Új hozzászólás Aktív témák
-
Vuccli
csendes tag
Üdv!
A kártya húzva sem szemetelNemtudom mikori, Gigabyte X800 XT AGP-s. 3dmark2005öt használok, de sztem már okés vele a dolog. 5800 pötty körül teljesít Barton 2500@3200+on. A hűtő Zalman VF700 Cu, terheletlenül lenyomja 34 fokra. Terhelésként Obliviont használok 1-2 órácskát
Vki szerint érdemes húzni XT PE szintre, ha játékokról van szó? Mert 3dmark plusz párszáz pont igazán nem érdekel -
-
screwdriver
tag
morfondőr fórum társunk jól összefoglalta a dolgokat.
A gyártóról meg izlés dolga...
Nekem X800XT gigabyte X850XTPE asus.
HIS-ről azt írják az az etalon.
Sapphire ugye szintén zenész....
Amit kapsz jó áron...netán garival....meg agp-be, mert ott azért szűkül a kínálat.
x850xt...hááát..agp-n?nehéz találni szvsz.
-
morfondőr
addikt
Jóval jobb, mert az x800 pro-ban csak 12 pipe aktív, az xt-ben meg 16. És az órajel is magasabb az xt-nél. Nekem egy giga x800 pro vivo-m van xt-pe-re moddolva. Megy is szépen, csak a gyári hűtést kellett lecserélnem! Csatlakozok egy előző kollégához: vegyél inkább xt-t, vagy x850-et, mert azzal biztos nincs gond (nem kell vele varriálni)! Ha x800 pro-t veszel, azt mindenképpen érdemes moddolni, ha lehet, és ez zsákbamacska! A vivo-s változatokban nagyobb esélyel lehet bekapcsolni a +4 pipát, meg azon 1.6ns-os ramok vannak!
-
screwdriver
tag
-
screwdriver
tag
Hát ugye lehet nem figyeltem de milyen lapba kell, agp v. pci-e.?
Mert agp-n a 850xt már nehéz ügy.
A 850xtpe 540/590 en ketyeg.
Az XT 500/500 de az XT-n is 1,6-os ramok vannak amik spec szerint kéne, hogy 600 körül sétáljanak. Szvsz egy jó hűtéssel az XT-n az 520-540 gpu freki elérhető.
Így ugye ott lennél egy 850xt szinten.
Viszont ha 800pro-ból indulsz, akkor kell pár dolog. +4 pipa és baromi nagy húzás.
Anno az én x800pro-mon a ramom alig ment gyári beállítás felett.És nem lehetett volna pipát kapcsolni. -
screwdriver
tag
Hát már a plusz 4 pipa is érdekes történet lehet.
Itt a topikban most a napokban sikerült a kollégának egy sapphire-on bekapcsolni.
Olyan példány volt ami no lézer-cut, vivo, 1.6 ns-os ramok és az ati-tool is előjelezte a sikert. (Még ha nincs is lézeres vágás, akkor sem biztos az eredmény.)
És utána jöhet a húzás.
Az utóbbi egy-két hónapban szvsz ez az egy ilyen sikeres mod volt.
Szerintem jobban járnál, ha eleve egy moddoltat vagy egy XT-t szereznél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- The Alters teszt
- TV antenna és jelerősítés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xbox Series X|S
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest