- Google Pixel topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
Aktív témák
-
boba6
senior tag
nem is volt sz@r tegnap...
Arathor Blacfathom Deeps, már éppen lenyomtuk Lord Kelris-t, dobok az űberf@sza kék Staffra, meg venném fel a fejét erre jönnek a lag hegyek...
nagyon para volt mindenkinek, hogy oda az egész
kb 5 perc után rendbejön, megnyerem a staffot, erre server shutdown in 15min, és persze rá 1 percre már csak 3min volt itt is...
úgyhogy a végéig megint nem jutottam el az instancenek pedig már vagy hatodjára voltam lent
(igaz valójában még mindig kicsi vagyok oda a lvl23,5-el)
Rod of the Sleepwalker
Binds when picked up
Two-Hand Staff
53 - 80 Damage Speed 2.80
(23.8 damage per second)
+11 Intellect
+10 Spirit
Requires Level 24
és fél szint múlva használatomrulez
[Szerkesztve] -
boba6
senior tag
hány karakter lehet egy accounthoz?
és egy serveren belül limitálva van? -
boba6
senior tag
köszi faber+torz on borz
[Szerkesztve] -
boba6
senior tag
Public Test Realm available for Europe
15/05/2005
a WoW Europ hírei között, ez mi a csuda?
------
Petinek köszönöm a reagálást
-----
nem tudjátok hol találom meg azt a listát amin szerepel hogy melyik szerveren milyen a horda/szövi arány?
[Szerkesztve] -
boba6
senior tag
Hali
Petie hozzád lenne kérdésem, hogy a modemes kapcsolatoddal pl. Ironforge-ba be tudsz menni? illetve mikben nyilvánul meg a lassú kapcsolat hátránya?
csak mert kénytelen leszek felrakni a sok utazgatás miatt a notimra a WoW-ot és azzal meg Vodás GPRS-t használok, sajnos a noti sem egy csúcsmodell már úgyhogy lehet lesznek gondjaim... (adatoknál látszik) -
boba6
senior tag
ha vki tud kérem válaszoljon
Night Elfként dual wield class skill-t hol lehet tanulni? ez kell a fletcher(?) fegyverekhez hogy hatékonyabb legyen? (amit kézre lehet húzni: karmok, ilyesmi)
fishing trainer 50-es skill fölött hol van legközelebb?
(se a darnassusi se a rutherani nem tud tanítani 50 fölött)
köszöni szépen a válaszokat Whitehair a lvl19-es Druida az Arathor-ról -
boba6
senior tag
szerintetek hol van Blackfathom Deeps Kalimdorban?
mert a kézikönyv 150. oldala szerint Darkshore északi részén a Kaldorei-es térkép szerint meg Darkshore és Ashenvale találkozásánál
szerintem délen (mivel már voltam is bent) de akkor mi van északon a Ruins Of Mathystra-nál a gödörben? ugyanoda lehetne ott is jutni? (ugyanis volt egy teleport kapu bent a barlangban de vissza kellett fordulnunk mert feloszlott a party) -
boba6
senior tag
tudatlankodok még egy kicsit:
hogy lehet szeparálni a dolgokat a hátizsákban? mármint van 20 earthroot pl egy csomagban amit összegyűjtögettem de abból én mondjuk 5-öt szertnék vkinek odaadni/tradelni, ez hogy lehetséges? -
boba6
senior tag
wow, hamarabb befejezték a karbantartást
kár hogy átteték szerdára, pont az a szabadnapom -
boba6
senior tag
hi
megmondaná valaki hogy találhatók AH-k? és hogy az egyikben berakott cucc csak ott is vehető ki illetve a pénz fel érte vagy hogy műxik ez?
valamint Darnassusban ill. Auberdinben van-e Herbalist trainer mert én nem igazán találtam...
köszi
Arathoron nem kalandozik vki éppen Darkshorenál közületek lvl 14 körül? (mármint szövis)
NightElf lvl14 Druida, Whitehair a nevem
[Szerkesztve] -
boba6
senior tag
megvettem
érdekes volt hozzás 10 napos guest acc is pedig úgy tudtam csak a CE-hez van...
megcsináltam az accauntot végig minden renben még ki is nyomtattam a végső oldalt és mikor próbálok belépni az oldalon:
Sorry, you entered an invalid username or password. Please try again.
és természetesen a játékban is hibaüzenet
idő kell neki?
hoppá lehet hogy mert az US serveren próbáltam?
az eu-s viszont meg
HTTP Status 500 -
--------------------------------------------------------------------------------
type Exception report
[Szerkesztve] -
boba6
senior tag
nem is az, mert külön városban is lakunk, szóval csak a WOW két külön gépen való futtatására meg a belépésekre gondolok
ha az egyik éppen játszik a másik nyilván nem tud belépni csakhát nem-e veszi rossz néven a server hogy más ip-ről párhuzamosan be akarnak lépnni ugyanazzal az accounttal? -
boba6
senior tag
üdv
volna egy nagy kérdésem:
az öcsémmel együtt rászánnánk magunkat hogy vegyünk együtt egy WOW-ot és fizetnénk a havidíjat felesbe (még a játékidőt is el tudjuk osztani) csakhát nem egy gépről lenne a dolog...
van szerintetek ennek vmi technikai illetve egyéb akadálya?
köszi -
boba6
senior tag
hali, lenne egy kérdésem:
most hogy megjelent a wow, van-e még lehetőség a bétával játszani vagy van-e vmi demo amivel kipróbálható a játék mielőtt megvenném?
(mától van kábelnetem, ezért nem tudtam beszálni a bétába anno)
köszi
Aktív témák
- Gran Turismo
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- YouTube
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest