- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATish0
tag
Win reinstall most már megy
köszi a segítséget.
-
ATish0
tag
Nem hiszem, elvileg jónak kell lennie . Próbáltam utána nézni, és másnak is volt iylen problémája ati kártáyval. A hibaüzenet annál a drivernél votl amit te mutattál, a legújabbat sem engedi installálni, már nem tudom pontosan mire hivatkozott, azt hiszem nem talált kompatibilis drivert.
-
ATish0
tag
Köszi!
Holnap majd mondom az eredményt.
-
ATish0
tag
Ha berakom a régi mx 440 esem akkor rögtön tudja, hogy egy vga kártáyról van szó megjelenik h geforce mx 440, és még kell neki egy driver. Az x800-nál csak azt írja, hogy vga komaptibilis video vezérlő, nem látja, hogy miylen kártya és eszközkezelőben sem a videókártyákhoz rakja, csak kap egy kérdőjelet . Drivert nem engedi felrakni, nem megfeelő adat ra hivatkozván, vagy hibás adat nem tudom pontosan ( win xp új hardware telepítésénél) . Ha én installállni akarom a drivert cdről, azt sem engedi.
-
ATish0
tag
Sziasztok! Remélem jó helyre írok.. van egy k7t266 pro2-a msi lapom, ami nem ismeri fel a his x 800 xl AGP-s vga-mat. (proci 1500+ athlon xp tudom nem éppen.mai darab...) Ha berakom a vgat annyit jelez, hogy új hardware de nem ismeri fel,( video vezérlő vga kompatibilis ezt írja ki) nem tud vele mit kezdeni. Legjobb tudomásom szerint ez az alaplap viszi az x800 xl. A cpu lesz gázos?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Építő/felújító topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest