- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vivec
csendes tag
válasz
pisti88+ #1862 üzenetére
Omega 3.8, eddig ezzel ment minden a legjobban. Sztem tűrhetően menne AA-val, azért akarom legalább kipróbálni. Én jobb szeretem inkább alacsonyabb felbontásban, de legyen AA, mint nagyobb felbonátás,de pixeles. Fps-be az eredmény, meg hasonló. De ilyennel még nem találkoztam, hogy hiába kapcsolom be, látszik, hogy valójában nincs rajta AA..
-
-
placzy
csendes tag
válasz
pisti88+ #1820 üzenetére
Segíts még egy picit, légy szíves! AtiWinFlash-hel lementettem a kártya eredeti BIOS-át, és RABIT-tal elkezdtem nézegetni, de képfrissítésre vonatkozó beállításokat nem találok benne.
(Benne van egyáltalán a BIOS-ban, hogy melyik kimenetre milyen frekit küldjön)
Próbálkoztam a RADEDIT-tel is, de nem tetszik neki a BIOS. Van valami más program is, amivel tudok turkálni? -
Pakura
csendes tag
válasz
pisti88+ #1813 üzenetére
Pisti88+spyduck kösz a válaszaitokat. Ez egy moddolt kártya, de nekem is úgy tűnt eddig, hogy nagyon jól megy a hűtőbordák nélkül is. Úgyhogy - ahogy írtátok is - egyelőre felejtős a plusz hűtés.
Hanem akadt egy újabb kérdés. Everesttel lekértem most a gép adatait és XT Platinumnak ismeri fel a kártyát, de csak 12 pixel futószalagot jelez Abit ic7-max3 alaplappal 8*AGP-n. Kipróbáltam a régi gépemben Abit SA6+1GHz Celeron, ott 4*AGP mellett mind a 16-ot jelzi.
Ez akkor hogy is van? Mennyit számítana a +4 pipeline? Hogyan lehetne ezt e mostani gépen 8*AGP-nél előcsalni? -
Speed®
titán
válasz
pisti88+ #1781 üzenetére
Felejtsd el az AM2őt ha hybrid AGPs lapot akarsz.
Létezik egy Asrock AM2NF3-VISTA néven, de tuningra abszolute alkalmatlan és csak a nyűg lene vele. Bár kétségkívül olcsó...
Nézz át inkább a ''másik oldalra'', Asrock 4CoreDual-VSTA lapot keress.
Abba belepakolsz egy olcsó C2D procit és még a tuningra is van esélyed.
Bár ha a helyedben lennék, az egész hóbelebancot elpattintanám és az árából gazdálkodva összeállítanék egy rendes PCIeXes konfigot. Ha árérzékeny vagy, Giga 945P-DS3 (13) és E2160 (17) 2x512 DDRII-667el (10). Videókártya meg HD2600XT (25). Ez 65k, a mostani cuccaidat kipótolva nem érvágás anyagilag valszeg. -
Lacpac
őstag
válasz
pisti88+ #1761 üzenetére
Jó az, én is azt az oprendszert használtam egy ideig. Kíváncsi voltam.
Nekem minden driver felment rá.
Csak előtte uninstallálni kell a régit, majd csökkentett módban elindítani a Driver cleaner pro-t, és utánna már lehet is telepíteni az újjat.
Nekem amúgy az x850xt-hez az 5.6 vagy az 5.4 jött be a legjobban, az ezek utánni driver-ral csökkent a 3d-s teljesítmény. -
finest
addikt
válasz
pisti88+ #1694 üzenetére
Nem hiszem, ha táp cseréje segítene. Mondom, h próbálj ki egy 3D03-at legalább, h legyen normális viszonyítási alapunk az eredmények terén! A 17e, pont sem olyan rossz eredmény a karitól, de a kutya sem tesztel már 3D01-gyel.
Én driverből 5.13-at vagy 5.12-t ajánlanám. -
finest
addikt
válasz
pisti88+ #1690 üzenetére
Szia! Szerintem nem olyan vészes. Légy szíves 2D03-at, 05-öt is, abból könnyebb lenne megítélni a teljesítményét!
A 2001-est nem ilyen karik tesztelésére írták. Szerintem nem lesz semmi gond, úgyis dx9-es játékokat fogsz rajta játszani. 10-11.000 pontot fogsz kapni 03-ban ezzel a konfiggal, ami már reális is.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Asztalos klub
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Formula-1
- Gyúrósok ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpársportok
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest