- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
Aktív témák
-
faber24
őstag
Tökéletesen egyetértek ezekkel.
(bár én ha felhúznak,akkor Ragnarosra megyek, ott még lvl 20 vok, nem nagyon tettem még ki a lábam a saját zónákból...és mivel ott asszem legutóbbi felmérések szerint kb. 20-30 lvl 60as van, tehát még fiatal a szerver, nincs olyan élethalálharc.
Azon is jókat borulok ott, mikor hallom, hogy a lvl 35-ösök mennek raidelni...
Elképzelem, mi lenne BS-on, ha egy rakás 20-40es elnidulna valahová raidbe...
Na de az még egy nyugisabb szerver...ha nem izzadtam volna már annyit BS-on, meg nem lenne ott egy rakás újonnan szerzett barátom, bizony én is mennék Ragnarosra...most oda csak lenyugizni járok BS után
[Szerkesztve] -
Tigerclaw
nagyúr
Arra nem is gondoltam, hogy rám kell majd várni, de tényleg igazad van. Tegnap Desolace-n küldiztünk egy partival és muszájból gyalog mentem mindenhova, mert nem volt mindenki druida. Hát tényleg lassú volt. Szóval a hátasra szükség van, belátom.
A leatherworkingem 221/225, így tegnap este megpróbáltam átmenni Hinterlandra, mert állítólag ott van valami trainer, vagy küldi. Eltévedtem és valahol a plagueland-en lyukadtam ki, aztán már nem kerestem tovább. Érdekes, hogy a plagueland-en (asszen eastern volt) alig van valami. Persze nekem mind halálfejes, de kevesen vannak.
Hova kell menni? Aerie Peakre?
Annyi gondom van, hogy a leatherworkingem erősebb, mint ami a szintem.
Mivel elsősorban magamnak készítek armort, így olyan kellene ami intes, spirites, stamos cuccokban jó. Talán a Tribalt emlegették máshol, de nem tudom igazán. -
Tigerclaw
nagyúr
Ha meg is lesz a megfelelő összeg 40-re biztos nem fogok rá költeni. Nem lenne szívem a nagy nehezen elköltött pénzt egy hátasra elkölteni. Nem sietek sehová
Fegyvereket nézek minden nap az AH-ban, de még nem találtam semmi használhatót. Legszivesebben valami jó tőrt, vagy ökölfegyvert szeretnék, de instance-ban valszeg hamarabb fogok találni. Teganap láttam egy 40-es druidát, akinek jóval gyengébb staff-ja volt, mint nekem 25-ön. Ha neki megfelel, nekem is meg fog felelni egy nem épp up to date fegyver.
AH-ban inkább ritka hozzávalókat próbálok elcsípni olcsón a receptekhez, meg ritka recepteket. Mivel bőrműves vagyok, eszembe se jut armorokat venni.
Szóval nemtom mire fogom elkölteni a pénzem.(Bár a tanulás is eléggé tudja apasztani a számlámat)
Egyébként nincs valami quest, amire olcsón adnak hátast? Miért van hogy a pala és a warlock ingyen lovat kap, mások meg nem? -
faber24
őstag
Kösz..nem érzem magam buzinak...amúgy a warlock vagy akármelyik másik human férfi is úgy fut, amíg nincs köpenye, ami eltakarja...
Megjegyzem a talentek nem haszontalanabbak mint más kainál...csak meg kell ismerni, mi mire jó...
És nekünk legalább nem kell 40en elbaxni 90g-t a lóra...(habár a spellekre 40en 10g-t hagytam csak ott, és még AH közelébe se mentem, hogy vegyek vmi normális plate cuccot) -
faber24
őstag
Mondjuk van. Pl. én. Bár még csak pár napja vok HoCM, de azért mondhatod...
Mellesleg én azért tettem őket KOS-ra, mert jó tudni, ha közel vannak...amúgy Arxból még csak 1-2 szer vertek le...szóval oda nincs flame...HUNCorphoz meg: én koslistára teszem, aztán isten majd kiválogatja a jókat közülük...ha vannak...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Tigerclaw
nagyúr
-
faber24
őstag
Tudom, hogy a gankelés mindkét oldalon népbetegség.
Azt azonban nehéz elhinni, hogy véletlen, vagy kisegíteni volt ott annyi horda SMnél...eddig ahányszor voltam, mindig legalább 1-2 lvl ??-t láttam. Az meg elég valószínűtlen, hogy egy szövis party átgaloppoljon SMig, pusztán azért, hogy ott szemétkedjen 1-2 hordival, mikor nyilvánvaló, hogy a hordás 2 perc alatt hív erősítést, mig a szövisnek a legközelebbi segítség SSból, 3 megyényiről jöhet...
Én merem állítani, hogy SM-be csak questelni járnak szövisek, és én ahányszor mentem, ha hordást láttam, levegőnek néztem...
Most tényleg..nem emlékszem, hanyas vagy...de te pl. elmásznál Gnomeregan elé, szöviseket szopatni? Nem volna sok értelme, mert ha leütsz egy kb. 25-30as szövist, az seperc alatt hív IFből annyi embert, hogy mindjárt a kembert kempelnék...Egy szövisnek kb. ilyen hely SM...
SVban meg én nem nagyon tudom, hogy tudna allys kempelni...ha meg is próbálná egy, szvsz fél percen belűl Grom'gol teljes népessége a nyakán liheg...ez a Nerzinger Exp. Campnál inkább horda népi rítus...multkor 1 órán át nem tudtam a rohadt questadóhoz jutni, mert néhány mókás tau meg ork ott lihegett...a végén meguntam és inkább áttéptem aratira...persze SVból kijutni északra is vagy 15 perc volt...és nem azért, mert lassan mentem... -
faber24
őstag
Azt azért vitatnám, hogy a palák többet gankerkednének mint bárki más. Én mikor először elgyalogoltam Desoalceba, keresztül vágtam a Stonetealon Mountainen...akkor voltam lvl 34...az meg ugye ha jól tudom, 20-30 area...tehát tele volt ilyen szintű hordásokkal.
1 et sem vágtam le, pedig voltak 28-29 körüliek is, aki gondolom még értek volna HK-t is. És nem lett volna gond egyikel sem, azzal a harcossal sem, aki épp egy 23-as pókkal küzködött. De minek legyek g**i, gondoltam...
Én inkább azon csodálkozok, hogy sok sújosan szeretethiányos fogytékos hordásnak mennyi ideje van...Scarlett Monastrey előtt tegnap is nemtudom hányszor táporoztak az instanceok előtt a ??ből itélve min. 47-48 as hordások, allysokra vadászva, akik arratévednek...képesek voltak fél vagy több órákat is ott dekkolni... -
Tigerclaw
nagyúr
Milyen recept az? (én is bőrműves vagyok)
A thottboton rákerestem a receptekre, de egyikhez se kellett brilliant scale, pedig a neve alapján jó cucc lehet. Egyébként a stonetalon mountainban dobta egy olyan repülő izé, nem jut eszembe a neve, Nem prydewing, nem hárpia, hanem olyan nagyszárnyú sárkányizé, talán Wyvern Matriarch olyan 28-as szintű. Érdemes vadászni ezekre a matriarch-patriarch titulusú lényekre, mert érdekes dolgokat dobnak. -
zölcsi
tag
na ez biztos nincs így mert duálban egy csomoszor jácctam nálam joval-joval magasabb szinűvel mert valami varázslatot akart rajtam kiprobálni én meg közben lööhettem és jött lebelőlük
na meg aztán lehet hogy segítettt az a gyerek aki ott volt de nem hiszem mert azt csak észervettem volna ha csinál valami
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Hát lehet, hogy azért...egyébként nem zavart...darabig szellemként mászkáltunk a fák között meg a vízben, főleg amíg letelt a rez sicknes...aztán visszaváltoztunk, akkor már csak 1-2 kósza hordás volt a környéken (pechjükre).
Egyébként én nem hibáztatom őket...csak kihasználták, hogy 25% volt a sebzésünk...én mindenesetre nem szoktam maradni a hulláknál, minek?Csak odacsődíti a haverjait...
Manát tölteni kicsit arréb biztosabbb...ja, meg a teljes sztori kb. úgy néz ki, hogy mi 5en voltunk, res sickneszesen, kb. öten vertek le, Exöszájz meg 1-2 másik csak ez után jöttek, de gyanús, hogy kb. 7-8 hordás a frissen leölt 5 allys hullája felett kezd manát tölteni...
De én nem lázadok...ez a honor rendszer ilyen...
Még mindig inkább ez, mint amikor leszálok SS-ban a griffről, és már azelőtt levágnak, hogy akár csak megfordulnék...
[Szerkesztve] -
-
Tigerclaw
nagyúr
Na igen ezt már én is meg akartam írni. Az úgynevezett hősök akik a sok pontjukért külön jutalmakat is fognak kapni a legnagyobb bunkók a játékban. Lehet hogy rossz az angol szótáram, vagy azóta nyelvreformot hajtottak végre a tengerentúlon, de én úgy tudtam hogy a honour azt jelenti becsületes. Hála a blizzardnak a legbecstelenebb játékosok lesznek a topon és ez tuti. Arról nem beszélve hogy még mindig óriásiak a különbségek az osztályok között. Úgy néz ki, hogy a blizzard programozóinak vannak kedvenc osztályaik és olyanok amiket csak muszájból tettek a játékba.
-
Tigerclaw
nagyúr
-
d-boy
senior tag
Jó, lesheepeli az állatodat, Te meg közben 2 lovésből megölöd... Ennyi a mage
Én egyszer a 36-os warriorommal dueleztem egy 37-es mage-el... Addig tudott ütni mig oda nem értem mellé, addig leszedte fél életemet, utánna 2 ütés, és térdelt
Ja és lanyoo:
ha jól tudom a sheep a beast-okra hat és a humanoidokra. Mivan ha másmilyen állata van? Van egyáltalán másmilyen?Mert akkor nem hat rá a sheep...
[Szerkesztve] -
DopeBob
addikt
Nekem konnyen
Uldamanban találtam egy fulbevalot fél nap alatt elment 50Gs BUval AHban kértem kolcson mert már csak 8 hiányzott és már meg is van :]
Bővebben: link
ez volt az
5en dobtunk és van egy gyerek komolyan mindig mindent Ő nyer4.nek dobott 93mat.... már szidtam mint a bokrot nyomtam egy rollt és 94 lett
-
Tigerclaw
nagyúr
Legdélebben Ashatanar-ban jártam, oda már Griffel is át tudok repülni. Egyébként még inkább szövetséges területen maradok, mivel itt is van elég küldetés, és itt is kapunk a jóból eleget. Tegnap este 2 óra alatt kb. 18-al nőtt a HK-m. Sajnos három lvl 25 körüli hordás (sámán, druida és tolvaj) nagyon kitartó volt. Utálom a láthatatlan ellenfelet. Míg az egyiket támadom (én 19, ő 25) a másik hátúlról kivégez. Egyébként nem panaszkodok, jó szórakozás volt.
-
Tigerclaw
nagyúr
-
tjhooker464
őstag
Hát sajna vannak ilyenek. A másik, hogy ezek csak alliance oldalon vannak. Fórumokon se találtam olyan utalást, hogy hordánál lennének ilyenek. Ha van akkor szóljatok pls. Csak mert érdekel. Ja és bloodsclap on ha lehet.
Amúgy háború van és ez az egyik történeti szál. A másik meg, hogy felneveld a karaktered. De ha lefordítod a küldiket akkor láthatod, mindegyik egy kis külön kaland amiböl összeáll a pártfogoltad élete. De ez a szép, hogy mindenki maga dönti el megtámadja e a kissebbet vagy nem. Szabadság. Amivel mindenki úgy él ahogy akar. Szerintem nem lehet elítélni ha valaki kicsiket öl. Most ha egy katona irakban szembetalálkozik 40 évesen egy 22 évessel és fegyvert lát a kezében lelövi. Miért? Mert lehet, hogy az a 22 éves lelövi a 20 éves újoncot aki a középsulibol került ki éppen.
-
Én is jobban csípem a fair pvp-t de nagyon kevesen tartják be. nem vagyok akkora állat mint, pl tegnap isegyhordás: integettem egy 4 szinttel nagyobb hordásnak ő is vissza, aztán meg elmentem mellette és hátba támadott...ennyit erről...
mindenki azért fizet érte mert jó kikapcsolódás, de ha Téged irritál, hogy levágnak akkor tényleg el lehet menni PvE-re, ott nem fognak ilyen attrocitások érni. (bár nem úgy vettem ki hogy irritál)
hmm ne nevezzem szerepjátéknak? akkor fps?stratégia? vagy mi? figy, az nem az én gondom hogy Te nem tudod beleélni magad a játékba. igaz nehéz is, mert az emberek 99% nem ezt teszi.gondolok itt a mennyi xp kell a lvl uphoz tipusu kérdésekreamit mellesleg én is szoktam de a karakterem meg az ott lévő cset ablakok külön-külön világ, remélem érted mire akarok kilyukadni
mondjuk Dope-pal soxor váltunk levelet a játékban és mindig elmondjuk egymás kalandozásait persze ahogy a karakter megélte azokat.
Nyilván nem vagy akkora sült paraszt, hogy az utcán lecsapkodod a kisiskolásokat - ez tetszett
a következtetés amit azután irtál az meg arra vezethető vissza, hogy minden ember más és más, ezért vagyunk emberek. én is úgy kezdtem hogy nem fogom cseszegetni a kisebbeket, ezt Dope is megmondhatja mert beszéltem neki rola játékon kivül. De hát amit a hordások műveltek velem, és nem csak velem, azzal kezdett betelni a pohár és hát be is telt ugy lvl30ig
már csak annyit tudok mondani hogy háború van... -
DopeBob
addikt
Te is rosszul látod a helyzetet... ez egy szerepjáték... én pedig beleélem magam... nem tudom miért baj az, hogy ugy jtászok hogy a hordások ellenségek... nincsen ebben semmi kocsogség (nem gyakok le én sem mindenkit.. aki szurke azt eleve nem ill ha harcol vagy afk akkor sem) de igenis nekimegyek mert _ellenség_! Pont ezért mentem pvp szerverre és nem pvere illetve akit ez zavar az rosszul választott szervert
-
-
de itt a bibi hogy nem fog.
mindenki a honor rendszer bevezetésével arra gondolt hogy ha lecsapsz egy low lvl-es ellenfelet, playert, akkor kapsz DHP(dishonor point)-t de nem
nem jár semmiféle büntetés érte.
akkor jár bünti ha low lvl-es npc-t csapsz le...
nem értem a blizz-t, jobb lenne azt is belevenni amit kihagytak és fennt leírtam... -
Kraptor
őstag
Nekem az elején volt egy kis csalódás, de a pvp az elég jó. Potionok vannak és azokat harc közben is lehet inni, majdnem ugy néznek ki mint Diablo2ben. A harcból eltudsz menekülni, de mondjuk nem úgy mint EQ2ben, ahonnan segíítségért kiabálsz és tudsz szaladni. Roguenek van olyan speckó mozgása, ami az ellenfelet megbénítja 25secre és megbontja a harcot, tehát tudsz szaladni, gondolom a többinél is van hasonló. Az osztályok egy kicsit nem lettek nagyon kiegyensúlyozva, mert én a lvl10es roguemmal eltángáltam lvl12-es varázslókat és lvl11-es harcosokat, ez egy kicsit fura volt, de ez csak jobb nekem
Nekem ami nem nagyon tetszik az a grafika, akárki akármit mond ez eléggé gyenge grafika, nem azt mondom, hogy nem stylish, de egy kicsit gyenge, főleg ha EQ2höz hasonlítom.
Eddig okésnak tünik a játék, csak poz élményem vam mióta kipróbáltam, tehát a kezdeti csalódottság az halványodik. Kraftelés így első ránézésre nem nagyon tünik összetettnek és vannak jobb krafteléses rendszerek de a pvp az nagyon jó a játékban. -
No akkor válaszolnék Neked
reggel már nem volt erőm
Első bekezdésben egyetértek.bár a poligonszámot illetően van némi fenntartásom. nemtom hol láttál nagyobb poligonszámot, mivel mmorpg-kben nem az elsődleges szempont szvsz.
Diablo2-höz rohadtul nem lehet hasonlítani. Semmilyen tekintetben. mész és csapsz...hát nemtom, itt lehet azon kívül még bányászni, kovácsolni, herbálkodni, és még sorolhatnám a szakmákat. a dio2ben meg csak mész mint az állat fejjel neki a falnak...(tudom mert elég sokat dio2ztem, egyik kedvenc játékom)
a harcot nemtom miért rontották el...épp jó hogy harc közben nem tudsz inni, meg varázslatot is elrontja ha megtámadnak. Te tudsz inni miközben a sarkon jol megvernek? sztem Te sem...A 2 ellenfél oks, ezért nem úgy kell mennni mint dio2ben, hanem kicsit megfontoltan, merre indulsz el és merre nem. a harcbol igenis el lehet menekülni. én már soxor menekültem el mikor 5 pok rohant felém
pl: a druidának van a reju-varázslata amihez nem kell állni hogy varázsolja, hanem magadra küldöd és x mp-ig x hp-t gyogyit. vagy a paladinnak is van olyan aurája amit felhuz magaköré és 6 mp-ig (1szintetn) nem szenved el fizika és mágikus() sebzést, de ő se támadhat, ez pont menekülés varázs.
a harc meg pont a dio2ben volt monoton gombnyomkodás. be tömegbe és chain lightning vagy 6szor és mindenki fexik.
a csapkodás közbeni varázslásrol fentebb szoltam. kimozgás, meg soxor van nálam olyan hogy ''Dodge'' azaz ''félreugrik'', meg az ellen is szokott ''miss''-elni, eltéveszteni az ütést.
Mindenki nyomja a maga leghatásosabb támadását, ami egymásra ható spell van, az alig ér valamit. ezt nem értem
azért találkozol azonos szintü karakterekkel mert szombaton kezdődött a teszt.
a tápos varázslatk meg hát igen...ki igy ki ugy...Te pontosan azaz ember vagy aki 3 nap alatt lvl80...
tárgyak osztásánál ugyancsak tápos karik elkerülése végett van sztem, ami jó.
A tanulható mesterségek jó ötlet, de valszeg csak pénzszerzésre lesz jó. Ahhoz hogy jó dolgokat készíts biztos unalmasan sokat kell foglalkoznod velük.
valaki élvezi hogy nem 2 nap után tudsz mithrill páncélt csinálni...ez egy példa volt
és a végén is ismét megbizonyosodtam hogy ''Te pontosan azaz ember vagy aki 3 nap alatt lvl80...'' idézet magamtol.
dio2ben csak mentek többen és gyilkoltok mint a hülyék. egy idő után rohadtul meguntam...
a lényeg hogy a WoW-ot nem lehet Diablo2-höz hasonlítani semmilyen tekintetben. na jo Blizzard csinálta mind2-t
sztem a WoW marha jó lett.skill pontok is ugy jo ahogy van. kis szinten még nemtudja a user hogy mit akar fejleszteni és igy el is lehet rontani rendesen a karit, ezért jo 5let hogy csak lvl10 után lehet pontokkal variálni (én még nem tartok ott de rövidesen eljön az is)
griff hátán ülni csodálatos élmény voltés azon gondolkozom hogy modemes létemre megveegyem és fizessem a havidíjakat
na ennyi voltam
lanyoo remélem nem bántottalak meg semmivel, ez csak az én vélményem volt dio2 vs wow, és a jó mmorpg-vel kapcsolatban.
mod: még egy gondolat. orohadtul tetszik hogy tele van élettel az egész környék! madarak csiripelnek, őzek, nyulak járkálnak mindenefele.egyedül eddig halakat nem láttam a vízben.
[Szerkesztve] -
bullseye
addikt
hmm. szerintem neked simán nem való az MMORPG és passz.
A harc egy szint felett már kicsit taktikusabb, a szakmáknak meg pont az a lényege, hogy az ember nem gyak addig is, és magas szinten mókás (sőt, egy darabig alacsonyan is). ez a crafting...
Én csak USA betában voltam, de ott a potion-ök működtek, és valóban ritkán estek igazán hasznos cuccok, de a haszontalanok árából mindíg futotta jó felszerelésre. és 2-3 ugyanakkora szintű lény nem volt probléma se a paladinnal, se harcossal, se vadásszal, se warlockkal, sőt 2 szinttel magasabból is benézhetett 2, általában túléltem (kivéve Hunterrel, pet nélkül)
A jelenlévők száma tréfás kérdés egy olyan játékban, ahol töb százan vannak egyszerre, az SWG erre kifejlesztett egy félmegoldást, ott meg az a baj... -
d-boy
senior tag
Hát ha meguntad, akkor add kölcsön az accodat, mert haverom megőrül
Ezek végülis igazak, amiket mondasz, de ennek ellenére nálam nem tülnek olyan zavarónak. Élvezem a játék minden percét.
Azt meg ne várd el, hogy a szörnyek olyan erősek legyenek ahányan egy team-ben vagytok. Ezt egy olyan játéban, ahol egyszerre több ezren vannak szerinted hogy lehetne megvalósítani? Mert szerintem sehogy.
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest