- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti88+
senior tag
Értem tehát AMD felejtős ijen téren
, kár kiprobáltam volna, na mind 1! Am igen én is néztem már ezt az ASrock lapot meg hozzá c2d procit nevezetesen a e4300-as tipust... Ez a legkissebb a kinálatban, de tény annyiban van mint egy x2 4600+....!!!!
(vagy még drágább vagy csak ez a Debreceni bolt hororr drága nemtom
.
-
spyduck
nagyúr
Van benne vmi amit mondasz! De amúgy nekem 3500+-om van 3800+ra húzva! és miért nem jó ha még veszek 2x512-t és lesz 4x512???
Amúgy mindenféleképpemn 3800+-t vennék mert 200Mhz-et röhögve lehet rajta húzni!
eladnám a 3500+-t 8k-ért és vennék egy 3800x2-t 15k-ért meg 2x512-t 10k-ért! És így 17k-ért meg lehet csinálni a tuningot! Nem? -
spyduck
nagyúr
Nekem nem tetszenek azok a játékok már amikre te célzol! Nekem a stratégia meg az autóverseny jön csak be! azokhoz meg az x800xt tökéletes volt! értösz
?
Akartam már nagyobb procit venni de lebeszéltek róla mert csak ddr1-em van és azt mondták nincs értelem mert csak minimális lesz a teljesítménykülönbség! -
AtiGef
senior tag
Hát a hűtőm Zalman VF900CU szóval nem olyan rossz. Megnéztem persze, hogy átvan-e vágva de sajnos igen
Az ezüstözés kockázatos? Nagyon nem vagyok bátor.
Ja a videókari alapon 33fokos és gamek alatt se megy 44fok felé.
A kari 3Dmark alatt viszont teljesen hibátlan, és atitool is csak 370/575-nél talál néha egy egy pöttyöt. Most a leg frissebb Omega Driver van fent, esetleg kiprobáljak régebbi drivereket?
Amúgy a videókarim egy teljesen eredeti ATISemmi extra csomagolás, semmi CD.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest