Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz MasterMark #2099 üzenetére
Na
RihannaShakira is csak lopni tud ezek szerint.[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
MasterMark
titán
Switch Tax
-
molnarpeter
nagyúr
Jót forzáztunk ma KingKress79-ékkel, köszönöm a játékot, és az Enterpreneur acsiban való segítséget is (Nem szoktam multizni, és 3. lettem )
mp
[ Szerkesztve ]
-
kodaek
tag
válasz MasterMark #2088 üzenetére
Én egy picit máshogy gondoltam
Tehát úgy mond nem akarok fizetni játékokért, és így a letöltöttet írnám ki dvd-re és azzal játszanék, de azt úgy nem lehet megoldani, hogy ne írjam ki, hanem csak felmásolom a belső merevlemezre, és onnan fut a játék és így nem kell lemezt használnom? -
kodaek
tag
Sziasztok! Szeretnék venni majd egy xbox 360-at és azt szeretném kérdezni, hogy mindenképpen muszáj flasheltetnem, ha egy 250 gb-os slimet szeretnék? Gondolok itt, hogy pl felmásolom a belső winyora aztán onnan játszanék a gépről letöltött játékkal. Ha hülyeséget kérdezek elnézést! Várom a válaszokat!
-
Algotis
addikt
válasz MasterMark #2085 üzenetére
Ideeeee jöhet Nem is kell gondolkoznod
Androidos Outlookból küldve
-
MasterMark
titán
Hmm én meg azon gondolkozom mire költsem az ajándék 1200 MS pontot.
Switch Tax
-
sajtee
őstag
Eh mekkora fos lett. Újra kellett telepíteni, alig van már játékpénzes szoba.
-
sajtee
őstag
Nem jön valaki pókerezni (Pokerstars)?
-
sajtee
őstag
válasz MasterMark #2080 üzenetére
Hogy nem ismerted ezt a szót?
-
sajtee
őstag
válasz MasterMark #2077 üzenetére
"Háklis
bogaras, különcködő
érzékenykedő, sértődékeny
finnyás, akadékoskodó"Az a bekapcsológomb akkor is nagy gay, meg az egész slim box. Mi az istenért csipog? Áh, mindegy, ha lejár a garancia, majd megoldom, hogy ne csipogjon
Márk, ez miért volt off? (vagyis on)
Egyébként azért, mert kurva sokat olvasok (nagyrészt arról, ami érdekel, de sokszor nem, egyszerűen bővíteni akarom a tudástáramat és ehhez tudni kell olyan dolgokat is, amik nem érdekelnek), és a telefonokban eléggé otthon vagyok, mivel régebben nagyon érdekelt a dolog (rendszerek, hardver, stb), ami ma már nem igaz, ennek ellenére nem felejtem a tapasztalataim.
De régen ugyanígy voltam a tévékkel is - ma már nem tudom az új funkciókat és nem ismerem az új szériákat, de az 2-3 évvel ezelőttiek közül kb. minden márka minden tévéjének vágom a funkcióit, árát, specifikációját, paneleket..[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz MasterMark #2077 üzenetére
pl mikor rinyált, mert nem tetszik a bekapcsoló gombja a slimnek, meg minek ad ki hangot, na az egy példa rá
May the Force be with you!
-
sajtee
őstag
válasz MasterMark #2073 üzenetére
Nem jön rá WP8, legyen elég ennyi. De már magát nokiát sem vennék többet. Nem mintha a Samsung-ot szeretném, vagy az Apple-t.
De ha neked ez tetszik, vedd ezt, szard le, ki mit mond.Szóval, megvan még a gitár?
-
sajtee
őstag
válasz MasterMark #2069 üzenetére
Nehogy már Lumia 710-et vegyél
Egyébként a gitárt érdekelt volna (komolyan).
Megvették?
Szerk.: Látom, megvan még.
Ne mondd faterodak, hogy kel, még kitalálom.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na szóval akkor valaki Halo Wars multizás? Multis meccseket kellene tolni, hogy két rang meglegyen. Pár hétig szerintem el fogok vele mókázni, de az 1v1 helyett inkább 2v2-t vagy 3v3-t tolnék, úgy könnyebb szerintem.
Live-Die-Respawn
-
MasterMark
titán
Switch Tax
-
sajtee
őstag
Megjártam Pestet, atom volt. Töltöm fel a képeket és már alszom is
-
sajtee
őstag
válasz woodbear #2065 üzenetére
PC-re van pár régi írott, de általában megvettem őket, nem is tudom, hol vannak.
Boxra egyelőre ezeket adom el. Ma még nem, várok vele egy kicsit, beszélek haverral, kell-e neki.
Fable II, Triple Pack, Lego Batman-Pure, Forza 3, Big League Sports (új), Alan Wake (CE), talán Halo 3 és Mass Effect, CoD 4, WaW, MW2. Ezek sem biztosak, mert nem kapok értük semmit és kb. 23e volt a három rész..
Egyelőre ennyi.
-
woodbear
addikt
-
sajtee
őstag
válasz MasterMark #2058 üzenetére
Gitározok és a barátaimmal vagyok.
-
sajtee
őstag
válasz MasterMark #2055 üzenetére
A boxot megtartom 4-5 kedvenc játékkal, de most inkább félrerakom a pénzem, a játékokból származót pedig gitárra költöm. Egy jobb torzító kijön belőle.
-
sajtee
őstag
válasz MasterMark #2055 üzenetére
A délelőttöt nem két hét múlva, hanem holnapra értettem. Három óra az út, fél 10-10 körül fent vagyunk.
-
sajtee
őstag
válasz MasterMark #2053 üzenetére
Lehet, hogy megyek két hét múlva is. Délelőtt sem érsz rá? Úgy megvernélek :'DD
A zene meg szép
-
sajtee
őstag
válasz MasterMark #2051 üzenetére
Nem jössz át holnap a West End-be? Utána megyünk haverom haverjának a konzolboltjába. Underground Konzol - nem tudom, merre van, West End-hez közel.
-
sajtee
őstag
Ennyi volt.
Eladom a játékaim.
Régóta nem játszom, csak porosodnak. Egyszerűen nem kikapcsolódás játszani, szinte kötelességből csinálom, ha már van ki nem játszott játékom. Elveszi az időm egy részét, én pedig ezt nem akarom, egyszerűen nem lelem benne már örömöm. Sok pénzt öltem bele, szép hobbi volt, de részemről. R.I.P...
Már a netet sem használom, rájöttem, hogy rengeteg ennél fontosabb dolog van..Más:
Holnap reggel megyek Pestre haverral. Busszal, laza 3 óra lesz...
Márk: megmondhatod a faterodnak, hogy nekem is lesz leszpólóm, csak nem Gibson
-
MasterMark
titán
Azt hiszem veszek egy Lumia 710-et. Adnak hozzá Forza4-et, meg 3 hó Goldot, meg 1200 MS pontot is.
Switch Tax
-
woodbear
addikt
Oldalam: www.swsfoto.de
-
kovsol
titán
hol árulnak ilyen pólókat amúgy ?
-
tDr1v3r
veterán
Na, nem arra gondoltam... de amikor a Xenossal kijött a 360, azért erősen elősen előremutató volt, pl. az használt először tesszellációt, illetőleg ugye az asztali R600-nak (HD2-3000) is gyakorlatilag az lett az alapja.
Teljesen jó maga a GCN (a piac jelenlegi legjobbja szvsz), de én kinézem az MS-ből hogy "újabb" koncepciót hozzon a 2014-es (vagy akármikori) géppremierjükkor...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
tDr1v3r
veterán
válasz MasterMark #2028 üzenetére
Én azért kételkedek benne, hogy GCN-t fog használni... azért sokkal "előrelátóság" jellemzi a konzolipart.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Algotis
addikt
-
MasterMark
titán
[link] Ah de jól meg lett csinálva.
Switch Tax
-
MasterMark
titán
Egy kis pletyka a next-gen XBOX-ról. 2010-es, de állítólag igaz:
[...] A gép szíve két, egyenként 6 magos IBM processzor lesz, 3,1 GHz-en [...] RAM pedig végre 5 GB 800Mhz-es DDR3 lesz [...]
A VGA meg valami Radeon 7000-re alapuló, 1,2 GB RAM-mal.Om-nom-nom-nom
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
tDr1v3r
veterán
válasz roberto211 #2026 üzenetére
Nálunk ugyanez... az ajánlottakat is begyömöszöli a postaládába, amit meg nem tud azt meg beszorítja a kerítés lamellái közé.
-
roberto211
őstag
Én meg múltkor megyek ki rendeltem akksit igaz ilyen sima levélként jött külföldről de a 3/4 része kinnt volt a ládából. Kívülről kellett kivennem, mert nem tudtam belülről úgy kinnt volt.
Na én meg felhívtam a postát és panaszt tettem. Azóta becsönget mindig.. Azért érted ha most egy 10ezer forintos bármi lett volna akkor is? És nekem ne mondja "hát de sime közönséges levél" mert semennyibe nem tartana neki becsöngetnu. Na de azóta becsönget mindig. Mondta a nő elnézést, s jó hogy szóltam mert nyári szünet van, s helyettesek vannak és ilyenkor jó ha szól valaki.. Nem szeretem az ilyen postásokat, futárok meg még rosszabbak.Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
woodbear
addikt
-
kovsol
titán
-
woodbear
addikt
Ja úgy értem. Amúgy a miénknek is van egy kis skillje, mert ha csomagot meg levelet kapok akkor az megy a ládába, és a kerítéslécek közé az újság meg a hirdetések. Szóval nem erőlteti ami nem megy. Bár volt már, hogy a DVD mellékletes újságomat összetekerte mint a szőnyeget a kerítés léc közé .....bementem a postára és kiöntöttem a pultra a dvd papírtok tartalmát igen.
-
kovsol
titán
válasz woodbear #2020 üzenetére
Nem, hanem van olyan inteligens, hogy nem fér bele akkor nem teszi bele. Ritkaságba megy már az ilyen postás. Ha megtanulna csöngetni is akkor meg már tökély lenne az ürge.
Az van ráírva: "Közönséges külföldi küldemény" szóval nem ajánlott, csak értesítőt hagyott.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
Előbb lementem megnézni a postaládát és bent várt az értesítő a küldeményről, szóval megjött végre a játék. Bár azért gratulálok a postásnak, hogy itthon voltam és még csak be se csöngetett, hogy megpróbálja átadni.
-
Algotis
addikt
Akinek meg van a call of duty black ops az kérem nézze meg hogy nála is egy kicsit késik-e a hang zombi módban, vagy ez csak nálam van? Köszönöm előre is !
Androidos Outlookból küldve
-
woodbear
addikt
-
woodbear
addikt
válasz MasterMark #2014 üzenetére
NEm tudtad, hogy PC-ről az üzenet küldéshez gold kell?!
-
kovsol
titán
remélem hozza a postás végre már a gamet ma
-
woodbear
addikt
-
MasterMark