- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATish0
tag
Nem hiszem, elvileg jónak kell lennie . Próbáltam utána nézni, és másnak is volt iylen problémája ati kártáyval. A hibaüzenet annál a drivernél votl amit te mutattál, a legújabbat sem engedi installálni, már nem tudom pontosan mire hivatkozott, azt hiszem nem talált kompatibilis drivert.
-
finest
addikt
Szerintem azért nem tudja, h miylen kártyáról van szó, mert sokkal újabb a kari, mint az XP beépített driverei. (A 3.7 vagy hányas Ati drivereknél volt ilyen probléma, lehet pont ez a verzió van az XP-ben alapból?)
Mondom, próbáld meg eltávolítani a régebbi Nvidia drivert, ha telepítettél ilyet a GF4-hez, ill. töltsd le a drivert az Ati driverét innen: [link] . Ha nagyon nem akarja az igazságot, végezd ezeket a műveleteket csökkentett módban!
[Szerkesztve] -
finest
addikt
Szerintem szoftveresen nem stimmel valami. Leszedted az előző VGA driverét? Érdemes driver cleanerrel eltávolítania maradványokat, aztán feltelepíteni az Ati drivert, 5.12-t ajánlom.
(Az alaplapod biztosan kompatibilis a VGA-val, a processzornak meg szvsz semmi köze a problémához.)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest