- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aston Deen
tag
Egy apróhirdetést feladtam itt is meg az apróneten is. Hét elején valaki fel is ajánlotta mailben, hogy van neki egy gpu hibás prója de aztán az emberünket elnyelte a nagy ismeretlen.
Nem kívánom senkinek, hogy tönkremenjen a kártyája de remélem csak lessz valakinek egy rossz elfekvőben. -
Aston Deen
tag
Sziasztok.
Már az apróhirdetések közé felraktam de beirom ide is biztos ami biztos
Szóval keresek hibás x800 kártyát hátha van valakinek elfekvőben. Elvileg mindegy, hogy melyik változat. Alkatrésznek kellene, persze nem ingyen kérném de ez már részlet kérdés. Ha valaki tud akkor segítsen. Köszi.
Üdv. -
Aston Deen
tag
válasz
Jockey007 #1058 üzenetére
Próbáltam több csatival is, több gépben de ugyan az. Beadtam egy helyre javitásra. Bíztató szöveget vártam tőlük de ami végülis elhangzott arra nem számítottam. Azt mondta a srác, hogy ha a gpu nem sérült akkor bármit ki tudnak cserélni rajta. Mondjuk ezt kétlem (mármint alkatrész ellátás szempontjából bár ki tudja, ha ennyire profi lehet megkérem forrasszon hozzá még egy kis memóriát
) de azért az életkedvemet egy kicsit visszahozta
-
Aston Deen
tag
Táp gondja van de hiába van bedugva ő továbra is követeli. Sérülést, elfüstölt alkatrészt nem látok és csak a csatlakozóig tudom kimérni a tápokat mert utána már nagyon összegubancolódik. Valahol megtudnám ezt nézetni? Így már annyira nem reménytelen a helyzet.
-
Aston Deen
tag
Sziasztok!
A következő problémám lenne. Tegnap váratlanul megmakkant az x800xt-m, (Abit márkájú és húzva nem volt) az alaplap (szintén Abit) csak hosszan fütyül egymás után a végtelenségig. Most egy 9600xt-vel megy a gép. Lehet ezen a videókártyán még segíteni vagy jobb kéz bal váll és elhajít??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest