- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vivec
csendes tag
válasz
pisti88+ #1862 üzenetére
Omega 3.8, eddig ezzel ment minden a legjobban. Sztem tűrhetően menne AA-val, azért akarom legalább kipróbálni. Én jobb szeretem inkább alacsonyabb felbontásban, de legyen AA, mint nagyobb felbonátás,de pixeles. Fps-be az eredmény, meg hasonló. De ilyennel még nem találkoztam, hogy hiába kapcsolom be, látszik, hogy valójában nincs rajta AA..
-
Vivec
csendes tag
Hali! Volna egy x800xt kártyám, és az a gond, hogy a Test drive unlimitedben egyszerűen nem tudom bekapcsolni az AA-t. Vki azt mondta, hogy azért, mert sm2.0-s a kari.. Ez kissé bosszantó lenne, szerintetek is ez az oka, vagy ha nem, akkor van vmilyen ötlet? Próbáltam ATT-vel is külsőleg, de semmi, pedig más játékkal szépen megy.
-
Vivec
csendes tag
válasz
screwdriver #1377 üzenetére
Most szereztem a kártyát, és nem tudom, meg lett e piszkálva, de ki fogom pucolni a ventijét, bár nem tűnik koszosnak. Szóval a 850XT-nek is hasonló volt? Ezek szerint nem egyedi. Annyira nem is zavarna, de volt olyan, hogy lefagyott, annyira felhevült(90 fok körül). Oké, hogy lehet veszek rá egy jobb hűtőt, de egyszerűen nem értem, hogy gyárilag miért ilyen rossz a rendszer. Még tesztelni fogom más játékkal, meg más driverrel, de várom a véleményetek, mert zavar a dolog. Attól is félek, hogy hosszútávon elég rosszat tesz neki ez a hőfok.
-
Vivec
csendes tag
Hi! Mennyire normális x800 xt-nél, hogy 86-87 fokra felmelegszik? A venti hűt maxon, de nem elég. 90 közelében pedig már vibrál itt ott a kép, aztán egyszer meg is fagyott. Pedig nincs húzva. Alapjáraton olyan 50 fok körül van. A legújabb Omega drivert használom. Szerintem gyári hűtésnek elégnek kellene lenni
XT tulajok, nektek hány fokon megy a kártya terhelés alatt?
-
Vivec
csendes tag
DNA ATI driver, az miért jó? Érdemes feltelepíteni, jobb, mint a sima ATI Radeon által kiadott driverek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- SSD kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen program, ami...?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motoros topic
- OLED monitor topik
- Autós kamerák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro Max 256GB 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest