- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PeL
addikt
Bakker rájöttem a dolgokra. Ez nagyon OFF lesz de muszáj megemlítenem :
Kipróbáltam a CS-ben a VST-t úgy hogy ''5.1 Speaker''-re volt állítva a Speaker Setup, kapásból 30-35 FPS-ről indult a számláló a teszt elején, ezután visszaraktam ''2 Speaker'' beállításra, minnjárt más a helyzet : 55-60 FPS...
A hangkártyám egy nVidia nForce Audio Codec nevű integrált fostalicska (ezek szerint)
Ennyivel befolyásolja a játékok teljesítményét az hogy 5.1 módban, vagy HeadPhone módban játszunk a játékokkal ??? Mert bizony érezhetően begyorsultak a játékok ha HeadPhone módba raktam a hangkártya driverét.
90-100 FPS is megy CS-ben is pl.
Bocsi a nagy offolásért, de ezt nem hallgathattam el...
[Szerkesztve] -
finest
addikt
Ha a probléma csak ezt a játékot érinti, akkor a driverl optimalizálatlanságával van hiba. Én a saját gépemmel az 5.13-ast használom, bár CS-t nem játtzom, így tapasztalatom nincs vele. Korábban több FPS volt? Általában az 5.13-ast ajánlják ezekhez a kártyákhoz a legtöbben.
[Szerkesztve] -
screwdriver
tag
Látom témánál vagytok
Azért figyelem, én ezt a linket csak találtam a neten.
Lehet, hogy nem is igaz a dolog
Az igazság az, hogy próbáltam a gpu számára ill. a kódokra rákeresni a hálón.
Vhol volt egy angol nyelvű link is, amit sajna nem raktam el.
Ott volt egy szaki, akinek beírták a kódokat és válaszolt, hogy lehetséges-e a mod.
Teljes kód táblázatot nem találtam (Ati titka)
Bár a kód nekem se jött össze, de én azért nem próbáltam az összekötést, mert annyira kicsi a hely a gpu-n, hogy fogalmam sincs, hogy lehet lemosni az ezüstöt, anélkül, hogy ne zárjunk össze ott vmit. (már sikertelen mod esetére értem a lemosást)
Bár aki nem akarja a karit tovább adni, ill. nem zavarja a vevőt a kis ezüst a rendszerbenakkor neki lehet állni.
Lehet a linket az ATI emberei tették fel
Egyébként érdekes, hogy DigitXT kollégának is, és neked is ''3e'' van, nekem ''37'' volt.
Ha az ötödik karakter nem ''f'' OK, de miért kell változtatni e,7,..stb
Jelent ez vmit?
[Szerkesztve] -
Harti
senior tag
-
Harti
senior tag
'' A hűtő ventijének sebességét lehet állítani RivaTuner-el. Alapban 43%-on van a kihasználtsága, ha feltenném max. -ra azon kívül hogy jó hangos lesz, lenne esetleg gond belőle gondolok arra hogy elhal a venti egy idő után vagy ilyesmi ?''
Lehet emelni a vga gyári ventijének a sebességét?????????????
43% on megy alapból??
Ne örjitsetek meg! -
AusWolf
őstag
Üdv. Tudtommal a referencia hűtő ráér a memókra (nem vagyok benne biztos, mondd meg, ha nem így van), úgyhogy ha felhúzod a ventit 100%-ra akkor biztos nem lesz gond. Az ezelőtti vkártyám (lásd lentebb) 500/1000-en ment szintén 2ns ramokkal hűtés nélkül 32 GB/s-en és no problem.
Nem lesz semmi baja 100%-os fordulatszámnál még akkor sem, ha eléggé hangos lesz. Legalább is az én HIS X800XT IceQII-mmel nem volt gond (bár az hangos se volt).
-
DigitXT
félisten
Rendben lesz az, de azért ne csak a 3Dmark05-tel nézd meg, lehet, hogy nem fűti fel teljesen, ld. az én esetem 600/570-en.
A Rivatunert én mondjuk annyira nem ismerem, de nekem az ATI Tray Tools nagyon bejött: gyorsbillentyűvel tudom játék közben tuningolni a karit, és még az FPS-t is mutatja: mérésekhez egyszerűen tökéletes.
Mod2Hammon Serra: lehet beállítani gyorsbillentyűt, amivel játék közben ki/be tudod kapcsolni a kijelzést, szerintem hasznos, hogyha vmikor mégis érdekelne az adott helyzteben, hogy mennyi az annyi.
(Nem csak az FPS: hőfokok, ventifordulat, minden.)
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
GC20 jelölés azt jelenti hogy 2ns-es RAM van rajta, aminek 1000 MHz-ig bírnia kéne Igen.
Szerintem nyugodtan mehet 500-ra (1000MHz), nem lesz gond...
De erre akkor már kellene valami borda is gondolom
Szerencsére a GDDR3 modulok nem annyira melegedősek, mondjuk nekem a Silencer hűti azért a ramokat is: talán a tuningpotenciált valamivel befolyásolja.
Huh bazz az azért már durva
Csak kár, hogy nem teljesen stabil így.Hm, új ötlet: mi lenne, ha hűteném is?
Asszem ez nem hülyeség, elvégre ha nem engedném 70 fokig (és ehhez valszeg csak egy tekerés kéne a Silencerre moddolt előlapi potméteremen), akkor lehet, hogy...
Na, megyek is tesztelni.
GPU meg olyan 520-ig menne a gyári hűtővel akkor az már zsír lenne
500/500-ra mondta anno az előző tulaj, hogy ''alaptunig'', amit szinte minden Pro ellenvetés nélkül el szokott viselni, és ha belegondolunk, ez pont az XT órajele. -
Vigneau
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Milyen autót vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest