- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
faber24
őstag
-
faber24
őstag
Tökéletesen egyetértek ezekkel.
(bár én ha felhúznak,akkor Ragnarosra megyek, ott még lvl 20 vok, nem nagyon tettem még ki a lábam a saját zónákból...és mivel ott asszem legutóbbi felmérések szerint kb. 20-30 lvl 60as van, tehát még fiatal a szerver, nincs olyan élethalálharc.
Azon is jókat borulok ott, mikor hallom, hogy a lvl 35-ösök mennek raidelni...
Elképzelem, mi lenne BS-on, ha egy rakás 20-40es elnidulna valahová raidbe...
Na de az még egy nyugisabb szerver...ha nem izzadtam volna már annyit BS-on, meg nem lenne ott egy rakás újonnan szerzett barátom, bizony én is mennék Ragnarosra...most oda csak lenyugizni járok BS után
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Ez végülis a te döntésed, hogy itthagyod, ezért nem is akarok beleszólni.
(Szerencsére én nem toltam más MMORPG-t, mert még csak fél éve van netem otthon),
De szerintem a világ ugyan mutat jellegzetes vonásokat a Diablóval - ami szégyen, nem szégyen nekem WoW előtt a kedvenc játékom volt még így 6 ével a megjelenése után - de azért annál sokkalta jobb, és egy teljesen más kategória, na.
Ha neked lennék, én még adnék időt a gémnek, vagy megnéznék tényleg más szervereket..ahol nem a hentelős pvp-harc megy (mondjuk én már kezdem megszokni). Keresshetnél JÓ guildet, sok barátot. Én mikor elkezdtem játszani, senkit sem ismertem, egy barátom sem játszot (na jó, azóta 1 ember megvette a barátaim közül), most mégis kb. 30 ember van a friendlistembe, és akkor a guildet még nem is vettem. Ugyan csak a játékban - és ezt nem keverem össze a való élettel -, de rengeteg barátot kerestem. És jól esik, mikor mondjuk olyan emberek, akikkel akár egy hónappal ezelőtt voltam instanceban, vagy akárhol, hívnak, hogy guesteljünk-instancozzunk megint...
Nem ismerem nagyon az MMORPG-k világát, de szerintem a WoW a töménytelen mennyiségű hibája, meg a hogy kezd lassan tömegjátékká válni, ennek ellenére nem egy rossz játék.
Na mindegy, én CSAK JAVASLOM, hogy adj még időt...15-20. szinten én se nagyon találtam még a helyem, guildet is alig...barátom se volt még ennyi...Összerázódsz majd...
De ha már döntötél, akkor mindezt hagyd nyugodtan figyelmen kívűl...
Uff, beszéltem -
faber24
őstag
Ez szerintem mind hack. Nem vagyok nagy hozzáértő, de ha valamelyik karakter maximális 60lvl-nél 255 lvl, az valahogy nem természetes...
Az meg, ha valakik ilyen fegyverekkel mászkálnának, akkor valószínű ök lennének az Azerothra szállt istenek, és Onixia elbújhatna szégyenében valamelyik állatkertbe, mert ezekkel a terminátorokkal szemben nem sok esélye lenne... -
faber24
őstag
-
faber24
őstag
válasz
tjhooker464 #4911 üzenetére
Én még nem vagyok magasabb szinten
Területre ható varázslat amiről tudok, az a consecration...ami sajnos nem egy nagy szám...de hát a pala inkább harcos mint caster..ilyne téren nem is kell sokat elvárni tőle...
Egyébként én inkább elöl szoktam harcolni, utálok healelni, csak akkor, ha valamiért az elsődleges healer nem tud gyógyítani...meg: tudom, önzőseég, de magamat, hogy ezzel is tehermentesítsema healert.Meg arra szoktam figyelni, hogy a szökdösőket visszatartsam (van erre egy pecsét, amit lehet judgementelni, vagy ott a hamer of justice). Amúgy a másodlagos healerség mellett a pala leginkább a blessingjei miatt csapatjátékos. De egy kicsit olyan mindenes is. Nem gyógyít úgy, mint egy pap, és nem olyan jó tank, mint a harcos, de kicsit mindkettőnek tud segíteni. -
faber24
őstag
válasz
tjhooker464 #4909 üzenetére
Egyetértek. (bár nekem a 2 és az 1 kezes fegyveremnek megegyezik a sebessége)Elsősorban én is pajzsal nyomulok. Csak mostanában észrevettem, hogy ha nincs warior a csapatban, és intenzívebben kell tankolnom, jobb, ha a 2kezest használom. Meg amúgy is úgy osztogatom a talentet, hogy valamennyire jó legyek 2 és 1 kezesre is. Persze ez azt jelenti, hogy nem vagyok olyan erős, mint egy full retrib pala, és nincs akkor a védelmem, mint egy full protection palának, de hát ha valaki mindenben jó akar lenni, az a végén semmiben sem lesz a legjobb.
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
válasz
tjhooker464 #4906 üzenetére
Dreamex: igen, RFD az Razorfen Downs.
Biztos jó a 29 DPS, de nekem a kétkezesem 38 DPS-es, az 1kezesemé 30...és most vagyok 40es, a kétkezesem min. szintje 39, tehát azt még csak nemrég használom.
Az a boss meg dögöljön meg: tegnap dobott egy cloth fejest, meg egy lether melvértet...három paly volt szomorú, egy mágus meg egy rugó meg örülhetett.
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
válasz
Tigerclaw #4901 üzenetére
Én általában elsősorban páncélt, másodsorban fegyvert szoktam venni. Néha alapanyagot.
Fegyvernek most Mograine's Mightot használom (2h mace), ezt a Scarlet commander dobta, vagy 1h kard(Sword of serenity), ami a SM-beli questből van, és egy pajzs, amit AH-ban vettem. -
faber24
őstag
válasz
tjhooker464 #4899 üzenetére
Igen, már én is ezt csinálom...csak: SM-t már kb. 4x végignyomtam, Uldaman vége túl kemény még igy 40-en, RFD-t meg tegnap este nyomtam először, és nevetségesen könnyű volt ( a felállás: 40/41/42/41/43 lvl)...csak egyszer halt meg 2 ember, mikor kb. 8 mobot(köztük vmi idézőt) magunkra húztunk...
...szval asszem a jobb instanceok még váratnak magukra...
-
faber24
őstag
válasz
tjhooker464 #4896 üzenetére
Ez mondjuk tény. Én vagy buyoutal veszek (általában nincs olyan nagy különbség, de lehet, hogy csak én látom így), vagy ha csak licitálni lehet, akkor esetleg licitálok, ha már csak short a hátralévő idő..de ez ritka...
Multkor is kinéztem egy jó kis kardot (jó, mondjuk nem volt olyan hatalmas upgrade, de jól jött volna), és kétszer licitáltam rá...mikor harmadszor is felűllicitáltak, és még mindig long time volt hátra, ráhagytam...annyit nem ért..instanceban előbb-utóbb úgyis jobb esik...
Szvl most már kerülöm az AH-t, mert nagyon viszi a pénzt...hopp, egy jó páncél: vegyük meg...áh...nézegetem a lila cuccokat is a maguk xxxxg-s árával...nekem meg van vagy 30g-m...majd ha 60 leszek, és már nem xp-ért hajtok, hanem sok időm lesz farmolni-professional foglalkozni-stb, akkor majd gyűjtök ilyen extra felszerelésre...addig meg jó nekem az is, ami lootból jön kék, vagy AH-ban nem csillagászati árú
Persze jó volna egy ilyen:
Bővebben: link
de miután elolvastam a thottboton, milyen quest kell hozzá, letettem arról, hogy jó darabig ilynem legyen...még ha 60-at el is érem...
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
válasz
tjhooker464 #4890 üzenetére
Az végülis nem is rosz...
Nekem most pajzsal(+1380) és úgy, hogy a sisakom plate (kb. +80), a többi cuccom mail, 3709 az armorom. Tehát ha csak mailban lennék, és mondjuk nem volna pajzsom, akkor lenne 2200-2300 körül...
Eddig azt hittem, a bőr sokkal gyengébb...Ha csak 300-400 a különbség, az még ok...
-
faber24
őstag
válasz
tjhooker464 #4887 üzenetére
Tényleg...bőr páncéllal, mondjuk pajzsal mennyi körül van az armor, ha mondjuk full fel vagy szerelve?
Tehát pl. mennyi volt a sámánod armorja, mielőttt váltottál? -
faber24
őstag
Ez az alakhazam tele van csupa bölcsességel:
Egyik kedvencem:
How come a Warhorse can't be summoned or used in combat? Perhaps it should be called a Peacehorse instead... [Submitted by: Tramapolean of Uther]
(vagyis: Hogy lehet, hogy a harci lovat nem lehet megidézni vagy használni a harcban? Talán inkább békelónak kellene hívni...) -
faber24
őstag
válasz
Tigerclaw #4880 üzenetére
Tudom, hogy tud csinálni mailt...valamelyik nap guildtársam a guild-csatin mutogatta a bőrművesként készített mailt (asszem vmi murlock-pikely vagy mi vlot az alapja). Végül is nem rossz, ha a sámán nem csak addig tud magának rucikat csinálni, amíg bőrszerkóban jár, hanem még utánna is.
-
faber24
őstag
Más: viccesek a blizardosok fegyverelképzelései: az még hagyán, hogy láttam egy macet vagy axe-t (már nem emlékszem, mi volt, csak azt tudom, hogy 2h volt), ami egy kapa volt...
De mostanában azon az 1h macen pörgök, ami tulajdonképp valakinek a korsója, olyan, mint egy üres sörös kupa. A poén az, hogy két embernél láttam eddig, (egyik Gamling), a másik egy haverom, akinek a karaktere a Jughead (jug=korsó, kancsó) névre halgat...mit mondjak, nagyon találó... -
faber24
őstag
LoL. Petie, te, mint alchemy-vel foglakozó: megéri? Ne váltsam le a sámánomnál enchantingra vagy ne áljak át a nyúzás-bőrművesség kombóra? Dilemmában vagyok...tudom, hogy magasabb szinten egész jó kotyvalékok lehetne, már az első 1-2 is tetszik... de nem tudom, kifizetődő-e?
-
faber24
őstag
válasz
Tigerclaw #4855 üzenetére
Ugy-e, ugy-e?
És gondolj bele, hogy 40 szinten keresztül nincs más lehetőséged, csak gyalogolni. No travel form, vagy hasonló...nem tudsz elfutni, ha gáz van, mert minden szörny.hordás-akárki utolér. Nem érsz utol egy menekülő hordást sem, aki nyúlcipőt húz, mert te csak cammoghatsz utánna.
Tehát szerintem se érdemli meg a paldin, vagyis a LOVAG a lovat... -
faber24
őstag
Szerintetek érdemes a sámánomnak átnyergelni herbalism-alchemy-ről skinning-letherworkingre?
Nagyon gondolkozom...még nem vagyok nagyon skilles, úgyhogy most még lehet, hogy váltanék...de megéri? Lesz több zsé abból? Már persze ez a ragnaros-i karim... -
faber24
őstag
válasz
Wolverine #4841 üzenetére
Nem próbáltam még ki az UD rugómat BG-on...fogalmam sincs, hogy osszam a talentjeit...de most nem is nagyon fogok vele foglalkozni...a palám végre átnyergelt a lovassághoz a gyalogságtól, és most instnce ezerrel..főleg RFD, mert ott még nem volatm..de Ulda is meg SM...
Végre nem kell 20 percekig gyalogolnom SS-SM között...és a platre is kell a zseton...
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Csak kiváncsiságból: Maraudon az merre van?
-
faber24
őstag
Pedig milyen szép volna, ha örökké tartan...kár, hogy amíg nem tudnak sebezni, addig ütni sem tudok...
Bár van egy másik pajzs is, ami alatt tudok ütni, sebezni meg asszem nem tudnak...de az rövidebb ideig tart, és a támadási sebességem azalatt 50%..mint egy reumás egér...
De van egy 3. pajzs is, azt azonban csak talentből lehet megszerezni, és mivel én átrendeztem a talentemet, és legtöbb most Retributionon van, nem Protectionon...kb. 55 szintnél asszem lesz annyi a Protectionon is, hogy az is meglegyen (rohadt consecrationért elment sok pont Retribre), az 10 mp-ig tart, és nem veszi vissza a sebességet, és asszem részleges sebezhetetlenséget ad (valaki high lvl pala cáfolja-erősítse meg)...ráadásul annak a cooldownja is vmi pár mp, tehát gyakran használható (bár gondolom, manazabálló) -
faber24
őstag
válasz
Tigerclaw #4821 üzenetére
Palának nincsen travel form...40ig gyalogoltam, mikor a druidák már 30 szintnél kapnak +40(asszem)%-ot, a sámán már 20nál spirit volfot...a vadász meg aspect of cheetatht...szval szerintem megérdemlem a pacit...az előbb felsorolt kasztok mind olcsón jutnak sebességhez...
Jó, mondjuk a harcos vagy pap ezirányú elhagyottságát ne feszegessük...ők is megérdemelnének vmit... -
faber24
őstag
Kösz..nem érzem magam buzinak...amúgy a warlock vagy akármelyik másik human férfi is úgy fut, amíg nincs köpenye, ami eltakarja...
Megjegyzem a talentek nem haszontalanabbak mint más kainál...csak meg kell ismerni, mi mire jó...
És nekünk legalább nem kell 40en elbaxni 90g-t a lóra...(habár a spellekre 40en 10g-t hagytam csak ott, és még AH közelébe se mentem, hogy vegyek vmi normális plate cuccot) -
faber24
őstag
Most néztem, a BS-on a legnagyobb páncélja egy ork harcosnak van:
Azonban az összes szerver közül (legaábbi akiknek az adatai a Wowrankingson vannak) egy NE druidának a legnagyobb a páncélja (tegyük hozzá, hogy 4 tárgya is lila)
Bővebben: link -
faber24
őstag
Találtam egy olyan Sisakot(coronet), ami mail, és +24-et ad a nature spell damagehez...
Most ez kinek lehet jó? Hiszen aki mailt tud használni (paladin, hunter, warior, shaman), azok egyike sem használ nature spellt...vagy esetleg a sámán igen? Az elementális varázslatok nature spellek?
Tuttomal druidának vannak nature spelljei...De neki meg nem lehet mailt hordani...
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
válasz
Tigerclaw #4812 üzenetére
Bőrpáncélnál talán sok. Nekem pajzs és buff nélkül 2000, pedig még mail cucaim vannak...elértem a 40.et, úgyhogy csre platre, az kb. meg másfélszerezi, a pajzsal együtt buff nélkül kb. olyan 4000-5000 között lesz az armorom...ha megy a devotion aura, az még +kb. 300, tehát azért elég magas lesz...nem tudom, bőr cuccoknál milyen armorok vannak..de plate armor rulez!
[Szerkesztve]
Gondolom neki azért ''csak'' 3000 az armorja wariorként 42-n, mert vszleg nem használ pajzsot...de ez csak tipp...lehet, hogy tévedek...
[Szerkesztve]
Jaj...most olvasom..defence?Én armorra gondoltam...
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
válasz
Viktor77 #4794 üzenetére
Én se raktam holyra, csak 5 pontot a spiritual focusra - így nem nagyon tudják megszakítani a healjeimet a mob-ok. A többi nem igazán érdekes ott, max. ha nagyon gyógyítani akarsz...de mivel a papot vagy druidát úgyse éred utol a palával gyógyításban, így inkább hanyagolom. Másodlagos healernek jó vagyok kevés holy talentel is.
-
faber24
őstag
válasz
tjhooker464 #4784 üzenetére
Hmm...én az intro alapján máskép értékelném a dolgokat...
''The drumms of war thunder...once again...''
Ez nem annyira a békére utal
Na de ezen nem veszünk össze... -
faber24
őstag
válasz
tjhooker464 #4782 üzenetére
Én maradok a pvp-nél.
Mondjuk lehet, ezért sokan mazónak tartanak, meg sok stresztől-ősz hajszáltól megkímélném magamat, de azért minden idegesség ellenére jól jön az a kis feszültség, ami mindig ott bújkál, mikor contested területen mész...pl.
Persze lehet, hogy majd kezdek egy karit pve-n is, sőt szinte biztos...de azért olyan életszerűtlen lehet, ha monjuk nem vagy pvp-re állítva, és paladinnal ott állsz egy-két nagydarab tauren között, akik nem üthetnek meg, pedig pvp-n már rég kicsontoztak volna -
faber24
őstag
válasz
tjhooker464 #4779 üzenetére
Nekem s van egy ragnaroson, de még nem kezdtem el tolni, lvl1 szegénykém
-
faber24
őstag
válasz
Tigerclaw #4778 üzenetére
Nekem annyi előnyőm van, hogy mivel pala vok, jobb a páncélom, talán annyit nem tudnak egyből levenni.Most még a mail van, de már csak fél lvl, aztán a plate armorban már kicsit nehéz akkorát sebezni(picit erősebb a bőrnél
). Meg ha le is viszik 1/3-ra az életem, pajzs fel, két healing a 9 mp alatt, és már folytathatjuk is.Onnantól meg már nem is tud eltűnni, mert egyrészt van preception, ami ''detect lesser invisibility'', vmint a consecration, mi DoA(asszem ez a rövidítése a területre hatónak), ami sebez minden közelbenlévőt, az alatt meg nem tudnak eltünni.
Mondjuk ezt a gyakorlatban még nem teszteltem, mert még csak ??lvl roguekeal harcoltam.
Mondjuk a druidának azér rossz lehet a rogue ellen, mert ugye a druida is leginkább akkor erős, ha az ellenfelét távolabb bírja tartani (ez ugye a legtöbb casterre igaz), a rogue viszont szinte mindig közelharcra kényszeríti, így nincs idő rootolni, stb.
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
válasz
Tigerclaw #4776 üzenetére
Van benne vmi..ez így tényleg elég hülye rendszer. És ezt most nem azért mondom, mert hú, de sokszor levágtak (mióta STVból elpályáztam, beáltam napi 3-4 pvp elhalálozásra, mondjuk teszem hozzá, hogy az időm nagyrészt instanceokban töltöm)
Csak az tényleg vicces, hogy egy lvl 5-7-9 szintel azalatti lemészárlása valakik szerint becsületes... -
faber24
őstag
Hát ja. Én próbálok lefelé nem lemenni -3 lvlt(pl. nem nagyon megyek neki 35-nek, ha én 39 vok, csak ha betámad). Felfelé meg 4-5 nél már esrősen gondolkozok a futáson. Mondjuk olyan csak a legritkábban van, hogy 1-1 ellen párharc összejön. Pedig az volna az ideális, akkor mindenki lemérhetné, mit tud.
Álom összecsapásom az, ahol mondjuk egy megegyező szintű sámánnal mérhetném össze az erőmet. Nagyon kiváncsi lennék, ki győzne? -
faber24
őstag
válasz
DopeBob #4770 üzenetére
Ja, a rugók eszméletlenül pofátlanok...monjuk van is nekik mire.
De tegnap kiéltem magam. 39es palámat, amikor épp mentem SMfelé, Arathin át, betámadta egy 33as rugó. Persze mikor máskor, mikor épp egy gyenge 33as macit gyűrtem. Na mondom, barátom, rába**tál. Levertem a macit, aztán persze a rogue látta, hogy nagy neki a falat, kezdtt futtni. Vesztére. Kicsit lemaradva jött a partym, eből is egy 42es pap. Előlem még el tudott futni, de a pap nyomta rá a spelleket. Aztán végül beértem. Hát, nem volt a dolog kétesélyes.
Na ezt csak azért mondtam el, mert egyes rugók azt hiszik, nem gond nekik a 6lvl különbség. Pedig néha az. -
faber24
őstag
Kevés warior...mert sokan nem értékelik, mivel PvP-ben sok szempontból gyenge.
Attól függetlenül, hogy nekem se jött be a warior kaszt (lvl 12ig toltam egy ork warit, mielőtt ráuntam), azért instanceban nagyon fontos, és azt gondolom, aki tudja megfelelően használni, annak jó kaszt. De ez mindre igaz.Szerintem. -
faber24
őstag
Szerintem másodlagos képességből mind a hármat (főzés, horgászat, elsősegély) fel lehet venni...én mondjuk csak first aidet vettem minden karimmal...nincs türelmem pecázni..mondjuk egy olyan kasztnak, aki nem tud gyógyítani (pl. warior, mage, rugó) alapvető fontosságú a first aid. A többi már rád van bízva.
-
faber24
őstag
Azért a következő dilemmán már én is gondolkoztam:
Bővebben: link -
faber24
őstag
válasz
Darth_Revan #4734 üzenetére
Hát, én ha most kezdeném, inkább Ragnarosra mennék...ott legalább annyi a magyar..és pl. a hordás oldalon lévő klán, amiben vok, már elérte a 210fős létszámot, mind tiszta magyar...
-
faber24
őstag
Mondjuk van. Pl. én. Bár még csak pár napja vok HoCM, de azért mondhatod...
Mellesleg én azért tettem őket KOS-ra, mert jó tudni, ha közel vannak...amúgy Arxból még csak 1-2 szer vertek le...szóval oda nincs flame...HUNCorphoz meg: én koslistára teszem, aztán isten majd kiválogatja a jókat közülük...ha vannak...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Áh..semmiség...csak egy páran ott tanyáztak BB-ben tegnap este...kb. 20 percembe tartott eljutni a goblinhoz leadni egy questet, mert: leszáltam kinyírtak...éledek...levágtak...ez kb. 6 szor. Griffhez vissza ugye nem tudtam menni, mert ők onnan gyönyörködtek a kilátásban...na végül leadtam nagy nehezen (bár a leadás után kb. 10mpig éltem, aztán Spirit healer, és kiléptem..ma meg majd generáljavítás emiatt)..külön köszönet Stormslayernek, aki lvl 42-n képes volt többször is leverni, mikor még a griffről is alig száltam le, vagy ép éledtem...és mindehezt 3 társával...bravo...na mindegy..no flame...
Szval HunCORP => szigorúan K.O.S. list... -
faber24
őstag
válasz
tjhooker464 #4658 üzenetére
Én szerintem kis gondolkozással mindn kaszt jól játszható. Bár mindnek megvan a maga erőssége + gyenge pontja....szerintem...
-
faber24
őstag
Hát, a sámánok nevében jelentem (és kicsit a paladinokéban is)...akad...
shaman-sámán
neki a druidához hasonló spelljei vannak, de fő erősségét a totemek adják, amelyek rövid időre teremtett, különbözö varázs-képességeket biztosító, helyhez kötött és területre ható varázs-tárgyak(ja és ne felejtsük el, hogy tud azért ő healelni is, még ha nem is a paphoz mérten)
palladin-lovag
mint a nevéből is látszik, elsősorban harcos, de néhány varázslattal azért meg van verve, ezek elsősorban a társakat segítő-erősítők, gyógyítók, és az élőholtak elleni varázslatok
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Hát, én abban bízom, hogy majd 1x, a távoli jövőben a horda-szövi viszonyok kiegyenlítődnek. Ha a számok hasonlóan maradnak, előbb-utóbb a szövisek is elérik azt a szointet (legkésőbb mikor mindeki lvl 60 lesz) és szervezettséget, mint a horda.
Akkor jó lesz majd játszani. Mikor csupa 60-asból álló karakter csap össze nagy raidekben, akor jó lesz ez. Most nem annyira, hogy a hordások közt több a high lvl, de ez előbb-utóbb majd változik. Addig is gyúrok, hogy minél előbb ott lehessek a high lvl-ek táborában..és elviselem, hogy mindenféle szeretethiányos kiélje magát. Szeerintem ennyi.szerintem. -
faber24
őstag
válasz
Tigerclaw #4637 üzenetére
Már most hogy érted? Tudom, hogy nem egy kategória...szvsz a Gef! még MXben is egy jó kari, nekem a Vampire:The Masq. előtt szinte mindn játék elfutott vele...de a directix9-et támogató kártyák korában már csak alap...szvsz 2-3k reális érte...én most ezen nem nyerni akarok, mert max. pótkártyának tartom otthon...
Majd McG eldönti, kell-e neki, vagy nem...nekem mindegy...ha picit nyerek rajta, jó, ha nem, és van otthon egy tartalék karim, az se baj... -
faber24
őstag
válasz
Tigerclaw #4605 üzenetére
Nem tudom, én kevésbé vagyok járatos Kalimdorban, de a térképek szerint Ashanvale északra van a Barenstől...úgyhogy ha a sárkányos portal az északkeleti részében van (még sose voltam arra), akkor nem vszinű, hogy az lenne a bg-bejárata. Szerintem valahol a barensre vezető átjáró környékén van a kapu.
Mondjuk az alteraci portalt tök véletlen találtam meg. Azt hittem, vmi olyan átjáróba megyek, mint ami a Stontetalon meg Ashenvale közti, és átjutok hamarabb Hillsbrand Foothillsről Alterac Ruinshoz...bár gyanakodhattam volna, hogy szörnyek helyett törpék őrködnek benne... -
faber24
őstag
válasz
Tigerclaw #4600 üzenetére
''Warsong Gulch is currently in testing and will be available on Public Test Realms within a few short days. To join the fight, Horde should head to the northern Barrens to find the entrance to Warsong Gulch, while the Alliance will find their red portal in southeastern Ashenvale.''
(wow europeról)
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
-
-
faber24
őstag
válasz
tjhooker464 #4592 üzenetére
Oh..hol vagyok én még sámánnal a 40-től...és mivel nagyon alt csk, ezért extralassan fejlődök
de köszi az infót, mostmár kezd összeálni a kép.
(bár most nézekettem a magasabb spelljeit...azért sejtem, miért szeretik némelyek ezt a kasztot, akik evvel játszanak..és miért utálják azok, akik ellene...palával án csak azért utálom őket, mert mindig elszökdösnek, köszönhetően az earthbindnak...)
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
válasz
tjhooker464 #4589 üzenetére
Sámánnál milyen talentbuild ajánlott? Én avval sm nagyon akarok gyógyításra menni, inkább pvp-ben szeretném erőssé tenni...akkor melyik ágát, meg melyik spelljeit érdemes nyomni? Elsősorban közelharcra gondolok, gondolom akkor enchanting-jól gondolom?
-
faber24
őstag
válasz
tjhooker464 #4585 üzenetére
Én egy UD priestet + 1 UD rugót csináltam...direkt nem olyan karit, ami van...az elvenné az új skillek felfedezésének örömét. Mondjuk, nem tudom, mikor fogom a battlegroundst tesztelgetni...most nagyon gyúrok, hogy a palám utolsó 2 szintjét a mountig lenyomjam...
A maradék wow-ra szánt időmben meg a sámánomat tutujgatom, hogy legalább a spiritfwolfját elérje...még van addig 3 lvl...de ha majd beleunok, kicsit megyek feszültséglevezetésnek hentelni rogueval BG-ra...
Tiger: Nem tudom, milyen cuccai vannak...de biztos kapott vami normálisat...gondolom, nem egy alap fehér bunkóssal várják, hogy leigázd Azerothot...
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
válasz
tjhooker464 #4580 üzenetére
Nemár, ahoz újra kell rakni a játékot?Vagy két kliens lessz fent?Nem olvastam ezt a részt, bár én is csináltam 2 karit...
-
faber24
őstag
Tegnap láttam az egyik battleground bejáratát. Alterac mountains határán van, egy barlangban, egy vörös instancebejárathoz hasonló. Azt írta ki, hogy 51+ karakterek léphetnek csak be...bár gondolm most még azok sem, mivel velójában még nem működik.
-
faber24
őstag
válasz
tjhooker464 #4574 üzenetére
Nagyjábol ezt:
A nap gondolata:
''Ha megöl egy druida, azt minősíthetjük természetes okból bekövetkezett halálnak?''
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Minden druidának!
Ezt a http://wow.allakhazam.com/ on olvastam:
Thought for the Day
If you are killed by a druid, is that considered death by natural causes? -
faber24
őstag
Vki súgja meg, hogy a 1st aid trainer hol van Stormgarde Keepben, akinél 150 felett tudok skillesedni...
Nincs kedvem az egészet újra végigverni...
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
válasz
tjhooker464 #4543 üzenetére
Ultimate?
Én pl. CT-t használok, de sok standalone adont tettem még hozzá, meg ezt-azt kitettem belőle...
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
válasz
Viktor77 #4525 üzenetére
Kovács kalapácsot asszem már Goldshireben is lehet venni, asszem valami kocsi mellett áll egy kereskedő...talán a trade suplies vendor a megnevezése...de ez nem biztos, mert már vagy 30 szintel ezelőtt vettem kalapácsot...
Más: kérdésem a druidákhoz; leírnátok, hogy melyik alakot melyik szinten kapjátok? Lehet, hogy 2. altnak indítok egyet..
Megint más: csak úgy lolból nem rendezünk egyszer egy PH-s meeteinget valahol, a szöviseknek (esetlegesen a hordásoknak is, ha nyugiznak) vmi félreeső helyen? Mondom, csak úgy, csak PH-soknak.... -
faber24
őstag
Kicsit megkésett válasz: tudom, hogy számbelileg 50:50 az arány (ha emlékszel, én linkeltem be a realm statusra vonatkozó infót), de úgy van a horda túlsúlyban, hogy több a high lvl hordás, mint szövis...meg vannak olyan klánok nálluk, akik régi CS-s, BF-es klánokból igazoltak át, tehát nem ma kezdték a csapatjátékot, és az együtműködést, ami meg is látszik az eredményeiken.
-
faber24
őstag
válasz
-Jackson- #4498 üzenetére
Nem fogyatékosak a hordásak. Csak annyiban rosszabbak a BS-en, hogy túlsújban vannak.
Természetesen biztos a szövisek is elkövetik ugyanazokat. Én szempontomból annak örülnék, hogy ha már betámadnak, akkor leglább fair módon tegyék. Eddig a legfairebb csatám 1-1 ellen egy nállam öttel magasabal volt.
Abban mi a jó, ha leölsz egy nállad 10-egy-két szintel alacsonyabbat? (most nem rád mondom, nehogy félreérts, nem is a hordásokra, általánosan a játékosokra) -
faber24
őstag
Nem, nem megoldás...de most mit csináljak?Továbbra is legyek rendes, hagyjak mindnki futni (eddig komolyan senkinek nem mentem neki, aki legalább 3 szintel alattam volt, tehát kvázi esélytelen...40en ezt kiterjesztem kicsit), holott engem mindig megölnek?
Már tele van a putttony, és lassan nyílik a pofonosláda... -
faber24
őstag
Ilyen már volt velem is. Lassan kezd bennem is megerősödni az a gondolat, hogy itt semmire se megyek, ha mindig rendes vagyok, meg hagyom, meg ilyenek.
Lvl 40től nem lesz kegyelem. Hulljon a férgese. Olyan 31-2 alattiakat akkor se fogom leverni, de ezen kívűl senkinek sem lesz kegyelem. Miért kegyelmezzek olyannak, aki nekem se kegyelmez? Eddig 2 hordással találkoztam, akik rendesek voltak: Mogul és Qrvadurva. Őket talán nem verem le rögtön. De mindenki más eljátszotta a lehetőségét.
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- ASUS ROG Ally
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Pixel topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest