Hirdetés
- CES 2026: Diktálni lehet rá, tölteni soha nem kell
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
American Horror story első két évada nekem tetszett.
Az American horror story's is jó, de az olyasmi, mint a Black Mirror. Minden rész más történet.A Marvel Zombies meg animációs film, de egész jó lett. Inkább akció, mint horror, de zombis.
Animációs sorozatból még ott van a Mr Pickles. Az inkább horror vígjáték, de annyira elborult, hogy én még ilyet nem láttam soha előtte. Nagyon durva.
Meg ugye ott van a Happy Tree Friends is.
Az meg trancsírozás a köbön. -
Sweet Lou 6
addikt
Annabelle-ből az 1. rész kb. kritikán aluli, a 2. rész a legjobb. Az apáca kb. szódával elmegy kategória.
Sorozatok:
Penny Dreadful
Hysteria!
The Terror
Midnight Mass
Outcast -
ρσгτσ
addikt
Jah és karácsony alatt, betegen...lepörgettem az It – Welcome to Derry. Nekem nagyon tetszett. Nem igazán rémisztő sorozat. Sokkal "lágyabb", mint a filmek.
Influenzás voltam életemben először. 4 napig lázasan. Így bőven volt időm.
Ha mindent lepörgetek, akkor jön a Stranger Things. Azzal eléggé le vagyok maradva, anno a 3. évadig jutottam, de addigra nagyon belefáradtam. Lassan elérkezik az idő a folytatásra a 4. évadtól.
Ha valakinek van még ötlete jó kis sztori alapú horrorra, akkor ne tartsa magában. Most jöhet zombis is.
-
Steve1207
veterán
Én addig követtem, hogy leálltak az oldalak, akkor mindenki fújta a pánikot a Kazi után, hogy ez is megy a levesbe, rá egy-két hétre meg közölte az Aqua az átalakítást és itt nálam véget is ért a nagy pánikhírverés történt. Szerintem nincs semmi extra, azóta se hallottam ilyesmiről.
Manapság, ha downdetecttoron leáll valami már mindennek vége meg beszántják. Idióta újságírók meg felkapták. A PH leállásra is ha az oldal nem közöl infókat akkor rá 3 napja már vetette volna az index sóval...
Nevetséges kattintásvadász lett a legtöbb hír idehaza a tech oldalakon, amúgy is, most már a magyar videós "jutóberek" is itt vannak egyre többen ahogy látom idén és még a játékokat is lehúzzák. Nem győzöm őket "ne jelenjen meg"-be rakni. -
fabokf
tag
Csak azért vagyok "ügyfelük", mert egy sok évvel ezelőtti, Sberbanknál felvett személyi kölcsönöm hozzájuk került át az utóbbi becsődölése után. Viszont a héten 2 levelet is kaptam tőlük ezzel, az azóta kiegyenlített kölcsönnel kapcsolatban, miszerint tartozásom van feléjük (két év végi értesítő volt, az egyik 2023 végi, a másik 2024 végi)...persze elötte jött meg a havi értesítő a befizetesi számláról, ami 0 Ft tartozást mutat
mintha maguk se tudnák, mit akarnak, csak valahogy sikerüljön felnyomni az ügyfél vérnyomását ünnepek előtt
mind1, hétfőn hamar letisztázom velük, aztán letudom ezt a felesleges számlát az életemből
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Találkoztam már egy-két hibával, de olyankor például Niubi -val vagy meg tudom javítani, vagy kiírja az errort. Utóbbi esetben tudok menni tovább, és akkor például a Rufus jó partner lehet.
Így voltam tegnap egy másik kártyával is. Frissen érkezett micro SD, amiről leszedtem a gyári kötetet formázás előtt, aztán jött a 450 -es error. De ezt meg a Rufus tudta kezelni.
Itt az egészben az a furcsa, hogy droidos telefon, Windows, Niubi, MiniTool alatt lemegy hiba nélkül a formázás. Aztán ránézek a kártyára és továbbra is rajta van minden adat. Ilyennel még nem is találkoztam.
Rufus pedig hibára fut.
-
Steve1207
veterán
Sima lemezkezelőben nem nézted hogyan van létrehozva? Az a legegyszerűbb, mivel úgyis formázni akarnád csak törlöd az egészet és létrehozod újra. Úgy nem szabad semminek se maradnia, de ha ez se jön be akkor valamelyik partícionáló, van abból is több. Onnantól meg az adott fájlrendszertől függ majd, hogy mekkorát tud kezelni (meg adott eszköztől, amiben akarod használni és ahhoz megfelelőt kell. Oda jöhet jól a rufus.)
Pl a retro konzoloknál is úgy van, hogy a fájlrendszer miatt elő kell készíteni az sd-t, mert nem képes semmi megformázni adott fájlrendszerbe 64GB fölött, ha nagyobb a tárhely és úgy rá lehet tolni az ezernyi címet és le van tudva borítóképektől kezdve rom-okig.
#64222 homerhamm: Talán két cím volt körökre osztott, az egyik pont a Like a Dragon
újabbakat nem követtem, lehet azóta már van több is.#64224 ρσгτσ: látod neki sikerült törölnie (sorry, rossz szóvicc a fentire). VárunkvisszaWesder2! (ha nem engedné ugyanazt regelni)
-
Steve1207
veterán
Alapvetően amúgy az volt, de gondolom a fogadtatás miatt letettek róla, hogy értelme legyen ezt tovább húzni, alapokat kijavították úgy ahogy meg hoztak pár dolgot, életben tartják és le van tudva. Na meg ezt a címet ebben a formában elkönyvelték ilyennek (userek is), tuti nem variálják meg később se, mert a többség nem fog vele foglalkozni.
-
Steve1207
veterán
Van egy ilyen kedvenc ős háttérképem még 2010 környékéről, igaz sose használtam csak tetszett ez a karikatúrás montázs
Deviantart-on csinálta valaki, ha jól emlékszem.
Más:
Outlaws ugyan lassan jöhet pass-ba, de 11 euro-ért behúzható az ubi storeban.
Aki lemaradt múltkor, Humble-n ismét fut a Warner bundle potom áron.
Disco Elysium is fellelhető 3,33 euros árral számolva Fanatical-on, az is egy kiváló cím review-k alapján.(+1, nvme árak is eléggé kezdenek kilőni már az elmúlt héten, de ha épp tervben volt valakinél még nem késő egy-egy dealt kifogni normális boltban).
-
Steve1207
veterán
Akkor Ali-ról valami, teljesen olcsóért vannak ott is, sokszor jobban megéri, mint idehaza a bontósoktól lehet (de lehet ők is adnak kb ingyen).
Anno nekem is volt egy maréknyi, majd mindjárt megnézem van-e valamerre vagy költözés előtt kivágtam, mert elég sok ilyen lommal már nem akartam vacakolni. De legjobb esetben is valami AC-s 10 év körüli modellek lehetnek.
-
Steve1207
veterán
Kérdés mennyire van használva az alap dolgokon kívül. Ha csak azok, hogy legyen kb net és kész max rajta 1-1 eszköz, akkor bepróbálnék egy olcsó usb változatot, tplinknek van többféle. Lehet még nem is az antennás dolgokat, amik nagyobbak, hanem csak valami nano-t, mert ahhoz képest filléres. Szerintem még nekem is van valami hasonló őskövület, amit pár alkalommal használtam csak.
Persze, ha nagyon mozgatva van több szobába a gépezet, akkor lehet felejtős.De előtte kérdés, nem csak a valami win update miatt ment világgá a drivere? Ritka eset szerintem, de megeshet. Persze, ha totál nem is látja, akkor nincs mit tenni.
-
homerhamm
veterán
Na, megnéztem az 5 darabos szett 4.490, de ott is lehet pályákat is kapni.
Vannak a Forzákba is HW autók, néha azokat szoktan nézni, de azok itthon szerintem nem is kaphatók. Legalább lenne FH5 Collectors Editionom.
A Hot Wheels Unleashed valamelyik lemezes verziójához is van egy autó.
Úgy is akarsz majd PS5-öt venni. -
icemad
nagyúr
Nem érted, hogy mi történik a világban? Pedig egyszerű. Egyszerű üzlet. A hírek, főleg az ilyenek, megtekintést generálnak, azok meg reklám bevételt. Kíváncsi leszek, hogy Iránból és/vagy Egyiptomból most mi kell az USA-nak. Mert ez egy remek alkalom egy "terror cselekményre", az meg remek alkalom lesz egy válaszcsapásra. Ne legyen igazam.
-
csuvicsuva
addikt
Pontosan erről van szó és azt sem fogják fel, hogy a saját ügyüknek ártanak vele, illetve azoknak, akik szép nyugodtan szeretnék élni az életüket.
Ha valamilyen fóbiát mindenképpen rám kell ragasztani, akkor maximum gender- és transzfóbiás vagyok. Meg lobbifóbi.
Rowling is ugye üldözendő boszorkány lett, de érdekes módon Skóciában (vagy a teljes Egyesült Királyságban) az LGB közösség el tudott határolódni a TQ+-tól és maga Rowling is gyakran osztja meg a bejegyzéseiket.
-
csuvicsuva
addikt
Persze, én is azért írom, hogy vigyék oda a VB-ket, mert ott nem tudnak lobbizni.
Valamiért úgy rémlett, hogy 2030 lesz Szaúd-Arábia, de most nézem, hogy Spanyoloszág, Portugália és Marokkó közös rendezés, illetve három centenáriumi mérkőzést rendeznek Argentínában, Uruguayban és Paraguayban.
-
csuvicsuva
addikt
Pont azért mondom, egy ürge rémlik, akit nem engedtek be a stadionba szivárványos pólóban, de őt sem húzták karóba.
Hát ha belegondolsz, az oroszokat kis túlzással a Szovjetunió felbomlása óta vegzálják, ráadásul ugye ott volt a doppingbotrány is, de igazad van, felesleges belemenni, mert az már akárhonnan is nézzük, politika.
Reméljük, hogy legalább elsősorban a fociról fog szólni a torna.
Jut eszembe, Red Dead Redemption digitális változata megvan? Ha igen, akkor elvileg ingyen megkapod az új kiadást. Ha hallottál róla, akkor nem szóltam.
-
csuvicsuva
addikt
A katari VB a szokatlan időpont ellenére teljesen rendben volt, csak béhány önjelölt
aktivistaprovokatőr próbált feltűnést kelteni. Isten ments, hogy védjem az iszlám vallást, de ha ezen múlik, akkor vigyék az összes VB-t valamelyik fejlett, nyitottabb közel-keleti országba. -
-
ρσгτσ
addikt
Vagyis...most jut eszembe van elfekvőben egy N3000 -es GIGABYTE mini PC is. Lehet azt is befoghatnám ilyenre.
Mondjuk passzív hűtéssel melegszik rendesen, de nem néztem a normál üzemi hőmérséklet mennyi. Lehet megáll 40-60 fok között, mint a Pi 4.
Viszont fogyasztásban talán még Linux alatt is rosszabb lesz, mint a Pi, ami maximumon 10W alatt megy.
Lehet első körben ráteszek egy fogyasztásmérőt, meg valamilyen egyszerű Linux -ot, ami keveset fogyaszt. Egyébként egy 256 gigás Samsung SSD van benne. Win10 kényelmes vele, Win11 -re még butítva is gyenge.
-
icemad
nagyúr
Rengeteg leírás van hozzá. Ha elakadsz, akkor biztosan találsz megoldást. Én sokáig használtam itthoni szervernek pi4-et, (plex, családi fotók, videók, pi hole, vpn, retropie ilyesmi.) Nem igazán tudsz elakadni vele, viszont 2025-ben már kevés lehet a teljesítménye. Mire használnád? Linux tanuláshoz egyébként nagyon jó, mert a hardver kb fix. Javaslom, hogy valami grafikus felülettel kezdj, utána a parancssort úgysem úszod meg.
-
csuvicsuva
addikt
Utóbbi időben volt tőlük jó pár rendelésem, nem tudom mikor találtam utoljára csomagolt/fóliázott terméket, ráadásul az alaplapom doboza bontott volt, de mivel semmi nem hiányzott belőle, így nem reklamáltam (pedig valószínűleg szó nélkül kompenzáltak volna a bontott árának különbözetével. Ellenben szerencsére minden itt volt másnap.
Rendeltem biszbaszokat Banggoodról és Aliról (18-án, illetve 19-én), mindegyik kínából érkezett, egy nap eltéréssel megjöttek egy hét alatt. Az a durva, hogy ilyen 1000 forint körüli cuccokból simán össze tudnék rendelni 100000 forintnyit.
Az Ali mellett ráadásul a mobiljátékok is szinte értelmüket vesztik, mert az összes klaszikus zsáner benne van és lehet vele aprópénzt, kuponokat gyűjtögetni. Temu gondolom ugyanez.
Apropó Temu: kaphattak valami dádát, mert most már nem ingyen reklámozzák a tableteket és egyebeket, hanem kedvezményesen.
A legjobb azonban még mindig a "És ilyen nyugodtan eszel itt?" reklám.
-
Steve1207
veterán
Ladda is megadja magát, csak kell hozzá jó pár év. Nekem a Tronic 1-2 évig bírta kb, GP kicsit tovább 3-4, Ladda-ból meg 5-7 év körül kezdett el hullani pár. Addigra persze a tronic és a gp teljesen kuka lett mind, van amelyik töltésnél is hibát jelzett vagy kb naponta pár óra használat után tölthetted.
Én ár alapján veszem, ha fogok ki ilyen 1500 ft-os 8-as bundle GP-t nyugodt szívvel megveszem, ahogy a tronikoti is, mert kb az ikea se fog többet bírni. Alapvetően üzemidőben nem vettem észre különbséget, mérve lehet van 5% eltérés, de az nem érdekel hetekben mérve

Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: Diktálni lehet rá, tölteni soha nem kell
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Megérdemelte.
Hogy a faszba? YouTubeon is fent van csomó rész.
Az meg trancsírozás a köbön.
Ha meg rendes szülő vagy, akkor mehet a Contra is.
TV-re nem tudtam kirakni.
Bírtam a csókát, szinkronban (is) nagyon jó volt.