- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti88+
senior tag
válasz
Pityesz82 #1884 üzenetére
Macerásnak nem macerás hisz a te karid gyárilag 16 pipás ha jol tudom, igy nem kell nagyon sok mindent csinállni mint anno az x800pro--->xt-re csinálásakor!
Szerintem egyszerűen meg kell emelned az alapórajeleket az xt szintjére... Ezt egy egyszerű BIOS fleshel megtudod tenni, és máris xt órajeleken fog szaladgállni a karid! Bár előbb én tennék probákat hogy stbil e a cucc az emelt órajelen nem e hibázik ergo emeld meg Atitoolal az órákat és járasd kicsit a vasat
!!! Ha minden okés és nem főtt meg akkor mehet a dolog
Ezt hogy hogy kell itt a topicban megtalálod számtalan verzióban
Üdv!
-
pisti88+
senior tag
válasz
spyduck #1881 üzenetére
Te Spyduck ne izgass fel hogy a 4200+ x2 nem tudja jol kihajtani az 1950pro-t
... Én most gondolkozok gépcserén és ezt a procit lestem ki mellé egy 8800 gts-t néztem 2 giga rammal aszondod a 2 mag kevés lenne még ennek a karinak vagy emellé veszett drága c2d dukál???(am az Intellel elszaladt a ló nagyon drága lett többek között ezért is néztem AMD-t) Ajánlj már egy procit a 8800 mellé pls
! Köszi.
-
pisti88+
senior tag
Ez a topic dugig van tuningal
, elég elolvasni az elso pár hsz-t
!!! Am én a karimhoz atitoolst használok, azzal értem el eddig a legjobb eredményt
!
-
pisti88+
senior tag
Lehet én is lecsereélem az egész gépet Úgy döntöttem hogy átátlok az erő sötét oldalára, és AMD-ben nyomom maj... De az Ati karikhoz hűűű maradok, és a kiszemeltem egy x1950pro
, remélem méltó utódja lesz ez az x800xt-nek
!
-
pisti88+
senior tag
Ujraéledt a topic ezt már szeretem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezek szerint van még erő a jó öreg x800- asokban
-
pisti88+
senior tag
Na ijen prblémával sem találkoztam még
!!!Hmmmmmmmm szerintem megprobálhatod frissiteni a biost és a frissítésekkel jáccani, de ügyelj rá hogy meglegyen az eredeti biosod, mert ha mégsem válna be az amit felrakol akkor még mindig vissza tudod csinállni
!!! Sok sikert, majd ird meg azért hogy mi volt, kiváncsi vagyok
!
-
pisti88+
senior tag
spyduck kolléga mindent tökéletesen leirt felnyomsz egy ''uj'' biost és máris 16 pipácska lesz jelezve
!!!!!!!!!!!!!!!! Ha megbecsülöd az a kari amejk ha jol értetem eddig az enyém tesoja még legalább fél évig vagy nyigdijazásig tenni fogja a dolgát, és nem is rosszul!!!Sok sikert a bios flesh-hez
!!!
-
pisti88+
senior tag
Tegyük hozzá hogy az én karim XT órajelen szaladgál, és vidáman sehova sem melegszik
!!! Igy szerintem ha moddolni akarnád, vagy esetleg csak ''szimpla'' huzásrol lenne szo nyugodta tedd meg bordák nélkül is
.
-
pisti88+
senior tag
Nekem is detto ugyan ez a kari bug a gépemben, és nyugodt szivvel mondom hogy haggyad azokat a bordákat!!!! Nem lebeszélni akarlak, de az ugy jo ahogy van...
Jol összerakott karik azok beleértve a hátoldalon lévő memoria''hütést'' is! Igaz hogy csak alu de nekem legalábbis a memok egyálltalán nem melegednek, csak ha kicsit rábikázok egy kis szuflát de még ugy is bőven 45fok alattiak!!!
!Szerintem tök felesleges még rárakni ijen kis memcsihütőket, vagy ha annyira akarsz hüteni jobban járol egy mellé állitott hütővel ami mozgatja a bordákona levegőt ugy még ''hidege'' is lesz a memoidnak
.
-
pisti88+
senior tag
Csatlakozom az előttem szolohoz!!!
Vegyen mellé egy jo kis 3.06-ost, vagy 3.2 est, vagy ha nagyon nagy szerencséje van talán 3.4 est bár szerintem ijet nagyon keveset árulnak, mitöbb aranyáron!!!!!!! Tehát a jo öreg cerka helyett egy vérbeli p4 a megoldás, ugy már láccani fog az x800pro mire is képes igazán...+ Ne feledkezzünk el rola hogy tuning szempontjábol nagyon is aranyos darabok az x800prok
, könnyen xt is lehet belőle amihez már bittos kevéske a ceruza ereje
-
pisti88+
senior tag
Csatlakozok nekem is van egy ijesfajta karim x800xtpe
!!!Huz ahogy kell cserét majd csak akkor tervezek mikor gépet is cserélek addig fix nem minek is tenném ugy is pce-x-re állnék át akkor meg valoszinü x1950et forsziroznék,de ez a jövő zenéje...
-
pisti88+
senior tag
Értem tehát AMD felejtős ijen téren
, kár kiprobáltam volna, na mind 1! Am igen én is néztem már ezt az ASrock lapot meg hozzá c2d procit nevezetesen a e4300-as tipust... Ez a legkissebb a kinálatban, de tény annyiban van mint egy x2 4600+....!!!!
(vagy még drágább vagy csak ez a Debreceni bolt hororr drága nemtom
.
-
pisti88+
senior tag
Sziasztok nyomon követem a beszélgetéseteket egy ideje, és kérdezni szeretnék tőletek
! Szeretnék csereberélni ezt azt, pl nekem tökéletes lenne egy x2 4200+ am2 de a vgamat megtartanám! Szeretném megkérdeznihogy van e ehhez a procihoz jan alaplap ami AGP, és PCI portal is rendelkezik???? Annyi pénzem most nincs hogy vgat is vegyek hirtelen, de alapra meg procira, meg egy kis ramra futna... Ha tudnáatok segiteni megköszönném
!
-
pisti88+
senior tag
válasz
ABnormal #1760 üzenetére
Jo neked én szopom a ..., ez az xp extended edition csak a bajnak van nem jo neki semmijen ati driver se.... azt se tudom hogy mijen van most fennt valami egybe épített a winnel ami benne volt, na igy lesz toppon a karim teljesítménye ijen fos driverrel
!!! Valaki nemtud ehhez a szar winhez normális ati drivert???? Meghálálnám de tényleg
!
-
pisti88+
senior tag
Nemtom nekem ez a Most Wantednél volt megfigyelhető nagyon picit , én se tom mitől volt, de már tultettem magam rajta minden másban a kari nagyol jol huz quake 4 ben ultrán semmi lagg semmi, igy hát tultettem magam rajta javaslom neked is ezt, vagy ha sok az időd akkor kisérletezz,am én még azért megnézném a karihoz kapott verziot is azért mit veszithetel
!
-
pisti88+
senior tag
Neked meddig megy el a mag orajelben???? nekem olyan 530körül kifagy az atitool, a memo birja az 595 öt is!
-
pisti88+
senior tag
És nyugi lehet még agp-s karikat venni 1 darabig(remélem)!!!
-
pisti88+
senior tag
Am lehet cserélni kéne már bár nagyon a szivemhez nőtt a rendszer, de be kell látni haladni kell....
No de azért se baj most tökéletesen meg vagyok elégedve, a jövő meg ködbe burkolozik
-
pisti88+
senior tag
Na további jo csemegézést mindenkinek léptem aludni, és köszönöm azoknak akik ma fáradoztak esetleg értem is köszi tényleg sokat segitettetek
-
pisti88+
senior tag
Futtattam, elnézést a kései visszairásért nem voltam gépközelben
, tehát futtattam mindkét tesztet
03:-default:11668pötty(500/500)
-huzva:12327pötty(520/580)
05:-default:5636pötty
-huzva:5945pötty, az órajelek megegyeznekAzt hogy a 01ben miért volt relative kicsi az érték nemtudom de szerintem az ''ujjabb'' tesztekben hozta a kártya önmagát valamennyire ... Köszönöm a segitséget mindannyiotoknak
-
pisti88+
senior tag
Nincs valakinek egy regi kodja véletlen 3dmark05höz köszike
-
pisti88+
senior tag
A 03-as probe megvolt ,de csak proba maradt
, mivel el sem indult valami memoriahiba mitt leállt... sikerült egy jo drivert leszedni, amivel ez a fránya win is elindul, és nem 640*480-as kép fogad, és hogy nem kompatibilis a vezérlő, hanem normális éles kép
. Mit gondolsz a 03 amit letöltöttem hibás volt, vagy a géppel van valami???köszi válaszod előre is
-
pisti88+
senior tag
-
pisti88+
senior tag
Sziasztok nagy segitségre lenne szükségem !!! Most vettem egy his ati x800pro videokártyát iqeq2 , ami ugye használt volt, a kártya tökéletesen müködik, első bekapcsnál még meg is lepődtem ugyanis atitool szerint xt-re van moddolva(500/500), és megy a 16 pipa is! De az öröm kevés ideig tarthatott, egész pontosan addig míg egy 3dmark2001se-t le nem futattam. Nemtudom mennyi lenne a korrekt de 17472 pötty biztos nem az egy ilyen kártyátol!!!! Lenne pár kérdésem:
A konfigom p4 3.06ghz ht-s proci, asrock p4v88+ lap, 2*512 mega samsung dual memória, 160giga seageate gepard(sata), 350w codegen táp. Nemlehet hogy kevés neki a táp, és azért ilyen drasztikus az eredmény, vagy kevés neki a proci??????? Kérlek segitsetek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest