- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Apple Watch
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
A Maraudon nem az egyik kentaúr tábor? Egyébként amennyire sivárnak tűnik Desolace, a keleti tengerpart melleti fennsík tele van célpontal. skorpiók, gyíkok (nagy gyíkok), elementálok, madarak, stb. Érdekes, hogy az elementálok hogy be tudnak gurulni. Tegnap kettőnket a kodó tememtőig üldözött vagy 5. Ma oda tuti visszamegyek, nagyon jó vadászterület.
-
Tigerclaw
nagyúr
Érdekesek azok a Tarren Milli őrök. Tegnap campelték a hullámat.
Lehet hogy a Hordánál ez az alapbeállítás?
Leütöttek vagy öten és mind megállt azon a helyen. A mi őreink ilyenkor visszafutnak a helyükre. Persze lehet hogy a RAID miatt leállították az algoritmusukat a szerveren. -
faber24
őstag
Pedig milyen szép volna, ha örökké tartan...kár, hogy amíg nem tudnak sebezni, addig ütni sem tudok...
Bár van egy másik pajzs is, ami alatt tudok ütni, sebezni meg asszem nem tudnak...de az rövidebb ideig tart, és a támadási sebességem azalatt 50%..mint egy reumás egér...
De van egy 3. pajzs is, azt azonban csak talentből lehet megszerezni, és mivel én átrendeztem a talentemet, és legtöbb most Retributionon van, nem Protectionon...kb. 55 szintnél asszem lesz annyi a Protectionon is, hogy az is meglegyen (rohadt consecrationért elment sok pont Retribre), az 10 mp-ig tart, és nem veszi vissza a sebességet, és asszem részleges sebezhetetlenséget ad (valaki high lvl pala cáfolja-erősítse meg)...ráadásul annak a cooldownja is vmi pár mp, tehát gyakran használható (bár gondolom, manazabálló) -
faber24
őstag
Most néztem, a BS-on a legnagyobb páncélja egy ork harcosnak van:
Bővebben: link
Azonban az összes szerver közül (legaábbi akiknek az adatai a Wowrankingson vannak) egy NE druidának a legnagyobb a páncélja (tegyük hozzá, hogy 4 tárgya is lila)
Bővebben: link -
Tigerclaw
nagyúr
Lehet hogy éppen ez a probléma. Ha valaki WOW-ra úgy tekint, mint egy CS pótló játékra annak elmentek otthonról. Szerintem a Blizzardnak javasolni kellene az RP, PVE és PVP realmok mellé Deathmach szerverek indítását is, hátha oda átmenne a csürhe. Bár nem biztos, mert a hasonszőrüek már nem csípik egymást. Könnyebb 5-10 szintel alacsonyabb ellenfelet leütni hátúlról, mint tistességesen harcolni vele.
Akire a fentiek nem vonatkoznak még véletlenűl se vegye magára.
Szerintem a Blizzard a honor rendszer indításával saját maga törte derékba a WOW karrierjét, hiszen az ember leül vidáman játszani, aztán pár óra múlva undorodva löki el a billentyűzetet maga elől. Én a 3 hónap játékot biztos lejátszom, de könnyen lehet hogy nem fogok hosszabítani. -
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
Mondom, ha tetszik megveszem. De ezt nem tudom 10 perc játékkal eltöltött idő után megítélni. De ha leköt egy hétig, akkor irány a bolt.
Nem ugrok bele, mert 3.5K nem kis pénz csak azért, hogy játszhassak (persze, megváltozik a véleményem ha megtetszik a game).
A játék meg eredetiről lett rippelve, nem lehet hibás.
(Nem ide tartozik, de elmondom, hogy PS2-re csak eredeti játékaim vannak, mert csak azokat veszem meg, amik tényleg érdekelnek.) -
faber24
őstag
Ha egyszer utolér, akkor is a legtöbb kaszt ott tudja hagyni újra...a charge meg nagyon-nagyon kicsi távolságon gyorsít...
Egyébként druidának is lehet hátasa...a taurenekkel van asszem csak vmi, hogy nem lehetett hátasuk, csak vmi gyorsított futás vagy mi, de lehet, hogy ez még x patchel ezelőtt volt, legalábbis a sok kodon ülö tau, akiket láttam, az rácáfol erre... -
ja télleg desolace inkább...az nagyobb terület és megoszlik a nép. SS meg elég messzevan nem hallatszik oda a csatazaj és el vannak ott foglalva egymással
mod: jaj télleg. arathiban van egy kveszt ahol elementálokat kell ölni. azt hol lehet felvenni?
ja meg találtam ararthi déli részénél egy tök állat helyetegy hajo le van horgonyozva és ott is lehet kvesztet kapni. rohadt eldugott helyen van épp hogy oda találtam
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
El tudom képzelni...az az UD...vagy nagyon noob volt, vagy nem tom...de azért ügyes vagy...csak hogy egy 6 szintel magasabb ROGUE, ami azért nem egy gyenge kaszt, ne verjen le, ez azért durva...szerintem a másik játékosnak inkább sakkoznia kellett volna..
Mondjuk én is megízasztottam egy 35-ös druidát, 30as koromban...de szvsz ö se volt a toppon...
Engem duelben 23on egy 28as rogue úgy szétalázott...azót vigyázok a kis orvtámadókkal... -
Maksifül
senior tag
A klánhoz való tartozás főbb alapfeltételei:
-magyar nyelv felsőfokú, vagy anyanyelvi szintű ismerete
-Skype nevű ingyenes, internetes telefonprogram, mely lehetővé teszi, hogy a játékos klántagok élőszóban értekezhessenek egymással harc, és kalandozás közben. /értelemszerűen szükség van mikrofonra, és hangfalra, vagy mikrofonos fejhallgatóra... /
-összetartás, mások segítése
-kultúrált viselkedés /indokolatlan káromkodások mellőzése, stb./
A fenti feltételeket maradéktalanul szeretnénk elvárni minden klántagtól, hogy a csapat valódi közösség legyen. Értelemszerűen kizárással jár, ha valaki nem tud, vagy nem áll szándékában megfelelni a klán érdekeit szolgáló elvárásoknak!
Természetesen előnyökkel is jár, ha valaki e közösségbe szeretne tartozni, de ezekről csak később tájékoztatlak Benneteket. Illetve csak azokat, akik megfelelő elhivatottságot éreznek ahhoz, hogy tagjai legyenek az első kizárólag mágusokból álló klánnak. -
Tigerclaw
nagyúr
A legjobb az, ha majd minden kasztból van ott valaki, mert mindenkinek vannak nagyon jó hasznos tulajdonságai. Legutóbb úgy csináltuk végig a BFD-t, hogy öröm volt nézni. Egy rouge, egy paladin, egy vadász az állatkájával és egy druida. Alig beszéltünk és megértettük egymást, pedig előtte max. RAID-en találkoztunk futólag és ketten voltunk magyarok csak. Előtte ugyanez a BFD teljes szívás volt. Akkor többen voltunk mégse volt OK, mert két rouge volt a csapatban és egymással rivalizálva kétfelé mentek és mindig felriasztottak egy csapat szörnyet. Még akkor is lopakodva mentek amikor egyszerüen ki lehetett húzni a célpontot.
-
Szőrös
veterán
itt Bővebben: link van egy kis leírás róla.
-
én egy külföldi klánban vagyok. velük vittem ki DM-et és jól összehaverkodtunk és belépésem eelőtt vagy 6szor szoltak hogy lépjek már be naaa
Diaspora a neve a klánnak. hollandok, svédek meg angolok vannak. ezekről tudok
mod:Bővebben: link itt a guild felállás.
[Szerkesztve] -
gyuszmok
tag
Így már jó
Bővebben: link -
gyuszmok
tag
-
Szőrös
veterán
akkor jó. megnyugodtam
habár neki 600 felett volt a pingje. nem tudom ez mennyire általános. télleg nem kéne mondjuk 1-es hsz-be beleírni az összes PH!-s kari nevét ? aki most kezdi könnyebben megtalána minket. remélem holnap már jó lesz account managment és mehetek zúzni. le a hordás férgkekkel
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Mindegy, ez jó hír...bár én is olvastam vmelyik amcsi pöcs melett, hogy 1.3 -> 1.4 32 mega, és asszem a full standalone pöcs 128 mega...az talán 1.0-ról patchel?Vagy most nagy hülyeséget mondtam?
Mindegy nekem, csak most ne keljen otthon 1 órát várni, amíg lejön vmi 1xx megás vacak a hülye P2P szerverükről... -
faber24
őstag
Jah, pl. én ott egy ork sámánnal vagyok, és mellesleg, teszem hozzá, hogy van ott egy kb. 100 fős horda-guilde is, ami ugyan nemrég alakult, mint a szerver is, és a legmagasabb tagja is csak 28lvl körül van, tehát lehet jönni...
(na de ez nem a reklám helye, úgyhogy pszt!) -
Szőrös
veterán
nem. de aki ilyet csinál az pöcs. slusszpassz. egyébként ezt igen eccerűen ki lehetne kerülni. ha van 1 serveren mindkét oldalon karid és váltani akarsz akkor időlimit lenne rá /mittomén 10 perc/ és meg is van oldva. ennyi. jah blizznél erre nem tudnak gondolni vagy mi ? másik: nem akarok másik serveren karit indítani mert nekem ezen a serveren vannak haverok , PH!sok meg ugye magyarok is csak mindkét oldalon. meg miért ne próbálhatnám ki mindkét oldalt egy serveren ?
-
Andrassil? az a Darnassusi ürge?
hát asszem akkor az már 225 a vége az alkimiájának ugye? a következő trainer az délen van Feralasban, ott van egy sziget amelyen van egy elf falucska, hajóval, griffel és 300ig oktató trainerrelott tudod tovább fejleszteni.
nekem herbám már 300asalkimiám meg 280körül van.
-
DopeBob
addikt
jolvan no hari
De itt is vannak kategoriák.. pl ha 20as szintu rohangál uton és jonnek szembe a hordások... hát ez a tipikus igy járás esete, ami nem baj, mert ettol lesz izgalamas! (szerintem)
Da azt én is elitélem ha campelik a hullát meg a temetot és szivatnak valakit... -
válaszolva a modositásra
én addig is töröm a borsot a kb velem azonos szintü hordások orra alá
ma reggel is megviceltem 3attiszta vicces volt.
gyet kinyirtam és utána leküldte party cseten hogy segitsnenek nekierre jön kettő én me köztük travel formban elreppentem
utána meg kveszteltek én meg cica formában lopakodva leültem kicsit távol hozzájuk de ugy hogy lássanak és felfedtem magamrám éztek és küldték petet
én meg elmentem
aztán meg elmentek
na ennyi megyek vizsgázni
-
DopeBob
addikt
Én viszont igy tudom magam beleélni a Warcraft világba... gondolj bele osellenséges utálják egymást természetes hogy kuzdenek, még ha esélytelen is... nem akarltalak bánta, a ''kicsit'' az alacsony levelre értettem szal bocsánatot kérek ha megbántottalak... de kicsit már unom ezt
Engem is leolnek a hordások én is oltem már le oket és fogom is mert ez a játék errol szol... háboru van és kész
(egész más az amikor campeleki a hullát a temetot és 20an Xszer is megolik ugyanazt a szerencsétlent... )
Nekem ez a véleményem és nem igazán érdekel kinek tetszik kinek nem, leirni pedig azért merem, mert egy forum...
(ja és a chat.hu fájt)
-
sztem Te is meglepődnél hogy Ő hány éves
mod: de ne ugorjon össze két törpe mert az nem lesz jó
meg a pvp arra van hogy öljük egymást, az már csak személyiségi kérdés hogy egy lvl60as neki megy egy lvl20asnak, na sztem itt jön az be hogy 90%-ban agyilag 15éves az illető.
[Szerkesztve] -
gyuszmok
tag
Dueleztem már priest-el és mage-el is (4 szintel nagyobb volt) és meg kell h mondjam, h az ütést egyik sem bírta. Én most ezt használom:
http://www.thottbot.com/?i=11704, és nem gyengén sebzek vele.
Amúgy a hordások közül nemrég fél órán kersztül mindig megötük egymást - a hordás lvl 41 - mi pedig 3-an voltunk warriorok 33,34,34 lvl-esek. És csak úgy tudott minket megölni, h a vidéken lévő állatok kergettek minket (36+). -
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest