- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
placzy
csendes tag
válasz
pisti88+ #1820 üzenetére
Segíts még egy picit, légy szíves! AtiWinFlash-hel lementettem a kártya eredeti BIOS-át, és RABIT-tal elkezdtem nézegetni, de képfrissítésre vonatkozó beállításokat nem találok benne.
(Benne van egyáltalán a BIOS-ban, hogy melyik kimenetre milyen frekit küldjön)
Próbálkoztam a RADEDIT-tel is, de nem tetszik neki a BIOS. Van valami más program is, amivel tudok turkálni? -
placzy
csendes tag
Üdv Mindenkinek. Próbálkoztam már több helyen (itt a PH!-n is), de nem találtam / kaptam megoldást a problémámra, bízok benne, hogy az itteni tagok közül tud segíteni valaki.
Lecseréltem a videókártyámat egy X800XL-re (HIS), és az a jelenség, hogyha a monitor (analóg LCD) illetve a TV egyszerre lóg a kártyán, a Windows indulásáig csak a TV-n van kép. A monitor elvileg 50Hz-es jelet kap, és ezt nem tudja megjeleníteni. Amint elindul az oprendszer, megjelenik a monitoron is a kép.
ATI support szerint VGA BIOS probléma, de megoldást persze nem adtak rá, forduljak a gyártóhoz. Tőlük egyelőre szintén semmi, mert már nem garis a kártya
.
Lehet a kártya BIOS-ában a képfrissítési frekvenciákat módosítani a különböző kimenetekre (D-sub, DVI, S-video) (siccc!!!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- iPhone topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- iPad topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest