Hirdetés
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
Aktív témák
-
zoleecool
tag
válasz
AlyArkhon
üzenetére
hello, nagyon megszopatott a blizzard, tegnap jart le vegleg az egy honap ingyenes jatekom, es most nem tudom elerni az account managementet, igy nem tudok jatszani, mit lehet ilyenkor tenni? a masik gond hogy gamecarddal akartam fizetni es azt meg nem lehet kapni
mellesleg meg ki milyen szerveren jaccik? en Deathwingen vagyok horda oldalon es ott van egy magyar guild, aminek en is tagja vagyok, ha valaki be szeretne lepni, irjon!
-
AlyArkhon
őstag
nem tudtok valami ingyenesen kiprobálható verzióról ??

-
AlyArkhon
őstag
szasztok .. Nem raknátok be ide egy pár képet magáról a játékról , hogy milyen is ? Csak egy kis kedvcsinálónak ??

-
Petie
veterán
Nem történt semmi ez a poén.
A következő kis szösszenetben nem aakrok általánosítani, mert eddig csa kegy magyar guildben voltam. A nevét nem írom le, aki tudja tudja aki nem az nem
hol is kezdjem.Talán ott hogy mire is szolgál egy klán. nem arra hogy segítsük egymást?nem arra hogy együtt menjünk kalandozni?nem az együtt öljük a hordát?
na ennél a guildnél nem így történt...
Én úgy vagyok egy guildben hogy minden-t, MINDENT megosztok, ingyen odaadom bárkinek pl magecloth-ot, vagy bármit amit találok, gondolok itt nyersanyag-ra, olyan tárgyra amit esetleg jo drágán tudnék eladni, mert nem használom.
nem ezért vagyunk?vagy ezt csak a magyarok nem értik meg?metr a mostani külföldi klánban ez van.
küldetések.ma elértem a 36os szintemet, és kellett volna pár ember hogy segítsen 36os elite-eket ölni mert azoktol kellett kveszt item (arathiban).
4szer kérdeztem meg a klánt hogy nemtud e vki jönni. 15embe volt online és SENKI nem válaszolt. még azt se hogy bocsi még low lvl vagyok.
más. raidelések. szerdán vagy kedden nemtom mind1. booty bay-nél voltak és ölték a hordásokat. én akkor léptem fel 34re és akartam egy kis kikapscolodást. ismét rákrédeztem hogy merre vannak mit csinálnak. mondták hogy stranglethorn vale-ben és épp hordásokat nyomatják lefele. szoltam hogy: vegyetek be léccives mert mennék én is
semmi.aztán priviben kb 20 perc mulva ismét rákérdeztem (guild masternél!) hogy vegyenek már be. semmi. mondom jo...
másik raid. csütörtökre megvolt beszélve hogy mennek majd hordásokat megtámadni, tarren millhez. ki is volt hirdetve üdvözlő üzenetben hogy 8kor tali SS-ben. én ugy volt hogy nem tudok menni mert dial up
mind1. a lényeg hogy volt egy kedves barátom aki szolt fél8 körül hogy menjek segíteni mert két lvl32 és 34-es hordás szivozik vele. ő 33as. mentem is. odaértem a 2 hordás ijedten futott tarrenhez. jo meghaltunk. aztán kb 10-15 perc elteltével kibontakozott egy 20-30as alli csapat és kb ugynaennyi hordás. gyepáltuk őket, ők is minket, jo volt mert ez volt első ilyen támadás amiben nem 5 percig voltam életben
itt tovább birtam
guild cseten szoltam klánosoknak hogy jöjjenek már mert kéne az erősítés. ez kb 8-8:10kor.erre ők hogy hova meg miket, elmodntam mindent ahogy kell. aztán változik guild message: köszönjük a nagy érdeklődést a raid-re...modnom most mivan nem jöttök? errre ők hogy vegyetekbe a raidbe. én meg mondom hogy mi a frásznak raid amikor itt vagyunk és csak öljük őket. és nem jött egy klános sem...
szóval semmi összetartás, mindenki csak magára gondol stb stb...elegem lett kiléptem...
most egy holland klánban vagyok. onnan 2 srácot ismertem régebbről, velük vittem ki deadmines-t és jol összehaverkodtunk, amikor segítség kellett, szoltam és jöttek. és 4-5 naponként nyaggattak (poénosan) hogy menjek már a guildjükbe mer kéne egy alkimista meg druida még ugy sincs
msot eleget tettem a kérésüknek
náluk klánon belül ingyen megy a kereskedés. mindenki segít mindenkinek.
miután beléptem uraj neki akartunk menni Gamling-gal a 36os elite-eknek scak hát még kevesek voltunk. szoltam akkor is egy klántársnak mikor feljött és jött, 38as warrior.kb 2 3szor meghaltunk de a léneg hogy jött és probált segiteni.
másik jo dolog. a klánunkban aki eléri a 40es szintet annak minden klántársa küldd 2g-t, ez egyfajta megbecsülés és segítés a mounthoz.
velem együtt már 17en vagyunk a klánban. nem szeretem a nagy klánokat, jobb szeretem a családias légkört.
ja egyébként nemtom hogy a többi magyar klánban mi megy, de írhatnátok pár véleményt, pl TJ egy hordás klánra kiváncsi lennék, meg a hordás mentalitásra, mennyire összeszedett a banda meg ilyenek.mert alli hát khm
elnézést a hoszura sikerült monologért de kitört belőlem
üdv Silverrock -
tjhooker464
őstag
Ha kell valakinek gc az szóljon! Most jött meg a galaxyshoz az előrendelt példányom!

-
tjhooker464
őstag
Megértelek! De ez nem csak allynál van így. Minden klánban vannak balhék. Ajánlom olvasatra a klánok/negatív tapasztalatok klánokrol topicot wow.hu n. Ez az én klánom hányattatásairol szól. Nem tudok játszani mert nem megy a manage account oldal! Mi lessz az új fegyveremmel?

-
gyuszmok
tag
Nemtok belépni, az account management meg persze ilyenkor nem működik, hát lefialok. Mostmár igazán megcsinálhatnák, mert már a tköm tele van velük.

-
Petie
veterán
Tj nekem tököm teli van a pénteki karbantartással. mindenig elbasszák

amikor már mennek a szerverek 1-1.5 oráig én nemtok játszani mert kidobál nem müködik stbstb...
másik hir hogy átmentem egy külföldi klánhoz, mert a tököm kivan a magyar klán mentalitással...SENKI NE VEGYE MAGÁRA! -
Szőrös
veterán
válasz
tjhooker464
üzenetére
hát jah csöppet nehéz néha , csapatban néha igencsak oda kell figyelni egymásra mert ha vki nagyot bakizik szép fekvés van

mod: csak nekem nem jelenik meg bal oldali menüben ez a topik ?
[Szerkesztve] -
Tigerclaw
nagyúr
Akkor már én is kérdek: Ha meghalsz, mindenedet elvehetik (loot), vagy van amit igen, van amit nem?
-
Kraptor
őstag
Nem is beszélve, hogy feltudod magad támasztani és akkor vissza se kell menni de 25%ban romlik a cuccot.
-
killer
tag
válasz
Tigerclaw
üzenetére
Én szivesen indítanék. Gép is, szoft is van hozzá, de amíg ezt csak illegálisan lehet elkövetni..., so, felejtős.
Azon gondolkozom, hogy ha az EU-s változatot „árulják'' a magyar üzletekben is (azaz nincs külön magyar változat, márpedig ez valószerűtlen), érdemes megrendelni külföldről, amennyiben igaz, hogy 4-7 nap alatt meg is érkezik... -
Ekváádor
őstag
A szellemed újraéled egy temetőben, amivel vissza kell menned a holttestedhez ahol újraéledhetsz. A ruháid és a fegyvereid is romlanak egy kicsit, de meglehet javítani pl. egy kovácsnál. Mostanában jön a honor rendszer, amivel honor pontokat lehet gyűjteni. Asszem ha vki leöl egy nála sokkal alacsonyabb szintű karit, akkor kap dishonor pontot asszem. vagy nem tom.
-
HaaS
addikt
Sziasztok!
Semmiféleképpen nem akarok hasonlítgatásokba bocsátkozni, sok vért folyt már el EQ2 és WoW fanok közötti csatákból, szóval ezt hagyjuk.
Engem az érdekelne, hogy mi történik, mikor egy ilyen lelkiekben gyenge, ugyanakkor magasabb szintű karakter leszakítja valakinek a fejét. Hol spawnolsz újra? Vesztesz xpt? Tönkremegy az armorod?
(FYI: EQ2-ben a csoport összes tagja xp debtet kap, ha a csapat bármely tagja meghal. A halottat ott helyben egy papszerű kari fel tudja támasztani. Ha nincs pap, a dungeon elején spawnolsz újra, és vissza kell menned a lelked egy darabjárt (shard), amit otthagysz, ahol meghaltál. Összesen 10 shardod van, minél több hiányzik, annál alacsonyabbak az ability pontjaid. Bárhogyan is, a rajtad lévő cuccok rongálódnak ha mcDouglas, ezeket csak mendereknél lehet kijavíttatni.)
Szóval a kérdés megint, röviden: mi van ha lecsapnak? Semmi?
Üdv, HaaS -
Tigerclaw
nagyúr
Hamarosan muszáj lesz indítani virtulási WOW szervereket, ahol a játékkal nem rendelkező WOW rajongók is jókat csatázhatnak. Aztán majd jövünk sírni, hogy a nem létező 60-as szintű mocskok, megint levadászták, a szintén nem létező 40-es szintű karakterünket... Ja ilyen nem lesz, mert ezeken a képzeletbeli szervereken mi fogjuk diktálni a szabályokat, és ha ilyet merészel valaki tenni olyan dishonour pontot fog kapni tőlünk, hogy a füle kettéáll. Az is előnyös, hogy ez bármilyen ócska gépen szépen fog futni, a grafikai megjelenítést pedig csak a fantáziánk szabja meg. Az Ati, meg a Nvidia bekaph@tja!

Az a mockosz kisz blizzard mé' nem gyárt több gémet? Majd a gazda elintézi őket.
Bosszantó, hogy halvány lila segédfogalma sincs egy boltnak arról, hogy mikor és mennyi fog érkezni, vagy hogy egyáltalán fog-e.
-
Petie
veterán
na miaz? lelőtték a bloodscalpot? mert én nem látom, csak felajánlja hogy válasszak másik szerverk közül...
-
Petie
veterán
válasz
tjhooker464
üzenetére
abban a topicban nincs is 12 oldal

mod: DE megtaláltam
[Szerkesztve] -
cikasz
őstag
válasz
tjhooker464
üzenetére
szvsz a Speed sokat számit!!
-
Kraptor
őstag
RP elvileg az lenne amit fennt említettetek, de az életben általában majdnem tök ugyanaz mint egy PvE szerver oszt kampec.
-
DopeBob
addikt
mi lesz már
még akartam egyet AHzni mielott elmegyek :/ csödbe fogok menni 
-
killer
tag
Volt kis időm, így feldobtam az említett weblapot. Még nagyon kezdetleges, de mivel gamma még mindig nincsen, marad a lelkesedés

Bővebben: link -
tjhooker464
őstag
Fél kettő és még nem mennek a szerverek! Pedig éjjel befizettem egy fegyverre amit nagyon szeretnék megkapni! Szerintetek amúgy mi éri meg jobban? Kétkezes fegyver 30dps el vagy egykezes 26.6 al és 1500 as defeze el a pajzs miatt?

-
tjhooker464
őstag
Én alapbol békés emberke vagyok szóval, ha nem támadnak akkor én sem támadom őket. Viszont ha megcsapnak akkor kíméletlenség rulz
Még jó, hogy a sámánt ilyen rettegés feeling veszi kötül alliance oldalrol
De szerintem láttad, hogy milyen tanácsot adtam ellene druida topic ban. Ha az sikerül nyert ügyed van! -
Petie
veterán
RP szerverről azt hallottam hogy ott sokkal kötöttebb az egész. bár még nem voltam igy nem tudom. tehát nagyon kell oda az angol tudás. nincs az hogy nekem még 3000xp a következő szint. teljesen bele kell élned magad a játékba.
pvp vs pve, az olyan hogy vannak területek, pl szövis területen ha vagy akkor hordás nem tud megtámadni amig Te meg nem támadod őt, és ez forditva is igaz. és vannak a vitatott területek, contested territory ahol bárki megtámadhat bárkit.
sztem csak ennyi a különbség. a többit meg megtudod a történetekből, pl ha elmész wow.hu forumra és ott a koscmába betérsz és olvasgatsz. de mondjuk bárhol találhatsz irásokata szövisek és a hordások görénységeiről...ez mindenhol ot van hogy pl 20szinttel kisebbeket vernek le 3an... -
Ekváádor
őstag
Egy olyan szerver, ahol szigorítva vannak a szabályok, és a kalandozásra van téve a hangsúly. Szval nem lehet olyan neved, h Csigabiga29, hanem valami fantasy nevet kell adni a karidnak, különben nemtom mit csinálnak( figyelmeztetnek vagy talán megválotoztatják a neved
). Szóval oda olyanok mennek, akik inkább beszeretnék járni a világot, elkerülni a harcot stb. sztem. vagy nem így van?
-
Petie
veterán
válasz
tjhooker464
üzenetére
ahh zsir thx
van egykét hordás akit meg akarok csapni...de most vezetni fogom ki bunkozik...hosszu lesz a sor...
bár nem minden hordást akarok megölni
pl Te jó fej vagy, igaz egy más szerepet játszol benn game-ben és ezért lehet nem kíméllek ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tjhooker464
őstag
-
cikasz
őstag
Az ''RP'' szerver az milyen???
Miben különbözik a PvP és a PvE-től?? -
Petie
veterán
válasz
tjhooker464
üzenetére
kos lsita
azmi? meg hol lehet megcsinálni
-
tjhooker464
őstag
Persze megint nem wowozhatunk 13 óráig. Affene. Amúgy megint nem terhelték meg a kártyámat. Bár lehet, hogy az átutalási díjat leszedték.

-
cikasz
őstag
i am
Newander
csendes tag
menniybe is kerül havonta ez a kis WOW-ozás???
-
tjhooker464
őstag
Ha egy klánt lehet nem szeretni akkor az a lowlander. Ők azok akik csak akkor pvpznek amikor mobokkal harcolsz. Esetleg bányászol. De mindenképpen hátulrol. Integet, úgytesz mint aki elmegy, megvárja míg nekimész a mobnak és utána legyilkol.
Kedvesek -
cikasz
őstag
WOW eladó!!!
Cancel-ezett ugyhogy ujra regisztrálható. Az ingyenes használata elvileg 4-én lejár.
Ára : 16k. (ennyiért lett véve) -
Tigerclaw
nagyúr
Egy játékkal hány karakter indítható egyszerre?
-
Tigerclaw
nagyúr
A nyálam csurog ahogy olvasom a csata leírásokat. Miért nincs több gém a boltokban? Na jó ez csak költői kérdés volt. A Galaxisnál nemhogy nincs, de annyira nincs, hogy még előrendelést se vesznek fel. Az egyik MM-ben rákérdeztem, talán jövőhéten jönni fog pár darab, és egyet elvileg eltesznek nekem. Nem bánnám, de nem bízok benne annyira.
Nocsak eltünt az összes kép a PH-ról, még a smájlik is. -
gyuszmok
tag
válasz
tjhooker464
üzenetére
Majd meglátjuk, lehet így fog történni, de lehet hogy úgy. Nem vagyok jós, de annyi tuti, hogy lesz

-
tjhooker464
őstag
Mondjuk én könnyen beszélek, hiszen van egy reincarnation öm óránként meg farkas forma menekülni

-
Petie
veterán
de itt a bibi hogy nem fog.
mindenki a honor rendszer bevezetésével arra gondolt hogy ha lecsapsz egy low lvl-es ellenfelet, playert, akkor kapsz DHP(dishonor point)-t de nem
nem jár semmiféle büntetés érte.
akkor jár bünti ha low lvl-es npc-t csapsz le...
nem értem a blizz-t, jobb lenne azt is belevenni amit kihagytak és fennt leírtam... -
tjhooker464
őstag
Mindenki írja, hogy milyen szar sámán ellen pvp zni. Pedig azért duidával meg paladinnal kell boxolni egy ideig míg eldől a dolog

-
gyuszmok
tag
Tegnap BB-ből jöttem kifele, mikor kiértem kint várták a leendő áldozatokat 3 lvl 60-as hordás, és aki arra járt azt megölték. De utána jött az erősítés és megcsapták a szájukat.

Lasssan lehet szervezni egy nagy ph-s, klánok összefogva raid-et a hordások ellen, mit gondoltok erről? (100-200 fő, verhetetlen, szerintem)
(hordások ne szóljanak bele, nekik nincs jogosultságuk )
-
lanyoo
tag
Amikor nekem esik egy lvl?? kari, akkor én meg beírom, hogy /spit.
Tegnap jópárszor előfordult Ashenvale forestben.
Én nem értem hogy mit élveznek ezen. 3-4 magas szintű allianceos, volt, hogy megvárták hogy a mobokkal végzek hp/mana alig, egy csapással elintéztek.
A fair pvp-t nagyon bírom, de ez így szimpla bunkóság, és a Blizzardnak valamit tennie kellene ellene. -
pooshi
tag
Ordo Draconis guild eskuvo volt mult penteken, felraktam nehany ''fotot''.
Jo nezelodest.
Petie
veterán
válasz
gyuszmok
üzenetére
mondtam is egy szóval hogy miért nem támadtad meg őket

hát nem
értelmezési gondok ujra előálltak
na de hagyjuk. én elmentem volna máshova...
és most már minden lvl??-es hordásnak tapsolni fogook ha elkezd ölni
tegnap is Stranglethorn-ban kvesztelgettem és épp low hp low mana. leülök tölteni erre jön egy lvl??es troll rouge és lecsap, grat hozzá
már meg is írtam a macrot hogy gyorsan tudjak tapsolni
igaz egy soros de könnyen elérhető 
-
zsombor
csendes tag
válasz
Tigerclaw
üzenetére
>>>Egyetértek. Én is hasonló cipőben járok (9000Pro). 15 rugóba épp belefér egy jó 9550 kari, ami ma talán az ár teljesítmény bajnok (főleg az alsó szférában)<<<
Köszi a válaszokat!
>>>Egyébként én már korábban megfogadtam, hogy többet új videokártyát nem veszek, csak ha elromlik a régi. Viszont a WOW kedvéért muszáj leszek megváltoztatni a fogadalmamat.<<<
Teljesen ugyanez nálam, haha
További jó fórumozást!
(Baldin, lvl29 Dwarven Priest, Argent Dawn) -
faber24
őstag
Ja, amúgy nekem 512 RAMmal meg 9600pro-val egész korrektül fut a WoW (igaz, eddig csak a crackeltet használtam, mivel nem kaptam eredetit sehol)
-
faber24
őstag
Sziasztok!
Lassan úgy néz ki, hogy hozzájutok egy WoW-hoz...na mármost: az érdekelne, hogy a magyrok, PH-sok hol vannak a legtöbben, hova érdemes mennem majd?
Bloodscalp?
Mondjuk én nagy valószínűséggel hordás leszek,![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Esetleg vmi céh-ötlet, ahová csatlakozzam?
-
gyuszmok
tag
Látom nálad is, értelmezési gondok vannak.
Én azért questeltem hordásokkal, mert: 1. Egyedül voltam (lvl 36), 2. ők: 5-en (lvl 39-től 43-ig).
Na most akkor felteszem a kérdést:
Te mekkorát vagánykodtál volna ilyen felállásnál? Mert szerintem esély se lett volna a túlélélésre, ha az egyikre rátámadok. -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
tjhooker464
üzenetére
Azzal nem lesz baj. Kérdés: Ha a tuningról elfelejtkezünk kicsit, a 256MB-os kártyákból tud profitálni valamit a WOW a 128-as verziókkal szemben?
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
tjhooker464
üzenetére
Nekem csak épp akkora kártya kell, amin szépen megy a WOW. Mivel 15-ös TFT-n játszok, a felbontás max. 1024x768 lesz. Nem tudom, hogy vannak-e az élsimításnak különböző szintjei, de az nem fontos hogy fullon legyen. Nem mindegy, hogy 30 vagy 60 rugót kell feláldoznom a vga karira. Ha elég a sima 6600, nem veszek nagyobbat.
-
Tigerclaw
nagyúr
Kérdés:
Ha most úgy vesszük, hogy a proci és a memória ideális, 1024x768-ban minden effekt (shader, AA, stb.) bekapcsolva milyen videokari kell a zökkenőmentes (25 fps+) játékhoz (nagyobb csatákkal is számolva)?
Elég egy 6600, vagy kell a 6600GT? -
DopeBob
addikt
jolvan no hari

De itt is vannak kategoriák.. pl ha 20as szintu rohangál uton és jonnek szembe a hordások... hát ez a tipikus igy járás esete, ami nem baj, mert ettol lesz izgalamas! (szerintem
)
Da azt én is elitélem ha campelik a hullát meg a temetot és szivatnak valakit... -
Petie
veterán
d-boy Te most hányas lvl is vagy?
-
Petie
veterán
válasz
tjhooker464
üzenetére
LOL nekem scak +1 napot engedett ingyen game-elni

-
d-boy
senior tag
válasz
tjhooker464
üzenetére
Sok gond van még a Blizzardnál a fizetésekkel. Valóban megterhelték a bankkártyádat? Megnézted? Lehet, hogy valami paramétert rosszul adtál meg, vagy nincs rajta elég fedezet. Én is mikor fizettem, azt írta, hogy minden ok, utána mikor újra beléptem a wow-europe-n, azt írta, hogy nem jó a kártyám... Pénzt természetesen nem vont le.
-
tjhooker464
őstag
Mindenki fel tud lépni? Olyan mintha elfelejtették volna, hogy fizettem!
-
tjhooker464
őstag
válasz
tjhooker464
üzenetére
De ez lehetetlen.
-
tjhooker464
őstag
Aztmondja frozened az acc, alatta meg ez.Game Time Expires: 20 March 05 21:13 CET
-
tjhooker464
őstag
Basszus! Befagyasztották az accomat. Asszondják fizessek még. De hát én most fizettem! Más fel tud menni?
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- Suzuki topik
- iPhone topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Facebook és Messenger
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- HPE ProLiant DL380 Gen7 --2x Intel Xeon X5650 -48GB ram -6 x 1TB HDD
- Eladó Apple iPhone 17 Pro 256GB Kozmosznarancs
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mellesleg meg ki milyen szerveren jaccik? en Deathwingen vagyok horda oldalon es ott van egy magyar guild, aminek en is tagja vagyok, ha valaki be szeretne lepni, irjon!

itt tovább birtam

mi lesz már
). Szóval oda olyanok mennek, akik inkább beszeretnék járni a világot, elkerülni a harcot stb. sztem. vagy nem így van?
van egykét hordás akit meg akarok csapni...de most vezetni fogom ki bunkozik...hosszu lesz a sor...![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)