- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti88+
senior tag
válasz
spyduck #1881 üzenetére
Te Spyduck ne izgass fel hogy a 4200+ x2 nem tudja jol kihajtani az 1950pro-t
... Én most gondolkozok gépcserén és ezt a procit lestem ki mellé egy 8800 gts-t néztem 2 giga rammal aszondod a 2 mag kevés lenne még ennek a karinak vagy emellé veszett drága c2d dukál???(am az Intellel elszaladt a ló nagyon drága lett többek között ezért is néztem AMD-t) Ajánlj már egy procit a 8800 mellé pls
! Köszi.
-
emre
veterán
válasz
spyduck #1879 üzenetére
"Ja és egy magas verzió számú Drivert hogy írok felül alacsonyabbal??? Ugy hogy ne legyenek belőle gondok!
sajnos ezt a kérdésedet nem értem"
install?
reinstal?
uninstall?Ujabb drivert régivel nem tudsz felüliratni, csak ha leszedet elötte.
A régebbi felül lehet irni, de erről tök változó tapasztalataim vannak, van hogy néha jobb leszedni a régit, de van amikor simán felül lehet iratni, és faszán megy a cucc
mod: Szóval ha nem tudod felüliratni akkor szedd le a régit
-
Dagaddt
aktív tag
válasz
spyduck #1875 üzenetére
Hi!
Kössz hogy hozzá szoltál és tudsz valahonnan letölthető 8.07(béta) Catalystot?? Meg esetleg egy 6.7 körüli nagyon kiváncsi lennék melyikkel a leggyorsabb a kártya!
Mert most 5.08 van fent a biztonság kedvéér.
Vajon a legújabbal telesít e a legjobban?
Ja és egy magas verzió számú Drivert hogy írok felül alacsonyabbal??? Ugy hogy ne legyenek belőle gondok! -
varga911
senior tag
válasz
spyduck #1798 üzenetére
Itt is ATi lesz, márcsak azért is mert a piros karikat szeretem.
HD2900-as cica sokba fáj, és sokat buknék rajta, meg 1024 fölött nem nagyon játszadozok (ha játszok egyáltalán), drága rá a vízhűtőblokk stb. úgyhogy vmi jófajta HD2600 lesz szerintem. Teljesítményben biztosan jobb mint az X800XL... (nem?)
Üdv -
varga911
senior tag
válasz
spyduck #1796 üzenetére
Obliba nincs viszonyitasi alapom sajnos, mert mar megvolt az x800 mikor vegigvittem.
Amugy jol vitte ez az XL, minden maxon kiveve hdr es bloom, 16xAF, 1024x768-ba szinte mindig 30 fps folott voltam, kiveve amikor a main oblivion gate-t kellet lezarni, na akkor akadt elegge (10-15 fps). Nemsokara viszont nyugdijazva lesz, 3.2-re huzott Core2-melle vmi erosebb kari dukal.
Udv.
Ekezeteket tessek odakepzelni, kulfoldrol irok... -
varga911
senior tag
válasz
spyduck #1790 üzenetére
Azt hogy 5x gyorsabb lesz minden az kicsit erős... Attól is függ hogy mivel tesztel, de két generáció között nincs 5x-ös sebességnövekedés, megha az egyik középkat. kártya, a másik pedig felső. Ha eddig 30 fps-t kapott NFSU2 alatt mitől lenne 150 egy vga cserével ? A konfigja többi része meghatározó faktor, mert ha egy 2500+-os barton mellé veszi, akkor szvsz nem nagyon lesz jobb, max nagy felbontásokban.
Szerk: problémáim akadtak szép magyar nyelvünkkel
[Szerkesztve] -
Speed®
titán
válasz
spyduck #1777 üzenetére
..a reakcióm az, hogy ha felteszed a Supreme Commandert, megtapasztalod mire elég a valós 2.4es A64ed
Szerinted heccből váltottam anno a 3GHzes San Diegomról X2re? Van már jópár olyan játék, ami támogatja a DCt. Arról nem beszéltünk, hogy nem csak játékból áll az élet. Konvertálás/renderelés közben az X2 értelemszerűen ~2x gyorsabb. De egyszerű halandó is felfedezheti hogy multitaskingolás közben mennyivel gördülékenyebb a kattingatás. Én már képtelen lennék egy magra visszaszokni
-
Speed®
titán
válasz
spyduck #1774 üzenetére
Jóvanna elírtam..a lényeg ugyanaz. A +2x512MB azért nem jó, mert az A64 memvezérlője nem igazán szeresse a 4 modult. A Venice Revtől kezdődően képes 4db egyoldalas modult 400MHzen kezelni, de ez általában mégsem jön össze..az X2 vagy Manchester vagy Toledo magos, utóbbiban benne van ez a kunszt, de megvan az esély hogy nem fog menni és akkor ->333MHz a RAMoknak. Ja, meg Command Rate 1T helyett ->2T, ami a memolvasást nem zúzza annyira le, de az írást kb. 35%kal megnyírja..ami kellemetlen
Ne filléreskedj, az a +3-4k sok esetleges macerától szabadít meg.
-
Speed®
titán
válasz
spyduck #1772 üzenetére
Azért vannak vélemények, hogy ütközhessenek
Miért lenne 35k plussz? Ha eladod a mostani cuccaidat, kapsz ~16kt.
(2x512 D43 10k, 3000+ A64 6k, a jelenlegi piaci árakat figyelembevéve..)
Tehát van 16 rugód és a cél egy X2 2GB memóriával. Az X2esek ára újonnan 21k (4200+), de akár egy sima 3800+ is elég, hiszen pusztán 200MHz a különbség és azt a tuning röhögve behozza. Tehát egy 3800+ jelenleg itt a PHn olyan 16k körül van. Ezt meg tudod venni a régi cuccaid árából simán.
2x1GB DDR400 ára pedig újonnan 25k (Kingston), de jópár ember árulja jelenleg is 20kért a kittjeit (Samsung TCCC párosok jellemzően).
Tehát ha innen a PHról veszel memót, akkoris csak 20k ráfizetés az upgrade.
És mit kaptál 20kért? 2x akkora procierőt és 2xannyi memóriát, összességében egy a mai játékok követelményének teljesen megfelelő gépet. Ez nem rossz -
-
Speed®
titán
válasz
spyduck #1768 üzenetére
Ha gyorsabb procid lenne, nem mondtál volna ekkora maflaságot
Nekem is volt anno a 3200+ Venice mellett egy X800GTO2 karim, nem volt fele ilyen gyors sem mint a mostani 1950Prom. Tegyél gyorsabb procit a karid alá és vesd bele magad az újabb játékokba, majd rájössz hogy minőségi csere volt -
finest
addikt
-
Tosee
őstag
válasz
spyduck #1681 üzenetére
Hello!
Ha jól tudom az X800XT erősebb, esetleg amiatt mondhatnák jobbnak a 7300gt-t mert az támogatja az Shader model 3-at, míg az XT csak a 2-őt. Az újabb játékoknál a SM3 követelmény de nem kizárt, hogy elmegy a 2-vel is. De véleményem szerint teljesítményre az XT erősebb...
Ha mégsem így lenne akkor sorry!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest