- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Indiában szeretnek TV-zni
Aktív témák
-
d-boy
senior tag
válasz
DopeBob #2197 üzenetére
Igen, a kor miatti félreértésért sorry. Ez esetben már nem olyan erős hangvételű a levelem.
De azért ne mond azt, hogy nem idegesít, ha egy nap 20X leölnek a hordások, mikor questelni szeretnél. Azzal a mentalitással van bajom, hogy a 20 szinttel magasabb a saját korosztályába kössön bele.
(A chat.hu-t akkor csak tekintsd egy bóknak)
[Szerkesztve] -
válaszolva a modositásra
én addig is töröm a borsot a kb velem azonos szintü hordások orra alá
ma reggel is megviceltem 3attiszta vicces volt.
gyet kinyirtam és utána leküldte party cseten hogy segitsnenek nekierre jön kettő én me köztük travel formban elreppentem
utána meg kveszteltek én meg cica formában lopakodva leültem kicsit távol hozzájuk de ugy hogy lássanak és felfedtem magamrám éztek és küldték petet
én meg elmentem
aztán meg elmentek
na ennyi megyek vizsgázni
-
DopeBob
addikt
Én viszont igy tudom magam beleélni a Warcraft világba... gondolj bele osellenséges utálják egymást természetes hogy kuzdenek, még ha esélytelen is... nem akarltalak bánta, a ''kicsit'' az alacsony levelre értettem szal bocsánatot kérek ha megbántottalak... de kicsit már unom ezt
Engem is leolnek a hordások én is oltem már le oket és fogom is mert ez a játék errol szol... háboru van és kész
(egész más az amikor campeleki a hullát a temetot és 20an Xszer is megolik ugyanazt a szerencsétlent... )
Nekem ez a véleményem és nem igazán érdekel kinek tetszik kinek nem, leirni pedig azért merem, mert egy forum...
(ja és a chat.hu fájt)
-
Tigerclaw
nagyúr
Az hogy játék doboza hordás, vagy szövetségi csak design elem, vagy meghatározza, hogy milyen harcost indíthatok?
-
sztem Te is meglepődnél hogy Ő hány éves
mod: de ne ugorjon össze két törpe mert az nem lesz jó
meg a pvp arra van hogy öljük egymást, az már csak személyiségi kérdés hogy egy lvl60as neki megy egy lvl20asnak, na sztem itt jön az be hogy 90%-ban agyilag 15éves az illető.
[Szerkesztve] -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
tjhooker464 #2170 üzenetére
Egyetértek. Én is hasonló cipőben járok (9000Pro). 15 rugóba épp belefér egy jó 9550 kari, ami ma talán az ár teljesítmény bajnok (főleg az alsó szférában)
Egyébként én már korábban megfogadtam, hogy többet új videokártyát nem veszek, csak ha elromlik a régi. Viszont a WOW kedvéért muszáj leszek megváltoztatni a fogadalmamat. Nálam vagy a 6600, vagy a 6600GT lesz a nyerő. Ha utóbbi, akkor csak sulinet express jöhet szóban, ha előbbi, akkor még bármi lehet. Az a baj, hogy a SEX-ben lévő 6600 szériás karik jócskán túlárazottak, és kicsi a választék.
[Szerkesztve] -
d-boy
senior tag
válasz
DopeBob #2178 üzenetére
Hát ez lol...
Látom te vagy kicsi, vagy az agyad elég lágy ahhoz, hogy megértsd miről írtam.
Javaslom olvasd el mégegyszer a hozzászólásomat, utána beszélj hülyeségeket.
De hogy ne kelljen visszakeresned segítek rajtad:
Én nem azt írtam, hogy baj ha megöl az ellenség. Az a baj, hogy az 55-ös szintű odamegy és lecsapkodja a 20-as szintűeket, akiknek esélye sincs. És ez nem abból adódik, hogy hordás vagy-e vagy nem. Ez abból adódik, hogy paraszt vagy-e vagy nem.
És teszem én azt, ha megölnek akkor hagyjam magam, és tűrjem igaz? Az ellen meg röhögjön a markába.
Ja és mégegy: Tudom mi az a pvp és mi az a pve, mielőtt lehülyéznél, talán még hamarabb tudtam, mint Te. És ha a koromat tudnád, akkor igen meglepődnél, ha eléd állnék.
Vegyél vissza az arcodból, vagy menjél a chat.hu-ra. -
válasz
tjhooker464 #2179 üzenetére
semmi flame jellege nem volt ,csak vki unja már a sok sírást rívást
én mondjuk nem mert nem érdekel hogy ki mit sír, mert én már megszoktam a hordások mosckolodását, de ez veca virsa. de ezért alliance vs. horda pvp-re ne akarjuk behozni a barátságos egymás mellett kvesztelgetést mert az pve-re való
Horde-killing is a lifestyle -
DopeBob
addikt
válasz
tjhooker464 #2179 üzenetére
jo most én nem tehetek rola... elegem van hogy mindenki sir... mé nem mentek pvere? mindeki tudta mit vállal -
Kraptor
őstag
válasz
tjhooker464 #2173 üzenetére
Az mit jelent? A halálfej?
-
Kraptor
őstag
válasz
tjhooker464 #2171 üzenetére
LOL! Még most sincs? Azt hittem az uccsó peccsbe benne volt a honor rendszer. Akkor nem tudom mi lehetett ahalálfej
-
zsombor
csendes tag
-
zsombor
csendes tag
Sziasztok!
Egy 2Ghz-es P4-esem van 768MB RAM, ATI Radeon 8500LE videókártyával (AGP).
Sajnos ha bekapcsolom a pixel shader-eket, akkor lemegy az fps 5 körülre, ami már elég élvezhetetlen, amúgy 15 körül van, ami játszható.
Gondolkodtam, hogy veszek új videókártyát, valami nagyon olcsót, ami azért tudná 15 fps körül shaderekkel együtt.
Szerintetek milyet érdemes?
Mondjuk egy Radeon 9200-zal jobb lenne?
Vagy egy GeForce FX5200?
Semiképp sem szeretnék 15ezernél többet költeni rá, de lehet, hogy ennyiért nem kapok jobbat, mint ami van.
Ha bárkinek bármi ötlete van, nagyon megköszönném! -
Kraptor
őstag
Szerintem az jelenti, hogy kitaszított vagy mert olyan rossz a ahonor rendszerbeni állásod. Nem értem mit siránkoztok, végül is háború van a 2 frakció között.
NPCk se kimélnek ha meglátnak
HOrda powa!!
-
d-boy
senior tag
válasz
gyuszmok #2158 üzenetére
Addíg, amíg egy lvl40+ os hordás meglát, hogy kis szerencsétlen 30-as vagyok, és élvezettel legyilkol, addig engem sem érdekel, és akármilyen hordást látok (persze akit meg tudok ölni) nekimegyek. Ha ilyen a hozzáállás, akkor legyen.
Az a baj, hogy mióta játszom kb 2 olyan hordással találkoztam, aki nagyobb volt, mint én, és nem gyilkolt le. A többi 99%-ban szó nélkül lecsapott. -
gyuszmok
tag
Tegnap jó tapasztalataim voltak a hordásokkal kapcsolatosan, meglepő módon együtt questeltem velük. És nem estünk egymásnak, pedig ők nagyobbak és többen is voltak. Ki érti ezt
, nincs elveszve a hordások népe
-
Bővebben: link
egy video gnomeregan boss megöléséről
nemsokára lesz olyan is ahol hordával balhézom
csak ciki mert leveszi fraps feleannyira fps-t mint ahogy fut a játék és el kezdek laggolni -
gyuszmok
tag
Tudna valaki segíteni, kellene nekem szelidíteni egy békát, 60-as varangyot akarok
ty
-
Ducky Lee
csendes tag
Van itt aki vágja a vadász kasztot? Hogyan lehet állatot szelidíteni? Már megvan a skill, odamegyek a jószághoz, rányomom a fejére a szivecskéket, ott buherálom 20 másodpercig, aztán semmi... Plíííííz help!
-
asimov
aktív tag
válasz
tjhooker464 #2144 üzenetére
Ki kell ábrándítsalak, de a druid nem tud mailt viselni...
Petie: Szerintem te a Shamanra gondoltál!
[Szerkesztve] -
válasz
tjhooker464 #2146 üzenetére
néztem wowrankingson pár értéket és egy NE druidának a legtöbb az armorja
durva mi?
Bővebben: link -
spyki
tag
Hi!
Elértem a 200-as kovácsolást,és innen lehetne 2 irányba menni:Armor vagy Weapon.IF-ben van egy törpe a Great Forge közelében,ahol lehet választani.Oké,meg is teszem,elküld a tőle 4 lépésre álló trainerhez,de az meg nem mond semmit,nem ad questet.Lehet,hogy az a baj,hogy csak lvl 33-as vagyok?Amit adtak kovácsküldit korábban, (2db) azt megcsináltam már rég,nem tudom,hogy mi lehet a baj.Valaki aki kovácsol esetleg segítene?
-
válasz
tjhooker464 #2144 üzenetére
jaja 40től
-
válasz
tjhooker464 #2140 üzenetére
akkor már én is tudok
de kit érdekel
most is tök poén gyilkolászni
-
válasz
MCGaiwer #2139 üzenetére
hmm.
ha van egy recepted akkor vagy megtanulod és elveszik, vagy eladod. eladni csak akkor érdemes ha nem tudod megtanulni, ha pl kovács vagy akkor nem fogsz alkímiás receptet tanulnimegtanulni meg mindig érdemes
ha pl kovács vagy és 230as kovácsmesterség kell egy recept megtanulásához, azt a receptet nagyon érdemes megtartani, be a bankba és ott jol elvan, és ha elérted azt a szintet akkor megtanulod.
eladás hogy mijen áron? hát ahogy gondolod, ah-ba vannak külön menüpont alatt receptek, ott megnézheted hogy mijen árban vannak és belőheted az árat.
ha alkimista receptet találsz és nem vagy alkimista akkor szeretettel várom a receptet -
MCGaiwer
addikt
az lenne a kérdésem, h hogy müködik ez a recept adás-vétel?
ha eladod, akkor a karid má nem tudja megcsinálni a cuccot
v mivan? -
MCGaiwer
addikt
válasz
tjhooker464 #2136 üzenetére
ja tényleg. azé te is beszálhatsz a sámánoddal!!!
;[
na má nem tom kinek akartam, majd csak rájön.... -
válasz
tjhooker464 #2136 üzenetére
na miaz nem akarsz játszani velünk
-
MCGaiwer
addikt
válasz
tjhooker464 #2132 üzenetére
várjatok meg!!!!! törp warrior leszek, eddig ne harcoljatok!!!! én is akarok!!!!
majd gyorsan felnyomom lvl40-re, aztán megyek is
de ha kellek, lvl1-esen is elmek egyet warozniVÁRJATOK MEG!!!!! addig ne legyen ám semmi war!!! Stupidman klánjában leszek bent elvileg.....
-
válasz
tjhooker464 #2132 üzenetére
-
tjhooker464
őstag
Ebböl masszív klánwar lesz egyszer
-
válasz
Tigerclaw #2130 üzenetére
kell hozzá bankkártya vagy Gc igen.
DE megadhatsz ugynezevett ''fake'' bankkártya számot amivel lejátszhatod az egy honapot, utána max nemtudsz játszani, account nem lehsz törölve 6 honapig.
én mig nem volt bankkártyám a junior számomat adtam meg azt elfogadta. de arrol nem lehetett fizetni.
mod: ja és ha veszel gc-t és rátöltöd akkor nem gc-idő + ingyen honapot játszol (nemtom mennyi a gc, 2 vagy 3 honap, de asszem 2 akkor 3 honapot játszhatsz) hozzáadodik a gc-hez az inyen honap, nem kell aggodni.
[Szerkesztve] -
Tigerclaw
nagyúr
Bár még mindig nincs ilyen gammám, de újra érdeklődök. Az tényleg igaz, hogy bankkártya nélkül a játékhoz járó ingyenes játékidőt nem lehet kihasználni? Úgy hallottam, hogy kezdéskor meg kell adni a fizetés módját, és game card hiányában, csak bankártyával lehet játszani. Akkor mire jó a játék? Megveszem és nézegetem a dobozát? Esetleg vennem kell hozzá azonnal egy game cardot? Ha veszek egy GC-t és azzal kezdek bele, akkor nem veszlik el az ingyenes játékidő?
Még se játék, se GC, de más mérges vagyok. -
Gyökér, gyere inkább pvp-re és ne pve-n looserkedjél.
egyébként nem az egész hordát szidtam, csak tudni kéne olvasni malacpofa!
és a reakcióm meg a gnómok védelmében volt...ugyhogy csitu legyen.
mod: ja és kiváncsi lennék hogy [b[TE Te ultra Isten mit csinálnál 3 szövis ellen ilyen esetben.
[Szerkesztve] -
MCGaiwer
addikt
Petie-Cikasz, sztem ezt ne itt beszéljétek meg....
Petie-nek abban van igaza, h azé hárman lecsaphatták volna, de emiatt nem kell az egész hordát leszolni. (bár én se birom őket, ugyanis törpe fan vok)
(de az is lehet, h nem akartak lecsapni...)
Cikasz teneked meg nem kell enyire beindulni amiatt, h leszolja a hordásokat. nyilvánvaló, h ott isvannak balf***ok. sztem petie a helyzetnek megfelelően
cselekedett. mindenki megpróbált volna menekülni a reménytelen helyzetből,
csak ez általában nem jön össze, és lecsapják.... -
tjhooker464
őstag
Ti aztán nem vagytok semmik.
-
beszólsz?TÚLERŐBEN VOLTAK TE IGEN HÜLYE, minden értelmes ember ilyenkor elmegy, és a túlerőn belül amúgy is 2-t nyírtunk ki, utána már mana se volt és nem volt kedvem meghalni.
mod: még annyit hogy igenis ők voltak bénák mert nem tudtak elkapni amikor menekültem.
[Szerkesztve] -
gyuszmok
tag
Dueleztem már priest-el és mage-el is (4 szintel nagyobb volt) és meg kell h mondjam, h az ütést egyik sem bírta. Én most ezt használom:
http://www.thottbot.com/?i=11704, és nem gyengén sebzek vele.
Amúgy a hordások közül nemrég fél órán kersztül mindig megötük egymást - a hordás lvl 41 - mi pedig 3-an voltunk warriorok 33,34,34 lvl-esek. És csak úgy tudott minket megölni, h a vidéken lévő állatok kergettek minket (36+). -
gyuszmok
tag
Tud valaki szerezni 1GB 400 vagy 800-as rambust? Mert 256-al qrvára szaggat és már a tköm tele van vele . 25 k-t adnék érte (max).
-
lanyoo
tag
Elszaladtál pár kissebb Hordás elől?
Grats
Velem meg csúnyán szívóztak az Allienceosok tegnap. Ketten kiírtották majdnem egész Silverpine Postot, ebből gondolom, hogy nagyon magas szintűek lehettek. A rouge ennek ellenére lopakodással került mögém, ahelyett, hogy kiállt volna szemtől szembe.
[Szerkesztve] -
Elmondok egy történetet, figyeljetek gyerekek
A címe, Vannak béna Hordások
A történet a következő.
Helyszín, a mindig forrongó, zöld lombú fás Hillsbrad Foothills. És ebben a megyében található a Yetik lakta Darrow Hill. Na már most kedves gyerekek, aki nem bírja az erőszakot az most fejezze be az olvasást.
Darrow Hill előtt van egy tisztás, és ma holdtöltekor épp mentem volna begyűjteni pár szőrmét egy falubelinek, és láttam hogy pár hordás arra kóvályog. Fiatalabbak voltak nálam 28-32 évesek (lvl). először kettőt láttam, egy 32éves ud mage-et és egy 29es warlock-ot (asszem), a tisztáson egy szövetségesre leltem egy 31éves törpe vadász társaságában elkezdtük legyilkolni azt a kettőt. igenám, de egyet sikerült megölni a warlock-ot, és utána felbukkant a hegy felől még 2 vagy 3 hordás. Én már elkezdtem ölni a mage-et. odértek és végeztek a törpével. mire rám került a sor, én körbe voltam véve, épp végeztem a varázslóval és be kellett látnom hogy nem bírok el a töbivel, így felvettem a travel formát és eliszkoltam.
A történet léényege, hogy túl erőben sem tudtak leteríteni a hordások
az éjszaka folyamán sok vért ontottunk még törptársammal, meghaltunk párszor, de megérte. -
d-boy
senior tag
válasz
MCGaiwer #2111 üzenetére
Javaslom itt Bővebben: link olvasgasd a harcosok fórumát. Sok mindent megtudsz.
-
cikasz
őstag
Pfhujj de utálom azokat a kis köcsög gnómokat!!! Bár én pve-n nyomom, de ha látok egyet mindig lecsapom!!! Stonetalonban van 1 kis pöcs egy elf ringyóval ha arra járok heccből lecsapom mindig mindkettőt.
HORDE FOREVER!!! A sötét urnő győzni fog!! -
d-boy
senior tag
válasz
MCGaiwer #2028 üzenetére
Hogy mit használj fegyverként? Attól függ milyen kaszt vagy.
Ha törp vagy, akkor mindenképp baltát, mert a törp kaszt alapból nyomja a critical strike esélyét, és a balta is ahhoz ad. Ilyenkor felesleges. hogy 2X üss egy karddal, sokkal fontosabb a critical strike. És én mindenképp a kétkezest javasolnám.
Ha más kaszttal vagy, akkor a kard is jó. De szvsz felesleges a critical strike-ot nyomni, ha karddal mászol. Az nem ad esély bónuszt, mint a balta. -
lanyoo
tag
válasz
tjhooker464 #2103 üzenetére
Bloodscalpon vagyok én is lvl28 tauren hunter.
Guildet keresek, tudsz segíteni? -
válasz
tjhooker464 #2103 üzenetére
nahol találkozzunk?
megütjük egymást?vagy milesz?
táncolunk és elválunk?
mer kommunikálni nem lehet benn
már mindent kiszür a system még a jeleket is.
-
válasz
tjhooker464 #2101 üzenetére
sztem azoknak már nincs meg
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpársportok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Építő/felújító topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Fűnyíró topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- i7 9700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 600G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- harman/kardon harman kardon Onyx Studio 9 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Flip 7 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Charge 6 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Ps5 Slim lemezes (Garanciás/játékokkal/2 kar)
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest