- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
B.Ú.É.K. X800 series!
-
spyduck
nagyúr
Újra x800xt tulaj leszek
megválok az x1950-emtől! -
spyduck
nagyúr
ez vmi windowsos progi?
-
spyduck
nagyúr
válasz
Quan-Chi #1896 üzenetére
Ugyan ezen a véleményen vagyok mint te! De a magyarázat erre az, hogy a x800 nem ismer az SM03 (directx9.c-t), csak a directx9.b-t! És ezen szinte észrevehetetlen efektek miatt kapsz több fps számot mint más kártyák esetén!
Nekem is x800xt-m volt és nagyon szerettem mert minden játék jól ment rajta emiatt amit írtam!
Az a vicc, hogy a Carbon is majd, hogy nem ugyan úgy ment nállam x800xt-vel mint x1950pro-val! -
spyduck
nagyúr
Sziasztok x800xt tulajok! Ha vkit érdekel MSI RX1950pro T2D256 AGP-s kártyámat cserélem x800xt + Kp-ra! Ha vki jó árat ad megegyezünk
2010 május 7-ig garis! -
spyduck
nagyúr
válasz
Dagaddt #1877 üzenetére
Tök mind1 melyiket használod gyorsasági különbséget nem veszel észre csak annyit, h több pontot kapsz 3dmarkban! Én asszem amikor még azom volt 7.2-t használtam hozzá!
Nem attól, h újjabb nem biztos, h gyorsabb vagy jobb!
Vagy úgy van, h egy driver (1)gyorsabb de vannak benne hibák (pl csúny textúrák) (2)vagy szebb de 1 fps-el kevesebb van játék közben (3)gyors is meg szép is-->ezt érdemes használniJa és egy magas verzió számú Drivert hogy írok felül alacsonyabbal??? Ugy hogy ne legyenek belőle gondok!
Sajnos ezt a kérdésedet nem értem -
spyduck
nagyúr
Szerintem ebből a gépből már kihoztál mindent! Mert ez egy régi konfig azt hiszem nforce2-es! Ez már sajnos elavult! De még jó! A starcraft 2-höz meg tuti jó lesz!
Ne vegyél szerintem új videókártyát mert nem vmi erős a procid és nem tudja kihajtani még én is így vagyok ezzel de nálad meg főleg
DX10hát azt meg hagyd a pi...ba mert még egyrész nincs kiforrva a technológia másrészt a te géped tuti nem lesz elég egy dx10-es játékhoz!
Hagyd meg a gépedet addig amíg újra össze nem gyüjtesz vmi jobbra! Mindjárt jön a karácsony, erre ideális alkalom -
spyduck
nagyúr
válasz
Dagaddt #1872 üzenetére
kérdések sorozata
ccc- jól tudod catalys control center és jó ha van! de inkább ati tray tools-al állítsd be a dolgokat! amúgy meg ha van 3000ft fölösen akkor cseréld le a hűtőt egy zalman vf700-ra és bios moddal varázsold át a kártyát x800xt-re (1815-ös hozzászólásban olvashatod)
Ja és h melyik catalystot használd? hát amelyikkel szépen fagyás nélkül megy! annyira sokat nem számít jó mindegyik! -
spyduck
nagyúr
az enyém meg abit volt! az mind1!
ami kell: (1)x800xt bios (nem márkás, tudod a noname fajta) amúgy nekem minden megvan, érted amúgy hogy kell csinálni amit leírtam? mert ha gondolod segíthetek!
Meg el tudom küldeni a progikat msn-en ha esetleg nem tudod megszerezni!
Nekem megvan a (gigaflash, jó x800xt pe bios, ami x800xt órajelekkel megy (kicsit átmoddoltam))stb.... -
spyduck
nagyúr
Első kérdésem az lenne, hogy az ATI kártyád VIVO-s-e? Mert csak akkor lehet aktiváni a +4 pipelint! Nagyon is sokat számít at a +4 pipelin (kb 20%-al gyorsabb persze ha felrakod még plusszba XT órajelekre pl: 500/500)
először is rakd fel az ATI tray tools-t és abban nézd meg, hogy hány pipeline van ha 12 akkor rossz lett a mod!
Én amikor régen moddolni akratam nem sikerült és azt mondták reménytelen! Ekkor láttam egy fórumtárs írását-->ő egy angol oldalról olvasta, hogy lehet moddolni minden létező x800pro vivio kártyát és bevált! Nagyon bonyorult de bevált!
így kell:
Üdv Kollegák!!
Sikerült végre a mod!!! De nem egészen azzal az eljárással amit a linkekben írtak...Ott hibádzik egykét dolog...
Szal akkor leírom mi lehet az egyik lehetséges eljárás...hátha valakinek hasonló problámája van mint nekem..
Tehát, ha csak flashrom-al operáltok az nem hoz változást, átírja ugyan a biost de nem nyúl a pipe-okhoz... Ezért venni kell egy gigabyte flash utility nevezetű programot, illetve egy gigabyte biost (ha valakinek szüksége van rá az keressen meg, nekem már megvan)
Utána csinálni kell 2 bootolható floppy-t, egyiken a gigflash a máskon egy flashrom progival
célszerű ezeket egy könyvtárban elhelyezni, legyen ez most BIOS, ide másoljuk a felrakni kívánt bios-okat is.
Aztán jöhet a bootolás a gigabyte lemezzel rajta a gigabyte biossal, ha ez megvan akkor a következőt kell látni:
A:\
Utána:
A:\cd bios -----> A:\Bios\ -----> A:\Bios\gvf11 -P -F x800xt.f1
Ha lefutott és semmi hiba, utána lemezt csere és jöhet a referencia vagy a tetszőleges bios, amit előtte rabittal meg lehet szerkeszteni..
Szóval:
A:\cd bios -----> A:\Bios\ -------> flashrom -P -F 0 'tetszőleges bios neve' -r
Ha ez is lefutott, utána restart és örülhetünk a +4 pipe-nak... -
spyduck
nagyúr
válasz
zpalmai #1788 üzenetére
pisti88: tökéletes választás
zpalmai : én így fejlődtem 9600xt-->6600gt-->x800pro-->x800xtpe-->x1950pro
vázolom a fejlődést:-------->25%--->50%------>75%------>82%--------->120% (fps)
De ha másképp vázolom a konfigod figyelembe vétele nélkül kb 5x gyorsabb lesz minden!
[Szerkesztve] -
spyduck
nagyúr
mi történt behalt a topic? senkinek sincs már ilyen kártyája?
-
spyduck
nagyúr
Van benne vmi amit mondasz! De amúgy nekem 3500+-om van 3800+ra húzva! és miért nem jó ha még veszek 2x512-t és lesz 4x512???
Amúgy mindenféleképpemn 3800+-t vennék mert 200Mhz-et röhögve lehet rajta húzni!
eladnám a 3500+-t 8k-ért és vennék egy 3800x2-t 15k-ért meg 2x512-t 10k-ért! És így 17k-ért meg lehet csinálni a tuningot! Nem? -
spyduck
nagyúr
Nekem nem tetszenek azok a játékok már amikre te célzol! Nekem a stratégia meg az autóverseny jön csak be! azokhoz meg az x800xt tökéletes volt! értösz
?
Akartam már nagyobb procit venni de lebeszéltek róla mert csak ddr1-em van és azt mondták nincs értelem mert csak minimális lesz a teljesítménykülönbség! -
spyduck
nagyúr
Hát minden x800 tulajnak csak azt tudom javasolni, hogy ne váltsa le a kártyáját mert nagyon jó kártya! Én átváltottam x1950pro-ra de semmi értelme nem volt! Amikkel én játszok bőven elég lett volna az x800!
-
spyduck
nagyúr
én tisztában vagyok vele,hogy az x800xt erősebb mint a 7300gt de a másik topikban hülyének néznek ezzel a hozzáálásommal
-
spyduck
nagyúr
sziasztok!
itt vagyok az azonnali vga-s kérdések topicban és meg akarnbak róla győzni, hogy az x800xt gyöngébb mint as 7300gt ddr3!
Nem vicces? ti nem tudtok vmi jó tesztet ahól összehasonlítják a 2 kártyát? -
spyduck
nagyúr
Március 25 0 óra 22 perc!
1 heti szenvedés után sikerült megcsinálni az ABIT RX800PRO VIVO kártyámat X800XT PE alias 16 pipa
Köszönet neked: PIET
Akinek nincs 16 pipelinje csak 12 ne aggódjon van megoldás
Kicsit bonyorultabb de van megoldás -
spyduck
nagyúr
Vkis segítsen!!!!!
van egy ABIT RX800pro VIVO kártyám, minden ok vele de a +4 pipát nem tudom aktiválni
Próbáltam már csomó biossal de nem működik! most egy club3d x800xt PE bios van rajta és nagyon szépen fut nem is melegszik, de csak 12 pipa működik!!!
Nincs vmi megoldás??????? -
spyduck
nagyúr
Sziasztok! Van egy vivo-s ABIT RX800pro-m (AGP, 256mb) és szeretném tudni menyire iztonságos ez az XT-s bios csere! várnám a véleményeket! Kell-e hűtőt cserélni? Mennyire dobja meg a kártya teljesítményét? Volt-e már vkinek vmi problémája belőe?
Honnan lehet letölteni ezt a biosfrissítést és ha netán meg akarom csinálni, hogy kell?
Nagyon megköszönném ha vki ért hozzá akkor írjon már nekem PRIVÁT üzenetet!
köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Napelem
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest