Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- CES 2026: Diktálni lehet rá, tölteni soha nem kell
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
Jah csak nem is értem, felrak valaki egy hirdetést, hogy garancia valószínűleg kuka, mert felszámolás alatt áll a cég. Közben meg már másfél hónapos hír, így már rég nem lehetnének. De legalábbis a weboldal, és az online értékesítés már biztos nem működne.
Ezért kérdeztem, hogy lemaradtam -e valamiről. Mondjuk nekem ez az egész sztori teljesen kiesett. Nem is hallottam róla.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
Semmit nem tudok vele csinálni. Olyan, mintha írásvédett lenne az egész. Közben meg nem az. Ami érdekesebb, hogy másban meg lefut a törlés/formázás is hiba nélkül, de közben az sem csinál a kártyával semmit. Pl. Niubi -val.
Az 512 gigás kártyán 23% foglalt videókkal és képekkel. Amiből ráadásul mindegyik fájl olvasható.
De se törölni, se formázni nem lehet. Partíció, kötet kezelés is 0 reakció...
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
Minden típusú tároló, főleg a Samsung hír óta. Amit vettem legutóbb tavasszal 25 -ért, most már a legtöbb helyen 40+ ezer. Kész vicc.
Még jó hogy van egy frankó beszerzési forrásom. Mondjuk már csak 1 db 1TB WD Purple kell a kamerákhoz, aztán meg is vagyok. Jelenleg arra várok.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
Gondolkoztam ezen is. Ezres környékén indulnak, de ott van már 876 mbps verzió is, ami szimpatikusabb, mint az eredeti 433mbps.
BT 4.2 mellett, de az a része annyira nem érdekel.
Szerk.:
Illetve még gondolkozom...
Kb. dupla annyit tud a Wifi, de nem tudom ez mennyire melegszik. Mert amibe megy, ott csak passzív hűtés van, és eleve magasabb az üzemi hőfok.Pasztázok majd egyet, de szerintem sokat nem fog rajta segíteni.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
5Ghz Wifi -t lássa, más nem nagyon kell.
Nem gyári volt benne, valami dzsunka cucc, ami teljesen off. Gyári specifikáció szerint az volt benne, amit eredetileg írtam feljebb.
Nézegettem most pár sticket, de ami nem melegszik az gyenge. Ami erősebb, az meg melegszik elég rendesen USB -ből... Ezért gondoltam, hogy akkor legyen inkább egy M2 kártya.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
Alapvetően nálam is jobban bírja a LADDA. Nem csak hogy néhány évvel idősebb (nagy részük), de sokkal aktívabb használatra is vannak befogva. Pl. kontroller vagy LED fények tápellátása, gyerekek játékai.
Tronic eddig nem szerepel jól. Még a Tesco "gazdaságos" ceruzák is jobban bírják, és azok is idősebbek. Bár nem tudom most így fejből, hogy milyen márka van átcímkézve, de elég korrekt.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
Desktopnál, vagyis mini PC -nél szerintem sokoldalúbb nincs okosításra és kényelmes böngészésre. Én biztos azt választanám.
Mondjuk a plazma szerintem totális zsákutca volt már akkor is, amikor megjelent. Tudom, hogy nem egy ember van, aki ezt másképp gondolja.
Ezzel együtt viszont a mozgásmegjelenítés nagyon király. Magasan veri ebben a modern készülékeket. Az más kérdés persze, hogy már rég el kellene engedni ezt az ősi ~24p -t...
Nekem ilyen stílusú cuccok vannak mini PC -hez. A fenti 2 megoldás is nagyon frankó. Irkálásra is jó, de nyilván e tekintetben közelében nincs egy olyan cuccnak, mint a középső. Viszont van légegér.

-
ρσгτσ
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
Torrent, seed beállításokra jó lenne, ahhoz igazából nem kell plusz eszköz, elég lenne a NAS HDMI -vel.
Router ehhez kevés.
Legszívesebben építenék egyet, de nem bíznék meg benne annyira, mint egy dedikált eszközben. Pl. nem szívesen hagynám otthon bekapcsolva 1 vagy 2 hétig. Bár erre is opció lehet például egy smart plug, csak az meg elég drasztikus megoldás...
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
TerraMaster NAS -okat nagyon dicsérik, mert jó ár/érték arányban elég jó harvdert adnak. Alacsony fogyasztás mellett. A szoftver közepes, kicsit fapados, de használható.
Viszont cserélhető rajta az OS, így az egyik porosodó PC -n nézelődök OS ügyileg, hogy kb. mivel lehet számolni.
Szerk.:
Egyébként a HDMI egyáltalán nem lenne rossz dolog. Konfigolni, seedelni, egyebeket beállítani tök felesleges bekapcsolgatni egy plusz gépet. Szerintem. -
csuvicsuva
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
Xbox One kontrollerhez volt egy ilyen 3D nyomtatóval készült kiegészítő autós játékokhoz a lineárisabb kormányzáshoz. Pár száz forintba került, egyszer kipróbálta az ember, aztán eltűnt egy fiók mélyén. A termék adatlapja már nem él, lehet, hogy más még árulja, de nem volt erőm keresgélni. Ha megtalálom itthon, akkor majd lövök róla képet.
Ha jól rémlik, még Bogyi ajánlotta, mert annyira olcsó volt, hogy a nagy számok törvénye alapján előfordulhatott, hogy valakinek akár be is jött.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
Na ezt nem láttam...hát erősen gondolkozom rajta, akkora az árkülönbség, és szerintem az itthon 30-40 ezer körül megvehető modellek nem is fognak olyat mutatni, ami kiemelkedő lenne.
Egyébként hordozásra kellene, meg NAS -on gondolkozom. Oda kapcsolni hozzá sem lenne rossz. Csak még azt nem döntöttem el, hogy 1 vagy 2 lemezes NAS legyen. Igazából engem annyira nem érdekel, hogy legyen róla mentés. Így talán 1 db 8TB HDD elég lenne.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
Jah hát ez mindegyik időrabló. Commandos -t vagy a Transport Tycoon -t is ezért nem indítom el...
-------------
Drágul az HBO Max, a magyar előfizetőket is elérte a jelentős áremelés
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
3 volt a legnépszerűbb, de a 2 -nek és a 4 -nek is van rajongótábora. Szerintem bárhol szavaznának, mindenhol ezt a 3 részt írnák a legtöbben.
Szerk.:
Egyébként meg:
Heroes of Might and Magic: Olden EraHa valaki még nem látta volna.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
Á, értem. Most, hogy mondod, a Resi 7 is volt GP-ben és azután vettem, hogy kikerült (mert amikor bent volt, pont nem volt kedvem játszani vele), gondolom a Resi 2 is akkor lett PA, azt pedig ha jól rémlik a 3-mal együtt rakták vissza, úgyhogy jó eséllyel amikor utóbbi elhagyó lesz, akkor kapja meg a PA-t, vagy közben.
Jól sejtem, hogy te is eladó a konzol stádiumban vagy?
-
l.skywalker
titán
válasz
Steve1207
üzenetére
Fú én elég sokat vásároltam, de nem tudom mi lett mostanában PA a Hogwarts Legacy-n kívül. De én is úgy gondolom, hogy ez egy olyan feature, ami ha aktiválódik, akkor az régi vásárlásra is érvényes lesz. Más kérdés, hogy lesz-e olyan konzolos játék, ami PA feature-t kap úgy, hogy közben van már PC-s verziója is?
-
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
512 -es Samsung kártya. Anno digitális kamera miatt vettem, mert magas minőségű videók rögzítésére is alkalmas. Mivel másra már nem használom, az egyik megfigyelő kamerába akartam beletenni, csak problémába futott a formázás során. Mert azon keresztül is lehet.
Arra gondoltam valamilyen meghibásodás lehet a háttérben, de eddigi vizsgálat során mindent tökéletesnek találtak rajta az alkalmazások.
Sőt, eddig formázni is tudtam...
Csak fényképek és videók vannak rajta. De majd még okoskodok, hogy mivel lehet probléma. Illetve megnézem Rufus -szal is.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
A szurdok állítólag kva jó. Még nem láttam, de előző héten mondták nekem, hogy mindenképp nézzek rá. 2025 -ös film.
Csak hát nem egyszerű gyerekek, és egy olyan feleség mellett, aki nem bírja a horror műfajt...
-----------
Más:
Megint felkerült egy új rész a Star Trek: Strange New Worlds új évadából. Én imádom. Végre Kirk is beszállt a mókába.Szerk.:
Vonat Busanba – Zombi expressz
Ezt is még pótolnom kellene... -
ρσгτσ
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
Mindegyik Samsung órámnál úgy van, hogy egy domború felületen van a szenzorsziget.

Így azért nem hiszem, hogy lesz vele probléma. Maga a bőr szíj szerintem amúgy sem annyira vastag. Persze majd kipróbálom, ha mégsem lenne jó, akkor teljesen az óra hátlapja körül kivágom, és akkor biztosan tud mérni mindent, mert felfekszik a bőrömre.
W8C -nek szerintem kva jól állna az ilyen retro szíj. Régóta keresek már hozzá, csak az a baj nem nagyon van. Egy-két darabot találtam, de azok meg keskenyebbek az óra testénél. Ami szerintem elég hülyén néz ki...
Szerk.:
Közben megtaláltam. Ilyennel teljesen jól működnek a mérések. Ennél is csak a szenzorsziget körül van vágva. Csak ezzel az a baj, hogy túl keskeny és szélesebb az óra...
Meg amúgy ilyen szín nem létezik az órából. Nekem ez a fajta van.

-
csuvicsuva
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
Tény és való, hogy vannak hasznos funkciói, például ha felkelek reggel és mondjuk nincs víz itt Gyálon, akkor nem a szolgáltató weboldaláról fogom megtudni, hogy csak nálam nincs vagy senkinél, hanem a facebookról.
Mivel kábé nem tartom senkivel a kapcsolatot, így másra nem is kell.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
X-re szoktam ráfüggeni pár havonta, mert ott tényleg többnyire ilyen humoros, meg agyalágyult oldalak vannak követve, de itt semmi, úgyhogy nyilván ellepi a szemét. Szerencsére aránylag ritkán nézek rá, meg már ritkán bosszant fel valami.
Na, akkor verjen meg az Úristen, ha én egyszer tiktok fiókot regisztrálok. Igazad van, annál talán tényleg nincs lejjebb.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
Igazából arra gondoltam, hogy a szekrény hátuljára tépőzáras ragasztóval fel tudom tenni a boxot mert ez elég kicsi hozzá. Ha valamiért ki kellene szedni, akkor könnyű visszarakni.

Ez egy ilyen kb. (nekem) derékig érő szekrény, amin a cuccokat szoktuk tölteni.
Van a szekrény hátlapjára, a tetejénél felragasztva egy ehhez hasonló kábelrendező.

Így gyakorlatilag úgy vannak ott a kábelek, hogy nem lógicsálnak minden felé, esztétikusan néznek ki.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
Melyik Huawei? Watch Fit 4? Szerintem kva jól néz ki. A töltője is baromi minőségi, fém tokozással.
Azt amúgy általában be tudod állítani az okosóráknál, hogy miről kapj értesítést. Tehát nem fog egész nap értesíteni mindenről, ha nem akarod.
Egyébként vékonyabb csuklóra én valamelyik Samsung generáció legkisebb modelljét venném. Hétköznapokon nekem bejönnek a nagyobb, nehezebb órák.
Viszont alvásnál elsődleges tényező a komfort. Erre Watch7 40mm -t használok tépőzáras szíjjal. Átlag órához képest is könnyebb, kényelmes.
Watch8 40mm most még drágább, de annál van egy retro, kicsit szögletes szerű tokozás az amúgy kerek számlap/kijelző körül. Szerintem baromi jól néz ki.
De ott vannak a korábbi generációk is klasszikus kinézettel. Az említett Watch7 40mm is. Vagy ha ki lehet hozni korrekt áron, akkor a Watch6 40mm.
Szerintem tök jó órák. Szép a kijelző, ellenálló az üveg. Jó az alvás-, illetve apnoe figyelés, egyéb monitorozás is. Egyetlen hátrányuk az előnyükben rejlik. Szerintem a WearOS baromi jó rendszer. Viszont eléggé zabálja az akkumulátort. A kisebbik modelleknél általában azzal lehet számolni, hogy naponta kell tölteni.
Ha valaki nem használja ki rendesen az okos funkciókat, akkor talán 2 nap összejön. Szerintem ez sem gáz. Feldobom a töltőre. Telefonnál sem csinálok mást.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
Hát...most lehet ez lesz, mert úton van 18 szíj.
Persze nem mindegyik Watch8 Classic -hoz. Meg van benne 2 ilyen 6 -os csomag is, csak más színekkel.Egyébként régen imádtam ezeket a retro szíjakat, és látom ehhez az órához is van, nem is drága, jól is állna neki..csak ez akkor nézne ki jól, ha szélesebb lenne az óránál.
Régi óráknál imádtam ezeket a szíjakat.

-
ρσгτσ
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
Én nem tudom miért kínzod magad a Hófehérkével. Igaz, nekem is volt pár próbálkozásom, aztán feladtam.
De úgy vagyok vele, hogy arról tudok véleményt alkotni, amivel van tapasztalatom. Hát...nem sokat láttam belőle, de az éppen elég volt.
Mondjuk eleve ott elveszti a film a "hitelességét", hogy kire osztották a két főszerepet.
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
10 másodperces videó 80-100 mega körül van. Sokat mondjuk nem videózunk, csak fontosabb alkalmakkor, de abból is van pár.
Nekem igazából az online elérés lenne fontos. Más esetben elég lenne egy valami ilyesmi is, ami klónozni is tud.

Tehát távolról is tudjak menteni, vagy betölteni normális minőségében videókat vagy képeket. Ha nem akarok PC -t vagy egyéb hasonló megoldást, akkor gondolom nem nagyon van más megoldás, mint a NAS?
Szerk.:
Valami alacsony fogyasztású cucc kellene, amit nem félnék 7-10 vagy 14 napig úgy is áram alatt hagyni, ha éppen több 100 vagy 1000 kilométerre vagyok otthonról. Akár például külföldi rokonoknál vagy nyaraláson.Hosszabb utazások alkalmával a hűtő, a router és a kamerákon kívül mindent áramtalanítok.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
Többször nekiálltam ennek a Raspberry Pi témának, de annyira hülye vagyok hozzá, hogy az már fájdalmas. Már a kedvem is elment tőle.
Gondolkoztam mini PC -n is, pont az említett hardverrel. Ahhoz mehetne egy 2 foglalatos rack. Csak azokkal meg az a bajom, hogy még aktív hűtéssel is iszonyat hőt termel. Hiába alacsony a fogyasztása, azt nem szívesen hagynám itthon bekapcsolva, ha például 1 hétre vagy 10 napra elutazunk.
Tudom, nagyon sokan Synologykoznak, meg dicsérik a szoftverét is, de több helyen olvastam, hogy a QNAP megbízhatóbb. Volt valakinek dolga az utóbbival? Vagy ilyen tárolásra amúgy is tök mindegy, mert nem kell nagyon bogarászni a szoftverrel?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
WinToUSB -vel próbálkoztam, de még csak ez egyik változatot. Lehet azzal volt a gond. Nem tudom. Majd még ránezek. Vagy majd a fentiekre.
Aztán elengedtem a témát, és gondoltam ránézek a Batocera -ra. Retro gaming miatt. Csak ott meg a balenaEacher -rel volt problémám.
Egyszerűen mindig hibát dobott a letöltött fájlra, amikor be akartam tallózni. Többször is letöltöttem.Úgyhogy úgy vettem ez egy jel, és a hétvége maradék, kicsi részére teljesen elengedtem a PC -t.

A gyerekek amúgy is meg vannak örülve a nagyon változó időjárás miatt. Engem meg néha az agyvérzés kerülget.
Gondoltam levezetésképp ránezek a Nosferatu -ra, de annyira fel**** a film ezzel a full sötét tónussal, hogy inkább kikapcsoltam.
Már úton van a feljavított verzió, mert a gyári master is egy borzalom. Nagyon gyenge a csúcsfény.Szóval ez nem az én napom.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
Főleg régebbi rendszerek vannak rajta. Vagy olyan Linux -ok, amik ritkán kapnak új verziót. Win10 -re meg úgyis szépen lassan megszűnik a támogatás.
Win11 lenne még érdekes, de marhára nem frissítik a letöltőfájlt. 24H2 van még mindig, és sok más cuccot is leszed első telepítés után.
Így annyira nem kell erre figyelni, hogy melyik telepítő mennyire naprakész.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
Legújabbat tettem fel, hivatalos oldalról töltöttem le. A másik két gépet meg tavaly év végén frissítettem. Talált ezt meg azt, aztán volt újraindítás, aztán megint talált valamiket. Megint újraindítás. Keretrendszer, NET, biztonsági cucc, meg stb.
Egyébként droidon szerintem jóval több hardver van. Biztos ez Win specifikus dolog, de szerintem hülyén van megoldva.
Szerk.:
Jó persze, a soc miatt biztos egyszerűbb a droid, de csomó nem hardver specifikus a frissítések között. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
Az a baj, hogy itt az adás minőségét kellene tesztelni One alatt. Szóval olyan mód kellene, ahol úgy tudom tesztelni. Még az sem biztos, hogy a visszanézhető adásnál is kijönnek azok a problémák, amik normál esetben.
Meg persze az sem biztos, hogy One -on keresztül visszanézhető.
Mivel még nem igazán vagyok előfizető, így az online TV -t sem tudom használni telefonról. Majd ha hazaérek megnézem boxon, hogy visszanézhető -e.
Jó lenne ha ezt a technikai problémát(?) elhárítaná a One...mert így csak részben tudom használni az előfizetésem.
-
zsolti72837
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
Viszont én lemondhatok a boxról, ha nem egy hozzá nem értő ügyintézővel vagyok szemben aki az ÁSZFet sem ismeri.

Főleg, hogy van kártyás verzió is amihez nem kell a box. A bérelt második vagy akár harmadik box díja nekik mad egy bizonyos idő után úgyis + bevétel lesz. Amikor jött a nyomás fentről a Digire, hogy adják be a derekukat vagy vége a cégnek akkor hirtelen elkezdtek jönni fentről a vizsgálatok/büntetések/ellenőrzések és ami évekig jó volt az akkor hirtelen már nem lett az. Szóval náluk is lehetne találni "ilyet".#61193ρσгτσ: Náluk ne keress logikát.
#61196ρσгτσ: Hozzáértő szakértő brigád volt kint szerelni akkor.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
Vagy kezelhetetlen lesz az érintős felület miatt, ahogy feljebb is írtad. Sajnos ezen az egér sem tud mindig segíteni. Főleg, ha mondjuk rosszul igazodik a kép.
Szóval szívás, ha nincs natív app TV -re, mert sajnos nem mindig lehet megoldani, hogy működjön, vagy normálisan működjön...
Hétfőn majd én is szórakozok vele kicsit, ha már lesz hozzáférésem.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
Webshopra lehet külön email címet is csinálni. Akkor nem szemetelik tele a normál fiókodat. Meg aztán sokan boldogan beleegyeznek a regisztráció során abba is, hogy kiadják az adataikat marketing, vagy piackutatási célra.
A sima címmel nem valószínű, hogy bármit is kezdenek. Ami gázosabb, ha a megadott telefonszám is benne van listában. Aztán majd jön a hívás Bangladesből.

-
icemad
nagyúr
válasz
Steve1207
üzenetére
Köszönöm a segítséget. Elméletileg működik, de egy gyalázat az egész...Tv böngészőn indul, csatlakozik is a telefon. De ez így olyan szinten gagyi, hogy már nekem ciki... Tizenéve volt Kinect meg wii, ami működött szuperül. Utána ps4 meg move kontroller, ami szintén. Most meg ezzel a webes szutyokkal kell bohóckodni, ami kb nulla mozgásérzékelést használ... 3 csillagot szereztem az ötből ,úgy, hogy csak integettem magamelőtt a telefonnal.
Szóval rengeteget fejlődött, csak az a baj, hogy rossz irányba. -
icemad
nagyúr
válasz
Steve1207
üzenetére
Köszi, nézem már, de nem haladok vele... Telefonon letöltöttem, de azt kéri, hogy csatlakozzak másik telefonnal a játszáshoz. Tv-re tükrözés nincs. Tv-re meg ugye nem lehet letölteni. (LG Web os)
Switch meg ps4 fagyi is jó volt erre eddig, de ugye fogyasztói társadalom van. A 6 éves kislány kezébe egy havi fizetésnyi telefont kell adni, nem jó hozzá a 40 eurós switch kontroller vagy ps4 fagyi...
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
TV -nél mondjuk én nem vagyok ilyen falra szerelős típus. Bár tény, hogy helytakarékosabb. Még egy ilyen pici TV -nél is. Meg persze igaz ez monitorra is.
Nézegettem talpakat, de annyi fajta van még ahhoz a márkához is, némelyik csak kis eltéréssel, 0 típusmegjelöléssel...úgyhogy inkább azt elengedtem. Pedig olcsóbb lett volna, meg jobban is néz ki.
Zsadi:
Köszi. Majd figyelek rá.Már egyik cég sem tudja január előtt szállítani, úgyhogy majd akkor kiderül milyen. Addig letámasztom valaminek a TV -t.
Nem akkora tragédia, max. addig nem használjuk. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
Egyébként igen...csak a Xiaomi szoftvere egy kalap szar volt. Nem csak annál a telefonnál. Túltolt piros, kiégett részek, zajos részletek, gyenge makro...stb. Egy beltéri vagy éjszakai fotó kifejezetten rossz volt a gyári kamerával.
Én imádtam. Rengeteg jó fotó készült azzal a telefonnal.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
Tudom, hogy sok embert irritál. Engem nem zavar, de nem is szeretem. Nagyjából mindegy, hogy létezik -e kategória. A gyereknek viszont nagyon tetszik a reklám, így gondoltam megéri "küzdeni" érte. Hát nem jött be.

A TV majd szerintem következő héten jön. Még nem jeleztek vissza a szállításról, de nagyjából az a reális.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
Jah hát tavaly is így volt. Ezektől a több hétig, meg 1 hónapig tartó BF akcióktól kész vagyok. Főleg, hogy egyre szarabbak, aztán majd megint repkednek csomó cégnél a bírságok a vásárlók megtévesztése miatt.
-----------------------
Azt gondoltam, hogy háttérzajnak használva, meg 90% TV adás, maradék meg kb. 3 pixeles mesék YouTube -ról stílusú használatra felesleges a mini LED is. Pedig gondolkoztam a C805 -ön.
A 2 OLED -ről egyébként is le van tiltva a család. Vagyis nem teljesen, mert játékra meg filmezésre azokat használják. De arra, hogy 6 órát menjen rajtuk a Duck TV...hát rohadtul nem alkalmasak.
Persze ennél többre is alkalmas a C655, és aki nem akar vagy nem tud hozzájutni ennél magasabb minőséghez, annak talán jó alternatíva lehet filmezni és játékra is. Ezért erre is kíváncsi vagyok. Most például az, hogy 4K alá kell mennie a 60Hz feletti értékek miatt, talán konzolnál nem is annyira nagy érvágás. Eleve csomó játéknál nincs is magas felbontás például 120 fps esetében. Sőt...
Annyi viszont már előre kiderült számomra is, hogy mérettől függ milyen teljesítményű hangszórók vannak vannak benne. Ez talán annyira nem meglepő. Az viszont egyeseknek fontos lehet, hogy a 43 és 50 colos méret nem kapott mélyet a hátlapra. Csak 2db 10W hangszórót.
55 -től van külön mély is rácuppantva a hátlapra.

Meg azt nem vágom most így fejből, hogy mindegyik méretnél felrakható -e a talp több állásba. Valószínű nem. Elvileg amit én rendeltem, annál fel lehet tenni a két szélére is, meg középre is. Ez annak jön jól, akinek nincs elég széles szekrénye a TV alatt.
-------------------
Disney+....hát, szerintem rosszabb lett az utóbbi években. Agatha utolsó részeire kíváncsi leszek, de nekem az is egy kicsit csalódás. Nagyon jól indult, aztán nekem olyan érzésem volt, mintha részről részre esne vissza a minőség.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
Ezt is próbáltam. Felmegy, de nem TV app, mert érintősen lehet használni, és nem tudok elnavigálni a megfelelő pontra, így be sem tudok jelentkezni.

Próbáltam egyébként különböző arm verziókat. Bár nem arra panaszkodott, de gondoltam lehet hülyeséget ír az app, ami telepíti. Meg próbáltam unlimited -et, de egyik sem tud települni. Több verziószámot is.
Szóval egyelőre meg vagyok lőve. Nem gondoltam volna, hogy ez ennyire komplikált lesz.
Majd megnézem régiót hogy tudok váltani, mert talán lengyelnél engedi. Ilyet is olvastam és valakinél működött, de elvileg annak is mennie kellene, amit én csinálok... Meg nem tudom még milyen hatással lesz ez a többi app -ra a lengyel régió.
Szerk.:
Direct One használatánál elvileg mindegy a régió/ország, de vannak app -ok, aminél bekavar. Pl. Sweet.tv is ilyen. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
Köszi, próbáltam, de sajnos ezzel sem megy. Más gond miatt.
Először nem értettem a fájlt, aztán rájöttem backup kiterjesztés, így csak a base.apk -t kell kiszedni belőle. Ezzel nem is lenne gond, csak telepítés előtt azt írja, hogy nem támogatott android verzió...
Utána jutott eszembe, hogy az APKPure xapk fájlok is hasonlóan működnek. Viszont ezzel sem kerültem közelebb a megoldáshoz, mert szintén a fenti problémát írta ki.
Amit egyébként nem is értek, mert droid 7+ verzió az app...
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Keressétek az hibát.
)