- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
megvan a mountom
-
Pukii
senior tag
Egyszere ,hány mestersége lehet egy karinak?
-
tjhooker464
őstag
Kár, hogy kilőtték a warriort. Bár még mindig nem rossz.
-
faber24
őstag
válasz
MCGaiwer #2792 üzenetére
Bővebben: link
Itt is fent van az Indal-viddi.... -
MCGaiwer
addikt
válasz
tjhooker464 #2791 üzenetére
a videorol, mert nekem nem tölti le, csak meg tom nézni...
-
MCGaiwer
addikt
válasz
tjhooker464 #2778 üzenetére
ha le tudtad tölteni, akkor rakj linket pls
-
faber24
őstag
válasz
tjhooker464 #2785 üzenetére
Majd indítok hordás karit is másik szerveren....lehet, azon a Ragnaroson...de most nem nagyon van időm 2re, 1 re is alig...
-
Sziasztok!
Nem akar valaki idítani egy karaktert a Terenas serveren?
Vikthor -
tjhooker464
őstag
Na indítottak új szervereket! Wow.hu n ki lett jelölve egy. Valaki nem akar új karit kezdeni rajt?
Kis csapatolás? A klánomban aki velem egy szinten van nem mozog velem egy idősíkon, meg már van fix csapata esetleg szólózik. Szóval ha van kedve valakinek új lapot nyitni. A legnagyobb kari 18 as a szerveren!!!!!!!!!!!!
-
tjhooker464
őstag
Sry srácok már egy hete egy ilyen 10 naposért kuncsorgok
-
Zenty
őstag
nekem se lenne rossz olyan 10 npaos
-
gyuri00
aktív tag
AZ jó [de mi az a acoun]
-
MCGaiwer
addikt
valaki akkor megszánna egy olyan 10 napos cuccal?
maghálálnám... -
MCGaiwer
addikt
Láttátok már ezt a videót?
sztem naon ott van a warrior...
Bővebben: link -
gyuri00
aktív tag
A játékhoz nem tudtok demót mert sajna még nincs meg de jövő héten majd megveszem.
-
Tigerclaw
nagyúr
-
Pukii
senior tag
válasz
tjhooker464 #2759 üzenetére
Mindjárt irok nekik mégegy emailt ,hogy várhatoan ha megérkezik a szálitmány és levonyák belole az elörendelést akkor marad e nekunk
-
Pukii
senior tag
Irtam nekik email és megerösiteték ,hogy 15. én érkezik.
Csak maradjon nekem is!!!(Nincs elörendelésem...)
(A cd galaxisnak irtam)
[Szerkesztve] -
ko
tag
válasz
tjhooker464 #2756 üzenetére
De nincsenek előrendelők, még...ez a lényeg
-
ko
tag
Nem is kell galaxison előrendelni, nem lehet és azt írták még telefonon sem vesznek fel belőle rendelést...
-
ko
tag
Pénteken WoW!!!Éljen!Végre meglesz
-
AlyArkhon
őstag
válasz
tjhooker464 #2749 üzenetére
akkor nagyon zsír !!
Amúgy is szeretem a Warkraftos grafikát !! -
AlyArkhon
őstag
Tényleg nagyon tuti a game , néztem róla képeket
Ezt is állandóan frissítik mint az EQ2-őt?? -
Terenas PVE serverre nem jön vki? Én arrafelé játszom a királyi realmben....
-
Gleatcher
aktív tag
Ja és mindenkinek javaslom ezt a zoldalt is: sok haszno info és qrva sok tárgy leírással, árral, dropokkal stbb.
Bővebben: link -
válasz
[NQD]Jericho #2726 üzenetére
ne káromkodj mert nem való ide. és télleg menjél kvékelni neked valo.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
tjhooker464 #2729 üzenetére
ÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉN kezdenék, de nincs gammám.
Valami 15-ét emlegetnek itt ott az érkezésekre, de mivel nincs előrendelésem csak az egyik MM-ben, ki tudja jut-e. -
Pukii
senior tag
Azt szeretném kérdezni ,hogy azoka first aidos kötözöszerek használhatoak e harcban?
(elméleltileg nemsokára lesz wow om és tervezgetem a karimat)
-
gyuszmok
tag
válasz
tjhooker464 #2731 üzenetére
Kezdjél Rouge-t és akkor már nem is kell törnöd magad ilyeneken
-
gyuszmok
tag
válasz
Ezt nevezem, ez egy intelligens megnyilvánulás volt.
Nc.
Az internet havi díját miért nem bíráljátok, az nem sok nektek? Miért nem bírjátok felfogni, hogy fel kell nőni ehhez a dolgokhoz.
PL.: Nem szidom a Ferrari-t mert olyan drága és nem bírom kifizetni.
Csináltak volna helyetted is kisszéket a szüleid, akkor nem lenne ilyen gondod. -
tjhooker464
őstag
Nem tudok dönteni a priest mage warlock hármas közül
Behalok magamon! Itt görcsölök ezen
-
tjhooker464
őstag
Szóval senki nem kezd mostanában új karit?
-
tjhooker464
őstag
válasz
Igen mi faszkaéapok akik legálisan játszunk és fizetünk, hogy több tört blizzard játékkal tudjatok nyomulni. Szerintem ez az egyetlen játékkiadó amelyik megérdemli, hogy fizessünk a játékaikért! Ti meg idejöttök és fikázzátok őket! LOL
-
d-boy
senior tag
válasz
Már nemegyszer leírtuk. Akkor ez a játék nem neked való.
Olvasd el a fórum szabályzatát, utána okoskodj.
Mennyél inkább Quakezzél. -
[NQD]Jericho
tag
Te meg huzz anyádba faszfej! Mi csak leírtuk, hoyg szerintünk szemétség, hogy blizzard ezt csinálja. Ti mg lerohantok minket. Hát akkor szopjátok ki a faszomat tőből. .I.._(oO)_..I.
-
d-boy
senior tag
Igen a Darnassusira gondoltam
280 az má keméény
Én most értem el a 225-öt belőlük, de sajnálok 5 aranyat kiadni a köv. szintre...
Most egy hátasra gyűjtök
Azt a szigetet majd akkor megkeresem, bár fogalmam sincs merre van. Szerintem még nem jártam arzon a vidéken.
UI: Vagy majd ha jáccunk egyszer elviszel oda
[Szerkesztve] -
Andrassil? az a Darnassusi ürge?
hát asszem akkor az már 225 a vége az alkimiájának ugye? a következő trainer az délen van Feralasban, ott van egy sziget amelyen van egy elf falucska, hajóval, griffel és 300ig oktató trainerrelott tudod tovább fejleszteni.
nekem herbám már 300asalkimiám meg 280körül van.
-
d-boy
senior tag
válasz
[NQD]Jericho #2713 üzenetére
Huzzatok már innen a picsába, ne itt hangoztassátok a kalózszerveres ''kemény fiúk vagyunk'' szöveget. Ne is írjatok többet ide, senki nem kiváncsi rátok.
-
Gleatcher
aktív tag
Az a baj ezzel a kiszámolósdival, h rengeteg ellenpéldát lehet rá hozni.
A GC fizetés esetében ugye 2 hónap az 6750Huf.
Ez egy évben 6 db GC theát 6x6750=40500HUF+12000HUF (a játék)=52500 ez egy évben,,,
DE
Ha mondjuk te dohányzol és kétnaponta szívsz ele egy komplett dobozt és 500Huf-al számolva a dobozárat akkor ez jön ki:
2hónap=60nap-->30doboz cigi=30x500=15000HUF
12hónapra ez már 90000huf... És mivel jártál jobban? Tüdőrákkal vagy a játékkal?
(idea from GSr)
Egyébként a szórakozásért általában fizetni kell. Elég sokan fizetik a havidíjat, ezért hülyék lennének megszüntetni... Ez a versenypiac, írták már hogy nem szeretetszolgálat, hanem egy profit/nyereség éhes cég. Ez ma a világ, ha nem tetszik ne játssz vele. Megvan a lehetőség, a döntés a te kezedben van...
Nekem is felajánlották már a tört-szerver használatát és megtudtam mi van rajta:
- a legtöbb GM visszaél a jogaival, átírja a játék alapjait eleve 60-as szint felett jáccanak (parancsból állíják át)
- a legtöbb szerver nem stabil, este gyakran állnak, rendszeres kidobások
- ''asszem'' illegális
- az átírt játékban láttam, h nincsenek griffek, hanem portálok, 10-es szinten lovaglás
- a legtöbben lerakatnak a GM-el egy 60-as elite mobot aztán lefagyasztják (megint parancsból nem spellekkel) és legyilkolják és kapnak érte lvl 10-en kb 5000XP-t...
- baromi gyors szintlépések:
nekem 1 hétig tartott 20-ról átmenni 28-ra, haverom meg egy délután alatt átment.. érdekes...
Az egész játékból leveszik a hangulatot és agyatlan statisztika-háború lesz belőle
Ez egy tört-szerver-en tapasztalt problémák, lehet h van olyan is, ahol a problémák többsége meg van oldva...
A témával kapcsolatban én többet már nem reagálok, bármit is írjon bárki is...
OFF
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
válasz
[NQD]Jericho #2712 üzenetére
52.000 X 100 az nem 52 millió, hanem 5 200 000, de pszt...
-
Kraptor
őstag
válasz
Az nem 50e hanem 30e körül van. Mint már mondták elöttem, ha nem tetszik nem kell játszani ez nem kenyér és víz, ami az élethez szükséges. Én is szeretnék egy Lambot de ha nincs lové rá akkor nem fogok lopni, hanem csak csurgatom a nyálam. A havi díj meg a szerverek karbantartása, üzemelése, sávszélesség vétele, stb hez kell igazából. Azért megnézem mikor rohangálnak ezrek egy kalóz szerveren
[Szerkesztve] -
válasz
[NQD]Jericho #2713 üzenetére
menjetek, nekem tutira nem fogtok hiányozni, és a flame-lést fejezzétek be legyetek szivesek.
mod: én és mások is elmondták a véleményüket, ha ezt nem lehet felfogni akkor még érjen a fejetek picit.
[Szerkesztve] -
[NQD]Jericho
tag
válasz
A sima warcraft 3-as szerverekért se kell fizetni. Nagy pénzt havidíj nélkül is lekaszálnak az emberekről.
Szal kokó.. menjünk törtszerverre! -
[NQD]Jericho
tag
válasz
Kiskokó #2665 üzenetére
Tökre egyetértek kokóval. már ez alapból nagy nyereség nekik, hogy kiadnak egy ilyen internetes mászkálós gamet. De hogy még a warcraft megvétele után még havídíjat keljen fizetni azért, hogy egyáltalán udjon az ember játszani vele, hát pofátlanság. Egy évnyi játékért ki kell perkálni a Blizzardnak kb 52000 ft-ot. Ez 100 embernél már 52.000.000 . És azt ne is mondjuk hányan vették meg az egész földön.
-
válasz
tjhooker464 #2708 üzenetére
én is inkább ilyen supportnak érzem magam, de van mikor elszáll a Zagyam és akkor tankolnom kell, ezért lettem druida
-
válasz
tjhooker464 #2709 üzenetére
hehe köszi
éjjel mikor lefekdütem pattant ki a fejemből egy része csak már nem volterőm ujra bekapcsolni a gépet -
tjhooker464
őstag
Én ma délután szeretnék kezdeni egy új karit és mellé szetretnék viszonylag állandó partyt találni. Lehetőleg Bloodsclap és horda oldal de más is lehet rugalmas vagyok
Priest el vagy warlock al lennék de ezt més megálmodom konzultáción! Már van egy viszonylag magas szintű sámánom csak én inkább varázslós-supportolós típusnak érzem magam
Ha esetleg valakinek lenne kedve csatlakozni hozzám azt szívesen várom!
-
spyki
tag
He-he,találkoztam Marossal!Ketten voltunk egy haverral.Előszőr elég erőteljesen menekült,mert nem volt sok energiája,gyanítom,hogy azt hitte le akarjuk ütni (bár jóval magasabb szintű volt,mint mi), de aztán kapcsolt mert integetés,tánci-tánci stb. volt!
-
válasz
tjhooker464 #2704 üzenetére
pedig van
Zenedar vagy Zenedar PVP medium pop.
-
tjhooker464
őstag
Melyik az a szerver ahol sok hun van bloodsclap on kívül? ÉN nem találom a zenedar nevü szervert.
Ki kéne próbálni ally oldalt is.
-
Hruzak, az élő halott mágus a síkságot kémlelte üveges tekintetével. A talaj minden lépése alatt megszürkült. Mögötte halkan Undercity neszei hallatszottak.
A pusztaságot sokféle lény lepte el. Sárkányfiókák röpködtek, vaddisznók szaladgáltak, nem mutattak aggresszivitást a varázshasználó felé. Egy fura lényt is
látott Hruzak ami nem illett a képbe, egy tigrist, de gondolta hogy csak az elméje játszik csalfa játékot vele. Leült, kellemes helyet talált, hogy a varázsszavakat gondolataiban is átgondolja. Azoka melyeket mestere tanított neki.
A szél furcsa hangokat hozott, hangokat melyet nehezen ismert fel, hangokat, melyek elf nyelven szóltak. A következő pillanatban indák csavarodtak a kezei és lábai közé. Nem tudott mozdulni. Hirtelen a fejébe nyilalt a felismerés, a tigris egy druida volt. Szidta magát, hogy nem ismerte fel a jeleket, melyeket mestere sokszor említett. Nem volt mit tenni. Harcolnia kell. Elkezdte formálni a szavakat, miközben tekintete a támadója irányába fordult és a következő percben egy tűzlabda csapódott be a hegyes fülübe. Újra mormogott valamit az elf a saját nyelvén és a következő pillanatban a csillagok megvilágosodtak és lecsapott az univerzum ereje. elájult...
Hideg verejtékben tért magához a fogadó szobában, amit bérelt. Ivott egy korty vizet, de émelyítő érzése támadt.nem szerette a városokat...hiszen drida volt. A szabadban a helye. Felvette hát cókmókját és kilépett a fogadóból. Silverrock újra nekivágott Azeroth világának...
Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Kés topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- i7 9700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 600G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- harman/kardon harman kardon Onyx Studio 9 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Flip 7 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Charge 6 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Ps5 Slim lemezes (Garanciás/játékokkal/2 kar)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest