- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABnormal
őstag
válasz
Jockey007 #1525 üzenetére
Chip Pixel Graphics Core Memory Frequency
Pipelines Frequency
Radeon X800 R430 12 400 MHz 350 MHz
Radeon X800 Pro R423 12 475 MHz 450 MHz
Radeon X800 XL R430 16 400 MHz 500 MHz
Radeon X800 XT R423 16 500 MHz 500 MHz
Radeon X800 XT PE R423 16 520 MHz 560 MHz
Radeon X850 Pro R480 12 520 MHz 540 MHz
Radeon X850 XT R480 16 520 MHz 540 MHz
Radeon X850 XT PE R480 16 540 MHz 590 MHz
inkább x800xt turbo
most tesztelgettem...memoria megy 570-en is... -
ABnormal
őstag
válasz
Jockey007 #1514 üzenetére
agp-s,vivo-s,nincs átvágva,megy a 16 pipe,most is úgy használom,melyik bios a legjobb -általában- ? mert lehet azt kell cserélnem...megpróbáljam a gigabyte-biossal? eddig csak azért nem raktam fel,mert crc hibát jelzett a rabit amikor megnyitottam...
a gpu feliratai:
ati radeon x800
215 radcga12f
gf 5629,1
0443ss
taiwan
memoria feliratok:
samsung 428
k4j55323qf - gc16
milyen F betűk? -
Piet_
tag
válasz
Jockey007 #1517 üzenetére
Köszi a tippeket, kb én is hasonlóra kezdek gyanakodni, úgyhogy meg is nézem majd hogy mi a helyzet a hűtés alatt, ha esetleg nincs átvágva akkor olyankor mi van? csak mert több ilyen kártyát láttam már ahol meg sikeres volt a művelet (bár az nem derült ki hogy mi módon lett ez elérve)
-
xtmod
senior tag
válasz
Jockey007 #1258 üzenetére
sajnos ott nem találtam semmit, ezért kérdeztem meg itt, hátha van valakinek ilyen. a leírás nem egyértelmű, de nekem úgytűnik, hogy mind a 2 oldalra kell, viszont akitől vettem, azt mondja, hogy ő is így kapta, és a kari hátulján, tehát a gpu alján használta paszta nélkül...
-
válasz
Jockey007 #1234 üzenetére
Na sikerült megoldanom!!! Hu mennyit szaroztam vele ne tudjátok meg
Szval vajon milyen bios kellett neki? na milyen? GIGABYTE!!!
meg a gigabyte-os flashelős cucc, de it minden le van írva: [link]
Szval akinek a jövőben gondja lenne a +4 pipa aktiválásával, az CSAKIS gigabyte bios-al próbálkozzon mert tuti a siker.
(hát majdnem végig próbáltam az összes gyártó bios-t, de szerencsére rábukkantam erre az oldalra) -
screwdriver
tag
válasz
Jockey007 #1067 üzenetére
viszont most ki próbáltam a flashrom 2.37-et és minden bios pompásan megy!!!!! viszont nem tudom sehogy sem be kapcsolni a +4 pipát vele!!
Olyanról tényleg lehet olvasni, hogy még flashelő sem mind1, hogy melyik.
Egyik karinál ez másiknál másik...okanemtom.
A +4 pipa nehéz ügynek tűnik a karidnál -
Palika71
őstag
válasz
Jockey007 #1071 üzenetére
Nekem is asszem pont olyan a kártyám, mit a Tied.
De én lecseréltem egy Zalman hőcsövesre anno, mert az IceQ ventillátora ''csörgött'' már újkorában is. Zavaró volt naon.
Persze, emiatt még nem cserélnek kártyát gariba, így nekem kellett segítenem rajta.
Neked tök normális a hangja? Nincs (volt) ilyen tüneted?
Amúgy a Zalman passzív üzemben nem boldogul a kártyával, csak OP1 -gyel. De azzal is csak úgy műxik a csendes 1. fokozatban, hogy az ATITool egyfolytában csak lejjebb akarja állítani a kártyát, és nem feljebb.Játék, és tesztek közben pedig semmi, de semmi probléma nincs a képpel.
Az OP1 2. fokozatban meg borzasztóan hangos, így nekem maradt az alap órajel. -
Aston Deen
tag
válasz
Jockey007 #1058 üzenetére
Próbáltam több csatival is, több gépben de ugyan az. Beadtam egy helyre javitásra. Bíztató szöveget vártam tőlük de ami végülis elhangzott arra nem számítottam. Azt mondta a srác, hogy ha a gpu nem sérült akkor bármit ki tudnak cserélni rajta. Mondjuk ezt kétlem (mármint alkatrész ellátás szempontjából bár ki tudja, ha ennyire profi lehet megkérem forrasszon hozzá még egy kis memóriát
) de azért az életkedvemet egy kicsit visszahozta
-
Vigneau
félisten
válasz
Jockey007 #961 üzenetére
Előfordulhat, hogy csak a jó bios hiányzik. Kérdés, minden egyezett a bios megtalálásakor? AGP, RAM típus (1.6 vs. 2.0), stb. Lehet, hogy a szemetelés is az utóbbinak tudható be. Én is raktam fel más RAM-ú biost kiváncsiságból és durván szétesett a kép. Persze nem biztos, hogy Nálad is ez a hiba, de amíg vagy 30 biost ki nem próbálsz, addig ne csüggedj el.
-
screwdriver
tag
-
törölt tag
válasz
Jockey007 #937 üzenetére
bocs, de nagyon sok munkám volt mostanság és nem értem rá fórumot olvasni. látom, hogy közben sikerült megcsinálni, csak hibázik a + 4 pipe
ezek szerint bekapcsolta, én a helyedben még megpróbálnám másik bios cserével is. nem kell feltétlenül ragaszkodnod a HSI bioshoz! -
DigitXT
félisten
válasz
Jockey007 #922 üzenetére
10660pont
Itt már inkább a proci fogja vissza a pontszámot, nekem alapon hozott ennyit 12p-vel, és durván meghúzva is 1-2ezer pontot nőtt csak: procit is cseréltem/húztam, számít... (Persze nálam nem lehet aktviválni a maradék 4p-t, de hát ez van.) Szóval inkább a 3Dmark2005-öt nézd, szerintem, az jobban a VGA-ra koncentrál!
-
törölt tag
válasz
Jockey007 #918 üzenetére
le van írva minden lépésről-lépésre, ami nem működik, ott javítottam és ment minden rendesen. fejből már én sem emlékszem mindenre, vissza kellene olvasnon, hogy mit írtam, ne mondjad, hogy ezt nem tudod megtenni!
én végig olvastam az elejétől, mert amit mondtak, nem működött -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest