ha lesz PC a PS biztos megy. Aztán lehet egyből az Xbox is, vagy majd idővel. Mert Xbox -on van egy csomó játék, ami csak konzolra van meg. PS -re elég kevés játékot vettem digitálisan és az nem is érdekel annyira.
[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
válasz Steve1207 #57208 üzenetére
Azt mondta párom 1 napot szórakoztak a géppel, mert nem tudták rendesen megoldani. Azóta vannak gondok. Belassulástól kezdve több minden. Csak mondjuk nem tudom miért nem szólt...mert akkor már hamarabb elkezdtem volna foglalkozni vele.
Igaz, hogy nem is nagyon használja, mióta otthon van a gyerekkel. Ez ugye már 2 éve. Plusz még 2 évig biztos otthon lesz az új baba miatt. Márciustól számítva.
Megmondom majd neki, ha legközelebb ilyen lesz és home office -ra kell gép, akkor adjanak laptopot, mert amit kapni fog ahhoz biztos nem nyúlhatnak hozzá. Végülis piacvezető magánklinika, és amúgy sem magyar cég, van ott pénz.., na meg a beosztása sem a béka segge alatt van. Vegyenek erre a célra egy eszközt.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz csuvicsuva #57207 üzenetére
Durván 5 rongy a fennmaradó időre, ami augusztus 18 -ig tart. De szerintem nem igazán éri meg. 1 évig volt prémiumom.
-
Steve1207
veterán
válasz csuvicsuva #57209 üzenetére
De a gépet nem visszaadtad Wesdernek? Vagy adott valami ps-es dolgot kölcsön anno, legalábbis azért gondoltam, hogy nincs semmi PS és amiatt vettél 5-öt.
.
-
-
Steve1207
veterán
válasz csuvicsuva #57205 üzenetére
Ez nem feltétlen így van, viszont vannak olyan kaliberű gépek, esetleg xy alkalmazások, amiknél nem fogják ráengedni akár a legújabbat. Vagy öreg a gép, vagy az adott környezetben már problémás lenne vagy akár a gyártó xy cucca problémás, mert nincs már support a masinához pl. Elég akár egy program, amit nem is feltétlen kap meg mindenki cégen belül, mert nem dolgozik benne, de szükség esetén ne okozzon gondot.
Ettől függetlenül ez egy átlagos win update hiba, ami simán helyrehozható és nem törnék botot se az MS, se a felhasználó hátán, ha ilyen előjön pár év után. Nálunk a cégesen minden kötött, mindenhez többszöri engedélykérés, ha a grafika egy memókártyát akar használni akkor azt is szériaszám alapján úgy engedélyezik.
Part II-t azért csak azon lenne jobb játszani - hát mivel máshol még nem jelent meg, így csak az marad
.
-
csuvicsuva
addikt
Már én is kikoptam, bár régen is többnyire a reinstall volt az elsődleges opció. A hardvereket meg már annyira sem követem, azért hallgass inkább Steve-re, ha elszánod magad az asztali gépre.
Azt esetleg meg tudod nézni, hogy PS+ Premiumra való bővítés mennyibe kerülne? Ha esetleg megtartom a gépet és össze home-olunk, legalább azt állnám mindenképpen. Mondjuk a Media pontos elállási szabályzatát is el kell majd olvasnom, de lassan a TLoU végére érek és szerintem beüzemelem a PS5-t, Part II-t azért csak azon lenne jobb játszani, még ha eget verő különbségek nincsenek is.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz csuvicsuva #57205 üzenetére
Nem tudom még mire jutok, mert egy csomó mindent újra kell tanulnom. Anno DOS -ból indultam és Windows 7 -ig minden verzióhoz volt szerencsém, de már eléggé megfakultak az ismereteim. Volt idő, amikor inkább Linux -on voltam. Red Hat, Ubuntu...stb.
Főleg a hardver az, amiben nagyon el vagyok veszve.
-
addikt
válasz csuvicsuva #57203 üzenetére
Volt baja az biztos. Annyit már elértem, hogy nincs belassulva a gép. Game Pass -t szerettem volna használni rajta, de csipog a Windows, hogy túl elavult verzió és nem fog menni, amit én szeretnék.
-
addikt
válasz csuvicsuva #57200 üzenetére
Ezt nem én használtam. Állítólag azóta szar, hogy párom munkahelyén a rendszergazda belenyúlt a gépbe. COVID idején home office -ra alkalmas eszközt csinált belőle. Így sikerült...
-
addikt
válasz Steve1207 #57199 üzenetére
Mondjuk VA -n legalább van fekete, ha nem szutyok. Egyébként érdekes, mert TV -ben meg pont az ADS -t erőlteti főleg Európában a Samsung. Pont ezért is tettem félre őket Mini LED -nél.
Aztán végül inkább abból a TV -ből is OLED -et vettem.
OLED Samsung monitort néztem, de végül maradtam a TV -nél. Nem vehetek már több megjelenítőt, mert túl sok van belőle itthon...és néha az én akaratomat is félre kell tennem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest