Új hozzászólás Aktív témák
-
Pakura
csendes tag
válasz
pisti88+ #1813 üzenetére
Pisti88+spyduck kösz a válaszaitokat. Ez egy moddolt kártya, de nekem is úgy tűnt eddig, hogy nagyon jól megy a hűtőbordák nélkül is. Úgyhogy - ahogy írtátok is - egyelőre felejtős a plusz hűtés.
Hanem akadt egy újabb kérdés. Everesttel lekértem most a gép adatait és XT Platinumnak ismeri fel a kártyát, de csak 12 pixel futószalagot jelez Abit ic7-max3 alaplappal 8*AGP-n. Kipróbáltam a régi gépemben Abit SA6+1GHz Celeron, ott 4*AGP mellett mind a 16-ot jelzi.
Ez akkor hogy is van? Mennyit számítana a +4 pipeline? Hogyan lehetne ezt e mostani gépen 8*AGP-nél előcsalni? -
Pakura
csendes tag
Üdv!
Tegnap kaptam egy HIS X800 Pro IceQ kártyát, ennek az alján van egy hűtőlap a memóriákon. Erre a lapra lehetne - gondolom - ráragasztani a hűtőbordákat. Érdemes-e rátenni ezeket, ha igen, mivel ragasszam rá? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest