- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
az enyém meg abit volt! az mind1!
ami kell: (1)x800xt bios (nem márkás, tudod a noname fajta) amúgy nekem minden megvan, érted amúgy hogy kell csinálni amit leírtam? mert ha gondolod segíthetek!
Meg el tudom küldeni a progikat msn-en ha esetleg nem tudod megszerezni!
Nekem megvan a (gigaflash, jó x800xt pe bios, ami x800xt órajelekkel megy (kicsit átmoddoltam))stb.... -
spyduck
nagyúr
Első kérdésem az lenne, hogy az ATI kártyád VIVO-s-e? Mert csak akkor lehet aktiváni a +4 pipelint! Nagyon is sokat számít at a +4 pipelin (kb 20%-al gyorsabb persze ha felrakod még plusszba XT órajelekre pl: 500/500)
először is rakd fel az ATI tray tools-t és abban nézd meg, hogy hány pipeline van ha 12 akkor rossz lett a mod!
Én amikor régen moddolni akratam nem sikerült és azt mondták reménytelen! Ekkor láttam egy fórumtárs írását-->ő egy angol oldalról olvasta, hogy lehet moddolni minden létező x800pro vivio kártyát és bevált! Nagyon bonyorult de bevált!
így kell:
Üdv Kollegák!!
Sikerült végre a mod!!! De nem egészen azzal az eljárással amit a linkekben írtak...Ott hibádzik egykét dolog...
Szal akkor leírom mi lehet az egyik lehetséges eljárás...hátha valakinek hasonló problámája van mint nekem..
Tehát, ha csak flashrom-al operáltok az nem hoz változást, átírja ugyan a biost de nem nyúl a pipe-okhoz... Ezért venni kell egy gigabyte flash utility nevezetű programot, illetve egy gigabyte biost (ha valakinek szüksége van rá az keressen meg, nekem már megvan)
Utána csinálni kell 2 bootolható floppy-t, egyiken a gigflash a máskon egy flashrom progival
célszerű ezeket egy könyvtárban elhelyezni, legyen ez most BIOS, ide másoljuk a felrakni kívánt bios-okat is.
Aztán jöhet a bootolás a gigabyte lemezzel rajta a gigabyte biossal, ha ez megvan akkor a következőt kell látni:
A:\
Utána:
A:\cd bios -----> A:\Bios\ -----> A:\Bios\gvf11 -P -F x800xt.f1
Ha lefutott és semmi hiba, utána lemezt csere és jöhet a referencia vagy a tetszőleges bios, amit előtte rabittal meg lehet szerkeszteni..
Szóval:
A:\cd bios -----> A:\Bios\ -------> flashrom -P -F 0 'tetszőleges bios neve' -r
Ha ez is lefutott, utána restart és örülhetünk a +4 pipe-nak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest