- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
feka007 #5705 üzenetére
jó de mondom a 2 nem említhető egy lapon. semmi közük egymáshoz.
az oblivion keményvonalas rpg, több 100órás kalanddal egy hatalmas világbanm ahol arra mász amerre akarsz, felbecsülhetetlen
az ac-t meg hamar meg lehet unni, nagyon egy kaptafára készültek az egymás után likvidálandó célpontok és körítésük. olvass szaksajtót, a grafon kívül csalódás lett. ((az oblivion MINDEN tekintetben majdnem maxos)) -
F.B.I.
veterán
válasz
feka007 #5529 üzenetére
Neked csak egy egyszerű overcool mod kellett volna bele. Nem tudom minek rakatjátok bele? Az MS szervíz minek van 3 évig? Iszonyat hangos lesz a gép és sokkal több port is szív be valamint ha lehal ( 18 hónap után lett 3 ledes egy 12V-os ventivel működő ) akkor szedetheted szét, hogy a vezetékeket kitépd visszaküldés előtt.
-
tothl
addikt
válasz
feka007 #5529 üzenetére
Nem fognak tonkremenni a ventik, 12 V -s ventik vannak benne, az X magatol olyan max. 5-6V-t ad nekik, a mod abbol all, hogy kb. 9V-ra fol vna emelve a fesz, igenis hatasos. Jobban nem nagyon lehet megcsinalni, max. vizhutessel de az eleg komoly modifikacio mar.
Amugy meg mielott belerakattad talan utananezhettel volna mire is koltesz penzt. -
Viktor26
tag
válasz
feka007 #5329 üzenetére
egy-két évig fejlesztik, talán három is, bár a Mikrofos pont a DL lemezek korlátai miatt is "sürgeti" a BD-s boxokat. Csakmert az X360 játékai még mindig nem használják ki 100 százalékosan a gép hw-ét, inkább csak nem fér el részletesebb és sokkal szebb játék a DL lemezekre. Nem is beszélve a videocsipről, amely nem támogatja a dx10-et hw-ből. Igaz hogy még gyerekcipőben van a dx10, de ennek is eljön az ideje! Amíg nem lesz új box (2010-2011), addig elvagyunk a 360-nal, a PS3 is kifejlődik erre az időre rendesen, de az új box már tanul a PS esetleges hibáiból, és odaveri addigra. a PS3 meg szintén 7-8 évre készült, ahogy elődje, a PS2 is. 2000-es megjelenése óta még mindig sokan veszik, így lesz ez a mai next gen konzolakkal is, és akkor is meg fogjuk venni az újakat, ha olyan színvonalon akarunk játszani akkor, mint ma!
De ha tévedek, szóljatok, mindent én sem tudhatok tökéletesen
A PS3 8 magos CELL-ja sincs olyan előnyben mint a Box 3 teljes értékű magja. Míg a CELL 8 magja úgy épül fel, hogy eleve csak 7-et használ, egy ált mindig selejtes; egy teljes értékű és 6 kiegészítő, tán csak "fél" magja nincs annyira ott, mint a box 3 magja. Mai állás szerint. Még a fejlesztők sem tudják kezelni a CELL-t, ehhez idő kell nekik! Az egész PS3 ott lett el*****, hogy a fejlesztők sem kaptak kész példányt, amire fejlesszenek progikat, így késve tudták elkezdeni az optimalizációt! Talán idén már láthatunk optimalizált játékokat.
Mire mindenki kitanulja a CELL-t, addigra Billijék is rájönnek, hogyan tudnak jobbat kiadni, mint a CELL, így a PS3 akkor is hátrányba kerül, mert nem fogja ekkora költségekbe verni magát, hogy új verziót dobjanak ki a CELL-ből a PS3-ba. Az marad a PS4-be!
Én csak így szerettem volna szemléltetni, hogy jobban járunk a boxszal még a melegdés ellenére is! nem beszélve a warezról. Menni időbe tellett frissíteni az első drivokat? És hol tart a PS3 warez? ezt nem tudom...
-
sakeee82
aktív tag
válasz
feka007 #5280 üzenetére
Csalódni nem tudok, mivel 70 ezerért vettem nem 250 ezerért, amely egy Crysis képes pc ára, ha 0-ról indulsz. 2 hete van meg és eddif faja, kivéve a tv kérdését, de majd megoldom.
A Crysis nekem azért techdemo, mert ugyan mindent tartalmaz, amit egy dx10-e gamnek kell, viszont a maga a játék sztem fel lett áldozva a grafika oltárán. Erről mindenkinek más a véleménye, ez van, És nállam az is lehúzza a gamet, hogy az UT 2007 is rettent szép és még viszonylag szaggatás mentes is egy 8600GT-vel, míg a Crysis mediumon 800*600ban épphogy eléri a 20-25 framet!!!
-
sakeee82
aktív tag
válasz
feka007 #5263 üzenetére
Én ha csalódok is ,legalább játszottam egy jót!
Most láttam a Halo 3 -at és a Fifa 2008-at Lcd-n, hát visszaszívom amit a Halóról mondtam, naon jól néz ki, nem egy Crysis ugyan, de a Crysis inkább techdemo mint game!
A Fifa meg súlyosan földbe döngöli minden szempontból a többi verziót ami a gafikát illeti. -
sakeee82
aktív tag
válasz
feka007 #5256 üzenetére
Pc-n is ugyanolyan volt mint itt boxon, csak magasabb volt a felbontás!
Bocs Pc-n volt advanced blur!
Sztem iszonyat nagy game! Várnám a 2. részt...Én meguntam Pc-n azt, hogy hiába fejlesztem a gépet, mindig levagyok maradva 2 lépéssel, mert nincs elég pénzem memóriára és 150 ezres videókártyára! A kaput a Crysis tette be, vicc...Majd ha nyerek a lottón és lesz pénzem 2 havonta fejleszteni.akkor viva pc, de most...Sőt akkor sem, inkább elutazom Dubaiba!!
-
bwoay
nagyúr
válasz
feka007 #5215 üzenetére
hát nem tudom. nekem az arcade az a PGR.
Igaz, kilóg, mert egy NFS-nél vagy Juicednál sokkal reálisabb,
és ha összevetjük a Forzával, akkor nem lehet kijelenteni,
hogy az irányításuk, az autó viselkedése ég és föld.
Szóval a PGR rendesen elmozdult a szimuláció irányába,
és pont azért olyan szélsőségesek a vélemények róla,
mert valahol a két irányzat között van. Számomra pont elég technikás ahhoz,
hogy tanulni kelljen, de elég könnyed ahhoz, hogy ne kelljen görcsölni.
Namost a Dirt meg leginkább a Sega Rallyra emlékeztet,
ami echte árkád, de az a vérbeli, nyomom a gázt, az autó meg megy valamerre,
jobbára előre. Nehéz irányítani, de nem azért, mert az autó is így viselkedne,
hanem egyszerűen nehéz menni vele, mert nem jó az irányítás.
Tipikusan az a játék szerintem, amivel ha megtanulsz menni,
annak sehol máshol nem veszed hasznát.mondjuk ha neked tetszett, akkor azt próbálom tiszteletben tartani,
de nálam nagyon elvágta magát.
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- Titan quest
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest