- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Küszöbön a One UI 8 béta program
Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
-
Cyno
tag
válasz
tjhooker464 #4294 üzenetére
A BSen a 37es karim van. Ez én tapasztalataim mások, de szvsz nem is reális, hogy mások ugorjanak 1-2 player hívására. Még a LD csatin is mennek az oltások 1-1 ilyen üzi után, a stílus teljesen más, mint ahogyan ezt a honfitársaink lereagálják. Persze nem akarok általánosítani, de ez van, ez is a játék része. Ja, vannak kivételek, ha mondjuk pl. SWet támadják, akkor rögtön meg van szervezve az ellenállás.
/sleep -
cigi
csendes tag
valaki tudja hogy hol vanak leirva a küldetések térképel együt? elfelejtetem a lap cimét
-
Cyno
tag
Van ez így, de ez mindkét oldalon tapasztalható. Felejtsd azt, hogy a hordánál nagyobb a kohézió, emiatt ne állj át az ellenhez. Azt kell mondanom, ahogy fejlődik a karid, úgy változik a játékhoz való hozzáállásod. Nem tudom megmagyarázni, de nem ugrasz rögtön, ha vki beírja, hogy hordás itt és itt. Persze nem feltétlenül nekem kéne az észt osztanom, mivel én is csak 1v1 37 pala vagyok, meg van egy elhanyagolt 1v1 26 orc warriorom. Magyar chat színvonala meg ezt a szintet üti meg és nem többet. Adjon erőt az, hogy te majd más leszel.
[Szerkesztve] -
Szőrös
veterán
Na most nagyot csalódtam WoW magyar szövetséges játékosokban. 2 hordás ment SW felől metróval IFbe én meg ott írkáltam csetbe , hogy tudjanak róla. Erre van aki röhög , van aki azt mondja lusta más meg hogy caps lockot felejtsem el. Jah meg a nevemmel is szívózott vmi kis seggagy. Egyedül Petie jött oda /meg persze pár külhoni player/ s sikerült leverni őket de ez elgondolkoztatott.
-
Xelo
addikt
hi! melyik szerveren nyomultok?
-
Gleatcher
aktív tag
válasz
Kraptor #4281 üzenetére
Hát ezért ezt nem mondanám, bár értem mire célzol...
Ha meghalsz és elég xar helyen halsz meg, akkor egyrészt rohanhatsz vissza a hulládhoz, ahol jó esetben nem kempelnek és ha sikerült feléledned, gyakran súlyos pénzeket hagysz ott a javítás után.
Azért ezek nem kis dolgok, bár sztem, te most másra gondolsz, de ezek is elég idegesítőek... -
Kraptor
őstag
Egy baja van a WOW pvpnek, hogy nem veszítessz semmit, ha megpurcansz. Eddig EVE pvpje tetszett a legjobban, ott majdnemhogy mindent eltudtál veszíteni, ha nem figyeltél oda
-
faber24
őstag
Nem tudom, jól értelmezem-e a dolgokat, de mintha azt olvasnám az alábbi oldalon, hogy az 1.5 pecsben már (legalább is US verzióban, és teszt szerverként) már lesz Battlegrounds...
Bővebben: link
(mondjuk jó volna ha némelyik megszálott nem a nállánál tizenegykét lvl-el alacsonyabbak legyilkolásában élné ki magát, hanem elmenne Battlegroundsra a hasonzintűekkel CTF-et vagy Deathmatchet játszani...)
-
Kraptor
őstag
válasz
Gleatcher #4275 üzenetére
Nos ezen lehet vitatkozni, de az is tört, sőt WOW nagyon is tört, mert még anno beta idően lett a kód visszafejtve, magyarán feltörve. Ha tényleg ''emulált'' (szerintem ilyen nincsen ezt csak azok mondják akik szebben akarják kifejezni, hogy warez/tört, akármi szerver) szoftverröl/környezetről akarsz beszélni, akkor L2 inkább már emulált mint tört, mert ott a server oldal az kilett adva a nagyközönségnek és nem kellett semmi törést/fejtést csinálni míg WOWnál igen.
[Szerkesztve] -
Gleatcher
aktív tag
Viktornak:
Ha megvan a 10napos ''barát''-kódod, és nincs kinek odaadni csináld ezt:
Rakd föl magadnak a 10npaos ingyen cuccot és ha lejárt AKKOR rakd fel a játékot, íígy összesen 40napot tudsz ingyen jáccani. (és a 10nap alatt összejött karid sem tűnik el)
Öcsémnek sikerült, most töltjük fel neki az egy hónapot, a 10 nap tegnap jártt le...
És ha nem GCvel fizetsz, hanem a bakkarival és van sok pénzed javaslom a 6hónapos előfizut (12000) mert akkor a havi díja 2000forintra jön ki...ú
Egyszóval sok sikert és örülök, h nem warezon játszol, mert a különbség ég és föld.
Mellesleg én nem ismerek olyan szervert, amit feltörtek volna. Az illegális játékosok mind egy emulált WoW-al játszanak és nem törtszerveren... Az eredmény persze ugyanaz, de csak azért írtam ide, ha lesz valami vita ebből, akkor már legyen tisztázva, senki ellen nem irányul ez az oFF... -
faber24
őstag
Na ja...én meg pont Duskwoodbol igyekeztem STV-ba, amikor meghalottam, legázolt egy ??rogue, visszamentem a testemért, el IF-be, onnan griff, és mire SW-be értem, már mindennek vége volt...
Csak a csontvázakat láttam...Refuge Pointe-ba már nem is volt kedvem elnézni...biztos azt is lecsúsztem volna...
[Szerkesztve] -
Szőrös
veterán
No srácok tegnap megvolt első WoW raid élményem. Hordások betörtek SWbe legalább 30an voltak. Én sok mindent nem tudtam velük csinálni lévén , hogy lvl19 vagyok de azért 3 HK-t összeszedtem.
Így hát magyar csatin hívtam segítséget - meg mások is mert szépen gyűlt a nép - majd sikeresen kivertük őket SWből. Aztán jött a második menet de ezt már egy felkészül védősereg várta. Ezek után pedig Elwyn-ben ment a hajtóvadászat utánuk. Azt ugye mondanom se kell , hogy horda nem tagadta meg önmagát s a kis patkányok lazán lecsaptak amikor csak tudtak /még 1v1ben is vmi bazi magas lvl ud. rogue is/ de nem zavart mert tudtam , hogy miénk a győzelem.
-
Kraptor
őstag
Beszarás...moderátor warezol...naon szép
Mostmár mindegyik WOWhoz van 10 napos vendég kulcs. -
Maksifül
senior tag
Mindössze annyit kell beírnod a chat-ablakba, hogy /gquit és máris kiléptél a klánodból. Aztán jöhetsz a Pásztorok-hoz, feltéve, ha mágus vagy...
-
cigi
csendes tag
válasz
Darth_Revan #4263 üzenetére
szia csak az a baj nem ismerem a vezért nem magyarok közé léptem be véletlenül csapotam hozájuk meg nem is tudom mijen nemzetiségüek
-
-Jackson-
őstag
válasz
Viktor77 #4256 üzenetére
én úgytudom (ha rosszul akkor a többiek rámcáfolnak), hogy 12k-ért jár 1 hónap game. azonban az aktiváláshoz kell vagy bankkártya, vagy egy feltöltőkártya. a 10 napos account nálam nemment, mert ott is kért bankkártyát, hogy ha tetszik a cucc akkor azonkeresztül felpeccselhetem full verzióra.
a lényeg, hogy sztem célszerű játék+60napos feltöltőkártya-kombóval kezdeni, így kapásból megvan 90 napra a dolog.
maga a játék meg: wc 1-2-vel játszottam rengeteget, hálózatban is, a harmadik rész azonban egyáltalán nemfogott meg. a wow viszont maga a csoda. évekóta szinte semmimással nemjátszok, csak csével (nagyritkán esetleg kis f1, nfsu2, ilyesmi), de a wow képesvolt arra, hogy lan előtt egyhéttel ne lövöldözzek -
lanyoo
tag
Átmentem PVE szerverre.
Egyszerűen nem bírom felfogni, hogy mennyi utolsó hulladék köcsögnek van internethozzáférése.
Félelmetes mekkora mocskos férgek vagyunk. Hogy egy kurva játékot nem bírnak úgy csinálni, hogy másra is gondoljanak ne csak magukra. -
válasz
Darth_Revan #4264 üzenetére
sokkal drágább lenne
mert ahhoz is kéne modem...
nincs mese, várnom kell míg matáv behozza -
cigi
csendes tag
sziasztok kezdö vagyok véletlenül beléptem egy külföldi klánba hogy tudok belöle kilépni?
-
válasz
Darth_Revan #4255 üzenetére
mert ebben a tetves faluban nem érhető el semmi
se upc, se dsl, se parabola-s net semmi -
Viktor77
titán
válasz
Darth_Revan #4257 üzenetére
Így világos, köszönöm!
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #4257 üzenetére
Jah és ha lejárt a 10napos belépő,akkor azt nem lehet meghosszabítani bankkártyával,vagy feltöltőkártyával (mint az 1hónaposat),hanem meg kell utánna venni a teljes játékot.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Viktor77 #4256 üzenetére
Na akkor tényleg tisztázzuk
A dobozban 2 cd kulcsot találsz...az 1ik 1 hónapos játékot tartalmaz (ez a tied) a másik 10 napos játékot tartalmaz (ezt ajándékozhatod el). Akinek odaadod annak addig kölcsön adod a cd-ket amíg feltelepíti...mikro beregisztrálta a 10napos belépőt,akkor az ő játéka úgy aktiválódik,hogy nem fog a továbbiakban cd-t kérni. Egyébb kérdés? -
Viktor77
titán
Hűha!
Akkor most tisztázzuk. Elballagok a boltba, megveszem 12K-ért az alapjátékot, és ezzel minden plusz ráfordítás nélkül játszhatok 1 hónapot ingyen? (És akkor átruházhatok valakire 10 nap ingyen játékot? És ha igen, akkor Ő mivel játszik?)
Haverom azt mondta nem jár hozzá (mármint az 1 hónap ingyen game), ezért vagyok bizonytalan. -
válasz
Viktor77 #4250 üzenetére
tuti hogy jár 10 napos guest pass a game-hez
DE amit Te fogsz használni az nem ez lesz : ezt odaadod ismerősnek stb stb
amit te fogsz kapni az 1 honap ingyen játék és az alatt simán eltudod dönteni hogy tetszik-e vagy sem
én totál függő vagyok és nincs is dslem itthon igy telszámla néha elég sok (most 33k lett)
én ált. éjfél után vagyok reggel 5ig 6ig.
wc3-mal én sem játszottam csak wc2-vel és azt is csak lanba
de nagyon bejön ez a game. -
törölt tag
válasz
Viktor77 #4234 üzenetére
Tört dologra nem reagálnék
viszont Audigy 2ZS hangkártyám van, azzal nincs driver gond a játékban. Próbáld meg az Audigy 1-t is a hozzávaló driverrel. A feltelepített játékot simán át lehet másolni másik gépre, vagy mondjuk archiválni dvdre, és akkor nem kell patchek után rohangálni wininstall után.
-
Szőrös
veterán
válasz
Viktor77 #4250 üzenetére
Először öcsém vette meg /alap/ s az Ő 10 napos cuccával próbáltam ki majd én is megvettem /alap/ amihez szintén volt 10 napos cucc . Ezzel meg kollegám jáccik most. Tehát gondolom , hogy az alaphoz is jár de ha úgy is megveszed akkor szépen bebattyogsz cdgalaxisba /dohány u./ s megkérded tőlük .
-
c*
aktív tag
csak akkor kapsz 10 napus guest accot ha a CE t veszed ,
ha valakinek volna vendeg accountja vagy valamilyen acc adja mar nekem !! -
Viktor77
titán
Igazából már megvettem volna, de ugye online játékot nehezebb eladni ha mégsem tetszik. Ez csak bizalmi alapon mehet.
Mindegy, asszem rászánom a 12K-t. (Akkor ehhez jár a 10 napos free game, ugye? ) -
OgreImre
senior tag
válasz
Viktor77 #4241 üzenetére
Viktor!
A bugokról: valószínű vannak ebben is , de ezek általában 1 hét alatt javítva vannak az általános karbantartás alatt. Az internet kapcsolat ''szépsége'' miatt is fordulnak elő problémák néhány embernél, de ez nem a játék hibája.
Sajnos hetente átlag egy server down van a hivatalosan kívül.
Karaktert szerintem még senki nem veszített el véletlenül server hiba miatt.
A tört servert felejtsd el.
Nekem van egy barátom, aki szintén a törttel akart játszani, hogy ''ha tetszik akkor megveszem'' alapon, de inkább odadtam neki az accountomat, hogy próbálja ki. Te is próbálj meg megkérni egy barátot akinek van.Szerintem. -
Szőrös
veterán
válasz
Viktor77 #4244 üzenetére
hmm irgumburgum. wareznek márpedig nincs helye.
Amit ki kéne próbálni : eredeti cd-ről /és nem rippelt bigyóról/ feltenni a játékot és úgy kipróbálni /ismerősöd , haverod miitomén kid belép a saját accountjával/ s megnézni van e zene vagy sem.
Nemtom próbáltál e már más mmorpg-t. Én pl kifejezetten nem szeretem warcraft 3-at /csak az első részt/ márpedig WoW totál arra hasonlít csak full 3D világban de ez vhogy megfogott . Jópofa , hangulatos , meseszerű stb /DE azt azért nem mondanám rá , hogy a világ legjobb mmorpgje mert ahoz kicsit túl eccerűcske/.
[Szerkesztve] -
Viktor77
titán
-
d-boy
senior tag
Nyilván nem kell megemlítenie milyen verzióval jáccik. Csak figyu srácok nem megy a wow alatt a hangom...
Viktor: Próbálj keríteni egy 10 napos vendégaccount-ot, és eredeti szervereken próbáld ki. Óriási a különbség, tört szerverekkel nem szabad foglalkozni, a játéknak csak a rossz oldalát lehet onnan megismerni. -
-
válasz
Viktor77 #4236 üzenetére
hát...először is nem tetszik a topicban a warez
de annyit elmondok hogy tört szerveren meg fogod utálni mert egy sz@r. ott nem fog megtetszeni Neked a game.
sokan mesélték hogy tört szaron így szar ugy szar és elment a kedve a game-től...
hang problémára sztem is tört verzio a hibás.
Neked is beírom a gamestarból az idézetet:
''Ha van élő ember, akit ez a játék nem ejt rabul, az vizsgáltassa ki magát!'' - Gyu végszava -
Viktor77
titán
Mondom, ha tetszik megveszem. De ezt nem tudom 10 perc játékkal eltöltött idő után megítélni. De ha leköt egy hétig, akkor irány a bolt.
Nem ugrok bele, mert 3.5K nem kis pénz csak azért, hogy játszhassak (persze, megváltozik a véleményem ha megtetszik a game).
A játék meg eredetiről lett rippelve, nem lehet hibás.
(Nem ide tartozik, de elmondom, hogy PS2-re csak eredeti játékaim vannak, mert csak azokat veszem meg, amik tényleg érdekelnek.) -
Viktor77
titán
Kis segítség kéne.
Felraktam a WoW tört verzióját és tört serveren játszok. (Nem megkövezni, azért csinálom ezt, hogy megnézzem tetszik-e a játék, le tud-e kötni, és érdemes-e érte havi 3.5K-t kiadni. Meg ha megtetszik a játék, úgyis kénytelen lennék megvenni, mert a tört serverek nagyon bug-osak.)
Audigy1-em van (a 2 ZS driverével) és nincs zene a játékban. Hangok vannak, de zene nincs. Ez még nem is lenne gond (betudom a ZS drivernek), de ez annyira elfajult, hogy ha kilépek a játékból, a winben minden hang eltünik. Zenét sem tudok lejátszani, de tesztnél a tesztzaj szól (a left-right channel bemondás már nem). Reboot után megint jó, de csak amig nem játszok. A tört játék nem hibás, mert másnál van zene.
Mi a Ti véleményetek? Találkozott esetleg más is a hibával? -
-
boba6
senior tag
tudatlankodok még egy kicsit:
hogy lehet szeparálni a dolgokat a hátizsákban? mármint van 20 earthroot pl egy csomagban amit összegyűjtögettem de abból én mondjuk 5-öt szertnék vkinek odaadni/tradelni, ez hogy lehetséges? -
boba6
senior tag
wow, hamarabb befejezték a karbantartást
kár hogy átteték szerdára, pont az a szabadnapom -
cigi
csendes tag
sziasztok most keztem a játékot a kérdésem az lene hol vanak leirva a küldetések térképel vagy magyarul leirva sajnos csak magyarul tudok segitsetek elöre köszönöm
-
Maksifül
senior tag
Való igaz, hogy vannak ott sárkányok, és egy térkaput őriznek, ami Stormwindbe visz, ha jól emlékszem.
-
Tigerclaw
nagyúr
Tegnap leesett az állam.
Ashenvale északkeleti csücskében vannak Sárkányok. Legalább 4 fajtát számoltam meg és kb. 15-en voltak. Én 30-as szintű vagyok és mindet halálfejesnek láttam és asszem mind elite. Sikerült álcában megnéznem, hogy mit őriznek és valami portálkapu van ott. Tud erről valaki valamit?
Két sárkánynak volt neve, az egyik valami Phantin, a kapunál pedig egy Dreamstalker nevű van. -
Tigerclaw
nagyúr
Azért voltak ott páran. Én kvesteltem, elértem a 30-as szintet, tanultam egy csomót, ami megint elvitte a fél pénzemet, de megérte, mert jó dolgokat kaptam cserébe. Darnassusban elkapott egy level 10-as vadász, hogy ő skinner és van egy rakás bőre, és kellene neki pár cucc. A vége az lett, hogy komplett öltözéket készítettem neki, a bőreiből ingyen, még a cérnát is én fizettem, de egy 10-es től csak nem fogok pénzt kérni.
Volt RAID is bizonyos szempontból. Asatanarban megjelent vagy 3 halálfejes, volt amelyik kodón jött. Érdekes módon többször is elintéztük őket, pedig kevesen voltunk.
Szóval szerintem a Ragnaros nem állt le. Talán a feljelentkezéssel volt gond, így későb már nem léphetett be senki. Csodálkoztam is hogy a szokásos RAID időszakban egy lélek se volt benn a hordások közül és az úton mehettem Splintertree Postig anélkül, hogy megöltek volna. -
faber24
őstag
AH szövis: Ironforge. AH hordás: Origmar. AH semleges: Gadzgetzan.
A cuccok, ha lejár az aukció, vagy ha vettél valamit, vagy ha elment vmi és pénzed jön, az mind a postaládába megy, amely minden városban a fogadó vagy a bank környékén van. (már ha van a városban fogadó vagy bank). Ja, és van postaláda pl. Gnomereganban, meg IF gnome negyedében...ilyenek... -
boba6
senior tag
hi
megmondaná valaki hogy találhatók AH-k? és hogy az egyikben berakott cucc csak ott is vehető ki illetve a pénz fel érte vagy hogy műxik ez?
valamint Darnassusban ill. Auberdinben van-e Herbalist trainer mert én nem igazán találtam...
köszi
Arathoron nem kalandozik vki éppen Darkshorenál közületek lvl 14 körül? (mármint szövis)
NightElf lvl14 Druida, Whitehair a nevem
[Szerkesztve] -
macy
addikt
Tényleg nem volt a Ragnaroson szerverleállás. Haverom is fent volt mikor Tiger.
Most viszont egy szerver sem jön be nekem, üres a szerverlista. -
Tigerclaw
nagyúr
A Ragnaroson folyamatosan fenn voltam olyan 17 órától 22-ig. Ott nem volt semmi gond (ma). Azért lekopogom.
-
zölcsi
tag
én is fel tudtam menni
-
DopeBob
addikt
BS re még mindig nem...
-
macy
addikt
Na a Ragnaros most megy.
-
faber24
őstag
Én eljutottam a ''Retrieving Character Information'' feliratig, és ott állt le...
-
zölcsi
tag
ti feltudtok lépni bs-ra?
én nem birok megáll a connected
Aktív témák
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest