- Mobil flották
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti88+
senior tag
válasz
ABnormal #1760 üzenetére
Jo neked én szopom a ..., ez az xp extended edition csak a bajnak van nem jo neki semmijen ati driver se.... azt se tudom hogy mijen van most fennt valami egybe épített a winnel ami benne volt, na igy lesz toppon a karim teljesítménye ijen fos driverrel
!!! Valaki nemtud ehhez a szar winhez normális ati drivert???? Meghálálnám de tényleg
!
-
tzolo
csendes tag
válasz
ABnormal #1726 üzenetére
Hálás köszönet a fáradozásért.
Ha anyagi helyzetem a lúzerszintemen volna már nem lennék itt.
Nem igen babráltam az órajelet.
Tudományomból annyira futotta, hogy a Catalyst Cont. Cemterben megnéztem az aktuális értéket.
Alap óra MHz-ben 473 MHz
Memória-óra MHz-ben 452 MHz
Ehhez képest hogyan állítok alacsonyabb órajelet? -
gergo84
aktív tag
válasz
ABnormal #1621 üzenetére
mielőtt még írtál, a következő dolgokat hajtottam végre.
eltávolitottam ujra a videokártya drivert
eltávolítottam ujra a videokártya csatolót
kitöröltem a windows/system32 mappából minden ati val kezdődő fájlt
meg azokból a mappákból is, ahol találtam.
ujraindítás (buta felbontás)
majd az 5.6 driver ujratelepítése a control center-rel (eddig nekem az nem volt fenn)
aztán valamit kavartam a control centerben és jo lett...
de itt lényegesen több állítási lehetőség van.
A control center baromi lassan működik. nálatok is? -
old gray
addikt
válasz
ABnormal #1582 üzenetére
Mire jó??? Ez én sem tudom
Azért csináltam 3DMark tesztet mert eladó a karim és a vevők ''okosabbik'' része háromdémárk b.zi, kellett nekik egy mérőszám....
A véleményem:
Annyit mindenesetre le lehet szűrni belőle, hogy a GPU órajel emelés többet jelent mint a RAM órajel-emelés. Hiába, az architektúra kezd elavulni, míg a 256bites memóra sávszél. mellett kevesebbet nyom a latba mem.órajel emelése. Lehet nincs igazam, én csak laikus vagyok a témában, szeretem kihozni a gépemből amit lehet. -
udi
őstag
-
Jockey007
aktív tag
válasz
ABnormal #1513 üzenetére
érdekes! akkor nagy a valószínűsége hogy te egy anti tuning x800pro-t fogtál ki! voltak itt már mások is akinek no tuning! bár a tied nincs messze az xt órajelektől!
őő agp-s?? vivo-s?
mert ha valami csoda folytán még is meg lehetne ráncigálni és nincsenek át vágva a +4 pipe a magon érdemes lenne meg nézni az F-eket!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest